.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Şubat 2011 Çarşamba

Beşiktaş ''muhtemel'' 11'i

Maçtan önce gerek yazılı gerek görsel medyada muhtemel 11’lere dair 1001 çeşit kadro kuruluyor. Biz de adet yerini bulsun diyerekten maçtan 1 gece önce Kiev maçının 11’ini açıklıyoruz. (patlamazsak iyi!) Geçtiğimiz haftalarda resmi sitedeki antrenman fotoğraflarına bakarak Buca maçının 11’inin çıkarılabileceğine değinmiştim. Tabii bu ilk deneyimimiz olduğu için antrenman fotoğraflarının geçerliliği olup olmadığını test etme fırsatımız olmamıştı. Resmi sitede turlarken, Kiev maçının taktik antrenmanını yine fotoğraflanmış bir şekilde gördüm. Fotoğrafın üzerine tıklayıp büyük haliyle ‘’yelekli’’ isimleri inceleyecek olursak; En soldan, sağa doğru ilerleyelim Yelekliler: (As kadro) Rüştü’nün önünde dizinin üstüne çöken;Lotto kramponlarından çözdüğümüz Bobo Sırtı dönük ikiliden; kafasında siyah bandana olan Nobre Nobre’nin yanındaki bereli Quaresma Sırtı dönük sarışın Guti (zor oldu tanımak) Hakan Arıkan’ın sağındaki İsmail İsmail’in yanındaki bereli, 27 numara şortlu Ferrari Ferrari’nin sağındaki Aurelio Aurelio’nun yanındaki, yüzü görünmüyor ama o turuncu kramponların sahibi Sivok Hakan’ın karşısındaki Hilbert Hilbert ile Hakan’ın arasında dikkatli bakılması halinde kel kafasının sadece bir kısmı beliren ama bacaklarının beyazlığından yakayı ele veren Ernst. Tüm bunların ışığında Kiev maçının ilk 11'i; Hilbert-Sivok-Ferrari-İsmail/Ernst-Aurelio-Guti/Quaresma-Nobre-Bobo

32 Yorum:

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ekrem Ph.D. dedi ki...

Gayet guzel 11. Nobre ileride etkisiz kalirsa Almeida ile degisir. Onun disinda problem yok.

ozzie dedi ki...

Vaaaay, zehir hafiye!!!

Super olmus. Ernst'i bir santimetrelik kelinden, Bobo'yu kramponundan tanimana hayran oldum. Ancak bu kadroyla dizilis 4-3-3'ten cok 4-4-2 veya Nobre'nin Bobo'nun arkasinda oldugu kirma 4-5-1 olur gibi geldi bana:

Hakan

Hilbert - Sivok - Ferrari - Ismail

Aurelio

Quaresma - Guti - Ernst

Nobre - Bobo


Bence hic fena degil. Oyunun gidisine gore mac icinde Ekrem, Almeida veya Necip alinir, farkli sekil semale burundurulebilinir takim.

Ah bir de keske Almeida yerine Simao veya Fernandes kullanilabilseydi...

Unknown dedi ki...

Eğer Almeida yedek kalacaksa neden Fernandes'i UEFA'ya bildirmedik? bana göre zaten Almeida'nın yerine en başından Fernandes'in ismi verilmeliydi, avrupa kupasındaki olası bir başarısızlıktan teknik kadro yüzde yüz sorumludur.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

asvalttaicenler,

Kadroda kaliteli denebilecek iki forvet var, Bobo ve Almeida. Uefa'ya alternatifsiz tek adamla cikilmaz. Bobo'daki problemleri de biliyoruz zaten. Fernandes'in bolgesinde oynayabilecek tonla adam var. Almeida tercihi dogru secimdir.

Bana gore yanlis olan Fernandes'in transferi zaten. Fernandes yerine adam gibi lider ozellikli yildiz bir stoper alinmaliydi.

RuFF dedi ki...

Eğer kadro böyle ise bir kanatta Nobre oynayacak demektir.Şu Nobre seçimini bir türlü bırakamıyor Schuster.Bekte Ekrem ile açıkta da Hilbertle çıkmalıydık bence

helldoradotcom dedi ki...

