.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Şubat 2011 Salı

Elveda İbrahim Üzülmez

İyi oyuncu, kötü oyuncu...

Faydalı, faydasız...

O severdi, bu sevmezdi...

demeden Beşiktaş forması giymiş tüm futbolculara ayrılıklarında teşekkür ediyoruz. Okurlar arasında da, blog yazarları arasında da İbrahim Üzülmez'in gönderiliş sürecinde farklı düşünenler var. Lakin bunlar elveda demeye engel değil.

İbrahim öyleydi, böyleydi demekten öte, bugüne kadar Ekşi Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez'le ilgili yazılmış postların kapısını açalım...

Olay zaten dünya üzerinde sadece Beşiktaş'ta yaşanır bir hal aldı.

Bilip bilmeden ortalığı bulandırmayalım.

Elveda İbrahim Üzülmez.

Bu da Ekşi Beşiktaş İbrahim Üzülmez arşivinden;

http://eksibesiktas.blogspot.com/search/label/%C4%B0brahim%20%C3%9Cz%C3%BClmez

27 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

duygu anlamında beni pek etkilemedi bu ayrılış... neden bilemiyorum. delgado giderken "bile" daha bişey olmuştum.

kişisel tabi bu.

bana da bi garip geliyor

ozy dedi ki...

Artık bırakması gerektiğini düşünenlerden biri olmama rağmen, böyle gitmesine üzüldüm..
Ayrıca Toraman'ın da gözden çıkarıldığına ve sezon sonu gönderileceğine en ufak bir şüphem yok. Doğrusu da bu.

bw1903 dedi ki...

sen bile gittin ama yd'den kurtulamadık..

bir beşiktaşlıya saldırdığı için ben de çok acayip üzülemiyorum. üstümüzde hakkı varsa helal etsin.

ayrıca alttaki kaptan şeyinde de toraman'ı işaretledim. 6 aylık guti'yi kaptan diye bağrına basabilceklere şaşıyorum. o hesapla zamanında rüştü neden kaptan olmadı? fenerli diye mi?

Pamukk dedi ki...

ben kim gitse üzülüyorum zaten o ayrı da.

kim haklı bilmiyorum.
deli gitti giderken toramanıda götürdü belki
toraman kaldı ama bundan sonrası meçhul ne halde olucak tepkiler nolcak belirsiz
sonuçta üzülmezi işinden etmiş oldu.

öf başım ağrıdı .

güle güle Deli İbo,yolun açık olsun.

Tuco Salamanca dedi ki...

bir daha böyle deli gelmez!

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@fitneci rüştü'yü kaptan yapmak istediler de, kendi istemedi diye biliyorum.

gürcan öyle bir şey duymamıştım, google amca da böyle bir söylentiden bahsetmiş zamanında. kaptanlık olayı beşiktaşta çok laçkalaştı. delgadolar nobreler hatta serdar özkanlar... bunların üstüne gelecek sene beşiktaşta kalıp kalmayacağı belirsiz olan birini kaptan yaparlarsa gerçekten büyük ilkesizlik olur. ernste itirazım yok ama guti için çok erken...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

katılıyorum.

esasında ne ernst, ne guti...

ama kaptanı yok takımın.

nihat kahveci erken jübile yapmasaydı ve alan razı veren razı gibi talihsiz beyanatlar vermeseydi, direk o olurdu.

sorsun kendine, ben niye kaptan olamıyorum diye.

zira kendisini beşiktaş kaptanlık yapsın diye aldıydı vakti zamanında.

Demiroren - Uzulmez basin toplantisindan:

"Ibrahim bu takimin kaptani. Mecazi anlamda her futbolcuyu dovebilir. Ama basbasayken, macin devre arasinda degil."

Yani Ibo Toraman'i mecazen mi dovmus?

"Ibrahim'i kadrodisi birakamayiz Besiktas'in kaptani. Ibrahim'i A2'ye gonderemeyiz Besiktas'in kaptani. O yuzden mukaveleyi fesh etmek zorunda kaldik."

Bunu bana biri aciklasin?

Batistuta35 dedi ki...

Güle güle deli kaptan.

