.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Eylül 2011 Perşembe

Maç Özeti: Bursaspor - Beşiktaş


Bu kadar yanlış bir daha ne zaman doğru üretir, hiçbir fikrim yok.

Ekleme: Ben her maç sonrası aynı şeyi döne döne yazmaktan bıktım, ama Cartalete bıkmamış, yazmış, ayrıntısını isteyen oraya bakabilir.

22 Yorum:

Adsız dedi ki...

Nasıl Beşiktaşlısınız anlamıyorum.

KCKF dedi ki...

Oha ilk yorum çok komik.

ben hayretler içerisindeyim valla.

toplam 17 deplasmandan alacağımız 2-3 galibiyetten biri olarak görüyorum , sen bu resmi sakla 2-3 defa daha kullanmak gerekebilir.

Batistuta35 dedi ki...

çok çok kötü oynadık umarım haftaya simao da yedek kalır hatta kadro dışı kalsa da olur. sene başından beri sıfır.quaresmaya da okkalı bi para cezası verilsin ama tabi ki yemez. koy holoskoyu hilberti bak nasıl mücadele ediyorlar.

dododiego dedi ki...

Siz gerçekten farklısınız, takdir ediyorum. Beşiktaşımız maalesef yine çok kötü bir deplasman maçı daha çıkardı... Schuster'in o güzel hücum futbolunun üstüne bu kısır, üretkenlikten uzak, korkak takımı izlemek kahır gibi.. Quaresma ile ilgili bir yazı okurum ya da Guti'nin akıbeti ile ilgili bir şeyler bulurum diye bakmıştım da neyse.. Guti disiplinsiz diye kadroya alınmıyorsa Quaresma nedir? Pazuband sadece maç öncesi yazı tura atmaya yarıyorsa bir lafım yok...

Schuster'in teshisi ve tedavisi dogruydu da, hastayi bir turlu kapatamiyordu, kapatinca iceride bir seyler unutuyordu, iltihap oluyordu sonra.

Besiktas'in ana sorunu, tamamen duragan oynamasi. Hucumda cok kopuguz, ve de "bireysel yetenek"in ayagina bakiyoruz. Schuster'in ilk zamanlarindan bir ileri dortlu rotasyonu hatirlarim mesela, cok ilginc ve yaratici bir hamleydi.

Lakin Schuster dayi, 1. rakip ozelinde hicbir analiz yapmiyordu, 2. yanlis sonuc ureten hamlelerde israr ediyordu. Halbuki futbolda ufak rotuslarla mac kazanirsin.

Tabii bir de o kadar transfere karsin, taktik oturmadigi icin hala daha mevkiisine yabanci adamlar var sahada. Uclu forvet var hesapta ama uzak forvet oynayan yok. Sag bek durumu belirsiz. Ortasahanin kimligi yok. Vs. vs.

siyahBeyaz dedi ki...

@KCKF

İlk yorum komik falan değil. Yorumu yazan kişi postu yazanı ötekileştirmiş, sen de onu ötekileştirmişsin. Bir bakıma aynı pencereden bakıyorsunuz olaya. Farklı değilsiniz pek.

Tek fark, o adam belli ki Beşiktaş'a kutsalı gözüyle bakıp toz kondurmak istememiş, çekirge benzetmesinden incinmiş, katılmasam da fikirlerine adam samimi.

Ama sen samimi değilsin, sırf ego tatmini yapmak için içi boş bir cümleyle ötekileştirmeye çalışıyorsun onu ve kendini farklı bir yere koymaya çalışıyorsun. "Oha çok komik, anlamıyorlar yea, bakın ben daha farklı bakabiliyorum olaya."

Bu sitede uzun zamandır gördüğüm en ezikçe yorum seninki kardeşim, kusura bakma. Ve kesinlikle çok komik.

CDiS dedi ki...

maçın hareketi, carvalhal 'ın egemen 'i oyundan almasıydı, egemen oyunda kalsa ilk yarıyı tamamlayamazdı. bunun dışında, yeterince agresif olamayan, hücum organizasyonu olarak sadece topu kanatlara yollayıp, q7 ve simao 'nun yeteneğine kalmak olan bir beşiktaş. q7 takım oyuncusu değil diyor herkes ama ortada bir takım var mı oyuncusu olunacak? q7 topu aldığında (2-3 pozisyon hariç) hiç kimse deplase olmuyor, sağından solundan bindirmiyor, çapraz koşmuyor, eli belinde bekliyor. sonra onun karşısına 2-3 kişi geliyor ve tabi ki top kaptırıyor, sonra da deniyor ki, quaresma çok rerere rörörö.
simao 'da açık olarak bir fiziki düşüklük var, 1-2 maç dinlendirilmeli bence. ve son olarak, bu takımı ben kursam, ilk 11 'i nasıl yaparım emin değilim ama ernst 'i hep 1. sıraya yazarım. ölüsü bile 2 tane aurelio eder, o kadar net..

