.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Yapma Çarşı! - Bravo Çarşı!

İki gün önce aşağıdaki resmi gördüğümde post atacak konumda değildim, o yüzden kendi kendime "Yuh artık!" demiş, sonra da boş vermiştim:


Bugün ise Forza Beşiktaş, altına kesinlikle imza atacağım, bu blog'da da azamiyetle dillendirdiğimiz minvalde bir yazı yazmış. Alkışlar onlara gitsin:

Bu post da bir yin-yang timsali olarak burada dursun, tebriklerimizle birlikte.

32 Yorum:

bw1903 dedi ki...

tsnin şampiyonluğunu kutlamayı ne yaparlarsa yapsınlar unutturamazlar zaten beni "renkli" ilan edip siteden atan evlere şenlik adminleri olan komedi bir site...

powerslide dedi ki...

antu.com görsel hazırlaycakmış ibb'nin alın teriyle kazandığı kupa hayırlı olsun diye.

Kotu yapilani elestirip, iyi yapilani kutlamak lazim.

Ne kotu yapilan affedilmez, ne de iyi yapilan tapilasidir.

yapma hayrettin :)) oysa maç ne güzel başlamıştı... 0-0 başlamıştı yani... valla serdal adalıya bişi diyemem de tayfur bu işe nasıl girmiş anlamadım. tayfurun bu işte payı olduğuna inanmıyorum hala.

yani git 2. ligde kulüp çalıştır, git yılmaz vural'ın yanında asistanlık yap, git tff'de genç takımlardan birinden antrenörlük kap ama kariyerinin ilk senesinde girdiğin bu yol nedir?

hadi şike yapmadın diyelim ki bence yapmadın; kupa maçından önce ibb'li futbolcuyla görüşmenin ahlaki bir yanı var mı tayfur hoca? hiç bişe olmasa kafasını karıştırmışsındır ki bu bile çok ayıp.

gnyz dedi ki...

Temizliğe yd'den başlıyalım desem 2 ay nopost alırmıyım acaba!

makavel dedi ki...

hoca gitti geçmiş olsun!!!

bw1903 dedi ki...

metrisin önünde durdum hasretim yerlere vurdum

CDiS dedi ki...

yd 'nin tüm bu kaosun içinde şimdilik tertemiz kalması ironik değil mi sizce de?

bw1903 dedi ki...

onun kafası öyle şeylere çalışmaz o başka yollardan batırır beşiktaşı

Adsız dedi ki...

yd den kurtulmak icin bir firsat cikar mi acaba? yönetim komple istifa etsin böyle bir sey varsa

BJK4EVER dedi ki...

Demiroren iyi yonetmistir kotu yonetmistir tartisilir, hersey tartisilir, ama bunun izahi olamaz. Demiroren hep Besiktas'lilik durusundan bahsediyor, bir kere olsun o durusu adam gibi sergileyecekse yarin derhal bu 2 kisiyle iliskileri kopartir ve kamu oyuna gercekleri aciklar ve verilecek her turlu cezayi kabul eder. Diyecek soz bulamiyorum, bogazim dugumlendi resmen. Her turlu hatayi yaptik, her turlu basarizligi gorduk. Tabata'lara 8 milyon'lar verdik, Liverpool'dan 8 gol yedik, devrede 3-0 odeyken maci 3-3 bitirip elendik, say say bitmez. Hicbirinde uzulmedim, cunku gercekten sevinmek icin sevmedik, oyle olsa zaten ne bileyim UEFA kupasini kazanmis GS'yi tutardik, her zaman en cok transfer yapan FB'yi tutardik, ama BJK'deki arma ve rengindeki tertemiz beyaz'i seviyorduk zaten. Besiktas cok uzdu bizi, su 22 yillik hayatimda anca 2 sampiyonluk gordum, ama hic bir gun bugunku kadar uzulmedim, kulubumden utanmadim. O sorumlu kisilerde azcik haysiyet varsa bu pisligi kokten temizlerler, yoksa BJK taraftari bu sefer kesinlikle affetmez....

