.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Haziran 2011 Salı

Anket: Beşiktaş Kadrosu

22 Yorum:

powerslide dedi ki...

tayfur hocanın 4-2-3-1'den vazgeçmiyceğini düşünerek forvet arkası guti'yi banko oynatmasını bekliyorum. ondan alex gibi yararlanmaya çalışacak ve en büyük hatayı burda yapmış olacak. guti golcü değil, kırk yılın başı uzaktan şut çeker, o bölgenin adamı uzaktan asılmalı. bir takımın 10 numarası sadece penaltı atarak yada asist yaparak takımını şampiyon yapamaz.
takımı ofansif açıdan hala yetersiz buluyorum, belki pektemekten ilhan mansız performansı görmeye başlarız ozaman gutisiz kadrolar görebiliriz.

Adsız dedi ki...

defansı yeterli görmüyorum dedim ama aslında biraz daha ayrıntı vermek gerekirse; kanat bekleri yeterli görmüyorum diyebilirim.

BY dedi ki...

takımın defans yapmasına da hücum yapmasına etken orta sahadır. ve bu orta saha bu yükü kaldırabilecek, oyunu iki yönlü oynayabilecek bir orta saha değil. tabi orta ikilinin önünde kimi kullanacağı da çok önemli.

Tuco Salamanca dedi ki...

süper lig şampiyonluğu için kadromuz yeterli ama hocamız yeterli mi emin değilim.

tuco çok iyi bi noktaya parmak bastın, o yüzden anketi sıfırladım arkadaşlar teknik yönetimi de ekledim

BJK4EVER dedi ki...

Emin konusmak icin cok cok erken bence. Ama benim kafamda 3 soru isareti var:

1 Sivok ve Ersan'in ne kadar 'saglam' donebilecegi, Sivok gecen sene fena olmasa da eski Sivok gibi degildi, ama bu bolgede herseye ragmen Egemen ve Sidnei gibi alternatifler olmasi olumlu.

2 Forvetteki efektif oyuncu sayisinin azligi, Quaresma ve Guti efektik degil. Almeida gecen sene 20 gol atti ama bu kariyerinin en yuksek sayisi, gelecek sene ligde 20 gol atar mi tam bir soru isareti. Bu noktada Simao ve Pektemek'e buyuk is dusecek, hatta Veli ve Burak'in ekstra katki saglamasi farz.

3 Tayfur hoca. Gecen sene bize gosterdi ki hoca cok cok cok onemli. Gecen sene Tayfur hoca'nin en buyuk eksikligi bana gore gencleri oynatacak cesareti gostermemesi, buna ragmen cikarttigi kadrolar ve oyun sablonu Schuster'den daha iyiydi. Tayfur hoca'nin neler yapabilecegini cok degil ligin ilk 3-4 haftasinda gorecegiz bence, nitekim Schuster'de ben bunu 2. haftadaki IBB macinda gormustum bile.

Onun disinda su anki haliyle kadromuz kesinlikle yetersiz degildir, kotu bir kadro da degildir bana gore.

selo dedi ki...

bence herşey yeterli ama yönetim yeterli değil.

selo dedi ki...

bence herşey yeterli ama yönetim yeterli değil.

siyahBeyaz dedi ki...

bence de kadro ve teknik ekip yeterli. ne bekliyorsunuz abi, beşiktaş'ız yani sonuçta. kadroya hala yabancı oyuncu, yüksek profilli kaleci isteyenlere şaşırıyorum. YD'nin "vizyon" yalanlarına kanan kitle sanırım onlar.

4/4lük değil tabi hiçbirşey de, kim 4/4'lük ki? hatta bizde kadro şişkin de, 4 yabancı fazla. yönetim iyi kötü bir kadro oluşturuyor ama oluşturma şekli baştan aşağı yanlış.

ben tayfur hoca konusunda iyimserim. takım kimyasını yukarı çıkaracağını düşünüyorum. koch hamlesi, bazı yerlilerde ısrarcı olması (örn pektemek), luce ve denizli gibi hocalarla çalışmış olması çok olumlu yanları. rotasyon zamanlamalarına bakacağız.

cenk-rüştü (umut)

toraman-ekrem (rıdvan)
sivok-ferrari (sidnei)
ersan-egemen
ismail-tanju

quaresma-hilbert (burak)
necip-aurelio (furkan-cumali)
fernandes-ernst (guti-onur)
simao-veli

mustafa-mehmet
almeida-bebe

simao'nun taktik disiplinine ve toraman'ın savunmacı bek olmasına istinaden 5 yabancılı 4-4-2 yardırdım :D guti ve aurelio iyi durumda olur umarım.

tearkan dedi ki...

