.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Nisan 2011 Cuma

STSL / Beşiktaş - Gençlerbirliği

22 Yorum:

rasheedrec dedi ki...

ilk yarıyı kesin geride kapatırız, ikinci yarı yeni açık tarafına hücum edip maçı anca berabere bitiririz.. bundan da önemlisi ne Atınç'ı, ne Rıdvan'ı, ne de Cenk'i izleriz.. hatta Necip bile sakatlanıp önümüzdeki 6 sezonu kapatır:)

Tuco Salamanca dedi ki...

rıdvan kadroda hayret.

sakın oynatmasınlar ama sonra belediye falan ceza keser, ne lazım!

~Poseidon~ dedi ki...

2-2 ya da 3-1.
Ama kaybetmeyiz.

tearkan dedi ki...

Rüştü, Hilbert, İ.Toraman, Sivok, İsmail, Necip, Ernst, Nihat, Fernandes, Simao, Hugo Almeida.

rıdvan kadrodaydı. bari hilbert'in yerine o oynasaydı. bu nedir arkadaş.

Kalten dedi ki...

Şu Yasin'i alalım, kaç paradır?

Kalten dedi ki...

Simao'nun on kaplan gücünde olduğu noktadan son dakika frikiği atıyoruz

~Poseidon~ dedi ki...

Hay ceneme be...
Bari kupon yapsaydim bu skora :(

BJK4EVER dedi ki...

Berabere kaldik ama ben oyundan gayet memnunum. Ernst-Fernandes-Necip uclusu bozulunca orta sahanin ayari kacti, Aurelio bu dinamik yapida takimi cok bozuyor. Bu tur lig maclarinda gencleri gormek lazim artik bence, hicbir hedef kalmadi zaten. Genc oyunculari gormek icin daha ne kadar bekleyecegiz acaba. Tayfur hoca daha ne kadar direnecek acaba, galibiyetin bize birsey getirmeyecegini hoca da anlamali, yonetim de hocaya hissettirmeli.

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

her seferinde aynı noktaya geliyoruz. bari 18de aurelio yerine furkan olsun, erhan yerine oğuz yada rıdvan olsun. şu maçta oyuna aurelio yerine girse ne kaybederdik ki? zaten kazanamadık maçı. facia bir oyuncu değişikliği oldu.

bu arada ikinci golde ihale ismail'e kaldı; ama saçma sapan bir korner organizasyonuydu. ismail'i yuhlayan beyinsizler de aynen devam etsinler. ağaçtan sol bek topluyoruz çünkü. o tepki yüzünden yaptığı hatayla 3. golü de yedirmesine ramak kalmıştı.

enorton dedi ki...

Yenildiğimiz Sivas maçında dahil olmak üzere Tayfur hocanın haklı olduğunu savunmuştum. Geçen haftaki Nobre tercihini bile anlayabiliyordum ancak bu maçı kazansaydık dahi hocanın tercihlerini ve değişikliklerini hiç beğenmedim.

İnönüde 2-0 öndesin nerdeyse 3-2 kaybediyorduk maçı. Nihat'ın değişmesi gerekiyordu anladık da girenleri anlamadım. yabancı sınırlamasından dolayı Nihat yerine Mehmet A., Fernandes yerine Bobo girdi. Bobo sola, Simao Nihat'ın bölgesine geçti. Mehmet A. da Fernandes'in yerine orta sahaya...

Ve zaten yorulan orta saha iyice bitti. Simao da sağ tarafta yoruldu. Bobo birkaç karambol dışında pek bişey yapamadı, yalnız kaldı. Arkasında oynayan İsmail ayağında topu fazla tutup kaybedince gol atmaya gittiğimiz kornerden gol yiyerek geri döndük. Aynı ismail sayesinde maç 3-2 oluyordu alehimize...

Bence Nihat'ın yerine Rıdvan girseydi, hilbert öne çıksaydı ya da Atınç girse Toraman sağbeke kaysa yine Hilbert öne çıkabilirdi. Hem biz gençleri görmüş olurduk hem şu maçı kaybetmezdik.

Kalede Rüştü tercihini ise anlayamıyorum. Cenk olsa ikinci golü yemezdik. Bırak her maç Cenk oynasın kalede...

Tayfur hocadan çok ümitliydim ancak şu maçtaki performansı ile ümitlerimi çok azalttı.

E dedi ki...

Ismail,
1-niye hoplayip ziplayip baraji actin?
2- topu kaptirdiktan sonra gorev yerine donecegine niye orta sahaya kadar topu kovaladin? takim arkadaslarin orayi kapatmislardi.

Akilli futbolcuysan bunlari artik ogren ve bir daha bu acemi hatalari tekrarlama.

bu arada, kosunu ve gol pasini da ayakta alkisliyorum.

EnisteKolaKoy dedi ki...

tv gösterdi mi bilmiyorum ama fernandes çıktıktan sonra yedek kulübesini tarumar etti.