Kaptanlık konusunda da fitneciye kesinlikle katılıyorum ama sanırım yeni kaptan guti..

"Ibrahim'e Gaziantep macinda, Istanbul'daki son macimizda, jubileyi teklif ediyoruz."

Dayi adamin sozlesmesini fesh ettin, forma degistirerek mi oynatacaksin?

Bir de kaptan pazubandi verdi saka gibi.

Demiroren konusmasin ya.

Ibo bayagi alinmis, toplantidan belli.

Daha yolun basinda Uzulmez de Toraman da yollanacakti takimdan demek ki, aralarindaki buzlar hic erimemis.

alper dedi ki...

link yok mu link?

VTS dedi ki...

demirören duruşuna örnek bir vaka daha yaşandı.

kısa süreli iş tecrübeme dayanarak böyle bir durumda ben de üzülmez'i gönderirdim. bugün toraman'a vuran yarın gider quaresma'ya yapıştırır, telafisi olmaz.

delinho'da nasıl bir kin varsa artık; arkası dönük adama sallamış iki tane. gönderilmesinden ziyade basın toplantısındaki rezalet zarar verecektir takıma.

release on free: dünya kulübü, kurallar bık bık...
a2 coach: ibrahim benim oğlum gibi zaten. altyapıya hırsını aşılasa yeter...

nerede kaldı bu işin etiği.

Yaz Helvası dedi ki...

O değil de Demirören Delinho'ya neden son hafta Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda jübile yapmayı teklif ediyor?

tearkan dedi ki...

beşiktalı birine vurdu şeklinde tepki görmesine katılmıyorum. diğer açıdan bakarsak beşiktaşlı ve kendisinden yaşı büyük bir beşiktaşlı'ya küfredene vurdu ibo.

ayrılmasına ben de çok üzüldüğümü söyleyemem. sanırım içten içe kafamda miadını doldurmuş ibo; ama bu şekilde gitmesi olmadı. gerçi metin'i, gökhan'ı, feyyaz'ı nasıl gönderdi bu kulüp ki ibo'yu nasıl gönderecek.

Ömer Özlü dedi ki...

'dünyadaki en kötü şey iki Beşiktaşlının küskünlüğüdür' mealinde bir söz hatırlıyorum. kavga meselesi için bunu söyleyip bırakalım.

dün gündüz vakti tam da aklıma 'kim demiş cimbom düzülmez, babanız ibrahim üzülmez' pankartı gelmişti, nereden geldiyse, deli gibi kendi kendime güldüm hatta bir süre. meğer akşama şenlik varmış...

2 lig şampiyonluğu, 3 türkiye kupası, 1 süper kupa, o müthiş barça maçının da aralarında olduğu sayısız şl serüveni, bir uefa çeyrek finali...Beşiktaş tarihinin en düşe kalka yazılan dönemi için hiç de fena değildi yaşadıkları, yaşattıkları...

ibrahim üzülmez, damacana unutmaz...

Ömer Özlü dedi ki...

19 numaralı yorumu ben yapmışım bu posta, o da dikkatimi çekmedi değil :)

EnisteKolaKoy dedi ki...

başta demirören'in basın toplantısında olmasını yadırgıyordum ama eğer demirören o toplantıda olmasaydı (dünya kulübü zırvaları dışında) ibrahim resmen sıçıp sıvayacaktı, düz ötesi gidecekti toraman'a; resmen el freni olarak katıldı adam toplantıya... antrenörlük, jübile teklifleri de doğal zaten haliyle; 11 yıllık hizmeti nolursa olsun bi çırpıda silip atmak kolay değil.

esgo dedi ki...

üzerinde zerre hakkım yoktur da, varsa da haram olsun. çünkü biliyorum ki ortaya bırakıp gittiği bomba yarın bir gün patlatığında ve ekran başında Toraman'ın tepki topladığını görüp, tribündeki bölünmelere tanıklık ettiğinde zevkten dört köşe olacağından adım gibi eminim.

JimmyLue dedi ki...

forza'da hicbirsey olmamis gibi.. garispsedim.

En azindan guzel bir sayfa yaki$irdi, en azindan..

gnyz dedi ki...

