.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Haziran 2011 Cuma

Eskişehir Sivok'u İstiyormuş. Alır!

22 Yorum:

Pamukk dedi ki...

beleş sirke baldan tatlı

QuaresmA dedi ki...

Şu adamlara oyuncu falan vermeyelim sakın. Bedava vermek zorundaysak ligdeki çoğu takım ister zaten Sivok'u.

siyahBeyaz dedi ki...

mendesspor'lular çok uğraşıyor göndermek için sivok'u. baksana dertleri sivok'un gidip gitmemesi değil, "şu adamlara oyuncu verip verilmemesi" olmuş. şu takımı bilimum anadolu kulubüyle transfer konusunda yüzgöz edenler utansın.

sivok benim kadroya yazdığım 5 yabancıdan biri. tayfur da yazacak umarım. adalı da sözünün eri mi göreceğiz. sivok bu takımdan gidecek en zon isim demişti.

SirEvo dedi ki...

Sivok, kadroya yazmadığım birçok yabancıdan biri. Yazılacak bir yönü yok. Ağır, saçma sapan kartlar yiyor. Kalırsa hiçbir halta yaramaz. net.

QuaresmA dedi ki...

@ siyahBeyaz

1) Sivok'un gitmesini istiyorum demedim, hatta kalmasını yeğlerim. Bence Ersan'dan sonra takımın en iyi ikinci stoperidir.

2) Mendesspor yok, Beşiktaş var, yıllar sonra doğru dürüst transfer yapmamızı sağlayanlar var.

3) Eskişehirspor ile transferde alıp veremediğimin olmamasının sebebinin Mendes ile ne alakası var ? Tamamıyla Bülent Uygun, Halil Ünal, Trabzonspor, Fenerbahçe, Sezer Öztürk odaklı. Şark kurnazlarına kıyak geçmenin lüzumu yok. Bu sezon daha transferleri yok, şunlara yardım ederek kümede tutmanın anlamı da yok.

4) İnce ince çalışacağına, tuhaf bağlantılar kuracağına, kadroya adamlar yazacağına abuk sabuk komplo teorileri üretsen daha faydalı olur. Komplo teorisi üretmek kafayı çalıştırmaya yardımcı oluyor.

Batistuta35 dedi ki...

Sivuk'u gönderen yönetim de teknik heyet de geri zekalıdır. Onun yerini 16m opsiyonu olan sidnei mi dolduracak?

CDiS dedi ki...

eskişehir 'i gezsin, sonra trabzon 'a imza atsın :):)

arkadaşlar bursa lampard'ı alıyor siz hala sivok kalsın diyorsun e pes doğrusu...

evet milliyetin haberi: bursa lampard'la temasa geçmiş...

haha
hahaha
hahahahaaa...

tearkan dedi ki...

yöenticilerinin yaptığı açıklama direk beşiktaş'ın yabancı sıkıntısı var diye başlıyor. amaç belli. geçen sene bursa'nın fink'e yaptığı gibi zor durumdan yararlanıp oyuncu kapmak.

quaresma'nın da dediği gibi fink, tabata gibi ıskarta gözüyle bakılan bir oyuncudan bahsetmiyoruz üstelik. çoğumuzun kadro yaparken defansa koyduğu, gerektiğinde defans önünde de oynayabilecek bir oyuncudan bahsediyoruz. o kadar da değil. başlıktaki gibi 'alırlar'

bu arada nobre'nin sözleşmesi karşılıklı feshedilmiş. bu adam 5 sezondur bizde miymiş yahu?

enorton dedi ki...

Fink, Tabata, Ferrari, Holosko hala bizde. diğer kulupler de bedava hatta üstüne para alarak oyuncu transfer etmek için ellerini ovuşturuyorlar. Yeni TFF den "6 + sınırsız" yabancı hakkı bekliyorum. Eğer olmazsa "alırlar" dediklerimizi gerçekten alırlar bu sefer...

Not: Şu Mendes'i sadece futbolcu almak için değil de eldeki yabancıları satmak için de kullansak fena olmazdı :)

BJK4EVER dedi ki...

