.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Şubat 2011 Çarşamba

Anket: Sempati Şampiyonu


Futbolda sportif başarı kadar önemli olan bir diğer husus da kendinizi nasıl ifade ettiğiniz. Anadolu'da gittiği her şehirde ".... olamazsın şampiyon" diye şampiyon olanları da biliriz, küme düştüğüne herkesin üzüldüğü takımları da. Tam tersi, ligde olduğu gibi, sempati liginde şampiyonluğa oynayanları da biliriz, puan alacak mecali olmadan antipatik olanları da...

Ligin ikinci devresinin başladığı şu günlerde, ligin rengi ve sinir uçları aşağı yukarı ortaya çıkmış durumda.

Biz Beşiktaşlıyız. Anketin sonucu genel taraftar kitlesinin değil, Beşiktaş taraftar kitlesinin eğilimini ortaya koyacaktır. Bu nedenle, Fenerbahçe / Galatasaray ve Bursaspor'u sormanın anket sonuçlarına olumlu etki etmeyeceğini düşünerek dışarıda bıraktık.

Teknik direktörünü seversin, futbolcusunu seversin, futbolunu seversin, şehrini seversin...

İlk anketimiz "En Sempatik Takım" olsun... Haftaya da en antipatiğini masaya yatırırız...


25 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

thomas doll sonrası gençlerbirliği'ne sempatim arttı.

en antipatik olan ibb , net.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

antipatikleri değil, sempatikleri konuşuyoruz bu hafta.

ben karabük'ü işaretledim.

1- mütevazi kadrolarıyla oynadıkları, oynamaya çalıştıkları oyun.

2- taraftarlarının kulüplerine verdiği tarihi ayar.

"Saygıdeğer Karabükspor Yönetimi Türk Telekom Arena Stadının açılış gününde Sayın Başbakan’a çirkin söylemlerde bulunan Galatasaray taraftarını kınamıştır.Sırf menfaat uğruna Başbakan’a gösterilen bu gereksiz ilgi Karabükspor Camiasını kamuoyunda “yağcı” ve “yalaka” gibi sıfatlara maruz bırakmıştır..Bu ifadeler Karabükspor Yönetimini rahatsız etmese de Karabükspor taraftarının gururuna dokunmuş ve Karabükspor taraftarını kamuoyunda güç duruma düşürmüştür.İşçi takımı olarak bilinen Karabükspor’un yönetim kurulunun bu tarz;menfaat için üstüne hiç ama hiç vazife olmaksızın yapılan açıklamaları Karabükspor ile bağdaştırmaması;illa ki yapılmak isteniyorsa kendi şahsi açıklamaları olarak yapması gerektiğini,sendikal çekişmelere Karabükspor’u alet etmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz."

tai dedi ki...

ben ibb dedim bozbaykuşların hatrına

ederlezi12 dedi ki...

Evet sırf bu açıklama yüzünden bile Karabükspor diyebilirim . Emenike tarzı oyuncuları da sevdiğim için empatim var.

Batistuta35 dedi ki...

Krabük mü buca mı dedim memleket kontenjanından bucayı seçtim:D

kkkam dedi ki...

Tabiki Rahmetli dedemin emekli olduğu fabrikanın bulunduğu güzel şehrimizin güzide takımı :)

Anne tarafından Zonguldaklı biri olarak söyleyebilirim ki Karabük kolpanın tekidir.İnternet sitelerinde solculuk oynamalarına rağmen,aşırı muhafazakar ve sağcı olmalarının yanı sıra şehrin yarısı da fenerlidir Zonguldak'daki tarftar potansiyelinin ve Beşiktaşlı oranının yanına bile yaklaşamazlar.

SirEvo dedi ki...

Emmanuel Emenike! :D

BJK4EVER dedi ki...

Takima mi bakiyoruz yoksa genel olarak camiaya mi (taraftar, yoneticiler vs)?

esperanza dedi ki...

tartışmamız Karabük

Adsız dedi ki...

karabük tabiki.

tearkan dedi ki...

karabük dedim ben de. samsun çıkarsa seneye onlar olur. şifonun hatrına antalya da olabilir.

bu arada takımlara şöyle bi bakarken düşündüm de bülent ne pis, ne antipatik bi adammış yahu. adam gideli o kadar zaman oldu hala sivas'a, buca'ya o varmış gibi bakıyor insan.

DeX dedi ki...

iki takım arasında kaldım. bunlar buca ve karabük.
buca yaptığı hataya ve bülent uygun kazığına rağmen samet aybaba sonrası gençlerle yani bir nevi lige taşıyan yapıyla tekrar birşeyler yapmaya başladılar. bizim maçta da gözüktü ki pozitif oynamaya çalışan bir takım oldular. stadlarını yenilediler ve bunun da etkisiyle ligde kalırlar umarım. karabükspor ise buca'nın durumunun hiç bozulmayanı. takım olarak geldikleri ligde aynı yapıyı korudular. sınırlı kadroları ve bütçelerine rağmen çok iyi bir hocaları ve uyumlu bir takımları var. yani aslında 2 takıma sempatim aynı sebeple.

esgo dedi ki...

Şu 200 oydan 1 tane Konya çıkmış, Allah aşkına kimse o arkadaş buradan sesleniyorum; buraya gel ve etli ekmek muhabbetine girmeden benim de sempatiyle yaklaşmamı sağlayacak bir şeyler söyle.

Unknown dedi ki...

