.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Ekim 2011 Cumartesi

Lig: Beşiktaş - Kayserispor


Cumartesi / 19.00 / Özgür Yankaya

Maç sonrasında "Lige verilen arayı iyi değerlendiren Beşiktaş" kalıbını okumak nasip olsun.

24 Yorum:

zago30 dedi ki...

Guti'nin güzel oyunuyla 3 puanı alır Kiev'e moralli gideriz:)

tearkan dedi ki...

reyizin dönüşü olsun. özlediğimize deysin.

BJK4EVER dedi ki...

Simao ve Fernandes'i isliklayip Avrupa maclarinda ciddi oynayip ligde sov pesinde kosan Quaresma'yi bas taci yapan taraftar da, Alman'lara garezini gosterip 5 haftadir bir bok oynamayan Portekiz'li vatandaslarina peskes ceken ve onca macta 1 kere cift forvet oynamayan antrenor de, sahada ruhsuz ruhsuz dolasan oyuncular da, hickimse iyi birsey haketmiyor. Bugun tam hakketigimizi aldik iste, cok guzel oldu. Kayseri de keske bu futbolunun 5'te 1'ini FB'ye karsi da oynayabilse veya en azindan gayret etse de gorsek.....

enorton dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

beşiktaş'ın bütün rakipleri için aynı cümleler kullanılabiliyor : iyi pas yaptılar , alan bırakmadılar , çok iyi mücadele ettiler.

alakası yok abi.beşiktaş o kadar kötü ki denizli belediyespor ile hatta hatta şu durumdaki kocaelispor ile oynasa aynı cümleleri kurarız.beşiktaş'ta kimse götünü kaldırmıyor.akşama diskoya yorgun gitmeyelim diyerek maçta dinleniyorlar.

simao'yu şu haliyle yemin ediyorum atletico b takımında oynatmazlar bu adam topu topu 1 sene önce banko oynuyordu atletico'da . burada sorunun simao'da filan olmadığı ortada.

beşiktaş kulübünü hiçbir sporcusu siklemiyor artık ...

enorton dedi ki...

Öncelikle malubiyetin birinci sorumlusu hocadır bence. Hilbert kadroda yok, Ernst yedek, sağ bek Ekokoya tahammul edemezken sol bek Ekoko karşımıza çıktı. Önlerinde Orelyo Fernandes gibi sıfır presle oynayan iki oyuncu onların önlerinde Casper Simao, güçsüz Guti ve malumunuz Q7... İlerde ise tek başına mücadele etmeye çalışan Edu vardı. Bu kırılgan takımın Kayseriyi yenmesi için ancak duran toplardan gelmesi beklenirdi, ordan da gol gelmedi.

Kayseri ise önde bastı, top aldırmadı çok iyi pas yaptı. Hasan Ali, Abramat, Furkan, Gökhan Ünal hepsi çok iyiydi. Resmen ezip geçtiler bizi, uzun zamandır oyun olarak böyle ezildiğimizi hatırlamıyorum.

Necip'in olmadığı ortasahada Ernst neden olmaz anlamak mümkün değil. Öte yandan bizim Q7den beklediklerimi Abramat bize karşı yaptı. Kayseri biraz daha dikkatli olsa maç 5-0 olurdu. Bugün hoca beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.

zago30 dedi ki...

portekizliler baş tacı öyle demeyin onların yeri garanti
oyundan cıkmazlar,ekrem sol bek toraman sağ bek oynar size ne ben ne dersem o olur...