14 yabanci varken hala yabanci sagbek istiyoruz. Sacma sapan transfer stratejimiz var. Ferrari'yi elden cikarmadan Sidnei'yi niye aliyorsun? Ferrari bu kadar bos oyuncu mu, yedekte duramaz mi Sidnei yerine? Veya Holosko gitmeden Bebe'yi niye aliyorsun? Sen doldurursan yabancilari elbette bedavaya kapmaya bakarlar, normal bence. Oyunculara cok keskin davraniyoruz bence, Ferrari ve Holosko, hatta Tabata kullanilabilir +2 olarak. Bir oyuncu serefsizlik etmedigi surece sozlesmesini fesih etmenin radikal oldugunu dusunuyorum. Sonra da oyuncular gitmek icin para isteyince, karsi takim para odemek isteyince Anadolu takimlarina kufur yagdiriyoruz. Senin yonetimin neyi dogru yapiyor ki karsi tarafi suclayasin?

borasahin dedi ki...

Bu yonetimin futbol yonetimi harika! Yaptiklari yapacaklarinin garantisidir!

makavel dedi ki...

Geçen sene içerdeki karabük maçında yediğimiz gol hala aklımdan çıkmıyor hatta burda değinmişdi yazar arkadaşlar, sivok nereye bakıyor başlıklı bir yazı vardı.. yetenekli fakat saha içindeki ürkek tavırları insanı zıvanadan çıkarıyor gitsinmi kalsınmı? gitti bile! Ersan toraman egemen sidnei yeter artar..

JANiTSCHAR dedi ki...

İtalya'dan gelip ülkemizin Alaturca fitbol kültürüne anında kaynak olan,İstanbul gecelerinin altı silindirli bar sineği Ferrari kronik sakatlığına rağmen,defansif zekasıyla,Beşiktaş fitbol takımının hatta Türkiye liglerinin şu mesajı yazdığım an itibariyle I numaralı Stoperidir.

Verim vermiyor o ayrı mesela..

''Senelik 2,5 milyon avroyu bana verseniz kralı tanımam'' bu da samimi itiraf...

Bu takımın II.Numaralı Stoperi Sivok'tur.

Süper karakteR,profesyonellik abidesi Sivok ilk diz sakatlığından sonra Milan tarafından gözden çıkarılmıştır.

O sakatlığı geçirmeseydi biz bugün bu adamı Serie A'da izler olurduk.

900 bin Avro alıp ses etmeyen bu stoper kardeşimiz Beşiktaş'ımızın sadeliğimi de pek güzel yansıtır.

Asıl soru şu :)

Bu Sidnei Beşiktaş'a transfer olduktan sonra idmana dahi çıkmadan nasıl bir anda taraftar On birlerinin değişmez Stoper'i olmuştur ?

Sidnei yeni transfer hemen basalım bağrımıza..

Sivok eski hemen tukaka...

Ben pek çoklarına saçma gelecek bir şey daha ekliyim...

Ferrari bu takımın defansif aklıdır ve onun yerini dolduracak II. bir adam bizim kadroda yoktur.

Bu adam kapalı kutu Sidnei'midir ?

Ama bildiğimiz Sivok değildir..

Transfer döneminin başlangıcından bu yana şu takıma Miranda tipinde bir BEREZİLYALI Stoper alın diye tutturmamızın sebebi bundandır.

Gelecek sezon sonunda bu takım Dördüncü olursa da kimse neden diye düşünmesin...

''Fitbol küçük parçaların bir araya gelip ahenk oluşturduğu karmaşık bir oyun''

Çok gol atmamız lazım türü bir yazı vardı eksi sözlükten

''He gülüm...He''

Fenerden bir gol az yemişiz FAkaattt Fenerden az gol atmışız...

ÇOk Gol atan şampiyon olurmuş felan filan..

Süper mantık,süper yazı :)

Uzaktan forvetlerle,Uzaktaki kaleye topluca Hücum:)ALLalalalalalal

Memlekette ''Fener Barca sistemiyle oynuyor :)'' diyen fitbol adamı var :)

YUH,Kolaydı :)

Bu yazı K-Pax gezegeninden geldiğini iddia eden kendini bilmez bir fitbolsever tarafından yazılmıştır..

Çok ciddiye alınmaması temennisiyle.

tüm renkdaşlarımı öpüyorum..

BJK4EVER dedi ki...

