.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Mayıs 2011 Cumartesi

STSL / Gaziantepspor - Beşiktaş


23 Yorum:

yapay dedi ki...

benim bu maçta tek dileğim Muhammed'i izlemektir. Bu kadar, şimdi dağılabiliriz.

Ligin son maci olmasinin yuzu suyu hurmetine izleyecegim, zira A2 oyunculari cikacak vs. deniyor, goruruz gencleri dunya gozuyle.

Gökhan Akçay dedi ki...

Rıdan, İsmail, Atınç ve Onur kesinlikle 90 dakika oynamalı ve bu çocukların gelecek sezon için kiralanması engellenmeli. Muhammet Demirci, Cumali Bişi, Doğukan Pala gibi gençler de kesinlikle şans bulmalı ki maçı izlemek için biraz daha sebebimiz olsun :)

Çok ciddiyim Dinamo maçlarından sonra(evet 2. maçta bile umudum vardı) benim için sezonun en önemli maçı.

Unknown dedi ki...

Yeni temaniz hayirli olsun, bir degisiklik sartti sezon oncesi, umarim eski gunlere doneriz hep beaber...

Dr. Can Yontar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
AQ-47 dedi ki...

Muhammed oynar mı, en genç süper lig oyuncusu olur mu acaba?

Ömer Özlü dedi ki...

Şu Kupanın statüsü değişsin artık takım düzenli olarak Antep'e gider oldu...

Cenk Tosun vs. Muhammed Demirci gibi bir şey olsun, Türk futbolu konusunda umutlanalım.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BJK4EVER dedi ki...

Su Hakan Arikan bildigin Sahan skecindeki hentbolden gelme kaleci Atakan. Hele o uzak direkte indirilen topta kollarini acip kapamasi yok mu. Bildigin Atakan iste.

tearkan dedi ki...

69. dakikaka korner kullanırken yediğimiz kontranın hiç bir açıklaması yok. zaten oldum olası sevmedim bu paslaşarak kullanılan kornerleri.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ivankov memleketine dönüyor. bursa hakan arıkan'ı istiyor. güya hakan ve sivok ibrahim öztürk karşılığında bursaya gidecekmiş.

hakan artı paraya tamam ama sivok'u yurt içinde kimseye vermem. satacaksam satarım. satmazsam oynatırım.

Ömer Özlü dedi ki...

yahu bize ne ligin üçüncüsünden beşincisinden...ne kadar etki altına alıyorlar insanları...bi rahat bırakın diye diye sezon bitti, şu gençleri göremedik bir türlü...

şimdi de Beşiktaş Bursa'ya kıyak yaptı lafları çıktı...hay süper lig kadar başınıza taş düşsün...kupası avrupası batsın soğudum futboldan be...

Feridun Bitir dedi ki...

Ne olurdu komple a2 ciksaydi su maca?

Gökhan Akçay dedi ki...

Necip Uysal: Yıldızlar yoksa ben varım diye haykırdı resmen. Orta sahada tek başına savaştı. Defanstan top aldı, oyun kurdu, top kaptı, adam eksiltti, faul aldı. Çok iyiydi, çok. Daha da iyi olacağından şüphem yok. Tek üzüntüm bir gün bu takımdan ayrılacak olması.

Onur Bayramoğlu: Bu sene bir kaç maç sonradan oyuna girip çok az süre aldı ancak o kadar süre bile kendisini göstermeye yetti. Açıkçası bu maçta ondan daha çok şey bekliyordum ama sanırım biraz tecrübesi eksik kaldı. Yanılmıyorsam ilk kez bir lig maçında ilk on bir başladı. Aslında oyunu çok iyi okuyabiliyor. Bunu daha önceki 10'ar 20'şer dakikalık performanslarında gösterdi. Doğru zamanda, doğru yerlere pas dağıtıyor. Kendine güveni yerine geldiğinde ve sürekli oynamaya başladığında çok daha iyi olacak. Top tekniği, oyun zekası ve yarıtıcılık konusunda Mesut ve Nuri'den çok eksiği yok.

Rıdvan Şimşek: Topla oynamayı çok seviyor. Bir bek oyuncusu olarak bunu abartması yüzünden bir kaç pozisyon yedik. Biraz daha takım oyununa yönelmesi gerekiyor. Güncel kadroda sağ bek oynaması yerinde gibi gözüküyor. Simao ve Quaresma olmasa kesinlikle ileride oynatılmasını isterdim. Topla süratli, adam eksiltebiliyor, bileklerine hakim, çok çabuk ve hırslı. Bir kaç pozisyonda Onur ile birlikte çok iyi anlaştılar. Schuster ile problemi neydi bilmiyorum ama keşke bu sezon daha çok forma şansı bulabilseydi. Topla oynamaktan acayip zevk alıyor gibi sürekli gülüyor :) Sahada her şeyini ortaya koyuyor. Oynadığı futbol ile umut veriyor.

