.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Eylül 2011 Perşembe

AL Grup: Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv

File:Peace symbol.svg


Perşembe /  20.00 / Star TV
Aklından saçmasapan işler geçenler varsa, ayaklarını denk almalarını rica ederim.
Güzel maç olsun, enseyi karartmamamıza vesile olsun.

18 Yorum:

Dostluk kazansın kihkih

"Neden dostluk kazandı, anlamadım"
Carvalhal (<<< böyle mi yazılıyodu la)

Tuco Salamanca dedi ki...

keşke dinciler gelse de bir dayak yeseler kapalı'da.

~Poseidon~ dedi ki...

Gelsinler ben maçtayım :) Barınabileceklerini sanmıyorum İnönü'de

Bakiyorum, birinci kalecisi sakatlanmis, yerine daha 6 ay once her mac asgari 5 hata yapan bir adam gecmis, as stoperi gitmis, as ortasahasi gitmis, gelen yabanci forvet 6 ay durmuyor, komple karamsarlik havasi var ve buradan takir takir top oynayan, sistemli, duzenli bir urun ortaya cikiyor: Adi Trabzonspor.

Sonra bizim Alania ve Eskisehir karsisindaki oyunumuza bakiyorum...

Lutfen su macta guzel oynayalim ya, ayiptir, gunahtir, yaziktir.

Hoca kalkmış gene Simao sakatlıktan yeni çıkmıştı.Quaresma'nın ilk resmi maçıydı falan filan diyor.Ya halen Simao-Almeida-Quaresma üçlüsünün ideal bir üçlü olduğunu düşünecek kadar taktik bilgiden yoksun ya da bu isimlerden en az ikisini yedek birakacak kadar otoriteye sahip değil.Bence her ikisi de.

Sadede gelirsek SAQ üçlüsüyle bala göte kazancağımız bir maç olur gene.Hoca tüm sorunun motivasyon olduğunu zanneder ve Bursa maçına gene SAQ üçlüsüyle çıkarız ve yeniliriz.Hoca doğruyu bulana kadar da muhtemelen kovulmuş olur zaten.

makavel dedi ki...

@shelby
NE Trabzonu abi bilmiyorum fener maçını izledinmi Orduspor bile bizde daha organize!

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Rahat kazaniriz diyemiyorum, hatta kazaniriz bile diyemiyorum... Takimin ve taraftarin morale ihtiyaci var, sans yanimizda olmali.

takımın bir maçta yükseliş göstermesini beklemek hayal olur zaten.

kaybedersin ama umut verirsin.bizde hiç yok ...

dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama beşiktaş uzun süredir gol pozisyonu üretemiyor.ara pası verkaç savunmanın arkasına sarkma gibi durumlardan 10 maçta 1 oranında pozisyon üretiyoruz.ceza sahasına ortalar isabetsiz.izlediyseniz görürsünüz lig maçı özetlerini sağdan soldan yapılan ortalarla kaç gol atılmış kafayla.savunmanın arkasına kaçarak kaç gol atılmış .biz bu kadar basit işleri niye yapamıyoruz anlamak mümkün değil ...

çok fazla kopuk oynuyoruz.aslına bakarsanız işin komik tarafı real madrid şu anda tam beşiktaş'ın oynamak istediği futbolu oynuyor.6 adam ile savunma yapıyorlar 4 adam ile hücum yapıyorlar.geri 6'dan sadece bir veya ikisi hücuma destek oluyor.onlar ile aramızda en önemli farklar

1- doğal olarak onlar bizim kadar pas hatası yapmıyorlar.

2-bizden çok daha hızlı ve dikine gidiyorlar.


beşiktaş bunları yapacak kaliteye kağıt üzerinde en azından bizim sınırlar içinde sahip ama ortaya çıkan şey insanı futboldan soğutuyor ...

mendes-demirören geyiklerini geçersek ben bu takımda iş yapacak potansiyel görüyorum ama takımın yönetimini tamamen quaresma ve simao'ya bırakmakla bu iş olmaz.tamam quaresma adam edilemez belki ama o olmadan da bu takım birşeyler yapabilir.

mustafa hoca geç olmadan gelse iyi olur :)

enorton dedi ki...

Herkesin hemfikir olduğu bir nokta var, Beşiktaşta mantıklı hiçbir şey yok :) Sene başında Tayfur Hoca tutuklanınca yerine hoca aramıyorsun, görevinin başında diyorsun. Bu ne demektir, o gelene kadar yardımcısı devam edecek. Yardımcı kim? Koch... Ama sen ne yapıyorsun sırf portekizli diye 3. sınıf bir hocayı alıp takıma getiriyorsun. Bu da Tayfurun yardımcısı diyorsun. O ne yapıyor Tayfurun son haftalarda takıma oynattığı 4-2-3-1 yerine 4-3-3 oynatıyor. Tayfurun değişmez ismi Ernst i kesiyor, Toramanı sağ bek yapıyor vs. Yani bir sürü denemelere giriyor, ama bu adam hala yardımcı, hoca ise Tayfur Havutçu :) Ben böyle komedi görmedim gerçekten...

Sene başında yapılması gereken iş çok basitti Mustafa Denizli ordan ben hazırım derken onu getirip herşeyi ona teslim etmek lazımdı ama ne olduysa istenmedi Denizli.

