.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Mayıs 2011 Cuma

Hamit Ne Arar la Real'de ?

Ekşi Beşiktaş, paranoya servisinden tekrar merhaba. Bonservisi elinde olan bir adam için ben Real Madrid adına bu denli belirsizliklerle dolu haberler çıkacağına pek ihtimal vermiyorum. Yok Real istiyor, yok hafta içi belli oluyor, yok Nuri’yle iyi arkadaş … Bir ‘Halil’i almazsanız ben de gelmem’ demediği kalmış gibi bir hava var. Neyse, Real isterse alır diyorum. Keza, söz konusu Real olduğu vakit kendini naza çekeceğine de pek ihtimal vermiyorum… Hatta Halil’le ‘hayır gerçek Hamit benim’ tarzı bir yarışa girip, kısa yoldan Madrid’e ulaşıp, önce masaya oturmanın yolunu bile arayabilirler. Bilo: Hüso emmi, Allah’ın em … Feyzo: De siktir la, peygamberin kavliyle Gülo’yu isteyrim senden Bilo: Önce ben istemişem ula Hüso: Hooop hoop höst ulan ayılar! Kulağımıza gelen bir duyum yok tabii, tıpkı geçen seneki gibi eldeki veriler ışığında olaya kendi açımızdan yaklaşıyoruz. (Esasında bir tek ben yaklaşıyorum da, olur da dötümüzde patlarsa diye diğer arkadaşları araya sıkıştırayım istedim, bakmayın sus pus olduklarına günlerdir Hamit gelecek diye kendi aralarında iddiaya giriyorlar) Neyse, mevzuya dönelim, ben Hamit – Real haberlerinin maksatlı çıkarıldığını düşünüyorum. Aslında böyle bir düşüncem yoktu da son olarak bir de ‘’ Forlan için Barcelona da devrede, bonservisi de 10 milyon € ‘’ haberlerini görünce, şöyle bir n’oluyoruz lan ? demeden edemedim. Kafamdan geçenleri yazayım: Mehmet Çiftçi, kendisi Milliyet yazarı, aynı zamanda Marca’nın Türkiye editörlüğünü yapmakta ve Milliyet - Demirören ortaklığı … Evet puzzle’ın parçaları birleşiyor; ya da ben birleştirmek istediğim için bana birleşiyormuş gibi geliyor. Biz Hamit ve Forlan’ı, Real ve Barca istiyormuş gibi gösterip, bu transferi sonlandırırsak - yurt içinde - çok daha büyük sükse yapabiliriz. Aynı şekilde Forlan için de şöyle 10 milyon rakamını telaffuz edelim ki, olur da 6-7’ye kapatırsak, şanımız da alır başını yürür. Serdal Başkan şak şak şak ... 10 milyon euro mu ? - etme oğul, öküz alırız o paraya ...

14 Yorum:

QuaresmA dedi ki...

"Bonservisi elinde olan bir adam için ben Real Madrid adına bu denli belirsizliklerle dolu haberler çıkacağına pek ihtimal vermiyorum."

Belirsizlik yok ki, haberler zaten 3 gün önce çıktı ve Pazartesi imzalayacağı söyleniyor. Güzel, başarılı bi teori ama bence Hamit gerçekten de Real Madrid'e gidiyor. Daha doğrusu Real Madrid gerçekten istiyor ve Hamit de her futbolcunun yapacağı gibi elbette gidiyor.

QuaresmA dedi ki...

Medyada Kaka ismi de dolanıyor. Milan ve Chelsea istiyormuş yine medyaya göre. Teoriye göre, alırsak Milan'ın elinden Kaka'yı almış olacağız. Ama aslında bugün Kaka'yı ne Milan'ın elinden, ne bonservisi elindeyken, ne de kiralık olarak alabiliriz. Onu nasıl bağlayacağız bu teoriye ?

Bence Demirören'in etrafında bi dolu Fanatik/Fotomaç muhabiri var. Biliyorsunuz o tarz gazeteler asparagas haberlerde ne kadar başarılılarsa, Dünya üzerinde büyük takımda mutsuz olan büyük futbolcuları tespit etmekte de çok iyiler. Demirören de bunlara dayanarak havayı bi kokluyor, "lütfen" bi transfer görüşmesi yapıyor, medyaya haberi sızdırıyor, taraftarın nabzını yokluyor ve ona göre saldırıyor. Örnek: Robinho. Çok uğraştık ama olmadı, Milan'a gitti. O tarz takımlara gidecek tabi, Robinho nerede, Milan nerede, biz neredeyiz ? FM oynayanlar bilir; oyuncu ararken "bana gelmek istemeyecek oyuncuları ele hacı" diye bi seçeneği işaretleyip o oyuncuları elersiniz. Sorun şu ki, Demirören'de o butondan yok.

esgo dedi ki...