Muhabirlik boyle yapilir iste! Bravo vallahi.. Ben de gecen aksam Schuster'in roportajından Ferrari'ye yer verebilecegini cikarmistim, sizin foto-analize de bakilirsa siyah inci kadroda.. Bence ekrem'den bek olmayacagi ozellikle sakatlik sonrasi daha iyi anlasildi.. Kullanilabilecekse Ridvan denenebilir ki ben zaten artik lig'de en az 3 gencle oynamamiz gerektigini dusunuyorum. Onur-Necip-Ridvan veya malatya'dan alinan genc stoper'in yil sonuna kadar sans bulmasi lazim... Bu sekilde onumuzdeki yil kimin yabanci rotasyonuna tabi olacagini da anlamis oluruz..
Hadi bu aksam sans bizimle olsun ve sakatliksiz temiz bir galibiyet alalim insallah!

ah nobre ah... ne diyelim

BJK4EVER dedi ki...

En azindan cift orta saha takintisindan kurtulmustur o zaman, Nobre'yi de 2-3 hafta sonra yedege ceker, rahatlariz iste. Ya sabir....

cagatay dedi ki...

ne nobre mi? hayıııır!

enorton dedi ki...

Uefa da Almeida tercihi bana göre de yanlış, ancak Ekrem de haklı en başından Fernandes transferi zaten yanlıştı. savunmadaki sorunlar gün gibi ortadayken en kuvvetli olduğumuz böylegeye adam alında. O da uefada oynamıyor, ligde ise Ernst ve Neciple beraber kulubede oturuyor :(

Unknown dedi ki...

Arkadaşım adam Nobre'yi oyntıyor ki o da sinirden birine mesela bir taraftara yumruk atsın istiyor. Ne de olsa takımın koçu o. Siktir git diyemez ki :) Durun hele Nobre ya sakatlanır ya da kavga eder gider. Biz de kurtuluruz :)))

Unknown dedi ki...

Temennim odur ki Aurelio'ya yumruk atması. Necip'im oynar o zaman. Erhan felan da demeyin yazık o çocuğa. Çok gittiniz üstüne.

EnisteKolaKoy dedi ki...

Dün akşam takımını kampa alan teknik direktör Bernd Schuster'in bugün maç öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda mücadeleye şu ilk 11 ile çıkacaklarını açıkladı:

Hakan, Hilbert, Sivok, Ferrari, İsmail, Aurelio, Ernst, Guti, Quaresma, Nobre ve Bobo.

kaynak: dha

EnisteKolaKoy dedi ki...

almeida yerine nobre tercihi beni de şaşırtmadı değil. ama içime doğdu bugun nobre gol atacak.

bence rb ve lb de hilbert ismail ikilisi oldukça beşiktaşın savunma sorunu olmaz ikiside rakip kanatları domine edebilecek oyuncular ismail son dönemde üstüne katarak oynuyor delinhonun yokluğunda alternatifi yok hilberti zaten biliyoruz orta sahada orelyo ernst guti üçlüsüyle topu tutarsak ikinci maça daha rahat gideriz.

eser tebrikler :)

BJK4EVER dedi ki...

Insallah dogrudur, en azindan cift orta sahadan caydi, Toraman ve Ekrem de yok. Nobre yerine Almeida, H.Arikan yerine Rustu'yu tercih ederdim ama buna da sukur ediyoruz.

super bir gozlemleme yetenegi, birde rakip takimlar ile ilgili olanlarida olursa super olur...

tabi onlar bizim ustunzekeli site yoneticileri gibi mac oncesi basina kapali idman fotolarini webe yuklerlerse :))

Nobre'ye gelince... : Seni hic sevmiyorum sut oglan... ama bu aksam bizi utandirman dilegiyle, olumlu anlamda tabiki...

Pamukk dedi ki...

bobo da almeida da 11de yokmuş muhteşem nobreye kaldık gene.

boboyu sildi hoca belli ki yönetimde sildi..:(

Ömer Özlü dedi ki...

Bobo'yu yedirmemek lazım...sahip çıkmak lazım...elimizde büyüdü desek yalan mıdır?

helldoradotcom dedi ki...

karakartal.com'da aciklanan kadro buradakiyle ayni. tekrar tebrikler..

mehmetozy dedi ki...

kadro birebir tutmasa bile tebrikler eser. müthiş tespit.

ulash dedi ki...

@eser

baba helal olsun çok güzel çalışma amma velakin ki ilk 11 yazmıssın altta 10 adam var kaleci konusunda yelek doktrini işe yaramıyor ona da bi el atsan ben çok üşendim düşünmeye=))

kadro 1e1 nası tutmamış ya 1e1 tutmuş işte...

Bobo'nun oynayip oynamadigi konusundaki celiskili yorumlar neden kaynakli?

matiasemilio dedi ki...

ferrari patlamazsa iyidir..

Kalten dedi ki...

Kaptan Guti he

DeLaRue dedi ki...

Helal olsun ! Kadro aynen doğrudur.

Ze1903 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yorum Gönder

Ara