.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Nisan 2011 Pazartesi

STSL / Kasımpaşa - Beşiktaş




Pazartesi / 20.00 / Hüseyin Göçek (Adını görünce şaşırdım, bizim maçımızı yönetti mi bu sene hiç?)

39 Yorum:

Mayor dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Mayor dedi ki...

Bir karsilastirma yapalim, neler degismis...

Sakatlığı yeni geçen Quaresma'nın yedek kulübesinde oturduğu ilk yarıda Nihat, Holosko ve Bobo üçlüsünden oluşan hücum hattıyla sahaya çıkan Beşiktaş, özellikle orta sahada organizasyonları sağlayacak oyuncu sıkıntısı yaşadı. Birbirinden kopuk kalan siyah-beyazlılar, çok pas hatası yaptı.

Maçta önce gol yememeyi düşünen Kasımpaşa, kontra ataklarla zaman zaman Beşiktaş kalesinde tehlikeli oldu. Organize olamayan ve sadece duran toplarla pozisyon arayan Beşiktaş, bunda da başarılı olamadı ve mücadelenin ilk yarısı iki takımın golsüz eşitliğiyle tamamlandı.

Siyah beyazlılar ikinci yarıya uzun süredir özlemini çektiği Quaresma ile başladı.

Ancak bu yıldızlar yağmuru ve hatta tribüçnlerin bitmek bilmeyen tezahüratlari bile Beşiktaş'ın ikinci yarıya iyi başlamasını sağlayamadı. Devreye Aurelio-Quaresma değişikliğiyle başlayan Schuster 2. değişikliğe 57. dakikada gitti: Holosko dışarı, Tabata içeri!

Gelin görün ki Kara Kartal'ın gol açlığını bu değişiklikler de gideremedi... Hatta o golü atan Kasımpaşa oldu! 77. dakikada sağ kanattan yapılan ortada uzun boyunun avantajını iyi kullanan Ersen Martin aşırtma bir kafa vurdu, Rüştü'nün yetişme çabaları başarılı olamadı: 0-1

Beşiktaş'ı kabustan uyandıran ise şansın da yardımıyla İsmail Köybaşı oldu. 85. daıkikada ceza sahasının sol çaprazından İsmail'in vurduğu top, Kasımpaşa savunmasına da çarpıp filelerle buluştu: 1-1

Durgun geçen maçta kıyamet ise son anda koptu. Kasımpaşa ceza sahasındaki inanılmaz karamblde defalarca vurulan top sonunda filelerle buluştu, İnönü tribünleri coştu, bir kısım futbolcu sevince bir kısmı itiraza koştu ama hakem düdüğü çaldı: Gol değil, faul var!

Beşiktaş şoktaydı, 3 puan göz göre göre kaçıyordu ama kaderin cilvesi 90+2'de golü geçersiz sayılan ve hakeme kızan Beşiktaş 90+4'te penaltı kazanıyordu. Topun başına Guti geçiyordu ama onun vuruşunda top kaleci Tolga Özgen'i geçemedi, Beşiktaş 1-1'e razı oldu!

Kaynak : http://www.internethaber.com/besiktas-kasimpasadan-celme-yedi-308633h.htm#ixzz1J3H9aHwm

Bu sefer 6-4 alir, hem ilk yarinin hemde gecen seneki ibrahim kas faciasinin hesabini kapatiriz...

adnan polat sıkı dostu yıldırım demirören'i arayarak " bizler inandık çocuklar sizde inanın ,kasımpaşayı bizim için tokatlayın" demiş.

@Ovunc

Ahahaha.

"Galatasaray Besiktas'a tesvik primi mi verdi?"

Gerci adamlardan ancak 6 puan fazlamiz var, matematiksel olarak biz de hala daha dusebiliyoruz :)

(Halk dilinde bu duruma guleriz aglanacak halimize deniyor)

EnisteKolaKoy dedi ki...

uzun zaman süren iddaa yeminimi dün kayseri'nin 11 eksiğini görünce gençler-trabzon-beşiktaş kombosuyla bozdum. 1-4 alırız. goller: necip, ismail, quaresma, almeida.

Nuranesc dedi ki...

K.paşa ilk yarı oyunu fazla riske etmiyip defansı kalabalık tutup cılız ataklara sığınma yoluna gidecektir. forvet hattı yogun baskı altında kalacağından beşiktaş orta sahaoyuncularının gol bulmaları daha yüksek olasılık.
Tabi quaresmanın yine üstün bir performans gösterip arkadaşlarına boş alanlar yaratması lazım. Sivas maçı Beşiktaşın lige kupa kadar konsantre olamıyacağı yolunda umutsuzlandırdı bizi. Bu ölçüde tipik bir beraberlik maçı görünüyor.