Beşiktaş malesef çok kötü durumda, diyelim ki Carvahal başarılı oldu iyi kötü sistemini oturuttu. takım oynamaya başladı ve aradan 2-3 ay geçti Tayfur Havutçu serbest bırakıldı o zaman ne olacak :)

Tayfur başa geçip, Carvahal kenara mı çekilecek. Takımın oynadığı 4-3-3 bırakılıp Tayfur hocanın kafasındaki 4-2-3-1 ve onun kafasındaki oyuncu seçimlerine mi dönecek? Neyse demem o ki şu durumda Beşiktaş'ın geleceği de karanlık...

alper dedi ki...

4-4-2 Oynayalım ya.bu 4-3-3 denen illeti avrupalılar soktu bu ülkeye ondan sonrada içine ettiler zaten işin.4-3-3 barca oynar real oynar biz oynayamayız.onlar insan dğeil çünkü hala neyin inadı ısrarı bu anlamadım.

bir sözde şu gerginlik meselesi ile ilgili.lucarelli sol elini havaya kaldırır herkes ovvv der livorno forması alır flamasını sallar.onlar büyük taraftar olur.sonrada gelmesin dinciler bişey yapmasın olur.senin livorno sempatin kadar benimde filistin sevdam var.sokayım avrupasına çarşıya inat yok o tribün solcu tribünüymüş lafına inat açsınlar filistin bayrağı bu akşam ömür boyu men edilelim avrupadan razıyım.kim demiş ne zaman demiş bjk tirbünü taraftarı solcu diye onu anlamadım ben zaten arkadaş.

ayrıca fitboa dönersem ise Q7 nin oynadığı takımdan cacık olmaz.çünkü takımı içten sabote eden biri varsa sahada gökten melekler inse bir bok olmaz.bugün hyeneriz yarın yeneriz 3 ay sonra bir bakarız elde avuçta gene bir şey yok.simao-Q7 ikilisinden biri yedek olmak zorunda.ernst-necip ikilisi sahada olmak zorunda.

@ enorton

eğri oturup doğru konuşmak lazım geçen sene burada çoğunluk toraman'a sağ bekte yer verilmesi taraftarıydı ben de dahil .

taktiksel varyasyonda guti'nin yedeği olarak düşünülen veli'nin oynayıp , necip ile rotasyon da olacak olan ernst'in oynamamasını eleştirmek oynadığında birşeylerin farklı olacağına inanmakta biraz naifliktir bence .

veli oranın hakkını verememiş olabilir ama ilk maçı netice itibariyle.zaten beşiktaş'ın problemleri toraman'ın sağ bek oynaması veya ernst'in oynamamasından çok daha fazlası sen de ifade etmişsin bunlar minör problemler ...

saha da ortaya konan bir mücadele yok , istek yok ...

enorton dedi ki...

Övünç dediğin gibi takımda motivasyon, inanç sıfır. Kimsenin umrunda değil kazanıp ya da kaybetmek, hedef yok... Ben taraftar olarak futbolu müthiş özlemişken futbocular nasıl özlemiyor gerçekten anlamıyorum.

BJK4EVER dedi ki...

En basta disiplin, otorite sart beyler. Burada kimse M.Denizli'yi begenmiyordu, ama onun takiminda disiplinsizlik sifir'di. Evet, belki super goze hos gelen futbol oynatmiyordu (gerci Tello, Holosko, Bobo, Nobre ile ne kadar oynatabilir), belki her zaman iyi sonuclar almiyorduk ama M.Denizli doneminde 2 sene boyunca belki 1-2 mac haric istahsiz, savasmayan, istemeyen bir takim gormedik sahada. Herhangi bir disiplinsizlik, lakayitlik gormedik. Yabancilara asiri tolerans, disiplinsizlik, simariklik gecen sene'den beri tekrar basladi maalesef. Sahada Quaresma'nin simarikligini izlemektense Holosko'nun kisir mucadelesini izlerim daha iyi, sizleri bilemem.

siyahBeyaz dedi ki...

Ne Quaresma'nın şımarıklığı ne de Holosko'nun kısırlığı. Bizim yabancı oyuncularımız Ernst,Sivok,Simao düzeyinde olmalı ve mevkilere dengeli dağılmalı.

Quaresma'yı Katar'a şutlasak şöyle yüklü bir paraya, hem biz rahat ederiz hem de o. Holosko fena adam değil Türkiye şartlarında, yedekten iş yapar.

Teknik direktör konusunda; Lucescu, Denizli gibi büyük adamları öyle hemen her yerde bulamayız. Ben Mehmet Özdilek'i isterdim ama YD varken gelmesini istemiyorum. Şu aşamada Carvalhal'ın başarılı olmasını dilemekten başka birşey yapamayız. Adamın pozitif bir havası var, işine bağlı bir profesyonel; ama yeteneği ne düzeyde onu zaman gösterir.

Adsız dedi ki...

Bu arada Mehmet Akyüz,Tanju Kayhan ve Burak Kaplan UEFA listesinde varlar. Atınç Nukan ve Julio Alves de bildirilmiş ayrıca.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2012/clubs/club=50157/squad/index.html

marpione dedi ki...

shelbyl gözün aydın paşam, ekrem sezonun ilk döner kapı çalımını attı :)

Adsız dedi ki...

Bjk duruşunu gösterdi, hapiste kendi evladı (!) varken hala Fb başkanına küfrederek.. Fenerbahçe daha fazla sahip çıktı Tayfur'a.

hacı haftasonu da ankaragücü'ne 5 atarız ondan sonra 1-2 ay galibiyet zor görünüyor.iyice sevinin bu aralar ..

Yorum Gönder

Ara