.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Ağustos 2011 Cuma

Şanssız Kura

File:Alaniavladikavkaz.png



Başlığa bakmayın, aslında fıstık gibi kura da, takımın adına bak: Alania Vladikavkaz. Benim aklıma şimdiden Alanya, Vladimir ve Kafkas etrafında şekillenen 3 tane espri geldi, Fotospor affetmez.

Takım geçen sene Rusya Ligi'nde 15. sırayı alarak 2. lige düşmüş durumda. Kadrosunda tanınmış oyuncu yok, iki tane Brezilyalı var adetten olduğu gibi.

Bir Metalist değil, metin olunuz.

Ama illa klişeye bulanacaksak "tam bir kapalı kutu" diyelim.


18 Yorum:

~Poseidon~ dedi ki...

Teknik direktörü 1980 doğumlu ve babası kulübün başkanı.
Varın siz düşünün nasıl bir takım :)

Iki senedir balli kura cekiyoruz yalniz, paranormal bir durum bu.

Tuco Salamanca dedi ki...

ağır yeniliriz, sahadan siliniriz.

~Poseidon~ dedi ki...

6-4 yenerizciler nerde :)

~Poseidon~ dedi ki...

@shelbyl bunların acısı muhtemelen şampiyonlar ligi kurasında çıkar. Birikiyor evrensel cenabetliğimiz...

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

klasik geyiği yapalım: ilk maç içerde güzel bir skor alalım da 25'inde rusya deplasmana gidersek stada uğramak zorunda kalmayalım.

Adsız dedi ki...

@tearkan
maç kuzey osetya'da yalnız. kan alırlar. :)

QuaresmA dedi ki...

O zaman Moskova'dan Osetya'ya geçmek zorunda kalmayalım :)

Yine de Rus takımı çıktı diye sevinemem şahsen.

Tuco Salamanca dedi ki...

maçı yine d-smart verecek herhalde :S

Yeni hoca Rüştü'yü kesip Cenk'i ilk 11 e koymuş.Şu yabancı hocaların adam kayırmadan performansa göre forma dağıtımı yapmasını seviyorum.

Ayrıca Quaresma'yı kenarda oturtup yerine Bebe'yi koyarak uzak forvetli 4-3-3 denemesi yapmış.

Cardozo'yu istediğine göre demek ki Almeida'yı yetersiz görüyor.

Olumlu şeyler bunlar zaten anladığım kadarıyla hoca teorik futbolda çok iyiymiş ama insani ilişkileri ve yöneticiliği zayıf olduğu için çalıştırdığı kulüplerde başarılı olamıyormuş.Çok iyi bir 2.adam olabilir bize.

@poseidon 6-4 yeneriz

LaCatolica dedi ki...

Geçen sene 2. lige düştüğünden çok bu sene 2. ligdeki performansı değerlendirilmeli.Büyük ihtimalle tekrar 1. lige yükselecekler ki ligde uzun süredir lider durumdalar.Rusya ligini yakından tanıdığımdan Rus 2. ligi çok zorlu bir ligdir...1. lig daha çok Moskova ve çevresindeki takımlardan oluşmakta ama 2. lig ise Novosibirsk, Çin sınırındaki Vladivostok(trenle Moskova'dan 9 gün sürüyor) Sibirya'da bulunun Chelyabinsk, Krasnoyarsk, Yekaterinburg gibi uzak ve zorlu deplasmanlar var.Aynı şekilde Vladikavkaz deplasmanı da her zaman zorlu bir deplasman olmuştur.Kuzey Osetya'da maç kazanmak Beşiktaş için çok da kolay olmayacaktır.Rus 2. ligi çok fazla takım barındırdığından ve uzak deplasmanlar olduğundan erken başlıyor ve aralıksız devam ediyor.Dolayısıyla takım Beşiktaş'a göre fazlasıyla hazır durumda...

simsiyah dedi ki...

bu sene futbolun tadi kacti ama besiktas evlat gibi iste ne olursa olsun yeri baska.insallah bu takimi ekmek arasi kofte gibi yeriz :)

makavel dedi ki...

Geçen sene sonlarında 4 2 3 1 le tam adam gibi top oynamaya başlamışken gene her takımın oynayamacağı 4 3 3 e döndük. Ön üçlünün kenarda oynayan iki adamı gene defansa katkı yapmıyacak orta saha gene otoyola dönücek! hele simao qu7 gutiyi aynı anda oynatırsa siz o zaman filmi görün, ilk dört hafta 8 puan kayıp!AHANDA BURAYA YAZIYORUM!

Adsız dedi ki...

hemen yazayım, tabi ki yeniliriz.

Ali SIRMABIYIK dedi ki...

Ben açıkçası bu kuradan çekiniyorum. Metalist Kharkiv çıktığı zamanda çok sevinmiştik oysa ki adamlar tam bir kapalı kutuydu ve bizi tek kelime ile ezip geçtiler. Alaniya Vladikavkaz da tam bir kapalı kutu. İçinden ne çıkacağı belli değil. Onun için kimse bir alt lig'de mücadele ediyorlar diye çantada keklik diye bakmasın işe.

~Poseidon~ dedi ki...

@theeagleabroad eyvallah :)

Yorum Gönder

Ara