guti-ernst-aurelio-necip. necip olmasa guti (35), aurelio (34), ernst (32) ile yaş ortalaması 33,6 olan bir ortasahamız var. fernandes henüz gelmediği için onu yazmadım. ki gelmiş olsa bile 3 oyuncunun kullanılacağı bir mevkide 3'ünün yaşı 30 üstü 5 alternatif bana çok da yeterli gelmiyor açıkcası. selçuk transferi konuşulduğunda çok umutlanmıştım; o olmadı bari ceyhun'u alalım derken ikisi de gsye gitti maalesef.

hücum hattımızda da almeida'ya hiç güvenmiyorum. iki yanında ve arkasında oynayan oyuncularından da gol umudu diyebileceğimiz bir tek simao var. pektemek'in ne vereceği yada onun ne derece öncelikli kullanılacağı da henüz belli değil. ben ortasaha ve hücum hattını işaretledim.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Bosuna konusuyorsunuz. Tayfur'la olmaz.

ekrem msc, schusterle olur diyodun tayfurla olmaz diyosun. sen böyle deyince bana tayfurla olurmuş gibi geldi :))

Tuco Salamanca dedi ki...

ekrem kardeşimiz şusterin istifasına da uzun süre inanamamıştı :)

BJK4EVER dedi ki...

Heee, senelik 3 milyon euro alan, tazminatinin pesinde kosan 'yuksek profilli' filozofik kompleksi bir yabanci alalim, onunla kesin olur.:)

bjKartal dedi ki...

Tayfur hocasının aslında pek yapacak bişeyi yok. q7-simao ve guti yi oynatmak zorunda. ama guti yi ara sıra kesmek zorunda. muadili olarak fernandesi görüyorum. değişmeli oynayacaklardır. yeni gelen gençler de taze kan olarak bekleyeceklerdir.
kafamdaki sistem şu :
cenk
toraman-egemen-ersan-ismail
ernst-guti-necip
simao-q7-almeida

AQ-47 dedi ki...

Bu arada Nobre elimizde kaldı, mersin vazgeçmiş...

alper dedi ki...

bu eldeki kadro schuster gibi bir fitbol katilinin elinde bile ilk 5 e girdi.tayfur ile ilk yarı sonunda şampiyonluğu kutlamaya başlarız.şimdiden hayırlı olsun.reisler dayılar sarı melekler gördü bu gözler ağzında kürdanla mehmet sedef baki mercimek gökhan güleç sapkınları gördü bu gözler.daha önce yazdım yine yazayım.onların yanında tayfur cruyff gibi kalır.bize tek lazım olan tt arenaya gittiğimizde sinyor terimin elini sıkmayacak bir hoca.yüzüncü yılı yaşamış sergenin attığı golde dilini ısırmış tayfur onuda yaparsa heykeli dikilir.

Blade 77 dedi ki...

Tayfurla olmaz kiminle olur beyler bundan iyi olur kötü olmaz bence.Sahip çıkalım kadroda iyi oldu bence.Sağla transferler bence.yani anlamıyorum.Adamlar koskoca barcelonayı guardiolaya teslim ediyorlar ve gelinen nokta ortada.Biz ise olmaz da olmaz niye olmasın.Üstelik yeterince usta ellerde staj yaptı tayfur.Şimdisıra uzmanlıkta.Başaracak diye düşünüyorum

QuaresmA dedi ki...

Milan'ın Leonardo ile, Juventus'un Ferrara ile geldiği nokta da ortada. Stajyer hocalar kesin başarılı olur veya kesin başarısız olur demek mümkün değil. Ama Schuster'den başarılı olacağı kesin.

@ alper

Tigana'ya o kadroyu verende olmasın günah ? O kadroyla şampiyonluğu son maçta kaybettiğini de unutmamak lazım. Ayrıca Fatih Terim'in niye elini sıkmaması gerekiyor onu anlamadım.

alper dedi ki...

niye olacak gs li diye.malatyadan şeyhmuzdan ankaragücünden dolayı,erol ersoyun götüne tekme atan hagiden dolayı bedava stata sahip olduklarındna dolayı mesut yılmaz mehmet ağar haluk ulusoy üçgeninden dolayı vs sırf gsli olduklarındna dolayı sıkmasın abicim elini.şunlara karşı dik duran ters bakan hatta söven bir hocamız olsun başka işey istemiyorum arkadaş.

bRk dedi ki...

takımların özellikle büyük takımların icerisinde o takımın taraftarı olan en az 2-3 tane fitbolcu olmalı. kroniklesen konsantraslon sorunlarının, şok sakatlıkların ya da maçlarda ki kırılma anlarının önemli kahramanlarıdır. iş bu sebepten ötürü endüstriyel futbol un gereklerinin yanısıra hala ici besiktas dendiğinde kıpır kıpır olup tekmeye kafa uzatacak fitbolcu adedinin arttırılması ile aşılmayacak sorun yoktur. tayfur'un bu havayı yakalayıp takımın anatomisine yerlestirmesi durumunda basarılı olacağını, ama bir an taviz verirse scala'dan daha acınacak disiplin açıkları vereceğini düşünüyorum.

Yorum Gönder

Ara