.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Haziran 2011 Salı

Para Mı Akıl Mı?

Serkan Erdoğan Banvit'te,
Karşıyaka Mire Chatman'la ilgileniyor,
Hacettepe Hüseyin Beşok'un peşinde,
Cevher Özer Galatasaray'da,
Furkan Aldemir Galatasaray yolunda,
Ender Arslan Galatasaray'da,
Kerem Gönlüm Galatasaray yolunda,
Nedim Yücel Telekom'da,
Ermal Kuqo Efes'te,
Muratcan Güler Telekom'da,
Fatih Solak Telekom'da,
Mehmet Yağmur Telekom'da,
Erkan Veyseloğlu Banvit'te.


Beşiktaş'ın Ülker'le olan sponsporluk sözleşmesini devam ettirmeyeceği aylar öncesinde belliydi. Aylar öncesinden sponsorluk anlaşmaları için çalışmalara başlanması gerekiyordu.

Bugün gelinen nokta, sponsorluk anlaşmasının bu hafta içinde netlik kazanacağı. Bazı basketbolcuların da bu nedenle rezervde tutulduğu.

Yukarıdaki listedeki isimler kaçan balıkların isimleri... Geriye kim kaldı diye bana sormayın.

Bu saatten sonra para gelse kimi alacaksınız?

Iverson'un ikinci bölümünü mü çekeceksiniz?

Şimdi Beşiktaş'ın eksiği başkanın dediği gibi para mı, yoksa akıl mı?

17 Yorum:

geçen sene iverson vardı bu sene hiç kimse kalmadı, vizyona bak :)

powerslide dedi ki...

düşme potası civarı takılırız heralde.. en büyük başarı ucundan play off'a adımızı yazdırmak olur o da ergin ataman'ın sağdan soldan imkanların yettiği kadarıyla bulacağı kalburüstü basketçilerle.

Pamukk dedi ki...

kapatalım gitsin yahu
yettibe

Yarı özerk bir şube olmadıktan sonra bu yönetim ile basketbol'da (aslında tüm diğer şubelerde de) her sene, her türlü rezilliği, utanmazlığı yaşayacağız.

black dedi ki...

Ya bu forumda bir kere güzel birşeyler anlatan,Beşiktaş ile ilgili olumlu yazı olmaz mı...Tamam bende beğenmiyorum bu Başkanı,2004 'den beri geldiği günden beri nefret ediyorum ama Beşiktaş' ımızın bloguysa burası,birtane güzel bir yazı, bir tane transferi, birtane maçı olumlu değerlendiren yazı da olmaz mı arkadaş

memmo03 dedi ki...

Pc başından olmaz öyle başkan adayı ol panpa. Destekleriz.

BJK4EVER dedi ki...

Keske basket subesi kapatilsa da biz de kurtulsak yonetim de. Tam gecen sezon E.Ataman geldi, Serkan ve Kemp alindi, demek ki iyi birseyler isteniyor, yeni sezon yeni sponsorla iddiali oluruz derken bir bakmisiz adam akilli 2 yerlimiz gitti, diger yerlileri de GS kapiyor. Rezalet resmen.

No Pasaran dedi ki...

Futbola yüklenince basketi boşluyolar..Hakikaten bu yönetim anlayışıyla bizden uznu süre bişey olmaz...

FB her branşta alıp başını gitmişken, GS basketbol ve voleybolda arayı kapatmak için harıl harıl çalışırken biz spor kulübü değil futbol kulübüymüşüz gibi sadece futbola endekslendik..Futbolda başarı zaten ara sıra gelir, her şartta Beşiktaş en kötü zamanında bile artık 5 senede 1 şampiyon olur..Ama basketbolda bu kadar geri kalmak, voleybolun küme düşmesi vs. bunlar utanç verici bi hale geldi..

siyahBeyaz dedi ki...

keşke diyeceksek şayet; basketbol voleybol vs şubelerinin kapatılmasındansa, bu şubeleri daha iyi yönetecek birilerinin gelmesini dilemeyi tercih ederim.