Koskoca Beşiktaş'ın kaptanı giydiği formanın ağırlığını bilmeyecek, sorumluluklarını düşünmeyecek, kendini takımını düşünmeyecek terlik meselesinden 2. kaptanla kavga edecek 2 sene husumeti sürdürüp 2. kez kavga edecek sonra bizde yazık oldu diyeceğiz. Ne güzel Beşiktaş ya.

Yine 2 sene önce olduğu gibi çok güzel açıklamalar yapmış efsane! kaptanımız. Yok küfür yemişte şöyle olmuşta böyle olmuşta. aradan 45 dakika geçmesine rağmen küfür etti diye kavga edersen defolup gidersin bir de saçma sapan açıklamalarla ne duygu sömürüsü yapıp mazlum ayaklarına yatıyorsun. Yok Beşiktaş'a zarar vermezmişte ulan devre arasında 2. kaptanla kavga ediyorsun daha ne zararından bahsediyorsun.

Hakkımızı helal edecekmişiz... 10 sene orta yapmanı bekledik neyin hakkı

ozzie dedi ki...

Bu basin toplantisi basindan sonuna rezaletti.

1) YD'nin bu karari verirken cidden uzuldugunden ve iyi niyetle bu basin toplantisina ciktigindan suphem yok. Ama BJK Baskani'sin ve yaninda adam senin halen sozlesmeli oyuncun, 2. kaptanina salliyor ve sen de mecburen sus pus dinliyorsun. Kotu bir resimdi. Ya kovma karari vereceksin, ya da kaptanlik pazubandi, jubile islerine girmeyeceksin. Ya da yapacagin soyleyecegin guzel seyleri soyleyip, jestlerini toplanti basinda yapip, Uzulmez'i takdim edip ordan kalkacaksin.

2) Hersey olmus bitmis, Uzulmez halen Toraman'a bok atma derdinde. Yaninda da Baskan varken. Hic yakistiramadim Uzulmez'e. Demek ki gercekten kindar, ariza bir arkadasmis kendisi. Iki yil onceki terlik olayi hic kapanmamis ki bu son olay iki gun sonra kapansin. Oyleyse, yilin en kritik macindan iki gun once bu basin toplantisini yaptirmayacaktin.

3) Kritik mac oncesi demisken... "Ligden cekiliriz" diyerek 8-0 Liverpool hezimetine sebep olan baskan, maalesef gecmisten ders almamis. Simdi bolunmus tribunlerle seyreyleyin sirki... Sahaya kaptanin olarak cikan Toraman'a tribunlerden koro halinde kufur edildiginde is isten gecmis olacak.

Yonetimin dun oybirligiyle aldigi karara saygi duymustum, Deli Ibrahim icin cok uzulmus olmakla birlikte. Bugun hem Baskan, hem de "kaptan" isi daha da bok etmeyi basardi.

Ben size iyi transferler yapamazsin veya efsane topcu olamazsiniz demedim, adam olamazsiniz dedim, adam.

Adsız dedi ki...

Böyle komplo teorilerini sevmem, ama Bilica adam ezerken ortalarda gözükmeyen medyanın büyükçe bir kısmı şimdi nasıl da görece ezilenin yanında. Çünkü Beşiktaş camiası olarak Üzülmez'i sırtından bıçıkladık, ne de olsa bu adam karın tokluğuna kanını döküyordu sahada. Aciz duruma düşüyorlar bazen. İnsafsızlıkmış, vefasızlıkmış, fırtınalar kopuyor. Bilica'ya ufak bir ceza bile biçemeyen Fenerbahçe'ye yüklensenize, hadi. Orda daha mı daha etik bir davranış sergilenmiştir? Bu ülkede çok şeyin değişmesi lazım.

Ömer Özlü dedi ki...

forza, yönetimin bütün icraatlarının baş şakşakçısı konumunda, delikanlılığı ancak kendisi gibi düşünmeyen Beşiktaşlıya karşı gösteren, demokratlığı kendinden menkul, haberleri resmi siteden taşıma bir değirmene dönüştü. öğütülen Beşiktaş'ın sorgulayan taraftarıdır.

demirören sarmış dört bir yanımızı...

Yorum Gönder

Ara