.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Ekim 2011 Pazartesi

Lig: Gaziantepspor - Beşiktaş



Pazartesi / 20.00 / Halis Özkahya

Gaziantepspor'un "yeni hoca motivasyonu"na karşı, zaten yorgun takımımızın sağ kanadının %60'ı Portekiz, Avusturya ve Slovakya'da olacağından, oldukça zor bir karşılaşma bizi bekliyor.

Stoke karşısında iyi oyun da rica etmiştik de, ben bugün oyunu falan salaldım, alınacak puan ya da puanlar beni mutlu edecektir.

Not: Ekrem ve Holosko'nun sorunu çözülmüş deniyor, erteleme rivayetleri de var. Ama mevzu Beşiktaş ise, başlama düdüğüne kadar hiçbir şeyden emin olmamak şarttır.

Bir de düşündüm de, Quaresma'nın ve Ekrem'in yokluğunu avantaja çevirme olasılığı da az değil hani. 

23 Yorum:

~Poseidon~ dedi ki...

yine TFF yine beceriksizlik,
Quaresma, Ekrem ve Holosko maç günü milli takımlarına gitmek zorunda kaldılar.

Beşiktaş erteleme talebi reddedilerek Gaziantep karşısında eksik oynamak zorunda bırakılıyor.

Ahmakça, plansızca yapılan fikstür sonucunda ortaya çıkan en büyük yanlışın yine bizim başımıza gelmiş olması düşündürücüdür.

Puan kaybetmezsek bu da unutulur gider...
Olur da puan kaybedersek bu da örtbas edilir olur biter...

kveldsmork dedi ki...

beşiktaş sosyal sorumluluk projesi paralelinde antep şehri lige merhaba der...

makavel dedi ki...

boktan bir maç bekliyorum berabere biter!

zago30 dedi ki...

"mahalle takımıyız yaae,8 kişi 3 kişinin ayağına bakıyor yaae,gaziantep takım olarak daha saygı duyulası yaae,yeniliriz yaae"

Mac ertelenmemis.

Ekrem ile Holosko'nun durumundan haberi olan var mi? Ataturk Havalimani'nda dayisi calisan falan?

helldoradotcom dedi ki...

cenk
Hilbert-Egemen-Sidnei-Ismail
Aurelio-Ernst
Pektemek-Fernandez-Simao
Edu

Batistuta35 dedi ki...

ekrem ve holosko maçtan sonra katılacakmış milli kapmlarına.sadece sivok ve quaresma yok şu an

maçın pazar oynanması durumunda da isyan edenler olacaktı, ertelenirse lig arasına kadar bir bosluk bulup oynayamayacaktık ve antep toparlanıp taş gibi bi takım olarak karsımıza cıkacaktı. bugun oynuyo olmamızdan dolayı yalandan tff ye afra tafra ya gerek yok. cıkar oynar koyar geliriz sıkıntı yapmayın.
kızılacaksa portekiz federasyonuna kızılmalı. sanki dunya kupasında final oynayacaklar hepi topu izlanda macına cıkıyo düne kadar kadroya almadıgı q7 bu kadar elzemmi mactan once apar topar cağırıyosun adamı yarın gelse ne olur yani...

CDiS dedi ki...

1 yıldır milli takıma alınmayan quaresma 'nın, milli takıma alındığı dönemde böyle bir olayın yaşanması çok ironik..

mustafa dedi ki...

Quaresma yoksada yeneriz diyoruzda ya yabancıların tümü milli takımlara çağrılsa idi ne olurdu diyen seslerde fena haklı . şu komedya ligde daha ne rezillikler göreceğiz bakalım

~Poseidon~ dedi ki...

Daha yeni başladı TFF'nin patlakları.
Daha play-off dönemine gelene kadar neler göreceğiz. Bir de Avrupa'da oynayan takımlar gruplarından çıkarsa o zaman siz rezaleti görün.

İçi boş "yöneticilik" kavramı herhalde sadece Türkiye'de olur. Bu insanlar yüz milyonlarca dolarlık şirketlerini asıl batırmıyorlar hayret ediyorum.

Mayor dedi ki...

Quaresma zaten bugun oynamazdi. Stoke macinda kendini asti, gelip defansa falan yardim etti bir kac defa bu macta eli belinde top bekleyecekti buyuk ihtimalle.