Mayor dedi ki...

Simdi birileri ben soylemistim diyecek ama Tayfur'un basariya ulasmak icin hakli olmayan bir caba gostermesi hic dogru degil.
TDligine lafim yok, bu sezondanda cok umutluydum, hirsini takdir ediyordum, simdi yine basa donduk. Insanlari affetmek buyukluktur Besiktas taraftarida o buyuklugu gosterir, Tayfurda bi daha ayni seyi hayatta yapmaz ama geri donusu olmayan bir yola girdi maalesef.

ben buradayim dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ozzie dedi ki...

Agzina saglik 4ever.

Icimden bir sey yazmak, demek gelmezken benim aklimda olanlari da yazmissin.

Hepimize buyuk gecmis olsun.

Umarim ki gerek yonetim, gerek taraftar olarak Besiktas'in adini temizleyecek adimlari kararlilikla atariz.

Carsi'nin bugunku manifestosu guzel bir baslangic noktasi oldu.

Gerisini getirebilmemiz dilekleriyle...

makavel dedi ki...

Saçma safan işler arkadaş ne işin var senin İbrahim Akınla bilmem neyle
başarı için her yolu mübah gören ben bu kadarınada ayıp diyorum!!!!!!

enorton dedi ki...

Ne İbrahim Akınmış be! Sanki Messi mübarek... Fener para teklif ediyor gol kaçır diye, Beşiktaş seni alacaz diyor, menajeri kendini kasma diyor vs... Yani adamı normalde tutamıyorsun :) Bu adam bu kadar iyiydi de neden kovdunuz zamanında, neden milli takıma seçilmez? Lan resmen Levent Kırca parodisi yaşanıyor. Bir TD kupa finali önce neden transfer işlerine karşıp, rakip oyuncuya teklif götürür. Telefon kaydı olmasa bu kadar salaklık olmaz derdim, demekki bu kadar salak adamlarmış. Yazıklar olsun... Bu zat bir de Sebanın yeğeni olacak, yıllar sonra sana hocalık görevi gelior senin yaptığına bak. Tayfur gider Serdal gider Ahmet Mehmet gelir... YD orda durdukça biz kahrolmaya devam ederiz.

jbck dedi ki...

Kulüpler birliği futbolda şiddet yasasının önce tribünleri temizlemek amacıyla değil de kendilerini temizlemek amacıyla kullanılacağını bilselerdi bu kadar ısrarcı olurlar mıydı? Yine de Bursaspor-Beşiktaş maçının altında var birşeyler. Geçen pazar sabahı bizim kalbimize hançer saplandı, niyet sadece temizlemekse sonuna kadar gitsinler ama bunu ehil adamlar yapsın. Şimdiden ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Mehmet Ali Aydınlar'ın eline bombayı verdiler. Trabzonspor basında her ne kadar aklanmış gibi görünse de asıl teşvik verme girişimde bulunduğu iddia edilen insan yoğun bakımda. Ya bir sene bu dükkan kapatılacak, ya da her zamanki gibi milli çıkarlar uğruna yine yeniden birşeylerin üstü örtülecek ki bu başta bizim adımıza en kaba tabirle siyasi iktidara domalmak demek. Ondan benim için Fenerbahçe bu işi yaptıysa düşsün, oradan çıkış var ama diğerinden çıkış yok.

Adsız dedi ki...

tayfuru kesin kullandılar kesin kesin kesiiiiiinn...

Kalten dedi ki...

Gencler basima bisey gelmeyecekse ben bu iddialara inanmiyorum ve tum bunlarin hakli olarak icerde tutulan Fenerlilerin gazinin alinmasi icin yapildigini dusunuyorum.

