.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Eylül 2011 Pazar

Lig: Beşiktaş - MP Antalyaspor



Pazar / 20.00 / Fırat Aydınus


Yakaladığımız ivmeyi devam ettirecek miyiz? Carvalhal kimleri dinlendirecek? Uğur İnceman kafa golleri serisine bizi de ekleyecek mi? Maçı kazanırsak "Şifo zaten hep Beşiktaş'a yatıyor yea" diyenler olacak mı? 3 günde bir maç başlığı açmaktan yorulan blogcular olarak, maçı kaçırma şansımız ne kadar olacak? FM ne zaman çıkacak da biz de yeni formalı görsellere kavuşacağız?

Sorular alakasızlaşıyor gittikçe, o yüzden burada duralım.


24 Yorum:

MK dedi ki...

Güzel bir sayfa olmuş. kutlarım. ben henüz yeniyim. daha blogu çözemedim. Yarısı sakat emeklilik günleri azalmış yıldızlarımız da yok, gençler daha iyi gibi. bir de adam gibi bir teknik direktörümüz olsa..
Selam ve Sevgiler..

Metin...
metinkilic.blogspot.com

bell x one dedi ki...

Hi
Just few words, to say that i am a big fan of your blog :)
i am always looking forward to your new post
Greetings from Bordeaux - France
Bell x one
Ps : i invite you and your visitors to visit me :)

Mayor dedi ki...

Dunyanin her tarafindan tebrikler geliyo sayfaya hayirdir?
Holosko, elindeki odunu gercek tufek gibi tutarak rakiplerimize goz dagi vermis.
Necatide gece bar cikisi cekilen fotosunda belirsiz bir ruh hali icinde, Carvalhalin onlem almasi gerek.

Adsız dedi ki...

Yeneriz.

ozzie dedi ki...

3-0 aliriz.

Adsız dedi ki...

çekirge bir sıçrar.. çekirge iki sıçrar.. üçüncü sıçrayışımız stoke olmaz umarım. üzülmeye hazır olalım.

Kartal Bafiler dedi ki...

Stoke maçında golsüz beraberliğe razıyım bu arada Antalya maçında kapalı altta bir çok turist gördüm , farklı farklı guruplar halinde.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Cekirge limitte sonsuza gidiyor :)

~Poseidon~ dedi ki...

Necip Uysal yıldızlıktan takozluğa doğru koşar adım gidiyor. Ernest, Fernandes bu çocuğu karşısına alıp konuşsun.

helldoradotcom dedi ki...

carvalhal'den muhammet'i de oynatmasini bekliyorum! Necip'in Veli'nin yaninda Muhammet de az da olsa sure almali.. Tanju'nun Toraman'in yerine denenmesi sevindirici bir gelismeydi.. Oynadigi kisa sure icerisinde bana bir fikir vermese de sag bek toraman kadar oynayacagini dusunuyorum.. Holosko'yu begenecegim aklima gelmezdi fakat bence dun geldiginden beri en iyi oyununu oynadi (Gol attigi fener maci dahil)..Ismail'in de guveni oturdukca oyunu guzellesiyor.. Ben dun pektemek'in oynadigindan pek birsey anlamadim.. Umutluyum ama iyi bir uzak frw olacak!! Egemen'e de nazar degmesin! Yillarca sevilmeyendi benim icin fakat adam parasini sonuna kadar hakediyor...

~Poseidon~ dedi ki...

2 konuda topic açsak iyi olacak bence.

1- Antalya maç yazısı
2- Carvalhal TV8 röportajı

Üzerinde konuşulmalı diye düşünüyorum.

@Poseidon

Abi mac yazisi yok bu hafta -en azindan benden-, zira maci dogru duzgun izleyemedim, link dilenirken kendimi paralamakla gecti zaman.

Carvalhal'in roportajina el atariz ama, var midir onun link'i susu busu?

~Poseidon~ dedi ki...

@shelbyl
bakıyorum linke birazdan paylaşırım

~Poseidon~ dedi ki...

