.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Nisan 2011 Pazartesi

STSL / Konyaspor - Beşiktaş


Pazartesi / 20.00 / Özgür Yankaya

26 Yorum:

yapay dedi ki...

Günlerden pazartesi ve Nobre ilk 11'de. Tabiki yeniliriz.

Pamukk dedi ki...

elde forvet kalmamış ben oynayayım bari

enorton dedi ki...

Ben olsam Hilberti sağ beke, Ekremi Sağ öne atardım. Simao solda, Q7 ve Guti de serbest takılsınlar derdim. Nobreyi katlanmak yerine daha iyi olurdu.

yapay dedi ki...

aslinda bir yarim farkli yenilelim diyor,tayfur yuzunden sonra sacmalama diyorum,git geller yasiyorum. nobre ve aurelio dan medet umuyor adam.saka gibi

enorton dedi ki...

Artık kabak tadı verdi gerçekten... "Tayfur hocayla zaman kaybı" başlığında adamı savunmuştum, çünkü daha erkendi bir görelim dedim ama artık ben bile sıkıldım... Bu kadar da olmaz, sağ bekte Ekrem olmuyor işte, bugün yabancı sıkıntısı da yok sağ beke koy Hilberti artık. ilerde Madem Guti oynayacak durumda değil Nihatı ve Onur'u oynat. Atınçı koy stopere, kupa finalinin provasını yap. Yap bişeyler dene, korkma...

tearkan dedi ki...

kupada defans kurgumuz bu olamayacak, prova yapmak varken bu ısrar niye?

bu arada nihatla q7 kapıştı.

nihat (doğan), ismail, nobre... ya bu adamlara antrenmanda top vermiyolar mı? ismailciğim her kritik topu rakibe verdi. hadi o toy diyelim; nihat denen doğan her topu ezdiği yetmezmiş gibi bi de q7'ye dayılanıyor. lan ben olsam ben de sana pas vermem, daha sonra verdi de ne yaptın, topu kontrol edebildin mi?

enorton dedi ki...

Q7 Nihata vermedi şut çekti Nihat başladı her zamanki gibi söylenmeye, top döndü Nihatın 2 metre arkasında sekiyor Nihat topa koşmak yerine hala q7 ile tartışıyor... Nihat bitmiş malesef, top stop etme, pas verme gibi basit eylemleri bile doğru dürüst yapamıyor. Adam geçme, şut çekme, araya kaçma vs zaten yok... Yazık yazık...

bir önce ki postta şunları da oynat dediklerimin içinde Nihat da vardı, sözümü geri alıyorum. En kısa zamanda vedalaşılmalı... Özellikle ilk yarıda Mehmet Sedef ve Ali Dere bizim sağ kanadı perişan ettiler. İsmail in oyunun son bölümünde pas tercihlerini görünce yine içime acı oturdu. Bizden giden Sedef çok güzel bir asistle maçı tamamlarken bizim bekler sıfır katkı ile maçı tamamladı.

Penaltıyı yapan eleman iki tane boş kaleye golü atsa Konya farklı kazanacaktı. Maçın hareketi de penaltıdan sonra Necip'in elemanın başına bastırıp oley hareketi yapmasıydı :)

okka dedi ki...

hadi bakalım nihat mi q7 mi.
şu nihat'ın sözleşmesi ne zaman bitiyor allasen?

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Yeni hocayla bir an once anlasilmali. Vakit kaybetmekten baska bir sey gecmiyor elimize su durumda.

Ligde mental olarak formalite maci oynuyoruz, kadro olarak sampiyonluk maci.

Kupanin provasi olsun desek, o da degil.

Tayfur Hoca kendini garantiye almak istiyor desek, o da degil.

Yeni beste yapalim: "Soylesene bize hoca, n'oluyo ya burada?" diye.

Mayor dedi ki...