@siyahBeyaz

Hocam sifirdan gerilmeye gerek yok bence. Ilk yorumu ben de komik buldum, cekirge benzetmesinden incindigini de yeni anladim, cunku o kadar "nasil ya?" dedirten bir yorum ki, o derece. Hem de yazan Adsiz, kendi kendine oteki kalmis zaten. O yuzden cevap vermemeyi secmistim, KCKF de komik buldugunu belirtmis.

Uzmeyelim birbirimizi.

makavel dedi ki...

Daha önce hiç böyle bala maç kazandığımızı hatırlamıyorum. queresma tam bir baş belası oldu çıktı, ama seviyoruz bir şekilde, en gıcık olan adam bile seviyor bu çoçuğu.Takım iyi takım ama futbolculardan tam verim alamıyoruz tutturmuşlar bir 4 3 3.örnek: şuan kadroda 30 yaşında hafifden göbeklenmiş SERGEN var 4 3 3ün neresinde oynar.?babayı oynar Nihat gibi telef olur gider.luce bir gelse bu takıma maç başına %70 topa sahip olma oranıyla oynarız.

Ama iyi geçirdik son beş dakka,Ertuğrul bey gene her zamanki gibi içindeki intikam duygusu yüzünden gergindi.Sanki liverpool metalist rezillikleri başkasının hatasıymış gibi..birde ozaman gider ayak takınmış olduğu mazlum tavırlar .. Ben olsam onu Liverpool maçından sonra kovardım.Tribünlerin en büyük yanlışı bu malları fazla kaale almaları.Siz Beşiktaşın dengimisiniz Ş....LER

~Poseidon~ dedi ki...

Takim rezaletti. Evet
Quaresma, Ekrem, Simao sifira yakin katki sagladilar. O da tamam.
Ama bu maci bile aldiysak ben biraz umut goruyorum bu takimda.
Carvahali cok kotu bulmadim (Ernst ve Guti konusu haric) oyunu okuyor, mantikli degisiklikler yapiyor. Fernandes degisikligi sacma gelse de ortasahayi hareketlendirmek adina veliyi aldi. (Ha ben olsam Ernst'i alirdim.)
Ama isin icinde olan kendisi.
Takimin birz dinlenme ihtiyaci oldugu apacik ortada.
Bu maci almamiz mucizeydi oldu. Bakalim stoke macinda ne olacak?

KCKF dedi ki...

@siyahBeyaz

Bu akşam izlediğimiz Beşiktaş'ı beğenen kişi tamamen fanatik, objektif olmayan bir Beşiktaş'lıdır. Ki biz bu blogları takip eden insanlar Beşiktaş'a farklı bir açıdan bakmaya çalışıyoruz. Kötü yanlarımızı da, iyi yanlarımızı da aynı anda görüyoruz. Son 5 dakikada 2 gol atıp kazanmak güzel, ben de sevindim, sesim de kısıldı ama çekirge benzetmesi de aynı güzellikte yerine oturmuş. İlk yapılan yorumun sadece "skora" bakması beni güldürdü. Çünkü skora baktığımız sürece asla ilerleyemeyiz. Hangimiz Beşiktaş'ın 90 dakika defans yapıp, kontradan gol bulup kazanmasını istiyor ki Hepimizin isteği güzel futbol ve ardından gelen başarı.

Bu arada gerçekten çok samimi bir şekilde yazmıştım yorumumu, hiç egom falan da yoktur. :) Hatta yanlış anlaşıldığım için üzüldüm.

Kal sağlıcakla.

onkaplan dedi ki...

cok kotu oynadik orasi tamam da, 1 haftadir 2 gunde 1 mac yapiyor adamlar, yorgunluktan ayakta duramıyorlardı, bu futbol normal bence...

asıl anlamadığım kadroda hilbert var,ernst var,yorgun olduğu belli isimler yerine neden dusunumediler?

helldoradotcom dedi ki...

