.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Ocak 2011 Çarşamba

ZTK / Beşiktaş - Trabzonspor

ZTK B Grubu Puan Durumu

121 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Bunu da alırız tatlım...

SirEvo dedi ki...

hadi hayırlısı...

Tuco Salamanca dedi ki...

izlemeye bile gerek yok.

tarihi fark yeriz, büyük olaylar çıkar, kupadan on yıl men ediliriz, simao ve guti sezonu kapatır.

RuFF dedi ki...

Buca maçında Beşiktaş ın bende bıraktığı his orgazm a yakın bir histi.Bakalım aynı hissi bu maçta yaşayabilecek miyim :)

Kendimizi görmek için çok iyi bir maç olacak.Bence bu maç bize Dinamo Kiev maçı içinde güzel bir izlenim verecek çünkü karşımızda yıldız barındırmamasına rağmen taş gibi bir takım olacak.

7-1 olmasada bşr operasyonda bunlara yaparız hacı bu gazla :) Selçuk'ta bu adamlarla oynama fırsatı kaçmaz diye imza atar gelmişken .

okka dedi ki...

tam olarak şunu istiyorum.

trabzonu ağır yenelim ki onları fb maçı için tramvaya sokalım. sonra fb de onları yensin.

ama kupaya devam etsinler. çünkü maç trafiği olmayan bir trabzon ilerde ligde rahatlar.

hem devam etsinler hem bizden ağır fark yesinler.(beyaz showdaki piskopatın istekleri gibi oldu ama)

BJK4EVER dedi ki...

En olumlu senaryo herhalde Trabzon'u agir bir hezimete ugratmamiz ama yine de onlarin da kupaya devam etmesi. Grupta 1/2 olmak fark ediyor mu ve kuralar ona gore mi cekiliyor bilen var mi?

Bu arada bu hafta BJK ve Schuster'in sinav haftasi tam olarak. Bu ligde bize en ters gelebilecek, savunma arkasina en iyi sarkabilecek 2 takim ile karsilasacagiz. Bu 2 maci iyi futbol ve fazla pozisyon vermeden rahat kazanirsak kimse kolay kolay onumuzde duramaz. Ama olasi bir puan kaybi moralleri sifira indirebilir de, bizim acimizdan onumuzdeki 2 mac 6 puandan cok daha fazla sey ifade ediyor, o kesin.

isaac newton dedi ki...

jokond haklıymış gürcan

alper dedi ki...

en az iki tane yeriz.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Hoca bu sefer Ernst'le baslar. Rahat kazaniriz bebegim.

Gencler mac benden habersiz oynandi ve biz kazandik da mi siz boyle konusuyorsunuz yahu?

Kani bir tarafinda saha kalkan atin dengesi bozulur.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

hangi konuda haklıymış newton?

enorton dedi ki...

Eğer hocayı sene başından beri birazcık tanıdıysam, sakatlık vs olmazsa Buca maçındaki 11 ile başlayacaktır. Yani sağ bekte Hilbert olur, Ernst yedek olur...

SirEvo dedi ki...

Gruptan çıktıktan sonra tekrar kura çekilecek bildiğim kadarıyla. yani 1.lik 2.lik farketmiyor.

cha dedi ki...

hilbert'in cezası bu maçta mı yoksa ibb maçında mı?

Sertug Ozgur dedi ki...

hilbert ibb maçında yok.

trabzon kasaplaşma yoluna gidecektir. hakem müsade etmezse rahat bir galibiyet alırız. 3-1 diyorum.

Haftasonu izlediğim maçlarıın ışığında kazanırız diye düşündüm ben.2 takım birbirlerine çok benzeyen sistemlerle oynuyor. Onların avantajı Jaja'nın forvet arkası işini Nobre'den daha iyi yapıyor oluşu ve orta ikilinin yaş haddinden fazla olan dinamizmi.Bizim avantajımız Guti'nin Selçuk ve Colman'a oranla çok daha isabetli pas yüzdesi ve Aurelio'nun defansif olarak daha iyi pozisyon alışı.

Bu maçta aslında Nobre'nin yeni rolü için çok kullanışlı alanlar oluşması muhtemel ama orta saha 2'li kalırsa bu durum bizim için iyi olmaz gibi.Bobo ve Ernst'in sahada olması muhtemel.Sestak gibi bir oyuncu bile bireysel anlamda oldukça zorladı Trabzon'u bizde ondan 3 tane var.Eğer topun bizde kalmasını sağlayabilirsek kazanırız.

Pamukk dedi ki...

cineyt çakir

Erdal dedi ki...

Trabzonspor bu ligin en iyi, en takım futbolu oynayan takımı. A.gücü maçını yolculuk dolayısıyla izleyemedim ama rakip üstünde baskı kurma, pas alışverişi ve alan parselizasyonu konusunda bu ligin en iyi takımıyla oynayacağız. Manisa ve Buca maçları bu maç için tam olarak gösterge olamaz.

Bu sebeple, ben sizin kadar emniyet içinde değilim maç sonucuyla ilgili olarak. Bundan ziyade çoğu kişide Buca maçı öncesinde olan heyecan ve merakın bir benzeri var bende.

Umarım Nobre yerine Ernst ile başlarız ve Nobre'nin oynadığı mevkide Guti oynar. Aslında 4-0'dan sonra bunu denedi Buca maçında Schuster ve Guti de ikinci santrfor olarak oynadığında gole ne kadar yakın oynadığını gösterdi. Bence bu durum Q7 ve Simao'ya gelecek pasların kalitesini ve bunların verimliliğini de artıracaktır.

Pamukk dedi ki...

trabzon şampiyon olamaz daha ilk maçtan baskı altında ezilmişler tribünleri zaten ayrı bir alem selçuk inan fln imza atmamış kafalar karışık şenol güneş bukez kuratabilecekmi bakalım durumu

okka dedi ki...

selçuk inan'ı çeksek bizim takıma. tadından yenmez valla.

helldoradotcom dedi ki...

Beyler TS ile oynuyoruz ve kendi sahamizdayiz! Bu urkek yorumlar garibime gidiyor. Tek derdim var macla ilgili o da Egemen insallah oynamaz. Oyunundan falan korktugumdan degil de bilincli baltaligindan! ligdeki son macta Guti'nin dizine dogru kayarak gelisi hala gozumun onunde. Kotu niyetli egemen oynamazsa rahat kazanmamiz gerekir. Barca'ya oynamiyoruz en nihayetinde, bu urkek psikoloji umarim takima sirayet etmez! Bir yil aradan sonra yeni aciktan yerimi aldim. Buca maci oncesi temennimi aynen tekrarlayarak "Umarim guzel fitbol ve farkli bir galibiyet olur".