~Poseidon~ dedi ki...

İsmail için en iyi yorumu lig tv spikeri yaptı.
"Zaman zaman iyi ortaları da oluyor."

makavel dedi ki...

Çok zor üç deplasmandan dört puan çıkarmak önemliydi..T.D nin söylediği gibi 23 günde 7 maç oynadık ..bu virajı iyi döndü takım, eskişehir maçından sonra hiç birimiz beklemiyorduk bu puan durumlarını..Çok fazla golde yememişiz, Ligde dördüncü Avrupada ikinciyiz.
Oynanan futbol kimseyi tatmin etmiyor fakat geçen sene schusterin yaptığı çılgınlıkları gördükten sonra takımın bu kontrollü halleri umut veriyor.
Bugün Ernsti neden düşünmedi özellikle fernandezin sürünmeye başladığı bölümlerde anlamadık, insanın aklına ernstle alakalı bir problemmi var sorusu geliyor,hani adamı bilmesek kaprismi yapıyor diycez ama ernst bu !Rüştüyü unutmamak lazım mükemmeldi özellikle yan toplarda!Simao hızla erimeye devam ediyor!Egemen ve Sidnei her maç daha iyi oluyorlar. Toraman ve sivok olmayınca rahat oluyorum nedense buna Hilbertide ekliyebilirim..İşallah haftaya Tanju Kayhanı izleriz İsmailin yerine.Mustafa PekdemeK' e galiba biri söz vermiş bundan sonra jübilene kadar ilk onbir oynıycaksın misali.Adam sanki takımın değişilmez oyuncusu olmuş havalarında,Hiç bir gayret görmüyoruz vampir gibi saldırmaları lazım bu gençlerin.Marcoyu bu kadar yoruyorlar yazık günah adam 35 yaşına gelmiş iki maç üst üste oynatılırmı hemşerim.
Kısacası ümitliyim ama herkez gibi tatmin olamadım.Milli maç arası yarar işallah!

powerslide dedi ki...

deplasmanlarda galip gelebilmemiz için takımda hırs ve inanç olmalı. yani takım sahaya çıktığında maçın öneminin farkında olmalı, şampiyonluğa cidden inanıyorlarsa, istiyorlarsa var güçleriyle saldırmalarının gerekliliğini bilmeliler. bunu onlara hatırlatacak saha içi ve saha dışı insanların olması lazım. yıllardır lidersizlik problemi çekiyoruz, liderimizi bulmadan kritik maçlarda hayati puan kayıpları her zaman olacaktır !

makavel dedi ki...

@powerslide

Çok haklısın ,Fbye gıpta ettiğim tek nokta Aykut Kocamandır senin bu saydığın sebeblerden ötürü, adam kulup başkanı gibi duruyor.Fenerbahçenin Putini oldu resmen!Bakıyorumda bizim eski jenerasyona bu meziyetlerde kim var olsa olsa Şifo olur galiba.

memmo03 dedi ki...

Bu takım 4-3-3 oynayamaz.
Sistem değişmeli.

AQ-47 dedi ki...

@ memmo
Hay ağzını öpeyim...tek forvet oynamayacak her türlü adamı transfer edip sonra 433ün göbeğine yerleştiren mantığı anlayamıyorum

kkkam dedi ki...

Fenerbahçe her bakımdan gıpta edilecek bir takımdır. Bunu ölesiye nefret ettiğim bir camia için tamamen rasyonel açıdan bakarak söylüyorum. Bunu aynı zamanda taraftar açısından da söylüyorum.

Bir tarafta şov peşinde Beşiktaş taraftarı, bir tarafta takımının hakkını yedirmeyen fb taraftarı.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Usuyoruz Guti Reis...

No Pasaran dedi ki...

EuroCup'tan elendik..Bunla ilgili bir post açılsa tartışsak yönetimin hatalarını vs..

Değmez mi diyosunuz?

~Poseidon~ dedi ki...

@nopasaran
Valla hocam benim mecalim kalmadı postun altına yorum yapmaya.
Tahminim yazarlarda bıkmıştır artık.

Ben anladım ki bu işin ne oyuncu ile ne koç ile alakası yok. Artık ben işin batıl tarafına bakmaya başlıyorum. Artık lanet de, cenabetlik de, büyü de ne dersen de...

Yorum Gönder

Ara