@shelbyl
Aşağıdaki linkten bütün röportaja ulaşabilirsin.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=canlitv8&seekTime=25-09-2011%2023:18

Carvalhal'ı biraz daha tanımak isteyen her taraftarın izlemesi gerekir diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Yarın dexia monsla oyanayacağımız eurocup öneleme maçı için herkesi akatlara bekliyoruz biletler 10tl ,takımın desteğe ihtiyacı beyler.

siyahBeyaz dedi ki...

@"Adsız dedi ki...

çekirge bir sıçrar.. çekirge iki sıçrar.. üçüncü sıçrayışımız stoke olmaz umarım. üzülmeye hazır olalım.
"

Sen olmasan halimiz nice olur ey isimsiz kahraman. İnsanları uyarıyorsun önceden, hazır olun diyorsun. Bu internetler senin için. Çekirge benzetmenin özgünlüğü de gözümden kaçtı sanma. ;)

Ciddiyete gelirsek, İngiltere'de beraberlik iyi sonuçtur her zaman diye düşünmüşümdür, ama bu maç için Chelsea ve ManU maçlarındaki gibi bir galibiyet almayı çok istiyorum. Şu içimizdeki karamsarlığı bilgelik sanan süper kahraman İrlandalılar üzülsün istiyorum. Sırf bu maç için berbat oynayalım da yenelim istiyorum hatta, Stoke'u öyle yenmek daha hoş olur.

Üzülmeye hazır olalımmış. Ne yapalım hacı, drama mı izleyelim maça kadar? O biletleri alanlar üzülmek için mi gidiyorlar maça? Hayır bir de senin nasıl bir düşünce altyapın birikimin var da iki cümleyle taraftara alması gerektiği tavırı öğütlüyorsun. Bu nasıl bir özgüvendir hayranım valla.

Birşey biliyorsanız anlatın kardeşim uzun uzun, yer var burada. Teknik-taktik, belli ki Alex Ferguson'sunuz, üzüleceğimizi müjdelediğinize göre. İki boş cümle yazınca cool olmuyorsunuz. Yazdığınızın altını doldurmayınca komik oluyorsunuz.

Hazır olalımmış. Slow müzik mi dinleyelim ne yapalım. Maçı bir oynayalım, ulan kaybedersek zaten üzülürüz kendi irademizle. Sen ve senin gibiler de "ben demiştim" diye dolanır ortada.

~Poseidon~ dedi ki...

@siyahbeyaz olu taklidi yapinca gidiyolar.
Cok rahatsizim bu adsiz durumundan ama oyle boyle degil yani. Sanki arkadas ortaminda hararetli bir tartisma yapilirken bir anda bildigin evsiz bir delinin gelip "marduk gelecek hepimizi s...k" demesi kadar irite oluyorum.
Korkma arkadasim buraya yeri geliyor fblisi gslisi de yaziyor.

AQ-47 dedi ki...

Stoke maçından ben de ümitsizim, hatta birçok maça ümitsiz başlıyorum...ama kendini hazırlamakla olmuyor kardeşim, yine de santra olduğunda ya adam gibi top oynarsak, ya veli o şutu kaleye gönderebilirse, ya simao kaçak oynamazsa, ya Q7 bi tarafından asist çıkartırsa düşünceleri benliğimi kaplıyor...asıl o zaman maç daha bir işkence oluyor...ama önden ne yaparsan yap hazırlanamıyor insan

Lucarelli dedi ki...

yalnız bu bi kaç sene çok fazla siyah sevmeye başladık seni beşiktaşım...özledim seni beyaz sevmeyi...de hadi al şu karabasan stresi üzerimizden...kaynaşın oğlanlar...takım olun ...depişin...sevinin...sevindirin...

Mayor dedi ki...