Bu teori işin biraz da geyik kısmı aslında, daha doğrusu 'böyle de bir yol olabilir' fikrini sunmaktır, ama ister istemez acaba diyor insan. Acaba dedirten de Hamit ve Forlan isminin alışılmışın dışında bu iki devle anılması. Kaka'yı bugün her kulüp ister, bunda bir anormallik yok, ama benim nazarımda Forlan, Barca topçusu değildir, keza Hamit de Real'in geçmiş transfer tercihlerinin çok uzağında bir isimdir. Hele ki bu sezon performansıyla. Hadi Larsson'unu da bir nebze anlarım da, Forlan nedir yahu Barcelona için ?

CDiS dedi ki...

bu yazı için teşekkür ediyorum.. beşiktaşlılığın her halükarda takıma yağ çekmek olmadığını gösteren bir yazı, güzel bir komplo teorisi süslü özeleştiri..

puhahahhahha. olm sen kocaman bir çılgınsın. Din kardeşiyiz Eser hayalgücüme gidiyor ama... :))

bundan 1 ay önce sorsalar "nuri ne arar la realde" de derdik diye düşünüyorum :))

bi de; forlan gelmesin... gidecekler belli olmadan gelecek olmasın.

QuaresmA dedi ki...

Bu tarz takımlar her daim Dünya'nın en büyük yıldızlarını alamazlar ki, o zaman 20 küsür kişilik kadroyu kuramazlar. Bu yüzden Khedira, Arbeloa, Olaguer, Gudjohnsen'i falan bulundurmak durumundalar. Hamit Bayern'de rotasyon oyuncusuydu, giderse Real Madrid'de de rotasyon oyuncusu olacak elbette, onların da fazlasını beklemiyor olması lazım. Yıllarca büyük takımda, rekabetçi ligde bulunmuş, yüksek Şampiyonlar Ligi ve milli takım tecrübesi bulunan bi oyuncu sonuçta Hamit. Bonservisi de elinde - ki olmasa böyle bi transfer söz konusu olmazdı. Tıp Nuri ve Mesut'un referansı var mıdır bu transferde bilmem.

Larsson'a eyvallah diyorsun ama Forlan'a neden demiyorsun ki ? Biri dandik İskoçya Ligi'nde tonlarca gol atmış, öteki İspanya Ligi'nde tonlarca gol atmış + Dünya Kupası'nda kendini göstermiş. Benim gözümde Forlan, Larsson'un bi adım ötesindedir zaten.

Ben eğer bi komplo teorisi kurmak isteseydim Beşiktaş hisseleri üzerinde dururdum. Bu aralar, hatta 1-2 hafta öncesi Beşiktaş hissesi almak için spekülatörler için çok uygun bi zaman olsa gerek.

jeankier dedi ki...

kusura bakmayın da hayatımda okuduğum en saçma, en sallama fanatik haberlerinden, yorumlarından bile saçma şu yazı. var mı bir dayanağı yok. saygılar

esgo dedi ki...

E biz de istihbarat servisi değiliz zaten, ciddiye almana gerek yok, fanatik'le devam et madem :)

jeankier dedi ki...

sevgili eser, fanatik i sevmediğimden sizleri okuyorum zaten :)

esgo dedi ki...

sağ olasın :)


Ben Hamit, Real'e gitmez demiyorum ki, sadece şu süreç, tesadüfler ve yaşanılanlar benim gibi paranoyak adamı böyle düşünmeye sevkediyor. Hamit, Real'e de gider, Chelsea'ye de gider...Ve kim ne derse desin, bunlar çok büyük sürpriz olur...Tabii bir de gelmesini çok isteyince, ister istemez inanmak istediğine inanıyorsun. :)

enorton dedi ki...

Forlan Barcelona ilişkisi bence de çok zayıf ihtimal ve gördüğüm kadarıyla Forlan ile anlaştı bizim yönetim. Ancak Hamit işi gerçek diye düşünüyorum, %99 pazartesi imzayı atacak Real'e...

enorton dedi ki...

Arkadaşım facebook sayfasında "Forlan Beşiktaşta" diye video paylaşmış. Ben de altına "seneye bu kafayla anca yine 5. oluruz" yazdım. Benim sayfamda Beşiktaş eleştirilemez yazıp, yazdıklarımı silmiş :) Sanırım yine transfer sarhoşluğu başlıyor.

Galiba Real Madrid'in basina Hiddink gececek. Bu kadar Turk transferi hayra alamet degil :)

Yorum Gönder

Ara