Buyrun artik "resmi gazete" olarak addedebilecegimiz Zaman konusmalari yayinlamis:

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1158101&title=ikinci-dalga-besiktasi-vurdu&haberSayfa=0

Su konusmalarin hepsi dogru olsa dahi Tayfur'un agzindan cikan bi suc unsuru var mi? Adam "bu macla ilgili degil" diyor, menajer kendi kendine gelin-guvey oluyor Akin ve Alin ile.. Boyle adamlar hep var, isguzarlik yapilmis, eger 1 gol 1 asist Ibrahim Akin'in kotu performansi ise kupayi da geri verelim, ama "sike yapmisiz" demek cok agir

Mac oncesi transfer teklifi yapmak yillardir yapilir, kafa karistirma amaci gudulur, "etik" olmayabilir ama hapse dusurecek kanun disi bir hareket midir, kesinlikle hayir

Bu is daha cok su kaldirir. Durusumuz cok net, ama insanlari hemen silmeyelim derim.

Tuco Salamanca dedi ki...

tff hala herşey normalmiş gibi süper kupa oynatsın, lig başlatsın. bu kadar adam içeride tutukluyken futbolun ne anlamı var? o dillerinden düşürmedikleri marka değeri eksilerde geziyor şu anda. bu pislik ortadayken lig başlayamaz, gerekirse iptal edilsin sezon, nasıl lokavt yüzünden nba sezonu boş geçirebilir, bu sezon da boş geçilsin. nedir lan bu, midem bulandı artık.

Tuco Salamanca dedi ki...

tff inadına devam edip, ligi başlatacaksa, bizim acilen td bulmamız gerekiyor. herhalde bu aciliyette olabilecek iki adam var sadece; denizli veya daum.

Sunun farkina varmak lazim:

1. Bir oyuncuya/takima para vs. teklif edildiginin belgesi varsa, oyuncu istedigi kadar iyi/kotu oynasin, sike tesebbusu vardir ve gene de suctur.

2. Bir oyuncunun bir macta iyi/kotu oynamasi,kesinlikle sike kaniti olamaz, buna dayanarak sike iddiasinda bulunulamaz.

BJK4EVER dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
MİNOSET dedi ki...

Orta okulda kopya çekmeye başlayan, Fatura bilet vs. kuyruğunda birbirinin önüne geçen, Hiç vermeyen yılda bir kez trafik polisine rüşvet veren, Devlete vergi vermemek için bin bir takla atan, Üniversiteye şifreyle giren, Özel hayatında bin birtürlü dalaverenin içinde olan canım Türk Milletinin şikeyle imtihanına ve namus timsali haykırışına şapka çıkarıyorum !!!!

BJK4EVER dedi ki...

Hala inanamiyorum. Dun gece zar zor uyudum, yatakta donup durdum ve dusundum. Harbiden kafam almiyor yahu.

Serdal Adali....Sende saglam Besiktas'lisin, BJK icin o kadar para harcadin, bu takima en iyi transferleri yapmak icin o kadar mesai yaptin, gezdin, tozdun, oradan buraya gittin, butun gunlerini verdin is adami olmana ragmen. 40 yasinda olsan Seba donemini tam anlamiyla yasamis birisin. Hic mi feyz almadin o Besiktas'tan, Seba'dan be birader? Quaresma, Guti icin o kadar ugrasip kici kirik IBB karsisinda onlara guvenemedin mi? Kovdugumuz dunku topcu I.Akin'dan bu kadar mi korktun? 2 senede 1 kazandigimiz o boktan kupa cok mu onemli?

Tayfur Havuctu....Adali'ya 1 uzulup sasirdiysam sana bunun 10 kati belki de. Seba donemini yasamis olmayi gectim, sen yegenisin be abicim. Hic mi utanmadin enistene karsi, onun yarattigi Besiktas'lilik durusunu, serefini hic mi kavramadin? Onun yuzune daha nasil bakacaksin? Topcuyken hic iyi degildin, vasat, duz bir adamdin. Besiktas'ta bunca sene kaldiysan ve antrenorluk pozisyonuna getirildiysen bu tamamen liderlik ozelliginden, karakterinden, durustlugunden, efendiliginden. Sen bunlara da sahip degilsen ne isin var bu kulupte? Kendine bile ihanet ettin. Gozunu bu kadar mu hirs boyadi? O kupayi kazanmak, BJK'de kalmak o kadar mi onemli senin icin? Milyonlarin seni sevmesini ve o kulupte kaptanlik yapmani, hala bu kulupte kalmani saglayan karakterinden daha mi onemli?