BJK4EVER dedi ki...

@Ovunc ve Erdal

Trabzonspor maclarinin buyuk bolumunu seyrettim. Evet, Trabzonspor adeta bir Hollanda takimi gibi cok iyi pozisyon alip iyi pas yapiyor ve bunu agirlikli olarak Colman ve Selcuk'a borclu, ama ayni sekilde bu ikili cok onde oynuyor ve katiyetle top sisirmiyor defanslari, rakiplere karsi hep defanstan cikarken kritik top kayiplari yapiyorlar ve orta alanda bombos yakalaniyorlar. Bizim en buyuk avantajimiz H.Almeida ve Nobre'nin yapacagi baski ve kapacagimiz toplari Guti gibi bir oyuncunun degerlendirme olasiligi. Baskili olan taraf biz oluruz diye bekleniyor, ama sasirtici sekilde kontra ataklarla pozisyon bulabiliriz. Tabii S.Gunes ara sira Ceyhun'u araya sokabiliyor, ama bu durumda onden birini cikaracak, bu macta yapar mi bilemem. Yaparsa da Trabzon'u daha kolay geri iteriz ve defansimiz da rahatlar.

Aslinda dusunuyorum da, Schuster harbiden dunyanin en sansli antrenorlerinden biri, elinden muthis genis ve esnek bir kadro var. Bakiyorum da, Almeida ve Nobre'ye kanatlardan gelecek toplarla baski kurabiliriz, Guti'nin savunma arkasina Q7 ve Simao'ya atacagi toplarla kontra atak oynayabiliriz. Gerekirse orta alanda Aurelio'nun tecrube ve pozisyon bilgisi sayesinde tek onlibero oynariz, gerekirse Ernst-Fernandes ve hatta Necip'i kullanip kontrollu oynariz. Gerekirse defansta Ferrari oynayip yaslaniriz, gerirse Sivok'u koyup ileri cikariz. Gerekirse geride Hilbert-Ekrem-Ismail oynar ve bekleri cikaririz, gerekirse I.Uzulmez ve Toraman oynar ve kanatlari kapatiriz. Gerekirse Almeida ve Nobre ile baski kurariz, gerekirse Bobo ve Nihat ile savunma arkasina sarkariz. Inanilmaz bir kadromuz var boyle bakinca.

bLAck_eAgle dedi ki...

tek onlıbero oynarsak en az 3 yeriz...

RuFF dedi ki...

Takımda nobre olduğu sürece tek ön liberolu sistemde de daha önce düşündüğüm gibi çok gol yiyeceğimizi düşünmüyorum.
Bunun tek nedeni Nobrenin top rakipteyken ortasahada top bizdeyken ileride oynaması.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

guti'nin orta saha göbekteki rolü ruff'un dediği gibi nobre'nin varlığıyla mümkün.

nobre'nin yerine nihat'ı tercih ederseniz göbekte guti'yi tercih edemezsiniz.

bu durumda da aurelio/ernst/guti üçlemesi olacaktır.

bence o ihtimalde de son maçtaki verimli hücumlar gerçekleşmeyecek, tempo düşecektir.

guti'den alex çıkar mı postumda o konuya değinmeye çalıştım.

guti'yi orta göbekte oynatabilirseniz büyük takım olursunuz. guti orta göbekte takımı maestro gibi yönlendirir. quaresma ve simao'ya 40 metrelik inanılmaz paslar atar.

oysa göbekte aurelio/ernst olursa, o adamlar maksimum 10 metreye "garanti" oynadıkları için o boşlukları bulamayız.

nobre de allahın emri değil. ancak onun sağladığı fizik gücün yerine başka bir şey koyamıyoruz.

quaresma topu kaptırdığında geri koşup taktik faul bile yapacak bir oyuncu tipine ihtiyacımız var.

o yüzden nobre'nin rolüne bobo veya nihat konulamaz.

beşiktaş buca maçında plan b'yi işleme koydu.

plan a, guti/ernst/aurelio olacaktır. zorlu maçlar için.

plan a; guti'den çaldığını takıma ekleyecektir. daha bu planı görmedik.

CDiS dedi ki...

tarihi fark falan olur yorumlarına katılamıyorum, sonuçta ligin en istikrarlı takımıyla oynayacağız. kupaya ne kadar çok asılacak trabzonspor orası biraz soru işareti bende. ama şurası bir gerçek ki, trabzon ligin en iyi deplasman takımı. zaten lider olmasını da buna borçlu. Bucaspor maçındaki gibi, ofansif bir kadroyla oynarsak işimiz çok zor.

ercan dedi ki...

1-0 olsun bizim olsun ;)

enorton dedi ki...

BJKAS bugün %18.3 yükselerek tavan yaptı ve günü 14.20 den kapattı. Tarihi zirvesi 15.40 tı yanlış hatırlamıyorsam bakalım geçebiecek mi? Bu arada hisse yazın sonlarına doğru 9 lara çıkmıştı, o sırada Robinho transfer haberleri yüzünden forumlarda, bloglarda manipülasyon var deniyordu. Şuanda 14 oldu :)

enorton dedi ki...

@bLAck_eAgle

3 yersek enaz 4 atarız :)

Ömer Özlü dedi ki...

dün düşündüm bugün yazayım:

bir Trabzon maçı için bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Trabzon haftasonu belki de sezonun en önemli maçı için Kadıköy'de olacak. Üstelik bu hafta puan kaybettiler, bu da camiada bu maçın önemini bir kat daha arttırdı. Geçen sene Trabzon bu kupayı kazandı, o yüzden kupa onlar için birinci öncelik değil. 7 puanlık avantajın rahatlığını da üstüne koyarsak ve Beşiktaş'ın ligdeki durumu itibarıyle kupada devam etme gerekliliğini de eklersek, hazır gaza da gelmişken bu maçı alırız diye düşünüyorum. ilk yarıdaki maçı da trabzon zor kazanmıştı hatırlayalım. İnönü'deki muhteşem atmosferle bu kez Beşiktaş öne çıkıyor.

grupla ilgili düşüncem de şu: herkes rahat olsun, zira manisa antep belediyeyi yenecektir.

JimmyLue dedi ki...

