.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

10 Mart 2011 Perşembe

Size Her Yol Trabzon'du!

Besiktas Yönetim Kurulu'nun akıl tutulmasi sebebi belli oldu:

Kanarya Gribi!

Aziz Yıldırım, G.Saray-Beşiktaş derbisiyle birlikte artık olayların yeni bir noktaya geldiğini belirterek, "Burada F.Bahçe ve Trabzonspor mağdur olmuştur. Devleti, sporla ilgili birimlerini ve federasyonu göreve çağırıyorum. Ali Aydın bu hataları neden yaptığını, eğer bu hataları kendisine yaptıranlar varsa bunları açıklasın. Federasyon kalan 6 maç için garanti versin" dedi. Nisan 2004 Açıklamaların tamamı burada. Sezon sonu Fenerbahçe şampiyon, Trabzonspor ikinci


KISA adı 'FeDeR' olan F.Bahçeliler Derneği, Trabzon-G.Saray maçının hakemi Yunus Yıldırım'a tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, "Emre'ye takanlar, nedense Keita'yı fark edemiyorlar. Sabri, Burak'ı düşürüyor. Baros ile Caner kart sınırında. Caner topu elle alıyor, kart yok. Baros hakemi protesto için topa vuruyor. Adı Lugano olsa kart görecek ama kart yok. Hakem katliamları sürüyor" denildi. Mart 2010

Neee ? Trabzonspor'un hakkını korumak mı ? Zzzz ...

14 Yorum:

makavel dedi ki...

onu bunu bilmiyorumda yakında hepimiz böyle olucaz galiba a.g :)

http://www.youtube.com/watch?v=H2R0i2PMzTQ

Unknown dedi ki...

neden hiç şaşırmadım acaba.tıpkı gazete HT de ki Paşa-Yıldırım haberine şaşırmadığım gibi

@makavel
videoda ki arkadaşın akli durumundan veya bu videoda rol yapıp yapmadığından emin değilim.merak etme hiç birimiz ona dönmeyeceğiz de ona karşılık bende fenerlilerin buna dönmesinden korkuyorum(ya da aslında hepsinin içinde bi tane barındırdıklarından :D )
http://www.youtube.com/watch?v=9tPb_yr0l9U

Ehehe, Eser durdu durdu saglam cakti :)

sayerlack dedi ki...

Burada komik olan Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı olmadığı halde bunları demesi.

Ömer Özlü dedi ki...

aman mübarek olsun, ne haliniz varsa görün ya :)

esgo dedi ki...

Beşiktaş - f.bahçe maçı sonrasında x Beşiktaş yöneticisi çıkıp da 'Gökhan Gönül atılmalıydı' dediği vakit, 'neden tek taraflı bakıyorsunuz ki, ona bakarsanız Ekrem'de atılmalıydı!' diyecek adamlar, gelmiş Beşiktaş ve Ts aleyhine ciddi hakem hataları oldu demeçlerini komik buluyor :) Dahası, neye göre kime göre hedefsiz Beşiktaş ? Kupanın garantisinin olmadığı bir ortamda 4.'lük de gayet hedeftir, bu sene Avrupa'ya gidemeyenler olarak bunu ve yarattığı sıkıntıları daha iyi anlamanız lazım.

Kaldı ki sahada f.bahçe diye bir takım olmadığı halde trabzon'un hakkını korumak da az komik değil hani.

A . A dedi ki...

olmamış, çakamamışsınız.

kulübünüzün yaptığı komik, saçma sapan açıklamayı böyle zorlamalarla olağan kılamazsınız. yıldırım demirören her adımıyla sizi küçültmeye devam ederken ama bakın sizin de buna benzer bişeyiniz var demekle olmuyor bu işler.

varınızın yoğunuzun demirören olması gerekirken, ama 4. olabiliriz o yüzden hakkımızı arıyoruz demek, üstelik mağdur bile değilsinizken komik, küçültücü.

esgo dedi ki...

yahu demirören'in icraatleri yüzünden, Beşiktaş aleyhine yapılan saçmalıklara da sessiz kalınacak değil ya. Kimsenin durduk yere, siz de bunu dediniz siz de bunları yapmıştınız dediği yok.