Tuco Salamanca dedi ki...

@4ever

abicim niye bu kadar celalleniyorsun hemen? herkes için masumiyet karinesinden bahsederken, bizim adamlarımız bunda muaf değil herhalde. tam olarak neler olduğunu bilmiyoruz ama en azından basına yansıyan telefon görüşmelerinden birşey çıkmaz, daha fazlası varsa da şu anda meçhul. suçları kanıtlanırsa gereği yapılır ama ben onların aklanacağına inanıyorum ve şu anda yapmamız gereken beklemek ve görmek.

CDiS dedi ki...

yalnız eğer bir şike anlaşması falan varsa bence bir dolandırıcılıkta var bu işin içinde.. ulan, şike yaptığı söylenen 2 futbolcudan, biri gol attı, harika oynadı, diğeri penaltı yaptırdı.. demek 3-5 futbolcuyla daha anlaşılmış olsa, fark yiyecekmiş takım..
hayır, şimdi aklıma geliyor da, q7 'nin o maçtaki müthiş hırsı boşa mıydı, simao 'nun penaltısında biz boşa mı sevindik, uçtuk havalara ya da cihan o penaltıyı kaçırdığında boşa mı üzüldü? herşey boşa mıydı, yeryüzündeki en büyük zevkimizi alıp götürdüler avuçlarımızın içinden.. bu işe karışmış olan herkese o kadar çok lanet okuyorum ki; hangi takımdan olursa olsun, derhal uzaklaşmalı takımlarımızın başından..
teknik direktörlüğünün daha ilk yılında, hayatının fırsatı eline geçmiş bir insanın kendini bu kadar kolay harcayabileceğine hala inanmak istemiyorum.. ligler ertelensin, suçlular cezasını bulsun, bu leke temizlensin..

BJK4EVER dedi ki...

@tuco salamanca

Emniyet bosuna goz altina alacak degil, hele ki mahkeme de bosuna tutukluluk karari vermez. Kaldi ki hem Adali hem Tayfur tutuklandi, soz konusu futbolcular da tutuklandi, bu benim icin herseyi ifade ediyor zaten. Sen BJK kulubunu temsil ediyorsan bunlara izin verecek birsey yapmamalisin bile, bir adam bosuna tutuklanmaz. Ben temiz olduklarina zerre inanmiyorum....

Tuco Salamanca dedi ki...

@4ever

bugüne kadar tutuklanıp da beraat eden kimse yokmuş gibi konşuyorsun. suçları mahkeme tarafında sabit görülene kadar ben masum olduklarına inanmaya devam edeceğim.

BJK4EVER dedi ki...

Olmustur elbet, ama bu operasyon ve goz altilari farkli.
Tamam inanalim da, mahkeme ne kadar surer haberin var mi? O zamana kadar ne olacak?

Tuco Salamanca dedi ki...

burada iş tff'ye düşüyor. gerekirse 2 ay ertelesin ligi, delilleri iddanameyi beklemeden savcılıktan alsın ve gerekli cezayı versin delilleri yeterli bulursa. ondan sonrası en azından sportif açından rahat olacak, ahlaki açıdan ise mahkeme sonucunu beklemek elzem.

Adsız dedi ki...

yönetim kurulundan futbolculara bu isi yapacak son adam kim desen herhalde Tayfur derdim, inanilmaz birsey...ister kendi kendi özgür iradesiyle yapmis olsun ister birilerinin yönlendirmesiyle, ortaya karakterini koyamamistir

Yorum Gönder

Ara