Tayfur hoca eğer forvet arkası Nobre ile başlayacaksa keşke bir Nihat'ı deneseydi derim. Ayrıca Onurun da ikinci yarı mutlaka süre almasını diliyorum.

ozzie dedi ki...

Rahat alırız bebeğim.

BJK4EVER dedi ki...

18 kisilik kadroda Atinc disinda 1 tane genc oyuncu yok. Anlasilan o ki Tayfur da Besiktas yerine kendini dusunen birisi, Schuster'den farksiz. Kendisine olan 1 gram olsa bile inancim ve umudum tamamen tukendi 18 kisilik kadroyu gorunce. Insallah Kasimpasa farkli alir maci.

Tuco Salamanca dedi ki...

Yüzümüz kimden yan güldü ki, Tayfur Hoca bizi güldürsün?

Sen de orelyo'yu oynat, sen de nobre'yi kurtarıcı olarak oyuna al.

yapay dedi ki...

ilk 11'de Nobre var, süper haber. Tayfur Hocam amacaın ne bilmiyorum ama şaka gibisin resmen.

Erdal dedi ki...

K.Paşa seyircisi bizim bir sezonda etmediğimiz kadar küfür etti maç boyunca. Bir grup ergenin saçmalaması geçmek lazım belki ama inanılmaz rahatsız ediciydi. Ne ceza alacaklarını gerçekten çok merak ediyorum.

Mayor dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
memmo03 dedi ki...

Koro halinde küfürlü tezahüratta bulunanlara 6 aydan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılabilecek.

Irkçı, etnik aleyhte tezahürat yapanlar 1 yıla kadar hapis cezası alabilecek.

Bakalım uygulanacak mı?

enorton dedi ki...

Lig TV de küfürlerde sesi kısmadı, 90dk arka fonda küfür dinledik resmen!

sahando dedi ki...

sadece maçın sonunda karagümrük'e olan küfürü kısan lig tv güzel bi bela okunmayı hakediyor.ben ettim siz edin..

makavel dedi ki...

abi nihat iyi değil paranoyak olmuş çocuk, yüzündeki o gerginlik her şeyi anlatıyor yaşıda 32 oldu üzüntü verici bir durum ,kariyeri ve kalitesiyle kaptan olması gereken adam şizofren oldu..

enorton dedi ki...

Evet Nihat daha oyuna girer girmez iki eli havada koşturmaya başladı oraya buraya :) Nobreyi de beğendim bugün pas yüzdesi geçmişe göre yüksekti, kazmalık yine aynı kazmalık...

~Poseidon~ dedi ki...

Bana kimse bu hakemler tarafsız maç yönetiyor demesin.

Artık suyu çıkmaya başladı bu işin

Pamukk dedi ki...

bişey değil vol2 :p

dominic molise dedi ki...

yensen de yenilsen de yanindayiz besiktas'lilari, takimin ligde ve kupada son haftalarda heyecansiz durumunu goz onune alarak post atmayi bile gereksiz goruyolar sanirim.
kupada kaybetseydik kesin buralar post olardi ya da son mac kaybedilseydi. hatta kasimpasa'ya kaybetsek 'gencler muhabbeti baslardi', kupada kotu sonuc alinsaydi 'demiroren tup' muhabbeti.
size reha muhtar yakisir. reyting hesabi.

AQ-47 dedi ki...

abicim blog yönetimi başlık açmaya yeltenmiyor, hesap et artık "yenilsen de yensen de"cileri

AQ-47 dedi ki...

tayfur hoca mı yae...

yapay dedi ki...

o değilde ne olacak bu ersan'ın durumu, alamayacaz gibi görünüyor şimdilik.

BJK4EVER dedi ki...

Ne mi olacak? FB ile yarisa girecegiz, sonra 6-7 milyon euro verip alacagiz. Forza'dakile buyuk baskan, super transfer diye ortaligi inletecek. 5-6 milyon verip Cenk Tosun'u da aliriz, millet sevinc cigliklari atar, efsane baskan olur. Sonra borc aciklaninca da yonetime dedigini birakmazlar. Kisir dongu iste.....

adophis dedi ki...

arkadaslar cok fazla yorum yazılmamasının nedenı blogger a ulaşım yasağı koyulması herhalde. (yurtdışında yaşadığım için tam emin değilim ama), ayrıca normaldir takım kötü giderken fazla yorum yazılmaması, şahsen takım kaybettiği zaman veya kötü giderken ben de 1-2 gün kendime gelemiyorum, hiçbir iş yapmak istemiyorum, o yüzden yazar arkadaşları eleştirmemek lazım bu hususta.

