.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Şubat 2011 Perşembe

Beko All Star'da Beşiktaşlılar...

6 Şubat Pazar günü Ankara'da düzenlenecek olan All Star organizasyonuna Beşiktaş Cola Turka'dan da bazı oyuncular davet edildi.

Cevher Özer yerliler karmasında, Mire Chatman ve A.J Oglivy ise yabancılar karmasında forma giyecekler.

Bunun yanı sıra, yolu Beşiktaş'tan geçmiş bir çok oyuncu da dikkati çekiyor. Yerliler karması maçın bir anında Sinan Güler, Muratcan Güler, Haluk Yıldırım, Nedim Yücel ve Cevher Özer beşiyle sahada olursa hoş olabilir...

Ayrıca Michal Ignerski'nin de üç sayı yarışmasına katılacağını belirtelim...

http://www.biletix.com/event.htm?id=MBXA2

4 Yorum:

tearkan dedi ki...

aldık biletimizi. gerçi benim ilgimi daha çok cska moskova'nın dansçıları çekti ama neyse. basketbol sevgisi hepsinden önemli tabi ki.

bu arada nedim yücel nerden nereye geldi arkadaş. kafasının arkasından şut çıkaran adam şimdi all stara seçilecek kadar dikkat çeken bir performans gösteriyor. gelişimi takdir edilesi gerçekten.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

nedim keşke hiç gitmeseydi.

4 numara için kısa kalıyordu ama ribaunt sezgisi falan çok iyiydi. son dönemde şut atmayı da öğrenmişti.

ne olurdu cevher / nedim rotasyonu olsaydı. sanki nedim'i gönderdik de iverson'ı aldık :)

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

lafayette'in sakatlığı nedeniyle transferinden vazgeçildiğini okuyunca iverson tarafından ilahi bir mesaj mı geldi diye düşündüm bir an. gerçi dönüşü mayısa kadar uzayacakmış o tren kaçtı artık da insanın söyleyesi gelmiyor.

iverson demişken, gelmesinin konuşulduğu dönemlerde fikstürün ilk maçı telekom olunca az küfür etmemiştim. şimdi de all star var ankara'da; ama adam sakat. allah'tan efes maçına gitmişim yoksa şu görüntüyle bu adam bütün illeri dolaşır yine de ankara'ya gelmezdi.

Yorum Gönder

Ara