Guti'nin Nobre'nin pozisyonuna,
Ernst'in Gutinin pozisyonuna kaydirilmasi baskili oynayan TS ortasahasinin topun ilerideki Guti'ye gecmesine engel olmasina yol acabilir.
Bu da hem top almak icin geriye gelmek zorunda kalacak olan Guti'nin verimini dusurur hem de takimin ileride cogalmasini zorlastirir.

Fernandes'in bu mac icin Aurelio'nun yanina yazilmasi bana cok mantikli geliyor.
Topu iyi kullaniyor,Guti'yi topla ileride kolayca bulusturabilir.
Diger taraftan elimizde formda olan ve 05/05 sezonundaki gibi gollerine baslayan bir Nobre var.

Schuster'in TS'ye buca muamelesi yapip yapmayacagini pek merak etmekteyim.
Nobre kulubede bir silah olmalidir bu mac icin, gerekirse sonradan girsin.Ts ortasahasiyla mac kazanan klasik bir S.Gunes takimi.

Ps: Alttaki kadro bu mac icin olmasi gerekendir kanimca.
Carsamba'ya az kaldi..Hava soguyacak cocuklar..Alkol orani artmali!


Cenk
Hilbert Toraman Ersan Ismail
--------Fernandes Aurelio------
------------- Guti---------
Quaresma ------------ Simao
--------------Almeida---------

Sertug Ozgur dedi ki...

Manisa-Buca maçlarındaki orta sahanın başarılı olması için sürekli oyunu önde,yüksek tempoda oynamamız gerekir diye düşünüyorum. Bu da imkansız. Manisa maçının 2. yarısı ve Buca maçında 2.yarıdaki 15 dakikalık bölümde takım sendelendi fakat Buca maçında Schuster'in özlediğimiz yerinde değişiklikleriyle oyundaki üstünlüğümüz devam etti.

Guti'nin 10-15 dakikalık öndeki performansı kendisinin gerekirse Alexvari gibi oynayabileceğini de gösterdi. Kaldı ki Madrid kariyerini biliyoruz.

Guti'nin yerine de izlediğim kadarıyla Fernandes Jessie'nin endişelendiği verimli hücum konusunda daha da fazlasıyla katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Alman Ernst'in pabucunu dama atıyorum sanki, tabi Fernandes'i daha çok izlemek gerek.

Türkiye ligi için guti-fernandes-aurelio bana ideal gözüküyor.

esperanza dedi ki...

Oyuna her zamanki gibi hızlı başlayıp 10 dk da 3 tane net fırsattan yararlanamayız. Akabinde Trabzon un golü gelir devreye 1-0 geride başlarız. 2. yarının hemen başında 2 oyuncumuz sakatlanıp sezonu kapatır , macı 2-1 kaybederiz.

esperanza dedi ki...

Oyuna her zamanki gibi hızlı başlayıp 10 dk da 3 tane net fırsattan yararlanamayız. Akabinde Trabzon un golü gelir devreye 1-0 geride başlarız. 2. yarının hemen başında 2 oyuncumuz sakatlanıp sezonu kapatır , macı 2-1 kaybederiz.

RuFF dedi ki...

Ağzından her zamanki gibi bal damlıyor Barışcım :)

esperanza dedi ki...

Kuzen, yarınki hava şartları 2005-2006 da İnönü de Adem Dursun un kendi kalesine atıp 0-1 kaybettiğimiz maç ile benzer olacak.

Bu şartlarda galibiyet hayal olur.

Bu arada Sergen ağır saçmalamış yine :)

Guti bu hafta ne yapmış ki haftanın oyuncusu olmuşmuş.Gökhan Gönül'e büyük hakasızlık yapılmış.Gerizekalı haftanın golü konuşuluyor sandı galiba ...

Tuco Salamanca dedi ki...

sergen artık işin bokunu çıkardı harbiden.

adam kıskançlıktan çatlayacak yakında.

Pamukk dedi ki...

Schuster'in, Trabzonspor karşısına Bucaspor maçının onbiriyle çıkacağı ve taktiğini de değiştirmeyeceği öğrenildi.

geçmiş olsun

BJK4EVER dedi ki...

@Pamukk

Sener Sen ustamizi dedigi gibi:
e normaaalllll???

Ne bekliyordun ki?

AQ-47 dedi ki...

Ben de Guti'nn noprenin yerinde oynaması gerektiğinidüşünenlerdenim. 10 metreye garanti pas olayından sakınmak için pekala Aurelio-Fernandes ile başlanabilir. Noprenin ilerde basma özelliğinden mahrum kalsak da Gutiyi iyiden iyiye serbeste çekip kaleye yaklaştırabiliriz. unutmayalım o mevkideki herkes Alex gibi oynamak zorunda değil

Fernandes'i daha adam akilli gormedigimiz icin bir sey diyemeyecegim ben.

marpione dedi ki...

bence maçın kilidi quaresma-almeida arasındaki pas trafiği olur. buca maçında tam 4 pozisyon var bu ikisinin beraber girdiği fakat bir pozisyonda bile biri diğerine topu aktarmayı beceremedi. öyle toplardı ki geçse veya hedefine ulaşsa kale bomboş kalıyordu önlerinde.

o zaman rakip zayıftı başka silahlar konuştu. ligin liderini ve oturmuş bir takımı, kritik bir kupa maçında yenmek için ana planın yani forvetle golcünün çalışması lazım.

şenol güneş bizim takıma pahalı derken bir anlamda kendi futbolcularına mesaj vermiş oldu. "bu havalı parlak çocukları yenin". ikinci devre ile birlikte bir beşiktaş balonu haddinden fazla şişirilmeye başlandı. herkesin hayali bizi yenebilmek oldu bir anda. trabzonlu futbolcu da elbet zorlayacaktır.

ben sonradan rezil olma arzusu ile dolu olarak belirteyim bu sene şampiyonluğa inanmıyorum. takımın da henüz bir meyve vermeden bu kadar abartılmasından, beklentilerin yükseltilmesinden rahatsızım. ikinci yarıdan beklentim gün geçtikçe oturan ve üzerine katan bir takım, türkiye kupası, uefa'da başarılı performans, şampiyonlar ligi bileti.

bunları yapacak takımın da yarın trabzon'u yenmesi şart. galibiyet bize özgüven konusunda sınıf atlattırır, tersi büyük zarar verir. matematiksel olmasa bile psikolojik olarak mecburlar galip gelmeye. maç ister gollü olsun, ister 1-0. kimin oynadığı da önemsiz benim için. tartışmasız, sakatlıksız basit bir galibiyete fitim.