çünkü sinir bozucu sağda solda "kapatın kardeşim" laflarını okumak. şımarıkça bir ifade. söyleyen kişinin ifade etmek istediği farklı olabilir tabi ama bana quaresma gören masum köylü imajını çağrıştırıyor.

en iyisi YD ve ekibinin gitmesi tabi ama madem gitmiyorlar iyi sponsorlar ve sportif direktörler getirsinler. kulüp bir adım atarsa taraftar da bir adım atar. daha önce oldu bu.

ben adalı&zülfikaroğlu ikilisinin transfer yapmasına da karşıyım mesela. anadolu kulüpleri dahi, sportif direktörlük kurumunu işletmeye başladılar.

sporda fener ve gaassaray'ın gerisinde kaldık, önce bir kabul edelim bu aralar büyüklüğümüz üstümüzde değil; futbolda şimdilik makas açılmadı ama korkuyorum bu bursa'yla ibb ile kayseri'yle ankaragücü'yle atışmaya çalışan zihniyet beşiktaş'ın batıracak diye.

Pamukk dedi ki...

ama dünya kulübüyüz yae

Mayor dedi ki...

Yeni vizyonumuz futbol takimina uzun boylu oyuncular alip onlari basketbol takimindada oynatmak olmali. Zaten Bebe, Almeida, Sidnei transferleri bu amacla yapildi, Gutide bu yasta artik point guard olarak daha verimli olur.

tearkan dedi ki...

yerli transferi her zaman için daha önemli bizim ülkemizde. insanların kafasındaki efes algısını silmek zaten zor. sinan yedek kalacağını bile bile bizi bırakıp efes'e gitmişti mesela. ermal de bu sene final oynayan gs'yi bırakıp efes'e döndü. bunlar diğer oyunculara da referans oluyor gs yada beşiktaş'ı tercih etme açısından. gerçi bizim son olaylardan sonra referans hiç ihtiyacımız kalmadı ya neyse. bu dakikadan sonra en fazla ilk sekize oynayacak bir takım kurabiliriz. o da yabancıların ne kadar elle tutulur olacağına bağlı olur. yabancıları dinlendirmek için kenara alınca da attan inip eşşeğe bineriz.

kkkam dedi ki...

Bu takım sponsorsuz final oynadı aldığımız yabancılar 2.sezonu görmedi hep sil baştan kadrolar Murart Didin Ergin Ataman gibi üst düzeyde coachlar yüzüstü bırakıldı utanıyorum YD denen adam yüzünden birgün Beşiktaşkımı askıya alacağım galiba.

http://fanatik.ekolay.net/Default.aspx?aType=Detail&KategoriID=33&ArticleID=228995&Page=2

Anaakım medya'ya yansıdı en sonunda. Hoş, bir şey değişeceğini sanmıyorum ama gene de bi' farkındalık yaratabilir bu haberler kamuoyunda.

QuaresmA dedi ki...

Galatasaray taraftarı da inanılmaz sonradan görme, futboldaki rezilliğe bağlıyorum biraz da. Maç boyu 1 ribaund alan pivotları Ermal ile, Rancik ile, Jerry Johnson ile falan başıma Panathinaikos kesildiler neredeyse. Seneye Euroleague'e katılma durumları var sanırım, rezil olmalarını zevkle izleyeceğim.

EnisteKolaKoy dedi ki...

bu haber ilginc bir haber, markayi cok merak ettim dogrusu.

http://www2.dha.com.tr/besktasta-basketbol-subesinin-kaderi-sponsor-firma-ile-varilacak-anlasmaya-gore-sekillenecek-haber_176715.html

tearkan dedi ki...

buzluktan oyuncu mu çıkartacakmış o firma çok merak ettim. şu ortamda yerli transferi açısından yapılabilecek olan eldekileri tutmak (yapamadık), efesten kopanları toplamak (yapamadık), ön plana çıkan gençlerin aklını yatırım ve sürekli oynama vaadiyle çelmek. (onu da yapamıyoruz)

bu dakikadan sonra olacak belli gibi. takımdan kaçması için sabahın köründe noter eşliğinde antreman yaptırdığımız bekir, cüneyt, serhat gibi oyuncuların değişik versiyonları ve yabancılarla geçen seneki takımın bir benzerini kurar ilk sekize girmek için oynarız.

Yorum Gönder

Ara