Atınç Nukan: 17 yaşında Erhan Güven'in yanında 90 dakika stoper oynadı. Hiç de sırıtmadı. Çok iyi bir fiziği var ancak şuan bunu pek kullanamıyor. Biraz daha güçlenmesi gerekiyor. Tek şanssızlığı diğer arkadaşları gibi takımda örnek alabileceği tecrübeli bir defans oyuncusunun olmaması. Umut veren bir diğer değer kendisi.

Roberto Hilbert: Tek cümle ile anlatmak gerekirse Rıdvan Şimşek'in olduğu bir takımda kendisine gerek yok. Formanın hakkını vermek için elinden geleni yapıyor. Tekmeye kafa sokabilecek kadar hırslı. Wagner'in Necip'e yaptığı hareketten sonra adeta çıldırdı. Ancak yetmiyor. Oyuna pek katkısı olmuyor. Gereksiz fauller ile kart görüyor. Hücumda etkisiz kalıyor. Adam eksiltmekte sıkıntılı. Rıdvan 20 yaşında ondan daha iyi performans gösteriyorsa neden Hilbert?

Hakan Arıkan: Çok istekli ama aynı Hilbert gibi yetersiz kalıyor. Çok çalıştı, kötü maçlar yaşadı ama yılmadı. Çok fazla şans buldu formayı alabilmek için ama değerlendiremedi. Dünkü performansı yine kötüydü. Sanırım bu sene takımdan ayrılacak. Orta sıralarda bulunan bir takımda daha iyi performans gösterebilir.

Ömer Özlü dedi ki...

Hakan Arıkan'ı göndermek mantıklı olmayabilir. Rüştü'nün yaşının ilerlediğini düşünürsek, sakatlık-ceza faktörünü de hesaba katarsak sadece Cenk'ebel bağlayamayız. Hakan her zaman çok iyi bir alternatif.

Batistuta35 dedi ki...

Veli kavlak'ı almışız

AQ-47 dedi ki...

Kavlak transferi haber1903'te yazıyor, borsaya bilirildi mi? doğruysa süper, rapid maçlarında başarılıydı ve yıllardır piyasada adı dolanıyordu...
dünkü maça gelirsek, rıdvanın ve ekremin olduğu yerde hilbert ancak top toplar...yalnız rıdvan kendimi göstereyim derken oyuna eti edemedi, sanırım seneye ilk 11 istiyor, maç onun için kendini hatrılatma fırsatı oldu. bu çocuk tam bir kanat oyuncusu, artık sakatlanmazsa gökhan gönülden daha iyi olacaktır bence.

AQ-47 dedi ki...

an itibariyle

---------------cenk/rüştü-----------
rıdvan/ekrem---toraman/sivok--ferrari/atınç---ismail/?

ernst/aurelio---necip/fernandes--guti/onur

Q7/?---almeida/nopre--simao/?


3 tane ? var, kavlak belki bir tanesini doldurabilir ya diğerleri?

QuaresmA dedi ki...

Necip'in sezon başında biraz abartıldığını düşünüyordum ama sezon sonuna gelindiğindeki gelişimi etkileyici.

Necip - Fernandes orta sahası hayallerimi süslüyor. Bildiğin Premier League orta sahası.

Jesper dedi ki...

Bu arada son birkaç maç izlediğim Hilbert gerçekten kabusum oldu benim.
Dün bir pozisyonda korner kullanırken bildiğin pas verdi Antepli bir oyuncuya :)
Verdiği veremediği paslar, attığı atamadığı şutları görünce mazallah önümüzdeki sene sağ kanatta çok sıkıntı çekeriz ve 34 hafta dua ederiz q7 ile simao sakatlanmasın diye.
Ha birde aklıma geldi, Gürcan'ın o 10 Hilbert 1 Quaresma modeli içinde Allah bizi korumuş diyim :)))

Gökhan Akçay dedi ki...

Kavlak transferi hakkında yönetimden açıklama geldi, görüşmeler borsaya bildirilmiş.

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=20731

QuaresmA dedi ki...

Bildiğim kadarıyla Veli Kavlak, orta saha ve 2 kanatta da oynayabilen ofansif bi oyuncu. Avusturya gibi bol gollü bi ligde, ligin en güçlü takımında 167 maçta 15 gol 20 asist yapmış.

Tamam genç ve yerli bi alternatif olması avantaj ama büyük farklılık yaratacak bi oyuncu olmadığı açık. Bi Sezer Öztürk değil sonuç olarak.

Yorum Gönder

Ara