lamhaltas dedi ki...

schusterin ayni sistemle maca cikmasi mantikli gorunuyor bence. en basta oyuncularina "rakip kim olursa olsun bu bizim sistemimiz" mesajini verebilecegi bir mac. bunun disinda trabzonun da bizimle neredeyse ayni sistemle oynadigini dusunursek cezasahasina demarke ataklar yapacak nobre ve jaja(veya onlari kovalayacak selcuk-aurelio)farki yaratir diye dusunuyorum.

bunun haricinde quaresmanin kesinlikle sag kanatta, yani cale(veya brozeklerin piotr)nin kanadinda gorev almasi gerekiyor. serkan onun dengesini bozabilecek kadar formda son donemde.

kritik baska bir nokta ise umutun en iyi oldugu konu olan hucum pres. bu macta tahminen bu presi stoperlerdense top almaya gelen guti uzerine yapacaktir ki oyunu iyi yonlendirebilen simaonun adini on planda gorebiliriz diye dusunuyorum.

bu tahminler tabiki iki takimin da ideal 11 leriyle cikmasi uzerine. yoksa bana kalsa en azindan guti kulubede baslasin. 60dan sonra gerekirse cilgin bir katki verir bu mac ozelinde.

ozzie dedi ki...

Ekrem Dag 18 kişilik kadroda ve Erhan Güven yok.

Hilbert'in yerine İBB macında Ekrem'i oynatmayı düşünüyor herhalde Schuster. Ekrem'in 18'lik kadroya girecek kadar iyileşmiş olması nedense hiçbir yerde haber olmadı. Bence çok önemli bir gelişme.

Erdal dedi ki...

Bugün maçla ilgili bu başlığa sadece bir yorum yazılmış. Totem yapmaya mı karar verildi de benim haberim yok, anlamadım.

RuFF dedi ki...

Ne yazalım Erdal kardeş.
Trabzonspor üzerimizden kamyon gibi geçecek akşam :S

kma dedi ki...

buca maçının 11'i ile çıkıyormuşuz. maça göre 11 düşüncesinin tarih olması temennisiyle izleyeceğim. kadronun ve sistemin ne olduğu belli olmasına rağmen karşı tarafın yine de önlem alamadığı bi takım olabilecek miyiz?

ayrıca ernst iyiden iyiye yedek oldu sanırım.

Sertug Ozgur dedi ki...

trabzonun kadrosu da kağıt üstünde oldukça zayıf gözüküyor. iyi ki aynı kadroyla çıkmışız diyorum, tabii ki maçı görmek lazım, heyecamla bekliyorum.

SirEvo dedi ki...

TS'de 7-8 tane yedek oyuncu var 11'de. öeh ya. adamlar fener maçına bilenmiş resmen. :D

Ömer Özlü dedi ki...

bobo'yla başlamalıydık gibime geliyor ama hadi bakalım...aurelio yerine de ernst düşünülebilirdi belki...

Ömer Özlü dedi ki...

bu arada trabzonda brozekler 11'de...

Kalten dedi ki...

Helal olsun şu ilk 10 dakika için

başladı kasaplar

Kalten dedi ki...

Takımdaki yetenek seviyesi kollektif olarak artınca Q7 ve Guti'nin ayağında topu tuttuğu süre de azaldı, bu da inşallah daha az sakatlık demek olur sezonun ikinci yarısında

marpione dedi ki...

3 olur. trabzon elenmemek için ikinci yarı saldırmaya kalkarsa 5 de olur.

2-1 olursa rüzgar terse dönebilir ve tam bir beşiktaş hikayesi olur ama bu yeni futbolcularla daha güzel beşiktaş hikayeleri bekliyorum bundan böyle

ynwa dedi ki...

toraman gibi vasat topçular artık çok sırıtıyor bu takımda. hiç güven vermiyor hiç. yabancı kontenjanı bi taraftan verip, bi taraftan goturuyor. hep aynı yerde kitleniyoruz vasat yerliler.

dominic molise dedi ki...

bi maci da mac oynanirken su siteye girmeden bitirelim be besiktas.
gerginlikten yine izleyemiyorum faaak!! scheiBe. kurva. mierda.

nobrenin çıkması lazım beyler

BJK4EVER dedi ki...

Toraman 90 dakika hatasiz oynayip 1 kere hata yapti diye mi vasat oldu? Bu macin sorumlusu Schuster'dir. Boyle abartili pres ve oyun anlayisila 2. yarida dusmemiz normal, dua edelim Trabzon as kadroyla cikmamisti. Boyle bir anlayisla ilk yari gol atamadigimiz maclarda feci tirtlariz. Gerci boyle baslamamiza birsey demiyorum da, skor avantaji elimize gectigi an 2. yarilarda degisiklik yapmak sart, Fernandes-Nobre degisikliginde cok gec kaldik, umarim bir dahaki seferde olmaz. Bu arada Ernst girse 7 yabanci olacakti, Allah'tan farkina vardik ve Ekrem girdi.

Ömer Özlü dedi ki...

kazanmamızdan çok görünüşe bakılırsa trabzonun elenmesi iyi oldu bence.

biz bu kupayı alırız.

Ze1903 dedi ki...

Ersan'dan haber var mı umarım birşeyi yoktur.Bütün neşem kaçtı geçen sene Rıdvan sakatlandığında da böyle olmuştum.

Sarper dedi ki...

uzun aradır giriyim bi mutluluğumu paylaşayım derken aynı terane devam ediyor.

her neyse hayırlısı olsun, kupa da iyi rakiplerden biri elendi, en azından bir kupayla sezonu tamamlama şansımız devam etmekte.

Sarper dedi ki...

ha birde yorumum muallakta kalmasın, ikinci yarı onur'un çıkardıklarını bir daha izleyelim. sonra dua ederiz.

enorton dedi ki...

Maçtan önce daha kadrolar belli değilken Schuster'i biraz tanıdıysam Buca maçı 11 ile çıkar demiştim, şimdi yine İBB maçına da aynı dizilişle çıkacaktır sakatlık vs olmazsa. Kendince de haklıdır kazanan takımla devam ediyor.

Yalnız Ersan sakatlanınca Ersnt girecekti sanırım ipten döndük, yüreğim ağzıma geldi 7 yabancı oluyorduk. Allahtan farkedildi de Ekrem girdi.

