.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Terbiyeli Ekşili Köfte

26 Yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
asist time dedi ki...

12 Mayıs'da yayınlanmış.Demekki fitili ateşleyen bu haberde olmuş olabilir.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
black03 dedi ki...

Gazete 12 mayıs tarihli. Yani serdal adalı ve bayram akgül trt'de kapıştığı ara.

powerslide dedi ki...

beyler hiçbir şey anlamadım benim gibi IQ'su yerlerde olanlar olabilir anlatır mısınız nedir bu serdal adalının toplantısı ve sonrasında gelen basın açıklamaları vs. ? :/

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
enorton dedi ki...

Ne Ersanmış be!

rivaldo dedi ki...

Serdal Adalının para vermeye pek ihtiyacı yok aslında.Adanaspor için Adalılar Bayram Akgülden çok daha önemli insanlar.Aslında bu durum tüm Adana içinde geçerli.Dolayısıyla medya Adalı ailesinin yanında.,Durumun para verdi haber yaptırdı şeklinde olmadığını düşünüyorum.Zaten Adanadasporun yönetimiyle ilgilide ciddi sorunlar var.Bu olaylarda bardağı taşıran kısım oldu.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BJK4EVER dedi ki...

Bunlar milleti enayi yerine mi koyuyorlar? Daha kendi baskaninlari televizyonda 2-3 hafta evvel opsiyonu 4 milyon euro verin alin dememis miydi? Simdi veriyoruz niye 5.5 istiyorsun? 5.5 veren varsa nereden biliyorsun, hani ilk olarak bizimle gorusecektin? Gorustuysen 5.5 nereden cikti? Ben BJK yonetimi olsam pazar aksami Telegol'e cikar, TRT'deki goruntulerle birlikte herseyi catir catir aciklayip rezil ederim bunlari. Hatta Ersan'in gonlu gercekten bizdeyse o da baglanir catir catir konusur, hem GS hem Adana'lilari morartir. Bu tur sozde Anadolu delikanlilarini rezil etmek gerekir. Herkes anlasin ne mal olduklarini.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BJK4EVER dedi ki...

4 milyon euro diye konusulduysa yine hakliyiz, ne diye 5.5 istiyorlar o zaman? Oncelik bizdeyse ve miktari veriyorsak 5.5 nereden cikti?

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Mayor dedi ki...

Dost kazigi yedi yani Adali. Turkiyede isler boyle sazla sozle donmeye basladimi isin boku cikiyor, keske imzayi attirsaydi. Neyse simdi Adanasapor bz GS'ye veriyoruz dese, Ersan inisiyatif kullanamazmi? Nedir bu durumda Bosman kurallari? Sonuc olarak Ersan'a istedigi parayi verir yonetim ustune birde avrupada oynayacak gelirse...

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kkkam dedi ki...

alan alsın Ersanı hayrını görsün

gese 2 seneye kalmaz eski borç batağına tekrar döner.

helldoradotcom dedi ki...

Bu isler boyledir. onemli olan yillardir bosu bosuna kullanilan besiktasli durusunu sergilemektir. Yani gecmiste sacilan paralari unutup Besiktas'in yeni traansfer politikasi budur, butcemiz dahilinde herkesi aliriz degilse tesekkurler yolunuz acik olsun diyebilmektedir. Bu durus uzun vadede ic transferi de olumlu etkileyecektir. Ben ender de olsa yonetimin tutumunu takdir ediyorum bu noktada. Hayatta bazen verilen sozler uzerine cok buyuk isler gorulebilir, imza atilmis olsaydi tabiki de cok daha profesyonel bir yaklasim olurdu ama bazen iliskiler bir imzadan cok daha onemli olabilmektedir. Adana baskani sosyal anlamda bindigi dali kesmektedir benim fikrime gore. Bu isten zarar goren tek bir kisi varsa kendisidir. Zira Ersan istedigi ucreti her yerde alacaktir, Besiktas Ersan'a kalmayacak kadar buyuk bir kuluptur. Oysa Adana baskani bu transfer sonrasi seneye tekrar kendi kucuk dertleriyle basbasa kalacaktir. Onun da yolu acik olsun!