Bu tip maclar farkli abi. Oyuncular aklini toplayamaz belki kolayca ankaragucu, eskisehir vs onunde ama yurtdisi, ambiyans, heyecan, saldirrr bir anda herkes farkli bir kimlige burunuverir.
Ben bu son maclarda kisa sureler icinde olsa oturtulmaya calisilan olumlu oyunlar gordum. Fakat uzun suren tatil modu ardindan bir maca hazirlanirken bir sonrakini dusunmek herkesin kafasini karistirdi. Iyilesecegine inaniyorum.

tearkan dedi ki...

ikinci yarı, özellikle 70'ten sonra, acayip düştü takım. zaten iyi futbol oynamıyoruz, üstüne bir de sık maç yapmanın etkisi de görüldü o dönemde.

haftasonu manu maçındaki dirençlerini de görünce stoke maçı çok sıkıntılı geçecek orası malum da benim merak ettiğim hoca q7 ile maça başlayacak mı?

makavel dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
maui dedi ki...

Arkadaşlar,
Bence futbol olarak her geçen gün geriye gidiyoruz. Bana göre sebebi de basit.Takıma renk ve kalite katsın diye aldığımız adamların performanslarındaki erozyon, bizim çok ümit bağladığımız yerlilerimizin vasatlığı durumu kötüleştiriyor.
Fakat, bu olumsuzluklara rağmen benim enseyi karartmama sebebim farklı.
Aşağıdaki Bursa maçından sonra Holoşko'nun (böyle söyleyen İlker Yasin'di galiba onun ben ta...) sevinci sırasında arkadaki tiplere dikkat edin. Simao, Fernandes, Ernst ve diğerleri...
Bana 100'üncü yıldaki gol sevinçlerini hatırlattı.
Bu sevinç tek başına iyi futbol için yeterli değil belki ama en azından takım olma yönünde beni umutlandırıyor.
Bir de unutmayalım ki iyi futbol oyanayalım diye aldığımız adamların ki bence Ersan ve Bebe çok önemliydi sakatığı, takımın tutkalı konumundaki Adalı'nın, ben beğenmesem de teknik direktörün durumları tüm bunları üst üste koyduğunuzda yaşanılan travmanın boyutu oldukça büyük.
Bir de başımızda ne idüğü belirsiz bir adam olunca, işlerin iyi gitmesi neredeyse imkansız.
Bilen bilir konu Beşiktaş ise rasyonel analizlerin tutarlı olabilme ihtimali düşüktür. Eğer bu takımın bugünkü halini gözönüne alırsak bırakın Stoke'u, Mersin İdman Maçı bile bizim için zor maç.
Fakat, üzülme konusuna gelince...
Benim yaşım 36 hatta 37'ye gün sayıyorum.
İlk kez 4.5 yaşında yeni açığa gitmişim rahmetli dayımla birlikte. Maçın bir Fener maçı olduğunu bir de yenilip ağlayarak eve döndüğümü hatırlarım ya da bana anlatılanlar kendi anılarımmış gibi kazınmış beynime.
Demem o ki ben 30 küsür yıldır bu takımla, sevindiğimden çok üzüntü çektim.
Stoke'da da üzülmeye hazır olalımmış. Üzülürüz o ayrı da Malmö, Valeranga, Auxerre vs...
Bunları gördükten sonra Stoke meşinleşen deriye bir ekstra çentik atar.
Ama iyi oyunla gelecek bir zafer...
Ben Beşiktaş'ı bu yüzden seviyorum. Bir zafer kazanabilme ihtimalini seviyorum.
Çünkü o zafer beni 30 yıldır dünyanın en mutlu insanı yapıyor.
Kendime güvenim artıyor, hayata farklı bakıyorum.
Kim ne derse desin ben Beşiktaş'ımın zaferi sonrasında sevince hazırlanıyorum.
Kaybedersek de bir sonraki maça bakarız.

makavel dedi ki...

Lig tv de izledim, Fernandes yedek kulubesinde Eduya bu orta saha dizilişiyle sadece koşarız pas yapamayız diyor,öylede oldu..geçenki çekirge yazısı çok güzeldi iki mağlubiyet bir beraberlikden sonra Carvalhal devre arasında gider..

Yorum Gönder

Ara