Jesper dedi ki...

Açıkçası ilk yarı izlediğim takım, bu ligde ben farklıyım dedirtti herkese. Sürekli ilk toplara basmayı alışkanlık haline getirmemiz önemli. Zaman zaman Barca'nın yaptığı gibi 3lü 4lü sıkıştırmalar ile topları kazanıp hemen dikine golü düşünmek çok güzeldi.
Gerek kanatlar, gerekse ortadan dikine paslar ile çok efektif bir ilk yarı oynadık.
Şöyle bir baktığımızda Almeida'nın golü haricinde iki pozisyonu var.
Quaresma yine karşı karşıya kaldığı ve topun dibine tam giremediği pozisyon var.
Simao'nun serbest vuruşu var.
Bunların haricinde çok alakasız yerlere gitmesi sebebiyle gol pozisyonu diyeceğimiz son seviyeye gelmiş ataklar var.
Kısaca ilk yarı bir futbol takımının yapması gerekenin fazlası var.
İkinci yarı ne yok dersek, bence alışkanlık yok.
Ben kondüsyon olarak düştüğümüze katılmıyorum.
İkinci yarının başında yenen gol bizi kontrollü oynamaya itti. Aslında bunu Schuster'in oynattırdığınıda düşünmüyorum. Bu şekilde oynayan takımlardan farkımız;
Arsenal yada Barca gibi oyuna tekrar başlayıp kaldığımız yerden devam edemiyoruz henüz. Skor hemen aklımıza geliyor ve sürekli bir gözümüz arkada oluyor.
Böyle olunca da yapmak istediğimiz şey biraz melezleşiyor.
Buna rağmen ikinci yarı Trabzondan fazla pozisyon bulduk. Atsaydık 3ncü golü Buca maçına benzerdi skor.
Tek sıkıntı duyduğum, Ernst'in iki maçtır yedek kalması. O sahada olmalı.
Bu arada bugün gördüğüm kadarıyla Fernandes ile Guti beraber başladığı maçlarda çok daha organize olabiliriz.
Ben Fernandes'i çok beğendim.
Gerçekten oyunu iki yönlü çok kaliteli oynuyor.
Defans aslında çok güzel bir maç çıkardı. Toraman oldukça iyi performans sergiledi gol hariç. Ben çok beğendim.
Ersan'a üzüldüm, sanki dizi dönmüş gibi geldi bana. Umarım yanılmışımdır.
Hafta sonuda Olimpiyatta yenemediğimiz İBB'yi yenersek eğer, tamam olmuşuz biz diyebiliriz bence.

marpione dedi ki...

toraman konusunda bjk4ever'a katılıyorum. hücum oyuncusu o pası veriyorsa defanstaki adamı suçlamam ben. hücumcunun her zaman hamle avantajı var. o pozisyonda esas hata bir önceki adımda ersan'ın risk alıp topu taç yerine ileri vurmasıydı.

fernandes çok doğru değişiklikti ve güzel işler yaptı. o şutlardan bir kaçı girer bu sezon. bobo ilk topta çok kızdırdı ama beklediğim kadar kötü olmadığını gördüm. stres yapmış yalnız o kesin. daha önce q7'ye şikayet ettiğini görmemiştim bugün bir pozisyonda pası almayınca tepki verdi.

ikinci yarı resmen ismail'in beynine giden oksijen azaldı. fakat tv'den bile farkediliyordu ne kadar yalnız kaldığı. esas fişi çeken guti oldu. ben schuster olsam ikinci yarı kesinlikle sahaya çıkartmazdım onu. bu adamı korumak ve dinlendirmek şart.

almeida iş yapacak gibi ama -aynen borges'in uyardığı şekilde- saç baş yolduran bir pozisyonu kaçırdı. quaresma gene fizik limitlerini zorladı.

maç sırasında shelbyl'e de söyledim burda da ısrarla söylemek istiyorum. Bu takımın en "değerli" ve uzun vadede "faydalı" olacak adamı simao sabrosa'dır. futbolcunun yeteneklisini izlemek ayrı, zekisini izlemek ayrı. bu adam hem yetenekli, hem zeki hem de mental olarak çok üst düzey bir adam. ilk goldeki çalımı ve verdiği pastaki ölçü mükemmeldi.

nobre bir maç parladı ama uzun vadede bugün yaptığından fazlasını veremez. çıkan 11'deki en kalitesiz adam kendisi. aurelio'ya genel bir tepki var ama bu adam aslında çok iş yapıyor, ernst'in yerini tutmaz ama bence işini yapıyor. bence ernst'in biraz dinleniyor olması da hayırlı. bu adama biz resmen robot muamelesi çektik son iki senede, biraz dinlensin eminim bir kaç hafta içinde gelecek geri.

hilbert özverili adam, hep diyoruz gerçek yeri olmasa da işini yapıyor diye ama şu sağdan bir tane orta yapsın yahu! ya auta, ya taca, ya rakibe, ya da sahanın alakasız bir yerine 100 tane orta izledim geldiğinden beri, isabet oranı %10 olmuş mudur?

neyse, bence sonuç yeterlidir. takım oynadıkça iyileşecek. tam anlamıyla rahat bir maç izlemek için toraman-ersan ikilisinden birinin değişmesi gerekecek gibi görünüyor. sivok'lu takımı da izlemek lazım.

BJK4EVER dedi ki...

Bunun kondisyonla alakasi yok abicim. Ilk yari o kadar cok ileride pres yaptik ki, bu dusus cok cok normal, insan bunyesi kaldirmaz bunu, hele ki 35'luk Guti ve Aurelio. Diyeceksiniz ki Barca nasil yapiyor, Barca bu presini 90 dakika yayiyor ve aktif dinlenme olayini cok iyi ayarliyor, biz 35-40 dakika Allah ne verdiyse saldirip sonra tukeniyoruz. Ilk yari 1 dakika bile dusurmedik tempoyu, boyle bir dusus ikinci yarida cok normal.
Bu sekilde baslayabiliriz maclarin coguna, hatta golu bulamasak bile Fernandes Bobo falan degistirip forse ederiz oyunu, ama ikinci yarilarda erken mudahele sart. Ondeysek Fernandes ve/veya Ernst, gerideysek Bobo ve/veya Fernandes hemen degismeli, cunku kadromuz bu oyunu kaldiramiyor. Buca karsisinda da gorundu bu, ama rakibin zayifligi ve skor orttu bu olayi biraz. IBB karsisinda buyuk sikinti yasayabiliriz.