Adsız dedi ki...

Ben de adophis'e katılıyorum. Herkes dns ayarı yapmasını bilmiyor, ayrıca bilse dahi iş yerinden giremeyenler olabiliyor. Ya da benim gibi google hesabınızı yok yere blokluyor, siz de yazıp yazıp gönderemiyorsunuz. Kopyalamadığınız için de silinip gidiyor hepsi, kafayı çiziyorsunuz. Kim bu denyo derseniz, Brother Ali ben.

yapay dedi ki...

biri şunu yazmış haber1903'de doğruluk payı nedir?

"!! DİKKAT !! adanaspor çok fazla diretemez, ersan önümüzdeki sezon yüzde bin bjkdedir, ersan adanasporla olan sözleşmesini tek taraflı 31 mayısta fes eder, fesih bedelini beşiktaş ersana verir ersanda adanaspora öder, bu fesih bedelide olsa olsa 500 bin TL ile 1 milyon TL arasındadır, ersan serbest kalır böylelikle istediği takımın formasını giyer, adanasporda 5 milyon - 7 milyon euroları rüyasında görür, çok fazla etik bi davranış olmasada adanasporun büyük takımları bir birine kırdırması fiyatı artırmasıda etik bi davranış değildir. "

P R N C P S dedi ki...

Yazılan ihtimal biraz gerçek dışı sanki.
O zaman Querasma'nın bizimle 2 yıllık sözleşmesi var. 3.5 milyon eurodan 7 milyon yapar. Gelsin 31 Mayısta feshetsin. 7 milyon versin istediği kulübe gitsin. Tabi sözleşmede ceza-i şart yoksa.
Oysa sözleşmeyi haksız fesheden kazanç kaybı zararlarından da mesuldur.
Adanaspor fener 6 milyon verdi ancak ersan sözleşmeyi haksız feshetti ben kazanç kaybına uğradım der. TFF ye başvurur. TFF Adanaspor'u haklı görür ve Ersan'ı tazminat ödemeye mahkum eder. Ersan ödemezse lisansı iptal olur.

~Poseidon~ dedi ki...

@yapay

Madem böyle bir durum var Top transferinde de bu şekilde bir politika izlenebilirdi.

Benim tahminim bu yapılan sözleşme ile alakalıdır. Eğer sözleşmesinde böyle bir madde varsa uygulanabilir. Yoksa paşa paşa kulübü ile anlaşmak zorundasın.

Tuco Salamanca dedi ki...

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=23948

adamlar ilgilenmiyoruz diyorlar ama bunların lafına ne kadar güvenilir, orası şüpheli.

~Poseidon~ dedi ki...

@Tuco

Bir de transfer politikaları gereğiymiş. Külahıma anlatsınlar.

yapay dedi ki...

bu çocuk Allah korusun fenerde oynarsa kahrolurum. Yönetim çok geç kalmaya başladı bu işi bitirmek için.

Tuco Salamanca dedi ki...

@poseidon

transfer politikaları genç ve yetenekli yerli oyuncuları almamak herhalde :)

~Poseidon~ dedi ki...

@Tuco

Utanmasalar başka takımın ilgilendiği oyuncuyu biz almayız diyecekler. :)

ozzie dedi ki...

Genclerbirligi icin "rahat aliriz bebegim" diyor, mac konu basligi bile acmayan blog yazarlarini da kiniyorum.

Haftalardir uyuyorsunuz, beyler.

Besiktas formasi giyen voleybolcular bir degil tam iki kere saldiriya ugradi, tek kelime konusmadik.

Hanimaga operasyonundan sonra meshur Denizli maci ile ilgili ciddi iddialar one suruldu, ses cikmadi, konusmadik.

Olay bir tek guncel futbol geyigi yapmak ise bilelim.

"Eksi Besiktas, Toxic Besiktas'a donuyor" demistim Schuster gitmeden once.

Schuster gitti, is bitti bu sefer de Eksi Besiktas, Bezgin Besiktas oldu.

Hayirlisi olsun.

~Poseidon~ dedi ki...

@ozzie
ağzına sağlık hocam.

Hiç böyle olmamıştı. Bakalım ne çıkacak arkasından.

Yorum Gönder

Ara