CDiS dedi ki...

takımın en canla başla oynayan oyuncusunun geçen sene beşiktaş taraftarının ana-bacı sövdüğü egemen korkmaz olması çok ironik bence.. bir sürü ruhsuz oyuncunun toplandığı bir topluluk gibi beşiktaş.. övünç 'ün dediği gibi sorun rakiplerin daha hırslı oynaması değil, o kadar rahat oynatıyor ki beşiktaş rakipleri, adamların kendilerine güveni geliyor.. her takımın yumuşak karnı olabilir ama beşiktaş 'ın her tarafı yumuşak.. ha bu arada, edu denen futbolcu en fazla ankaragücü veya orduspor 'da falan oynayabilir. adam resmen 'koşamıyor'.. ayrıca, ernst, veli, mustafa gibi adamlar yedekte beklerken hocanın toplam 2 oyuncu değişikliğiyle (1 'i sakatlıktan dolayı zorunlu)oyunu bitirmesi, simao 'nun ayakta duramamasını, fernandes 'in inanılmaz tembelliğini, sidnei 'in evlerden ırak hantallığını görmezden gelmesi tam bir fiyasko.. ekrem için ise, bir futbolcu 2 senede bu kadar gerileyebilir.. açın mustafa denizli dönemindeki ekrem 'i izleyin, farkı görürsünüz..
ilk 6 başarıdır bu görünüşte..

yapay dedi ki...

Ben artık q7,guti,simao,toraman ve ekrem'e katlanamıyorum. Kafamdaki ideal 11 şudur

cenk
ismail-sidnei-egemen-hilbert
ernst
manuel-necip-muhammet
almedia-pektemek

bu ilk saydığım 5li tribünde bile oturmasınlar mümkünse

Ugur dedi ki...

BJK4EVER,Kayseri fenere karşı bize oynadığının beş katını oynadı.fb gol dşında orta sahayı geçemedi top vermediler adamlar ama gol gelmedi sadece, birde iki(2) penaltılarını da Manisa maçının diyeti olarak hakem ham yaptı.Sorun bizde kardeşim sağa sola bk atmaya gerek yok.

BJK4EVER dedi ki...

Bu seneki mactan bahsetmedim kardesim, son senelerdeki ve ozellikle Kadikoy'deki maclardan bahsettim. Bu sert futbolu Sivas, Kayseri ve hatta Belediye sadece bize oynuyorlar zaten.....

okka dedi ki...

yavaş yavaş iflasa sürükleniyoruz. haberimiz yok. olay ekrem oynadı, guti oynamadı, q7 pas vermedi, pektemek sağda oynadı. ismail orta yapamadıdan çıktı artık.
öldürülen ve yerle bir edilen beşiktaş ruhundan kaynaklanıyor. takım fonlara mahkum oldu. hiçbir mantıklı eylem yapılmıyor. jorge mendesin taşeron klübü olduk.
anlayışın ve yönetimin biran önce değişmesi lazım.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Bizim hoca bozuntusu Guti'yi oyundan cikarip seyircinin onune atti. Adami kac hafta kullanmayip, kadroya bile almayip paslandirmissin, ne bekliyodun ki adamdan? Oyuncu psikolojisinden iyi anliyor diyenler var bi de bu adama. Bi kere de Quaresma'yi kotu oynarken oyundan alsin, bu laflarimi yemeye hazirim. Futbolcuya adalet duygusunu hissetiremezsen o takimla hicbir sey basaramazsin...

BJK4EVER dedi ki...

Ne oldu Ekrem bey? Hani hocaya destek olmak lazimdi, sistem oturtuyordu, istikrar icin hocaya sabretmek gerekirdi falan?
Schuster gecen sene Ernst ve Fernandes'i seyircilerin onune atarken de keske soyleseydin ya bunlari? Schuster haftalardir Nobre'nin berbat oyununa sabrederken soyleseydin ya?

alper dedi ki...

Yaşım 35 beşiktaşın başında bir tane iyi teknik direktör görmedim.gordon vardı o efsane takımda yerindne kalkmazdı kalıp sağa sola küfür edip bok atmazdı sinir olurdum.sonrasında ise zaten bir tane teknik direktör gelmedi takıma.hep çıraklar hep yamaklar.
kahvede maç izlerken sağdan soldan yükselen -abi takımın hespi yıldız niye oynamıyorlar- sesleri zaten bjk taraftarının futnolu bilmediğinin unuttuğunun eseri.simiao ya Q7 ye yıldız diyen taraftarımız var.fernandes gibi alduığı her topta götünü rakibin sikine değdiren adama yıldız dityen taraftarımız var.ibne ols ao kadar değdiremez lan.almanlara takmış ırkçı bir hoca var başta.takımdan 3 kişi hapiste.
tamamen kopuk bir aile tablosu.bizim kahveci ilyas gibi.arasan bulsan butakımın içindne esrarkeşte tinerci de çıkar.

