.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Ekim 2011 Perşembe

Ceketini De Al Git

Cahilliğimi mazur görün, bilmiyorum.

Bugüne kadar harekete geçmeyen camianın hangi kanadı harekete geçti? Düğmeye kim bastı, kim organize ediyor, kim en baş tarafta yer alacak... Hepimiz biliyoruz ki birbiriyle ilişkisiz bu geniş kitleyi bir araya toplamak, bir organizasyon işidir. Merak ediyorum...

Mali tablolar falan taraftarın umurunda olmaz. Bugüne kadar hiç olmadı. Bakılacak tek yer futbol takımı ve onun puan tablosundaki yeridir. Beşiktaş'ın bugün puan tablosunda ağlanacak bir durumu yok. Futbol takımının oyuncuları da taraftarın büyük çoğunluğunun tarihin herhangi bir köşesinde bulamadığını söylediği kadar kaliteli. Demirören 7 senedir kötü başkan, yönetim kurullarımız 7 senedir kötü... Bugüne özel hiç ama hiç bir şey yok. Var mı?

İşte o nedenle, ben bu protesto yürüyüşünün neden bugün organize edildiğini anlamakta güçlük çekiyorum. Korkuyorum ve işkilleniyorum...

Bugün yürüyüşün nedeni olarak, ekonomik durum ve Beşiktaşlılık değerlerindeki erezyonu gösterirseniz, kişi olarak ben buna inanmam.

Organizasyona karşı falan olduğum yok. Beşiktaş adına bugün yapılabilecek tek güzel şeydir...

Sadece anlayamıyorum... Tetikleyen nedir?


15 Yorum:

onkaplan dedi ki...

bildiri metni benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası...

Unknown dedi ki...

Bence tetiklenmesi için kulübün iflası, Demirören Jimnastik Kulubü veya başka birşey bekleniyorsa iş işten geçmiş olur.

Tetikleme için; BJK kulüp başkanının şike olada küme düşme olasın demesi, Hükümete yalakalık için BJK'yi kullanması, kendi özel işleri ve çıkarları için bazı kişilere klup içinde imtiyaz sağlaması, Klubün Beşiktaş değerlerinden her gün uzaklaşarak Fenerbahçeleşmeye doğru gitmesi yeterlidir.

Soru ''neden şimdi?'' değil, ''niye bu kadar geç?'' olmalıdır.

Beşiktaş bugün benim değerleri ile övündüğüm Beşiktaş değilse bunun sebebi Demirören'dir. Gtmelidir. Taraftar sahadaki takıma bakar, ama Beşiktaş taraftarı başka şeylere de bakar.

Sevinmek için sevmedik ki seni...

serjaymz.blogspot.com

Pamukk dedi ki...

nasıl olsa yapılmayacak bi organizasyon

Adsız dedi ki...

İşkillenme herkeste var sanırım. Hadi onu geçtik, önerilen isimler de hiç iç açıcı değil. Beşiktaş taraftarı, yönetici desteklemeye başladıysa kötü olan taraf bu bence.

~Poseidon~ dedi ki...

Yapılan diğer bütün organizasyonlar gibi bu organizasyonun da sadece ve sadece taraftar desteğiyle yapıldığını inanmıyorum.

Bakalım altından neler çıkacak?

Not: Protesto doğru, amacı doğru, hedefi doğru ama eksik veya yanlış birşeyler var içinde. Be taraftar olarak tam anlamıyla ikna olmadım.

MİNOSET dedi ki...

daha geçen sene başkan bizi şımart diyenlerde bunlardı. evlat şımardıkça baba aldı şimdi bozulan ev ekonomisi içinmi yürüyorlar sanki, sanmam. yeni bir baba başka şımartma vaatleriyle eve sızmış olmasın...

Yazık şu yorumlara. Taziye mesajı, Bjk milangaz, Uefa'ya alınamama haberleri insanlardaki sabrı taşırmış olamaz mı? Nedir bu önyargı? Herkesin içine Ahmet Çakar kaçmış..

Şekerli dedi ki...

Tepki vermek, inanmanız için daha neler yapılmalı bilmiyorum ama gün geçtikçe iyice boka battığımız ortada, meydan da orada!

