.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Nisan 2011 Salı

ZTK/ Gaziantepspor Beşiktaş Rövanş Maçı (Yarı Final)



Ziraat Türkiye Kupası
20 Nisan 2011-19:00
Hakem:Kuddusi Müftüoğlu 
Stad: Kamil Ocak 



18 Yorum:

Alt biter dicem ama erken yersek kan akar. inanın hiç rahat değilim maçla ilgili

esgo dedi ki...

Elyasa kupada sarı kart cezalısı, Murat Ceylan kırmızı kart cezalısı, Dany'nin de bir kaç hafta oynamayacağı + Emre Güngör'ün de sakatlığı olduğu söyleniyor. Skor n'olur bilmem de şu tablo altında iddaa'da 2.55 gayet güzel bir oran.

Batistuta35 dedi ki...

Lille iy2,inter iy2 ve bjk 2 kuponu yaptım.Son maçım dolaysıyla yarın yeneriz:D

Unknown dedi ki...

o güzelim kuponu bi tek beşiktaşım yatırabilirdi kardeşim,umarım yanılırım...

enorton dedi ki...

3-0 dan da maçı vermeyiz artık... Hemen 3-0 dan 3-3- lük Valeranga maçını hatırlatanlar olacaktır ancak bu sefer olmaz diyorum... Bu arada final çok zor olacak İBB de Gençler de formda... Kadroyu yine veteranlardan oluşturmuş Tayfur hoca, kalede Rüştü olacak muhtemelen. İkinci yarıda Mehmeh A. ve Nobreyi de sahada görebiliriz...

yapay dedi ki...

Ben anlamıyorum arkadaş, hala Nobre diyoruz Aurelio diyoruz. Yamulmuyorsam kadroda hiç genç yok. Tamam bu kupa bizim olmazsa olmazımız ama ilk maçta 3 tane sallamışız, dakika 60, 1-0 öndeysekte al Muhammed'i, Atıncı, Doğukan'ı. nedir yani.

Tayfur Hoca'yı destekler gibiydim başta. özellikle ilk maçında çok iyi işler yapmaıştı ama bana güven ve umut vermiyor. kimse kusura bakmasın.

BJK4EVER dedi ki...

Aynen oyle yapay, bu korkaklik ve cekingenlik niye anlamiyorum. Kariyer kaygisi olmadan catir catir oynat oyunculari iste, ama hala kazanmayi dusunuyoruz, ki o da olmuyor. Nasil istir anlamadim....

~Poseidon~ dedi ki...

Kesin alırız veya kesin tur atlarız diyemediğim bir maç.

SOn 2-2 lik maçtan sonra çok tedirginim defans konusunda.

Erdal dedi ki...

Erken gol bulursak iş daha baştan biter. Quaresma'nın formu beni umutlandırıyor. Umarım Necip, Ernst, Aurelio orta sahası ile değil, içinde Fernandes'in de bulunacağı bir kurguyla oynarız. Yoksa takımın bariz bir tempo ve topa sahip olma sorunu olacaktır. Bu üçlü orta saha ile karşıla karşıla ne kadar atağı savuşturabilirsin ki? Muhakkak gol lazım ve bunun için de (Guti de yokken) Fernandes sahada olmalı.

Pamukk dedi ki...

bu totemim de bittiğne göre yazabilirim. 4-0 yeniliriz

zago30 dedi ki...

Ben de sahada gençleri görmek isterdim ama pztesi A2 maçında oynadı bütün gençler http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=89404 Tayfur hocaya biraz sabır diyorum.

Adsız dedi ki...

Bir an Simao hayatında ilk defa penaltı kaçıracak gibi hissetim, böylesine şanlı bir cenabetlik de Beşiktaş formasına yakışırdı =) Şaka bi yana Antep ilk maçtaki gibi ipin ucunu kaçırıyor bazen, Necip'in bacağı kırılabilirdi o pozisyonda. Ayrıca Almeida'nın kafasına indirdikleri dirseğe de anlam veremedim, fazla bilenmişler.

enorton dedi ki...

Antep feci hırs yapmış, sağbekte Ekrem tercihinin de yardımıyla ilk 10 dk da maç 3-0 olabilirdi. Ama Tayfur hoca göreve geldiğinden beri duran topları etkin kullanıyoruz. İlk kornerde Sivok un kafa şutunu kaleci zor çıkardı, diğeri ise penaltı oldu.

zago30 dedi ki...

2.yarı yardımcı hakem Ali Saygın Ögel Almeida ve Quaresma'ya ofsayt dedi ama alakası yok kendisi üniversite arkadaşım olur.Epey bi sövdüm,Kuddusi Q7 tam atağa çıkarken yapılan faulde ve Necip'e yapılan faulde kartları unutup Toraman'a çıkardı hemen kartı.Resmen tiksiniyorum Türk hakemlerinden,finalde işimiz zor...

Tuco Salamanca dedi ki...

toraman kırmızı kart görmek için neden son dakikayı bekledi ki? son on dakikaya girildiğinde kart görmek için birşeyler yapmaya başlaması gerekirdi.

Pamukk dedi ki...

sn kuddusi; toramanın finalde oynamamasını neden özellikle istediniz? kırmızıyı haketti vermediniz? sarı da ucuzdu, maçtaki diğer pozisyonlara bakınca.

Tuco Salamanca dedi ki...

http://spor.milliyet.com.tr/besiktas-ta-almeida-soku-/spor/spordetay/21.04.2011/1380647/default.htm

Yorum Gönder

Ara