BJK4EVER dedi ki...

90'li yillarin basindan beri Rasim Kara, M.Denizli ve biraz Del Bosque, Scala ile Tigana disinda adam gibi teknik direktorumuz olmadi maalesef, gercek budur.

tearkan dedi ki...

lucescu 85 puanla şampiyon yapmıştı bu takımı. saydıkların arasında olmadığına göre demek ki tek sorun adam gibi teknik direktör eksikliği değilmiş.

vay anasını. eğrisi doğrusuna geldi ya lan.

BJK4EVER dedi ki...

Saymayi unuttum, elbette Lucescu da aralarinda olacakti. Tek sorun teknik direktor degil, ama buyuk sorunlardan biri. Zira iyi bir teknik direktor cok seyi kapatabilir, bunu henuz 1.5 sene evvel M.Denizli ile biz gorduk iste.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Schuster'in kredisi vardi, zira yapmak istedigi birseyler vardi, sahada goruluyordu bu. Bu adamin ise ne yapamya calistigindan kimsenin haberi yok... Kendi vatandaslarini kollamaktan baska...

Kurtulus dedi ki...

iddia ediyorum şu an yd yi barcelona ya başkan yap 3 sene içinde anasını sikmezse insan değilim barca nın.
bizim sorun başkan sorunu

makavel dedi ki...

Hocanın dünkü saçmalığı bir daha tekrarlıyacağına ihtimal vermiyorum zira Schuster elinde fernandes necip ernst varken bile gidip haftalarca ortada guti aurelio ve nobreyi oynattı ve gitti.
Ben Hocanın samimiyetine inanıyorum
ama bu 4 3 3 olayında ısrar etmekle kendi sonunu hazırlıyor.Maçın ilk devresi bittiğinde İstatisliklerde en çok koşan Fernandes 2.de Simaoydu hatta fernandes 22 adam arasında en çok koşanıydı ,yani bizimkiler koşmuyor değil ama nereye koşuyorlar ..
Hocanın hemşerilerini kolladığını yazan arkadaşlara ..Bundan çok değil iki üç hafta önce ,Herzamanki gibi hiç bir bok yapmadığı bir maçın 70. dakikasında oyundan çıkarken Bütün tirübünlerin götünü yırtarak lehinde tezeruhat yapıp alkış tuttuğu adamı(simao) kayırmıycakda kimi kayırıcak bu adam.Maçın sonlarına doğru tirübüne yalanmak için Amrabata attığı tekme cabasıydı dün.Keşke kırmızı kart görseydide bir kaç maç şu takım rahatlasaydı!

Unknown dedi ki...

@kurtulus

YD Bracanin baskani olsun, iki uc hatali kararindan sonra olaganustu kongreyle geldigi gibi gider, barcanin kongre uyeleri goz gore takim kulturunun yok olmasina goz yummayacak kadar barcali adamlar, fark burada!!

Ugur dedi ki...

BJK4EVER oynayana olduğu kadar oynatana bakacaksın.Toraman yüzü kan içinde yerde yatarken oyuna devam ettiler kimse elini bile kaldırmadı.Bak diğerlerine nasıl hakemin başına üşüşüyorlar.Bugün gs maçında normal yapılan bir faulde 5 kişi hakeme koştu sarı verdirdiler.Haketmediğimiz kart alalım demiyorum bu sadece kimin ne kadar takım olduğunun göstergesidir.Bu takım oyuncuları gelenler gidenler 3-4 senedir toplu olarak birşey! yapamıyorlar.Hepsi mutsuz oynamaktan keyif almıyorlar.Sadece mesaiye çıkıp işleri bitince eve gidiyorlar.

Yorum Gönder

Ara