Olması gereken, doğru olan açıklama ve uslubun bile kabul görmediği bir ortamda, madem öyle, siz niye bunu yapmıştınız deniliyor. Aboo

Beşiktaş'ın Avrupa'ya gitmek için mücadele verdiği dönemlerde, f.bahçe'nin yarıştığı ekiplerle oynayacağı maç öncesi 'Avrupa'ya gitmek için kazanması gerekiyor!' şeklinde gazlandığını da biliyoruz. Hedef medef ? Üfürmenin alemi yok.

Şekip noktayı koydu zaten: 'Gençlerbirliği kendi hakkını arayabilir, Sadri Şener'in Gençlerbirliğinin hakkını araması yersiz'

sayerlack dedi ki...

Hala anlamayanlar var.Bakın şampiyonluğa oynayan takımın rakiplerinin oynadığı maçlarla ilgilenmesi penaltılara , ofsaytlara itiraz etmezi normal.Bunu geçen sene Fener,Bursa yaptı.İkisi de şampiyonluğa oynadı.Bu senede Trabzon'un bunları dile getirmesi gündeme taşıması normal burada normal olmayan bu sene bu kadar puanla şampiyonluk iddası olmayan Beşiktaş'ında yapmış olması.

esgo dedi ki...

Her şey anlaşılıyor da, anlamadığınız nokta şu; Beşiktaş, doğrudan doğruya kendini ilgilendiren ve kendi oynadığı bir maç üzerinden yorum ve değerlendirme yapıyor. Beşiktaş-Trabzon maçında olanlar Beşiktaş'ı ilgilendirir yahu, isterse 65. sırada olsun, bu neyi değiştirir ? Hedefsizken susup kabullenmek daha tehlikeli değil mi ?

Bu ülke tribünlerinde, kendi lehine yapılan hakem hataları sonrası ''EYYAMCI HAKEM'' tezahüratları açın bakın araştırın kimler tarafından dile getirilmiş ? Beşiktaşlının istediği zaten bu, hal böyleyken Trabzonspor'un da penaltısı verilmedi demek, hiçbir Beşiktaşlıyı rahatsız etmiyor, etmeyecektir de.

Dahası, bu blogda hakem hatalarına yönelik postların hiçbirinde salt Beşiktaşlı gözüyle değerlendirmeler yapılmamıştır, yapılmayacaktır da. Önce bir nerede olduğumuza bakalım.

Alp dedi ki...

bir fenerbahçeli ile tartışmanın makus karın ağrısı... yukardaki her satırda eser'in peygamber sabrına hayran oldum.

"olmamış, çakamamışsınız..." ee, yarabbi şükür diyenin suratına tükürsen ne, tükürmesen ne?

Ömer Özlü dedi ki...

Bukowski'nin bir kitabında okumuştum:

üniversitedeyken sol görüşlü hocalarının derslerde attığı nutuklara sırf kıllık olsun diye karşı çıkıp durmaktadır bizim 'henry chinaski'. her derste çatır çatır tartışmalar yaşanmaya başlar böylece. bir gün nihayet, dersten sonra hocanın biri yanına gelip sorar:

'söylediğin saçmalıklara gerçekten inanıyor musun?'

chinaski hoş bir cevap verir:

'peki sen kendi saçmalıklarına inanıyor musun?'

fenerli arkadaşların anlattıklarını okudukça aklıma bu diyalog gelip duruyor.

bu işin gübresi çıktı, artık herkes susup işine gücüne baksın lütfen...

Yahu biz diyoruz ki: Olay Demiroren, Yildirim, Polat olayi degil; olay bir kultur olayi, kisiyi degil geneli elestirelim. Herkes evinin onunu supursun, ortalik guzel olsun. Birbirimize taraftar olarak laf atmayalim, onlarin bizi dusurmek istedigi pozisyona dusmeyelim.

Siz diyorsunuz ki: Ama biz sampiyonluga gidiyorduk ondan dedik, ama siz bunu diyerek Demiroren'i onayliyorsunuz...

Iletisimsizlik ne zor is birader.

Ömer Özlü dedi ki...

şampiyonluğa giderken her türlü boku atabiliyosun demek ki ne güzel...

Yorum Gönder

Ara