Harbiden bizdeki hastaliklardan biri de yeni transferi hemen ilk 11'e yazma hastaligi. Sidnei'yi hemen ilk 11'e yazanlar eminim ki bu adamin 3 macini bile 90 dakika izlememistir!

powerslide dedi ki...

yabancı kontejanı kalkacağı için artık bedavaya yollamıycaz yabancılarımızı. eğer belirlediğimiz bonservis ücretini verirse eskişehir hemen alıp götürebilir. doğruya doğru, sivok bu sene yedek klübesiyle tribün arasında mekik dokur hatta tribünde hilbertle aralarında tavla turnuvaları baya çekişmeli geçer. stoperde yabancı hakkını sidnei'den yana kullanması gerekiyor tayfur'un çünkü adam kiralık ve şans bulduğunda neler yapacak izlemek ister haliyle..

enorton dedi ki...

Sidnei yi ben de ilk 11 e yazdım ama bu benim tercihim değil tahminim. Sonuçta elde Sivok ve Ferrari varken Sidnei diye bir adam kiralanıyorsa oynatılmak için kiralanıyordur diye düşünüyorum, tribunde ya da kulubede oturtmak için oyuncu kiralamak ne kadar mantıklı? Tayfur hoca Sidnei yi istedi mi istemedi mi, yoksa alındıktan sonra mı kendisinden haberi oldu bunları bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey var Sidnei, Ferrari ve Sivoktan önce tahtaya yazılacaktır.

siyahBeyaz dedi ki...

e peki bebe de almeida'dan veya quaresma'dan önce mi yazılacak tahtaya?! ben şu halde almeida ve quaresma'yı yazıyorum. geride de sivok'u yazıyorum.

bebe ileriye alternatif oluyor da sidnei neden sivok'a alternatif olmuyor? sidnei transferini "mendes'e verilen bir kapitülasyon" ifadesi dışında hiçbirşey açıklamıyor.

sivok (ferrari)
ersan (egemen)
-sağ bek toraman-

bu stoperler yetmez miydi? sidnei geldiğinde ersan ile anlaşılmamıştı biliyorum da, e o zaman neden acele edildi sidnei için?

bu arada gelmiş bebe ve sidnei istanbul'a. yararlı olurlar umarım takım için.

bakalım kaptan(!) ve adam(!) zamanında teşrif edecekler mi..

enorton dedi ki...

Aynı şey değil... Ferrari den kurtulmaya çalışılıyor bunu herkes biliyor. Sivok da sezon sonundan beri ismi gönderilecekler arasında. Bebe sadece Q7 ve Simao nun değil Almeida ve Guti (forvet arkası) nin de alternatifi bence.

siyahBeyaz dedi ki...

ferrari'nin de sivok'un da sözleşmeleri devam ediyor. bu iki adamın kalitesi türkiye standartlarının üzerinde.

hadi ferrari'nin sakatlık sorunları can sıktı yolları ayırmak istedin. sivok gibi standartı belli, profesyonellik seviyesi yüksek, birden fazla mevkide kullanılabilecek, maaşı uygun bir adamı göndermek istemek de neyin nesi?!

hem de ne verebileceği belli olmayan sidnei için. sidnei'nin başarılı olmasını istiyorum ama, transfer ediliş şekli içime sinmiyor.

bu arada guti,quaresma ve simao geç geliyorlar sanırım. şu ana kadar çıkan haberler bu yönde. simao şaşırttı beni bir tek. diğerlerininki normal, hak ettiklerinden fazla değer gördüler geçen sezon. kafalarına göre takılırlar şimdi. maksimum ceza almalılar eğer yarın gelmezlerse. tiz urun kellesini :) bir de diğer oyunculardan bir hafta erken çıktılar tatile. :)

türkiye'de ilk defa olmuyor bu alışığız da, böyle adamları kaptan yapıyorlar, ruh yapıyorlar iki günde bu durum hoşuma gitmiyor. sadece "iyi futbolcu","kaliteli futbolcu" diye tanımlansalar daha iyi.

QuaresmA dedi ki...

"Düşük profilli teknik direktör"ü görüyoruz. Takımın en önemli yıldızları kadroya geç katılıyor. Eminim gerekli cezanın verilmesini sağlayacaktır Tayfur hoca.

tearkan dedi ki...

holosko antalya'ya mı gitmiş?

Yorum Gönder

Ara