Son 15 dakka hali saha macina dondu resmen. Zevk vermedi degil ama bu ne be abi. Bari hizli ataklara duzgun cikaydiniz, her ayagina alan bi cebellesti topla sonra kaybetti.

makavel dedi ki...

nihatın şizofrenik durumu hızla ilerliyor yakında sahaya kafasında huniyle falan çıkabilir, senelik 3.5 m euro fazla geldi adam kaldıramıyor bu kadar parayı..ismail de acil bir kaç seneliğine başka bir takıma kiralanmalı yoksa oda silinip gidicek..nobre gitsin iki tane adam gibi bek alın artık şu takıma madem 4-3-3 oynayacağız bu sistemde oynayan takımların bekleri ileri çıkınca iş bitirmeden gelmiyorlar..
bu arada fernandes muhteşemdi umarım seneye kalır...

Tuco Salamanca dedi ki...

şimdi nihat ıslıklanırsa, suçlu yine taraftar olacak çünkü yılda 3 milyon euro alıp, katkı vermeyi geçtim, takıma her anlamda (sportif, mali, manevi)zarar vermek normal ama ıslıklamak çok kötü. neden? çocukcağızın morali bozuluyor, yazık ya valla.

enorton dedi ki...

Guti yedek kulubesinde ama oyuna girmiyor. Orta sahaya Mehmet A. giriyor. Oynacayacak durumda değilse neden yedek kulubesinde? Erhan güven her maç kadroda ama oynamıyor. Antalyada stoper oynamıştı bir çok maçta, koy stopere dene adamı. Eğer sildiysen oynatmayacaksan neden her maç kadroda?

Onur Bayramoğlu son 3-4 maçtır kadroda ama oyuna giremiyor. Atınç, Furkan, Doğukan vs Schuster zamanında şans buluyorlardı şimdi onlar da yok. Anlamakta zorluk çekiyorum gerçekten. Tayfur hoca geldikten sonra ligde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Hem de her maç ideal 11 le çıkarak. Gençlerle çıksak en kötü böyle olurdu zaten.

Ekrem'in dediği gibi sezon bitmeden yeni hocayla anlaşılmalı ve gelen hoca şu maçları izlemeli, bir fikir sahibi olmalı oyuncular hakkında. Ona göre planlama yapılmalı.

~Poseidon~ dedi ki...

@enorton

Eğer Hoca boşta ise haklısın. Ama boş oturan bir hocanın geleceğini düşünmüyorum. Sezon bitmeden hoca işi olmaz.

Tayfur da artık ipin ucunu kaçırdı. Ne yaptığını o da bilmiyor.
Takımın yerlileri ve yabancıları arasında siyah ile beyaz kadar fark var maalesef.

Takım öyle saçma bir şekilde kupaya odaklanmış durumda ki, ligde 3. olma şansımızın oldukça yakın olduğunun farkında bile değiller.

Yöneticiler seneye transfer yapmayacağız dediler ama ben seneye takımın %60'ının değişeceğini düşünüyorum.

~Poseidon~ dedi ki...

Sanırım Nihat için de bir post girilmesinin zamanı geldi. Admşnler top sizde.
Yatıralım Nihat'ı da masaya...

okka dedi ki...

@~Poseidon~

katılıyorum. hoca işi sezon bitmeden olmaz. boşta hoca nerden bulacaksın. tayfur da biliyor kendinin kalmayacağını öylesine oynuyoruz işte.
sonumuzu hiç iyi görmüyorum. takımda 30 yaş üstü oyuncu bu kadar çok olunca hangi geleceğe bakacağım diye de üzülüyorum.

Pamukk dedi ki...

hep schuster yüzünden!

tearkan dedi ki...

bence olayı sadece nihat üzerinden düşünmemek lazım. özellikle işlerin kötü gittiği dönemlerde q7'nin ezdiği toplara çoğumuzun içinden geçirdiği tepkiyi verdi nihat. tabi tepkinin veriliş şekli ve özellikle de yeri bu olmamalıydı. üstüne bir de tepkiyi veren nihat gibi taraftara artık iyiden iyiye antipatik gelen birisi oldunca, işe sadece nihat penceresinden bakıldı. tepkiyi veren -atıyorum- simao olsa adam haklı abi, q7 de iyi hoş ama çok top eziyo diyecektik belki de.

Tuco Salamanca dedi ki...

bu maç en azından bir hayıra vesile oldu;

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17642300.asp

Emre A. dedi ki...

