.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Biz de mi Guinness'i Çağırsak N'apsak ?

Hakan Arıkan Rüştü Reçber Vedran Runje Ali Tandoğan Erhan Güven Mustafa Doğan Ekrem Ali Güneş Mehmet Yozgatlı İbrahim Kaş İbrahim Üzülmez İsmail Köybaşı Mehmet Sedef Çağdaş Atan Adem Dursun Baki Mercimek İbrahim Akın Serdar Özkan Burak Yılmaz Yasin Sülün Kleberson Uğur İnceman Youla Delgado Tabata Nobre Holosko Nihat... Şimdi çok basit olan ama çoğu kişinin yapamadığı tek elle ıslık çalmayı öğreneceğiz, rekor yolunda şüphesiz bunlar önemli bilgiler olacak. En kötü ihtimalle taksi, dolmuş vs için kullanırız. 1- Elinizi tamam yada ok derken kulandığımız (ben aslında hiç kullanmam ama anlaşılmıştır herhalde) şekilde baş parmağınızı ve işaret parmağınızı birleştirin..
2- Dudaklarınızı aralayın ve ağzınız açık pozisyona gelsin.
3- İlk resimde birleştirdiğiniz parmaklarınızı (yorulup bıraktıysanız tekrar yapın)ağzınıza doğru götürün.Resimdeki gibi parmaklarınızı dilinizin altından temas ettirerek dilinizi geriye doğru kıvırın.Parmaklarınızla bastırın. 4- Dudaklarınızı kapatın. Tabii parmaklarınız var tam kapanmaz ... Ok yaptığınız parmaklarınızı dilinize bastırın, aradadaki boşluğa dikkat edin çok büyük olursa sadece hava üflersiniz ... 5- Islığa başlayabilirsiniz...

12 Yorum:

Atom dedi ki...

Tüm stad ne alemdi bilmiyorum ama kapalıda gördüğüm ıslıklama 2 saniye sürdü veya sürmedi hemen müdahale geldi..Listedeki birçok kişiyle ismail'e yapılanı bir tutmak doğru değil bence,Islıklanma sürecini bir bakalım,İsmail 2. golü hediye etti sonra denize doğru bir orta açtı ondan sonra da tekrar 2.golün aynısını ikram etti atamadılar,yere düştü o pozisyonda kalktı, Rüştü topu ona attı top ayağına gelir gelmez 2 saniyelik bi ıslıklama oldu(kapalıda böyleydi) sonra hemen "hoop beyler ne ıslıklaması lan" tarzında bağırışmalar oldu bunları söyleyenlerden biri de bendim..maç sonunda da bir tepki olmadı..Bundan fazlasını beklemek ne yazıkki mümkün değil,yani hiç ıslıklanmaması..keşke her ıslıklama böyle olsa çokta abartılacak bir olay değildi..

Adsız dedi ki...

soldaki ablanın sitili değişikmiş. bi arada onu öğretin.

esgo dedi ki...

Sorun, ıslıklama süresinden ziyade yarıştan kopmuş, lig için hedefsiz bir durumdayken bile ıslıklayacak bir şeyler bulabilmek aslında. O yüzden 10 saniye sürmüş, 30 saniye sürmüş pek de bir önemi yok. Şartlar ne olursa olsun bu olumsuz baskı her türlü çocukların üstünde.

Zamanında aynı şey Mehmet Sedef için yapılmış, yine böyle yanlış bir şut tercihi sonrası ıslık ve homurdanma yaşanmış ve o çocuk 1 maç sonra çok daha müsait bir durumda yayın üstünden şut atmaya korkar hale gelmişti. Muhtemelen aynı etkiyi İsmail'de de göreceğiz. Ya kötü giderse, ya yine ıslıklanırsam endişesi ayağına istediği gibi hükmedememesine ve kararsızlığa yol açacaktır.

mehmet emir dedi ki...

Ya beyler yapamadım canımı sıktı.

powerslide dedi ki...

sahada nobreyi gördüğümde ağzımla, dilimle, parmağımla o an nerem denk gelirse hiç bilmediğim senfonileri çalabiliyorum.

Feridun Bitir dedi ki...

su luganonun yaptiklarini bizim sivok yapsa kac kirmizi yer, guiness rekorlar kitabina girer mi?

pseudotimes dedi ki...

denedim %100 çalışıyor

Pamukk dedi ki...

Allah akıl fikir versin vol23234738438 desem de nafile

Tuco Salamanca dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17575712.asp?gid=381

adam ıslığa doymamış herhalde :)

Kalten dedi ki...

Bunu diyerek yorumcular tarafından da ıslıklanır mıyım bilmem ama: Eğer sakatlığı geçmiş ve geldiği ilk sezondaki gibi oynayabilecek ise Holosko en iyi transferimiz olur!

Tuco Salamanca dedi ki...

maç postu için artık belediyeye vergi falan ödeniyor herhalde. o yüzden mi son dakikada açılıyor acaba?

beyler bu blogspot yasağı hepimizi derinden etkiledi dns değiştirince bile kurtulamayabiliyoruz engellemeden. maç postu gelecek 3 vakte kadar.

Yorum Gönder

Ara