BJK4EVER dedi ki...

Bu arada ilk yari boyunca Nobre'nin yerinde forvet arkasinda teknik olarak daha ustun ve becerili, iyi bir yerli Nihat'i dusundum. Bence tam Nihat icin bicilmis kaftan bir rol olurdu.....

enorton dedi ki...

Buarada son dakikalarda falan gol yesek 2-2 bitse biz eleniyorduk değil mi? İlk yarı 5 olur dedim, ikinci yarı 1 dk da 2-2 olacaktı.. Boşuna demiyorlar Beşiktaşın olduğu yerde her zaman bir "acaba" vardır diye :)

esperanza dedi ki...

2. yari reyis oyundan dusunce bizde baglanti koptu.

ustune ismail de sacmalamaya baslayinca 5-6 dk lik kisa periyotlarda mantarladik


Buna ragmen golu bu kadar erken yemeseydik buca tarifesi olurdu gibi.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Ikinci yarida 60'dan sonra Guti iyice oyundan dustu. Bi Ernst-Guti degisikligi bekledim ben o ara. Ya da Nobre'den once Guti-Fernandes degisikligini yapip, hemen sonra Nobre-Ernst degisikligini yapsaydik daha rahat bi mac izlerdik bence...

BJK4EVER dedi ki...

Ersan 2-3 hafta yokmus.
Bence sevinmeliyiz, cunku ilk anda cok cok daha ciddi gozuktu sakatlik, ben hatta baglari koptu sezonu kapatti diye dusundum.

kma dedi ki...

toraman'ın bu maçta sırıtmasının sebebi yediğimiz gol değil. pas harmonisine ihanet ediyor sürekli. çok sıkışık durumda olmasa bile topu uzaklaştırma modunda. dengesiz. onun dışında stoper özelliklerine bişi diyemeyiz.

ismail müthiş bindirmeler yapıyor. bir bek olarak ofansif katkısı tatmin edici ama defansif özellikleri gerçekten zayıf. ama bu altyapıdan gelen bi eksiklik. top rakipteyken bölgesini kaybediyor. basmaması gereken yerde bastığı için bölgesi boş kalıyor. defansta ne zaman görsem kaçırdığı adamı kovalıyor oluyor. alanziho'nun kaçırdığı pozisyonda da ofsaytı bozan oyuncuydu.

ilk yarı müthiş bi futbol ama aynı buca maçındaki gibi 2. yarı başı az kalsın berabere oluyordu. ikinci yarının ilk dakikasında ts pozisyonların kondisyonla açıklamaya çalışmak saçma. direk konsantrasyon sorunu bu. ilk yarıdaki müthiş oyun ve skor ikinci yarıya motivasyonu düşürüyor doğal olarak. iki maçta da aynısı oldu.

izmirde yaşıyorum. ibb maçına kalkıp buradan gelesim var.

BJK4EVER dedi ki...

Yapma be hocam, ben ozellikle buna dikkat ettim ve eski top sisiren Toraman yoktu, bilhakis pas yapan bir Toraman vardi. Sadece tek bir pozisyonda Cenk'e gereksiz bir geri pasi verdi o kadar. Bence on yargili bir yorum olmus bu mac icin. Bu arada bende Toraman'i herkesin ovdugu kadar sevmem ve yabanci stoperlerden birini tercih ederim, onu da belirteyim.

maui dedi ki...

Arkadaşlar, 36 yaşındayım ve sanıyorum 30-31 yıldır maç izlerim...
Ağladığım da oldu çılgınlar gibi sevindiğim de...
Ama bugünkü kadar mutlu olduğum bir 90 dakika görmedim.
Önce şunu söylemek istiyorum. Simao'nun frikiğinden önce ben şunu dedim stadda yanımdakilere, bu girerse ben gidiyorum abi benim bildiğim beşitaş bu değil...
Hakikaten bunca yıldır benim bildiğimbeşiktaş bu değildi.
Öyle ya daralmadan bir maç seyretmek kısmet olmuştu. Neyse ki Onur çıkardı, biz yedik rahatladık:)
Şakası bir yana tek bir şey söylemek istiyorum bu akşamın keyfini çıkartalim.
Biraz teknik dersek de olay basit Nobre çıkar, Fernandes girer, Guti biraz öne çıkar ve savunma yapmaktan da kurtulur ki yorulmasının en önemli nedeni ernst rolüne soyunmasıydı o vakit, size söyleyim bizi Türkiye'de kimse yenemez, sadece belki bugünkü gibi beraberlik tehlikesi yaşarız o kadar
Ben mutluyum, siz de yormayın keyfini çıkarın bu gecenin...
Ama harbiden sahaya girip tekme tokat dalasım geldi bu Trabzonluluara kaybedince böyle çirkefleşilmez ki...
Son olarak Simao...
Bizim Hagi'miz olacak. Ben derim ki şimdiden 25 harbiden 25 yıllık kontrat yapalım. Abi 4 yıl top oynasın sonra da Beşiktaş semtinde ne istiyorsa onu yapsın...
Yandan taktik versin, çocuklara nasıl topa vurulur göstersin, akıl versin, fikir versin...
İkinci yarıda bir pozisyon var sırf o bile bu adamın büyüklüğünü anlatıyor.
Bir pozisyon oldu şerefinden ve futbol bilgisinden şüphe duyduğum Çakır ki babasını da sevmezdim, ona düdüğünü gösterdi kaldı ki o pozisyonda Q7 soldan akıyordu, neyse önce Q7'ye bekle dedi, sonra Guti'ye bekle dedi, sonra İsmail'e bekle dedi, hepsinde de hakem düdüğünü gösterdi diye açıklama yaptı.
Çok basit bir detay gibi gelecek size ama hakikaten o an içinde babanın karizması önünde bir kez daha şapka çıkardım.
Ya bu adam kenarda ayakkabasını bağlasa insan ondan birşey öğrenir...

maui dedi ki...

Bu arada bizim ilk yarıda oynadığımız topu rakibe pozisyon vermeden iki yarıda oynayan takıma Barcelona diyorlar...

maui dedi ki...

Bu arada bizim ilk yarıda oynadığımız topu rakibe pozisyon vermeden iki yarıda oynayan takıma Barcelona diyorlar...