4ten 5.5'a çıkarılmasını bilmem de 2 milyona anlaşmışlardı lafı için bir şey diyecem: babanızın bakkalını mı işletiyosunuz beyler lafla sözle anlaşma mı olur? 2 milyona anlaştık 4 milyon istiyor demek "biz bir saflık yapıp sözleşmeye bedeli yazmadık" demektir. eğer adana başkanı ersanı bugün beşiktaş'a sadece bir söz için 2 milyona verecekse ben o başkanın adanalılığından şüphe ederim zira adanasporu ciddi bir paradan etmiş olur.

bu da başka bir bakış açısı.. sözlerdi laflardı delikanlılıktı, bunlar hikaye... Beşiktaş formasıyla poz verip fenere imza atanları da biliyoruz biz, laf uçacak yazı kalacak.

BJK4EVER dedi ki...

Laf ucup yazi kalmiyor her zaman. Topuz Besiktas'ta efsane olabilecekken simdi Alex'in frikiklerde itip kaktigi vasat bir FB yerlisi oldu. Tumer Besiktas'li Tumer olarak futbolu birakip iyi hatirlanacakken Larissa'li Tumer oldu, sik gibi ortada kaldi.

Evet, opsiyon koydurulmamasi hatadir elbette. Ama ayni sekilde bir kulubun kiralayacagi oyuncunun sozlesmesini uzattirmasi da bir erdemdir mesela. Insanlarin erdeminden, iyi niyetinden yararlanip ekstra para kazanmak isteyenlere kizmak lazim bence.

JANiTSCHAR dedi ki...

Söz Uçar..

Adam olanın sözüne güvenirsin,
sözüne güvenmediğin adamla da oturur ıslak imzalı akid yaparsın.

Serdar Adalı canlı yayında Adana başkanının tutmadığı ilk sözünü anımsattı,Adanalı başkan sinirli şekilde canlı yayına bağlanıp ağzına geleni söyledi.

Uçan sözün kanıtı olmadığından o anda ipler koptu,Adana başkanı açısından Ersan işi bir gurur meselesine dönüştü.

Adana'nın bu günkü açıklaması da işin çığrından çıktığını gösteriyor.

Sonuç;
Beşiktaş Ersan transferini eline yüzüne bulaştırmıştır.

Mehmet Topuz transferini kaybeden başkanımızın o hırsla Tabata,Nihat ikilisine yönelip paraları nasıl savurduğunu hatırlayın.

YANİ ''sen sen Ol Asla karizmanı çizdirme..''

Ondan sonra
''neden hakemler hep renklileri tutuyor''
''Stad projemize neden izin çıkmıyor''
''Beşiktaş neden basın tarafından II.sınıf klup olarak görülüyor''

diye kukuman kuşu gibi düşünüp durursun.

Son söz
''Karizma her şeydir susuzluğunu yen''
Ne biçim söz len bu :)

zago30 dedi ki...

Adanaspor'un İstanbulspor'dan beter olması dileğiyle...

powerslide dedi ki...

@whitecollargent
hocam eline sağlık üşenmeyip anlattın. ben bahsettiğin trt'de ki programı başından sonuna kadar izledim ama orda bayram akgül telefonla bağlanıp posta koyduğunda serdal adalı'nın cevap veremeyip "yaa şimdi olur mu ama" falan filan gevelediğini görünce heralde adalı ayak yaptı şimdi de gerçekler karşısında üflüyo püflüyo gibi geldi. yani adalının iddası biz 2 demiştik onlar önümüze 4 koydu ondan imzalamadık opsiyonu.. sonra bayram akgül bağlanıp iftira atıyosun diye gider yapınca adalı cevap veremedi ben de kafamda durumu başka türlü yordum acaba adalı yaptığı eşşekliğe kılıf bulmak için olayları çarpıtıyor mu diye.. sonuçta sene başında opsiyon koydurtmamak adalının hamlesiydi.. son olarak şöyle birşey hatırlıyorum bayram akgül telefonda aynen şunu dedi "ben serdal başkanın önüne opsiyon bedelini koydum kabul etmedi şimdi buyrun açıklasın ozamanki tutarı".. buna karşılık adalının cevap vermemesi konuşmaması kuşkularımı iyice arttırdı..

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Adanalilara guvenilmez... Adana'dan nadiren duzgun adam cikar.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yorum Gönder

Ara