Adsız dedi ki...

Minoset bunlar onlar değil.
Zaten sorun burada kim kimin kim olduğunu bilmeden internetten bir iki okuduğunu gerçek zannederek zırvalıyor.Sonra bunu okuyan başka çok bilmezler yine muhteşem bazı değerlendirmelerle olayı arap saçına çeviriyor.

Kim kimdi,o neydi,kim ne dedi çık işin içinden çıkabilirsen.Maalesef internette bu spekülasyonların önüne geçmek mümkün değil.

Kısaca bu protestodan birşey çıkmaz ama bil ki destek veren adamlar senin zannettiğin adamlar değiller ve maalesef sayıca çok azlar.

Sen katılacakmısın dersen hayır derim.Tabanı çok zayıf, olgunlaşmamış ve zamansız bir eylem bence.Birkaç hafta beklenebilirdi ve amacı falan daha iyi dillendirilebilirdi.Böylece hem kimse kılllanmazdı hem de geniş tabanlı olabilir ve ses getirebilirdi.İnsanlar kendilerini kalabalık olarak değilde katılımcı olarak hissetseydi daha iyi olurdu.

Ama ismi geçen üç kişide iyi insanlardır.

Bildiri metninin kopyasi var mi? Ben bayagi yabanci kaldim bu protestonun nereden cikip nereye gitmeye calistigina.

hoc ke toan dedi ki...

Bugüne kadar harekete geçmeyen camianın hangi kanadı harekete geçti? Düğmeye kim bastı, kim organize ediyor, kim en baş tarafta yer alacak... Hepimiz biliyoruz ki birbiriyle ilişkisiz bu geniş kitleyi bir araya toplamak, bir organizasyon işidir. Merak ediyorum...

Be taraftar olarak tam anlamıyla ikna olmadım.

helldoradotcom dedi ki...

cok gec kalinmis bir eylem. borc gelmis 100 mio eur'lari bulmus bundan sonra bagirsan ne yazar, toplansan ne yazar! 35 yasina gelmis birisi olarak katilmayacagim yuruyustur. Ha yuruyene helal olsun derim ama ayni adam stadta baskanin adamlarinda dayak yerse sasirmam!
"IMF gelsin bizi kurtarsin" tarzi bir pankart bekliyorum Inonu'de..

tearkan dedi ki...

@ shelbyl

Büyük Beşiktaş Yürüyüşü
16 Ekim Saat:15:30′da kazanda toplanıp kulüp binasına yürüyoruz.

Bu güne kadar sustuysak menfaatimizden değil Beşıktaşa zarar gelmemesi için sustuk.Emin olduk ki sözde tribün liderleri çıkar ilişkilerimiz bozulmasın diye asi ruhu ayaklar altına almış,son barikat sahipsiz herşeye boyun eğer olmuş.

Bu tribün 16 yıl koltuğuna yapışmış süleyman sebayı göndermiştir,Beşiktaşa zarar veren her kim olursa olsun biletini kesmiştir ve bugün yine iş başa düşmüştür.Kapalı tribünü ölümsüz kılan tribün emekçileri artık susmayacaktır,gün Beşiktaşı kurtarma günüdür.

Bu renklerin yıllarca cefasını en derinden çekmiş bizler pazar günü bir dizi organizasyonla bu mücadeleye başlıyoruz,bu mücadele yıldırım demirören gidene kadar devam edecektir.Bütün Beşiktaş sevdalılarını pazar günü Büyük Beşiktaş Yürüyüşüne bekliyoruz.

ASİ RUH ÖLMEDİ,SON BARİKAT YIKILMADI,BİZ BALTALARIMIZI GÖMDÜK AMA YERLERİNİ UNUTMADIK…

burası kapalı'daki ilgili konudan.

Okuduğuma göre metnin protestoyla alakası yokmuş, baska biri kaleme almış. O yüzden eleştirimi saklı tutuyorum.

Gidinsin, yürünsün. Geç olmasına geç, ama bir yerden başlanması lazım. En kötü ihtimalle birkaç kisi daha Beşiktaş'tan umudunu keser.

Yorum Gönder

Ara