Sertug Ozgur dedi ki...

toraman'ın genel olarak sırıttığını düşünen ve yetiş ya sivok diyen birisiyim. ama bana kalırsa ikinci yarı çok iyi bir futbol sergiledi. golde çok büyük hatası yoktu malesef ersanın hatalı pasında çok hızlı geri dönen topta golü yedik.

bence de bu kadar erken gol yemeseydik buca tarifesi olurdu.

futbol bu pozisyon da vericez,karşı takım da biraz top çevirecek, o "hatalı" denilen kadro ile ilk yarı sürklase ettik rakibi. biraz daha futboldan keyif almak lazım, ben keyfimi aldım açıkçası. her maç 5-0 bitmez.

Forza dedi ki...

Sevgili BJK4EVER,

Buca maci baslamadan cikan kadroyu elestirdin, dikkat cok zor olacak mac dedin..

Bu mac once hocanin cikartacagi kadro hakkinda suphelerini paylastin, ilk yaridaki insan ustu oyun sonrasinda 45-47 dk. arasi Trabzonun buldugu 2 pozisyonu one surup takim oyundan dustu diyorsun.

Ve en son, IBB maci hakkindaki yorumlarini da aldik.

Ben tesislere gidip hocaya iletmeye calisacagim bu dusuncelerini. Hoca takim bu kadar iyi oynarken zevk alamiyoruz biz diyecegim, BJK4EVER'i dinle ne olursun; adam taktisyen hoca diyecegim.

Su oynadigimiz topu ligde hangi takim oynamaya calissa 4 yer, cok net. Biz 6 ayda otutturmaya basladik. Senin oynadiklari oyunu 2 kelimeyle ozetledigin Barcelona, 15 senesini harcadi bu topu oynayabilmek icin.

maui dedi ki...

Son olarak şu golleri izleyebileceğim bir link var mı?
Sevabına paylaşsak
Kanal kanal geziyorum bulamıyorum...

marpione dedi ki...

alazinho'nun kaçırdığı pozisyonda ismail'in yaptığı hata "aman yattara'yı kaçırmayayım" telaşına düşüp takım taktiğini unutmasından kaynaklanıyor bence. bir takım sağdan bastırıp ismail'i bir kaç pozisyon sıkıştırınca ismail konsantrasyonunu ve disiplinini kaybedip panik moduna giriyor. ikinci yarı ara ara dönemler oldu bariz belliydi ismail'in o anda ne yaptığının farkında olmadığı. bir diğer neden de kondüsyonla alakalı olabilir. vücudu fiziksel olarak çok zorlayınca bu tarz kararlarda hatalar başlar. bir de ismail bu moda girdiğinde sadece savunması değil hücumu da bozuluyor. resmen görüyoruz doğru kararı verip pası atamadığı için bir anda pozisyonu unutup koşmaya ve çalım atmaya odaklandığını sadece. işin garibi kafasını kaldırıp bakmayan bir adam da değil, bakıyor kim nerde ne yapıyor diye. yolun sonuna vardığında ya topu kaybediyor ya da içerde boş adam/alan kalmamış oluyor. seviniyoruz falan oh ismail'e bak yardırdı falan diye ama aslında pozisyon harcanmış oluyor.

BJK4EVER dedi ki...

@Forza

Bucaspor maciyla ilgili oyle bir yazi yok, bu macta da yok, varsa kopyala gorelim.
Ben boyle bir mentaliteye karsi degilim, ama her mac olmaz, olursa da ilk yaridaki gibi 3-5 mac sonra takim fiziksel olarak tamamen coker ve dibe vurur. Bu mentaliteyle oynasan bile hem mac ici hem mac arasi rotasyonu iyi ayarlayacaksin, cunku bazi oyuncular bu tempoyu kaldiracak seviyede degil. Ve dikkatini cekeyim, bugun Trabzon'un yedek kadrosuyla oynadik ve mac 2-2 de bitebilirdi, 5-1 de. Hem Buca hem Manisa hem Trabzon macinda 55-60'tan sonraki dususu gormuyorsan zaten diyecek birsey yok.

Kalten dedi ki...

O değil de maç 2-2 bitse hakikaten eleniyorduk, 2-1 bitince de an itibariyle kupanın en önemli favorisi olduk

Sadece taktiğimiz değil kupadaki durumumuz da uçlarda

BJK4EVER dedi ki...

Bu senaryoyu ilk yarida da yasamistik. Ilk 3-4 mac ofansif oynayip zevk veriyorduk, sonra yavas yavas takim bu baskili oyunu kaldiramadi ve yavas yavas dusus geldi ve puan kayiplari artti. Yine aynisi olur demiyorum, insallah olmaz, ama kontrolsuz guc guc degildir. Baskili oynamak, dominant olmak eyvallah, ama rotasyonu cok iyi ayarlamak lazim ve mac icerisinde tempoyu da iyi ayarlamak lazim. 35 dakika 5. vitesle gidip 45 dakika 1. viteste oynamakla olmuyor, ara sira 4e 3e takacaksin ki hizin inmesin. Insallah ilerki maclarda duzeltiriz, en azindan kadro genisligi rotasyon ve devamlilik acisindan buyuk bir arti bizim icin.

Forza dedi ki...

Su macin ustunde bana kendi postunu arattin ya, Allah iyiligini versin BJK4EVER

"Tabata ve Fink'i sahaya 5 yabanci ile cikmak icin mi apar topar dondurduk? Kadro pek hayra alamet degil, yine tek onlibero, tandemde 2 yerli, hakkimizda hayirlisi olsun. Muhtemelen aliriz, ama kolay olmaz ve mutlaka gol yiyip bolca pozisyon veririz rakibe...." baskasi senin hesabindan girip yazmadiysa, bu cumleler iste benim okuduklarim. Bosuna demiyoruz bu takim ezber bozduracak diye.

kma dedi ki...

ersan'ın sol diz çapraz bağları kopmuş. sezonu kapatmış. hay .mına koyyım.

sakatlık sezonunu yine açtık.

ersan'a geçmiş olsun demekten başka çare yok.

BJK4EVER dedi ki...

Bu macta oyleydi, peki ya Manisa ve Buca maclari? Orada da 2. yarilarda 1. yariya gore ciddi bir dusus yasandi. Yanlis anlamayin, herhalde 90 dakikada bu tempoda oynadilar diye elestirmeyecegim, o kadar kafayi yemedik.:)
Ama yarin oburgun bu basimiza beklenmedik isler acabilir. Tamam zevk aliyoruz vs, ama ciddi dusus oldu mu ne zevk kalir ne puan. 3. viteste mac kazanabilecekken 5. viteste zorluyoruz kendimizi. Unutmayalim ki daha Avrupa var, ligde 16 mac var, kupada finale 4 mac var vs.