şu maçta bile birini ıslıkladı ya bu taraftar, diyecek bir şey yok. sonra bu adamdan derbide otur ümit bekle.

Gençler oynasın diye bir takıntım yok da Tayfur'un böyle sikindirik bir maçta bile rotasyona gitmemesi çok vahim.

Seneye de böyle sabit bir kadroyla başlayıp devam edersek Ersun YALAN takımları gibi ligin 2.yarısında YALAN oluruz.

Ayrıca Almeida sen nasıl bir forvetsin.Hem hantal olacaksın,hem statik oynayacaksın.Tek bildiğin gol vuruşu,topu sol ayağına alıp burunla abanmak olacak;üstüne bir de fiziğini kullanmayı bilmeyeceksin,artı sahada uyuz uyuz dolaşacaksın.Nobre'den bile kötüsün desem abartmış olmam.Bir de

Makukula = 5 Almeida

ozzie dedi ki...

@ tearkan

"ismail'i yuhlayan beyinsizler de aynen devam etsinler. ağaçtan sol bek topluyoruz çünkü" demissin, cok iyi etmissin. Ağzına saglık.

Yıllardır "İsmail, İsmail" diye yırtınan taraftar bu iste. Lig bitmiş, oynanan futbol guzel, futbolcular sonuc olarak degilse bile oyun olarak, efor olarak ödediğin biletin karşılığını veriyor iste ve sen takımın en genç oyuncularından birini bir iki defa değil, mac sonuna kadar yuhaliyorsun. Üzülmez gittikten sonra eli ayağına dolaniyordu ancak son bir-iki haftada ciddi ilerleme göstermişti. Bir hata ve hop elde var eksi bir.

Bu yuhalamalar İsmail'e ders falan vermiyor, onu geliştirmiyor. Tam tersine geriye götürüyor. Bunun etkisini çeken de tek İsmail değil. İsmail'e yapılanı gören Dogukan nasıl çıkar sakin ve güvenli bir sekilde oynar? Zaten İsmail'in güvensizliğinin altında Erhan'a, Hakan'a yapılanların etkisi de yok mu hiç?

Bir de tutturmusuz Rıdvan, Furkan, Atınç diye. Anasının karnından Maicon'la, Nesta'yla falan çıkmış olan bu değerli öküzlerin önüne niye atılsın ki genç, tecrubesiz oyuncular? Rica ederler, başkanları onlar icin parayı bastırır, hazır yapilmisini getirttirir, onlar da çıldırırlar, şımarırlar.

Kızım 6 yaşına geldi, bayağı da iyi futbol oynuyor. (Amerika'da kız-erkek birlikte oynuyorlar bu yaslarda, bizim memleketteki gibi "erkek sporu" degil futbol!) Ağustos'ta tatile geldiğimizde kızımı mabede götürürüm diye hayal ediyordum. Nasıl götüreyim ki? "Eşek gibi koş, çalış, didin ama bir hata yaparsan yuhalanirsin" dersini mı vereyim kızıma?

Maçına da, takımına da, skoruna da tüküreyim. Bu seyirci bazen insanı uçuruyor ama bazen de hayattan bezdiriyor. Bugünkü olay ise gercekten beni tiksindirtti.

8-0lik Liverpool macı degil, bu gibi seyler utandiriyor beni...

Tuco Salamanca dedi ki...

şu almeida için bobo harcanıyor ya, yazık valla yazık.

ismail de seneye ancak yedek olarak kalmalı takımda, birinci sol bek bu adam olduğu sürece neredeyse her maç kalemizde bir gol garanti.

kkkam dedi ki...

Bu taraftar kendi öz evlatlarını(Nihat hariç) yuhlamaz merak etmeyin ama balon futbolcuları yuhladı ve yuhlayacak.

kkkam dedi ki...

Ayrıca Bobo satılmalı artık ya da Anadolu klüplerine kiralayın gitsin sayesinde yıllardır poposunu döndüremeyen forvete doyduk, zenci hızlı, atletik forvete hasret kaldık .

dominic molise dedi ki...

birisi kirmizi kart/sari kart istatistigini cikarsa ligin/link verse super olur.
besiktas'ta degil kirmizi sari kart gorucek adam bile sayili iken her mac kirmizi gorduk, fener neredeyse hic kirmizi gormedi. yanlis miyim? bilgilendirin.

yani bi tarafta lugano, bilica, cristian, topuz, emre, volkan diger tarafta ferrari, sivok, necip

ki daha da komigi aurello, guti, ernst gibi hayatinda kirmizi gormeyen adamlar atildi falan.

meraktayim.

Pamukk dedi ki...

ben değişiklikleri çözemedim

Kalten dedi ki...

Yasin için haber takip: http://haber1903.com/hedefte-oztekin-var_3_51286

Yorum Gönder

Ara