2. ligden yukselmelerine ragmen teknik direktorlerini kovmayan, 1. lige yukselmelerinde emegi gecen futbolculari kadroda tutup super lig futbolcu kasarlarina bulasmayan, guzel adam emenike'nin oynadigi, isci takimi Kardemir Karabuk Spor diyorum.

dugenci dedi ki...

Tabii ki Karabük benim için. Memleket takımı olmasının yanı sıra süper lige (o zamanlar birinci ligdi) tarihi Zeytinburnu maçı ile düşmesini sanırım kimse unutmamıştır. Hemen herkes üzülmüştü o zaman. Sonrasında da bu sezon itibari ile Bank Asya dan çıkaran teknik kadro ve kadronun büyük kısmını koruması vesilesi ile ayrı bir artısı tabii.

alper dedi ki...

işçi takımı olduğu için karabük en antipatik bulduğum takım.işçisin sen işçi kal top mop oynama ayak yapma.gerekirse acitasyonu bu ülkede biz yaparız zaten.
en sempatik gelen takım ise memleket kontejanından manisa.ee başında da modern fatih terim varken neden olmasın..

occasion dedi ki...

yorumlara bakmadan ve sonuçları bilmeden karabük'ü işaretledim.

2. manisadır renklerinden dolayı. ama ben bank asya'dan altay'ı da küçüklüğümden beri sevmişimdir. yine renk faktörü sanırım.

Karabukspor.

1. Bucaspor kendisine lige cikaran kadroya ve teknik direktore ihanet ederken Karabukspor makul transferler yapti ve de hocasini ayni tuttu.

2. Yillar once ligden onlar dusup Zeytinburnu kaldiginda cok uzulmustum. Gerci bizi 2-1 yenmislerdi o sene ama olsun :)

3. Gurcan'in alintiladigi ayar. Bu ortamda oyle "solculuk oynamak" da bir maharettir, keske herkes oynasa.

Trabzonspor hocasina karsin taraftarindan, Kayserispor Sota'ya ve felsefesine karsin Hurma'dan, Antep ve Gencler ise "ne akar ne kokar"liklarina ve zamaninda sampiyonluk kovalamalarina karsin baskanlardan kaybediyor.

Aslinda Mehmet Ozdilek faktoruyle Antalyaspor da one cikabilir, lakin icimden bir ses Antalyaspor'a zit, o ses ne bilemedim. Zamaninda bir yamuk yapmislar demek ki.

Antipatigi ise haftaya sakladim. Ciddi bir rekabet var orada, bu hafta sonunda kararimi verecegim.

matiasemilio dedi ki...

işçilikleri bilmem neleri onlara kalsın,oyun anlayışları onları sempatik kılıyor benim için..
onun dışında şenol hocadan ve taraftar kültüründen ötürü trabzona büyük saygım var,bazı oyuncular bunu zedelese de..
bülent öncesi eskişehir de sempatik bir takımdı benim için..

ulash dedi ki...

son dönem oynadığı ve oynamaya çalıştığı futbolla manisalı futbolcular bence o sempatiyi hakediyor. diğer taraftan burda değerlendirilecek şey oynanan oyun mu yoksa "şirket" yapılanması mı veya tribün mü bilemedğimden kendi düşündüğüm gibi değerlendirdim. gürcan bende önce cevabı düşünüp sonra konuyu açmış izlenimi bıraksa da karabük taraftarının ayarı güzeldir oynadıkları oyunu da çıplak gözle bu haftasonu görüp öyle değerlendirmek lazım derim=)

WiLdHoney dedi ki...

Bank Asya'dan çıkan kadroyu bozmadıkları için ve Emenike sebebiyle Karabük diyecek oldum ama yıllllllaaarrrr sonra memleketimden bir takım Süper Lig'e çıktığı için memleket kontenjanından Buca dedim...

RuFF dedi ki...

Çok fazla Eskişehir tribününe takılan arkadaşım var.2b delerken Zonguldak deplasmanına gitmiştim gene 2b delerken İÇerdeki birkaç maçına daha gitmiştim.Benim için Eskişehirsporun yeri ayrıdır o nedenle Eskişehir i işaretledim.

Hepsinin yanında 2. bir takım işaretleyebilseydik bu kesinlikle Karabük olurdu

helldoradotcom dedi ki...

Sirf 2. ligden 1. lige cikan teknik ekibi ve takimin buyuk bolumunu korudugu icin Karabuk'tur. Herkesin dustugu "bu adamlar 2. lig icin eyvallah ama 1. ligi kaldiramaz" yanilgisina dusmeyip "hak edenlere bir sans verelim ve bekleyip gorelim" seklinde hareket ettigi icin Karabuk'tur.

kafsinkaf dedi ki...

Yukarıda bir arkadaş yazmış yorumlara bakmadan sonuçlara bakmadan Karabük'ü işaretledim diye aynısını yaptım ve gördüğüm sonuç beni şaşırttı :) Karabükspor diğerlerine göre çok daha önde gidiyor demekki doğru blogu takip edip doğru kişilerle aynı konulara yorum yapıyorum hoşuma gitti :) Teşekkürler ekşibeşiktaş ahalisi :)


Ayrıca Es-Es'ide çok severim fakat Bület geldi geleli işim olmaz onlarla.


+Kehanet:Seneye Karşıyaka çıkıncada banko en sempatik onun çıkmasını diliyorum :)

Yorum Gönder

Ara