.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Haziran 2011 Çarşamba

Forum

Transfer haberleri, dedikoduları, post içerikleriyle ilgisiz bilgiler...

Hepsini buraya yazıyoruz.

Aklımıza ilk geleni buraya, düşündükten sonra diğer postların altlarına yazıyoruz.

Burası kirlenme alanımız.

Bu başlık aşağıya kaydığında yukarıdaki forum sekmesinden buraya ulaşabilirsiniz!



Hayırlı olsun.

206 Yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 206 / 206   Yeni›   En yeni»
siyahBeyaz dedi ki...

rotasyonda mustafa pektemek açık ve net önündedir bebe'nin.

şöyle birşey yazmıştım ersan başlığında:

"ileri uçta; almeida,mustafa,mehmet gayet iyi. aşırı para verilmedikçe buraya bir alternatif daha alınabilir. altyapıdakiler henüz çaylak bu mevkide. kadir var en yakın."

forlan/klose tarzı bir transfere sıcak bakmıyordum. gestifute bağlantısının abartılması dışında bebe transferine kötümser bakmıyorum. ama holosko da tutulabilirdi kadroda.

sivok varken sidnei'nin kiralanması da anlamsızdı bence.

sidnei ve bebe iyi oynar da uzun yıllar hizmet eder mi takıma? yoksa mendes'in ticari hamleleri mi bunlar? ikinci seçeneğin daha ağır bastığı aşikar. ama tabii ki umarız, ersan ve fernandes gibi yararlı işler yaparlar takım adına.

Crow dedi ki...

forvete yıldız seviyesinde bir oyuncu lazımdı. hala ligin en iyi kadrosu fenerde. orta sahalar ve stoperler bizle eşit güçte. bizim kanatlarımız daha kaliteli, onların da bekleri iyi. forvete gelince alex-niang ikilisi bizim forvetlerden bir gömlek üstte oradan öne geçiyorlar. transferi de bitirdik sayılır.
ama tabi ki bu değerlendirmelerim geçen seneki performanslar üzerine. artık bu sene almeida, pektemek, ismail, necip, cenk gibi isimlerin mevkilerindeki niang, santos, emre, volkan gibi isimleri aşan performansa bürünmelerini bekleyeceğiz.

ozzie dedi ki...

@ Crow

Atladığın çok önemli bir nokta var bence.

O da FB kadrosundaki devamlılık.

Beşiktaş'ın bu seneki ideal 11'ini zorlayacak oyuncular içinde klüpte 1 seneden fazla zaman geçirmiş olan sadece Ernst, Toraman, Sivok, Necip, İsmail ve Rüştü var.

Ki bunlar içinden sadece Necip ve İsmail'in yerleri garanti gibi, onların devamlı ilk 11 olmaları da yarım sezondan kısa bir süre.

En büyük eksikliği takım uyumu ve devamlılığı iken gene 10 transfer yaptık.

Bir de aldığımız iki yabancı da kiralık ve çok büyük olasılıkla 1 seneden fazla kalmayacak/kalamayacaklar.

Yani Sidnei ve Bebe en iyi ihtimalle muhteşem oynasalar bile 1 sene sonra onların pozisyonlarında sil baştan yapmak zorunda kalacağız. Bir de onların pozisyonlarindaki diğer oyuncularımız forma şansı alamamış olacaklar.

Bu FB'le karşılaştırma işi bayağı bozdu moralimi...

Rattlehead dedi ki...

O değil de neden hiç Makukula'yı düşünmüyoruz? Tamam geçen sezon iyi değildi ve bu yüzden çok cüzi fiyatlara alabilirdik. Gol ortalaması yüksek, güçlü, hem Almeida'yı yedekleyebilecek, hem birlikte de oynatabileceğimiz bir adam. Yedek oturmaktan çok gocunacağını sanmam, zira Manisa'da da yedekti. Bence cüzi miktarlara denenebilirdi. Hem Portekizli de zaten:)

Adsız dedi ki...

fm oynarken farkettim.önümüzdeki sene uefa'ya nasıl bi kadro vermeyi düşünüyoruz?takımda home grown oyuncu kalmadı :)

-guti, bebe, necip, burak, egemen, toraman, aurelio, quaresma, almeida, fernandes, hilbert, rüştü, ernst, ferrari, simao, ekrem, cenk, sidnei, tanju, ersan, mustafa, ismail, veli.

içlerinde home grown bi necip var.ki daha kaleci gelecek muhtemelen.

Tayfur Havutcu'nun hesabi dondurulmus deniyor...

Beklenmedik bir sikinti cikmaz umarim.

«En Eski ‹Eski   201 – 206 / 206   Yeni› En yeni» Yorum Gönder

Ara