Ben de dun aksamki maci karin agrisiyla izledim. Takimin oyunu daha dogrusu bireylerin oyunu hic ic acici degildi. Fakat bu sezon ozelinde soyleyebilecegim en onemli ozellik defansin gecen yila oranla daha saglam olmasi. Ersan'in sakatligi bile cok fazla etkilememis gorunuyor. Buna sebep olarak Sidnei ve Egemen transferlerini gosterebiliriz. Defansa ciddi derinlik kazandirdi. Maalesef bunu hucum hatti icin soyleyeniyorum zira Bebe'nin yoklugunu kapatabilmis degiliz. Edu yardimlasan iyi niyetli bir oyuncu fakat dun inanilmaz top kaybiyla kaleden cok uzak bir oyun sergiledi. Umarim antrenman yedikce daha iyi olur. Ortasahamiz nispeten donanimli fakat onu da hoca iyi harmanlayip kullanamiyor. 3 gunde bir mac oynanan donemde Ernst'in 1 dakika bile alamamasi dusundurucu. Baska sorunlara isaret ediyor umarim yanlisimdir. Alves denen 3,5 mio'luk gencin henuz resmini bile goremedik birakin oyununu. Guti'nin sakatligi olmadigi surece 18'de olmasi gerekiyor bence. 70'te girip oyunun kilidini acabilir. Bu hafta ernst-Necip-aurelio uclusunu gormek istiyorum. zorla da olsa 1-2 de olsa bursa'yi bursa'da yenmek cok guzel. enseyi karartmamak lazim. Playoff duzeninde hele onemi yok denecek kadar az.

kkkam dedi ki...

Adsız arkadaşa katılıyorum en azından bu maçlık analiz yapmaya, boncuk arayarak geleceğe dönük tahmin kasmaya gerek yok bunlara 1 maçlık ara verin kafanız rahatlasın biraz günü yaşayın! galibiyete sevinin!

makavel dedi ki...

Bu duran toplar kochun eseridir helal olsun Daumun en iyi yaptığı işdi!!!

moonprince dedi ki...

@siyahbeyaz

benim de sitede uzun zamandan beri gördüğüm en ezik yorum seninki.

nereye gidiyoruz şimdi peki? götümüzle oturduğumuz yerden hiç görmediğimiz tanımadığımız insanlar hakkında derin tahliller yapmaya mı?

onkaplan dedi ki...

o değil de 85 dakika küfür eden bursa tribünlerini sus pus görmek... paha biçilemez!

siyahBeyaz dedi ki...

@KCKF

Olayın saha içiyle, skorla, defansla, kontrayla hiçbir alakası yok. Uzun zamandan beri taraftar içten içe birbirini dışlıyor, bu kimileri tarafından tek taraflı gözükse de aslında çift taraflı. Ben nötr bölgede kalmaya çalışan biri olarak kendi içimizde yeterli seviyede kompanzasyon olmadığını düşünüyorum ve yeri geldiğinde kendi çapımda nacizane fikir belirtiyorum bu konuda.

Adsız dedi ki...

Nasıl Beşiktaşlısınız anlamıyorum.
22 Eylül 2011 23:46

KCKF dedi ki...

Oha ilk yorum çok komik.
22 Eylül 2011 23:46


Şu tablo; yapıcılıktan uzak, yıkıcı ego tatminini açıklıyor sanırım. Amacım sadece ayna tutmak, geribildirim ya da içi boş da olsa tepki aldığına göre de ciddiye alınır nitelikte sanırım, aksi halde görmezden gelinebilirdi.

Velhasıl aldığım tepkiler de yaptığım nacizane tahlilin yerinde olduğunu gösterir nitelikte. Ki bu ne ilk defa burada oluyor, ne de son defa olacaktır.

İlk yorumu yapanın zihniyeti ne kadar dışlanırsa, senin yorumunun zihniyeti de o kadar dışlanır, net. Ben diyorum ki tolere edilmesi lazım bunların bir yere varmak istiyorsak. Aksi durumda, renkler farketmeksizin bir sürü çöp taraftar ortamı var internet deryasında.

Neyse, sen de kal sağlıcakla.

siyahBeyaz geç olmadan bir doktora görün.

Adsız dedi ki...

look at http://www.zdradzila.za.pl/?id=lvz5ks

amazing picture, I like when this animal is singing

Yorum Gönder

Ara