@tearkan

şimdi abi haklısın belki simao, almeida, guti falan söyleseydi böyle düşünülmeyecekti ama sadece nihat'ın yapış şekli kötüydü. sahanın içinde koskoca beşiktaş takımı futbolcusu kavga eder mi? hangi beşiktaşlılığa sığar bu hareket? hem de beşiktaş'ın çocuğu diye tezahüratlar yapılmış, hepimizin gurur duyduğu bi adam yapıyo bu hareketi. şimdi bu adamı örnek alan altyapı oyuncularına nasıl bi açıklama yapıcak. hepsinin hayaliydi belki de nihat gibi olayım avrupaya gideyim sallayayım orayı diyodu. ama şimdi örnek aldığı adam maç içinde takımının futbolcusunun üzerine yürüyo. hep diyoruz ya duruş falan diye en başta böyle olaylar olursa nerde kaldı o beşiktaşlılık duruşu. takım otobüsünden inip basın mensubuyla kavga etmiş bir de. yazık gerçekten.

ozzie dedi ki...

Blogun mobil versiyonunda bir haftadır bir sorun vardı. Sorun çözülmüş, çok sevindim. İş güç arasında telefondan kaçamak yapmak güzel şey yahu.

Maç gerçekten de işkence gibiydi. Saat farkından burda maç saat 1de başladı. Randevularını, işlerini ona göre ayarla, Pazartesi gününün ortasında koştur koştur eve gel maç için sonra da bu rezilliği seyret. Bu maçı sahadaki oyunculardan daha çok önemsediğini farketmek insanı üzüyor.

Tayfur Hoca'nin ideale yakın bir ilk 11'i sahaya sürmesini anlıyorum. Çünkü lig 4'üncülüğü (en azından bu maça kadar) gayet ulaşılabilir bir hedefti. Dolayısıyla genç oyunculara şans vermekten çekinmiş olabilir. Ama bu maçı o kadar ciddiye alıyorsan bir zahmet oyuncularını da motive et. Stratejisiz, moralsiz, berbat bir oyun vardı sahada. Ernst sakatlanınca yapılan Aurelio değişikliği de bence takıma yanlış bir mesaj verdi. Konya gibi kısır bir takıma karşı bu ne korkudur kardeşim?

Quaresma'yı bencillikle suçlamıyorum çünkü bu takımın gol atabileceği sadece 3 senaryo vardı:

1) Simao frikik
2) Duran toptan Nobre'nin insanları devirip atacağı uçan kafa
3) Quaresma'nin yoktan var edeceği bir atakta atacağı/attıracağı bir gol

Ne diyeyim artık? Tayfur Hoca'ya güvenmek istiyorum ama bu performanstan sonra "Oyuncularımı kutluyorum" demesi cidden bezdirdi beni. Çatır çatır oynarsın ama yenilirsin eyvallah. Ama küme düşmüş bir takıma karşı hiç futbol oynamadan kaza bela alınan bir puan başarıysa, ben de sizi kutluyorum.

Dördüncülük olasılığı nerdeyse hiç kalmadı. Şu andan itibaren lig maçlarinda genç oyunculara ciddi anlamda şans verilmesi gerekir. Tayfur Hoca'nın bunu yapacak cesareti yoksa, bizim de ona ihtiyacımız yok...

Bunu söyleyeceğime inanamıyorum ama Nihat bedelsiz olarak serbest bırakılmalı. Gitsin artık nerede istiyorsa orada bağırsın. En büyük efsanelerimizden birinin gözümüzün önünde kendini rezil etmesine artık dayanamıyorum.

BJK4EVER dedi ki...

Tayfur hoca hakkinda herkes hemfikir olmustur herhalde. Alinacak bir kupanin da bunu degisterecegini sanmam, en azindan benim adima degistirmez.

~Poseidon~ dedi ki...

Nihat postu açılmalı artık. Sözleşmesi fesih edilecek diye bir söylenti var. Ne kadar doğru bilemiyorum.

makavel dedi ki...

bu futbolla belediye bize kupa mupa vermez..

Yorum Gönder

Ara