Kalten dedi ki...

Bu arada Ersan 2-3 hafta yok -- Ferrari, Sivok, Ersan sakatsa sol stoper kim oynayacak İBB'ye karşı haftasonu?

Fernandes stoper oynar mı? Yoksa Aurelio mu geri çekilecek?

Kalten dedi ki...

Felaket. 2-3 hafta dedik adam sezonu kapatmış.

Acil yerli stoper transferi gelir mi ara transfer kapanmadan?

Biz alışkanlık gereği Ersan'ın sözleşmesini yine de dondururuz :)

BJK4EVER dedi ki...

@Forza

O mac icin haklisin, o mac iyi gecmis, haksizmisim. Ama dedigim gibi, ilerleyen haftalar ne getirecek gorecegiz. Rotasyon ve oyuncu degisiklikleri yerinde olursa bu sistemin sakincasi olmaz, catir catir oynayip kayipsiz geceriz maclari.

@Kalten

Bildigim kadariyla Ferrari takimla antrenmanlara katiliyor, Sivok da bu mac icin soru isaretiydi, ama hafta sonu oynar bence. Zaten 5 yabanci ile cikiyor, Ersan yerine yabancilardan biri oynar. Aurelio'nun geriye cekilip Ernst'in oynamasi da mumkun, ama bu kadar oynama yapacagini sanmam Schuster'in.

marpione dedi ki...

takım için üzüldüm ama ersan için şahsen daha çok üzüldüm. böyle işini doğru düzgün yapıp yükseliş yaşarken çok talihsiz olmuş sezon kapatma olayı. üstelik kiralık adam daha satın bile alınmadı. kariyerini etkilemez umarım.

EnisteKolaKoy dedi ki...

schuster'in transfer yerine ilk etapta sivok-ferrari, olmadı aurelio'yu o mevkiye çekerek bu sıkıntıyı atlatmaya çalışacağını düşünüyorum. ben pozisyonu göremedim arkadaşlar, gören biri anlatabilir mi? nasıl sakatlandı ersan?

kma dedi ki...

ersan'ın sakatlığı tüm dengeleri bozdu. zaten yerli/yabancı rotasyonu sınır yüzünden çok sıkıntılıydı. defansta sivok(ferrari)-toraman ikilisi mecbur oldu. defansta 1 yabancı kesin olduğuna göre geri kalan 5 yabancı için forma verme konusunda sıkıntılar çıkacak. ayrıca bu 3 oyuncunun alternatifi de yok. sezonun geri kalanında 20'nin üstünde maç yapacağız. haftada 3 maç yaptığımız çok dönem olacak. sadece 3 stoperle bitmez bu sezon.

Ersan'ın sakatlanması çok büyük talihsizlik.Yine de bir denyoluk yapıp bonservisini almamazlık etmezler umarım.Nedir bizim bu çapraz bağlardan çektiğimiz arkadaş ...

Takım 45-60 arası harbiden çöküyor ama bunun sebebi kondüsyon mu rehavet mi hala anlaşılamadı zira devreye 2-0,3-0 yapıp en az iki misli pozisyon kaçırarak giriyoruz 2 dir.Buna çözüm şart ..

Nobre'nin defoları çıkıyor ortaya yine.Pas yapamıyor top istop edemiyor .Duran toplarda isabetsiz olunca adamın bütün fonksiyonu bitti.Haftaya 2 tane çakar frikikten kornerden gene kapar formayı :)

Şu koşullarda Hilbert bir daha forma yüzü göremez gibi.Sağ bek Erhan'a kalır.Geçenlerde Nihat'ın röportajı vardı lig tv'de hayatımda gördüğüm en çalışkan futbolcu Erhan Güven dedi herif ,hoca niye paketleyemiyor belli ..Yada yerli bir stoper almamız şart , Tabata'yı birine kaktırıp bir stoper almamız lazım .

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Yazik oldu cocuga, cok sanssiz bir sakatlik. Yabanci kontenjanini da bir hayli sikintiya sokacak bir durum bu.

Olaya iyi tarafindan bakacak olursak, bonservisini cok daha kolay alabiliriz simdi, ciddi olarak sakatlanip sezonu kapatmis bi futbolcu icin fiyat olarak cok ucamazlar.

Kalten dedi ki...

Erhan Güven'in asli pozisyonu stoperdi aslında, rotasyona girer..







Vurmayın!

Sertug Ozgur dedi ki...

Ersan'ın tezcanlılığı, tekmeye kafa uzatan oyunu başına iş açacak diye korkuyordum ne zamandır ama sezonu kapatması çok ağır oldu. Beşiktaş'ın sorun yaşamasından çok kariyeri ve istakbali için üzüldüm açıkçası. Umarım kalıcı bir hasar bırakmaz ve bonservisini alırız.

Hazır transfer dönemi kapanmamışken bir tane yerli almalıyız. Yok mu bir almancı kiralasak en azından?

okka dedi ki...

çıkaralım bir tane altyapıdan stoper. dönüşümlü oynasın. hem seneye elimizde bir stoper alternatfili bulunur, hem de bu seneyi geçiştirmiş oluruz.

Kalten dedi ki...

Buldum!

Erhan Güven'i tandeme koyup formasına "Sarbi" niyetine Ersan yazalım

Tipleri zaten benziyor, en azından moral bozarız

EnisteKolaKoy dedi ki...

simdi izledim, gercekten cok gereksiz yere sakatlanmis; yazik oldu. sivok umarim belediye macinda oynayacak durumdadir.

Sertug Ozgur dedi ki...

Öyle hayal ediyorum ki, umarım serdar adalı, bonservisini ucuza almak için doktorlara sezonu kapattı diye açıklama yaptırmıştır.

Kalten dedi ki...

@lakerda

Aslında önce çıkan haberde "Ersan 2-3 hafta yok" dendi, sonra bir anda sezonu kapattığı söylendi.. Hiç bir şeyi anında bildirmeyen kulüp sitesi haberi hemen manşetten verdi haberi falan...

Bonservis ara transfer süresi kapanmadan alınıp, Ersan da "mucizevi bir şekilde" iyileşirmiş meselâ 3-4 haftaya

Ne güzel olur yahu :)

mj23 dedi ki...

sezer guti'yi sakatlamaya çalıştı, beceremedi.

epey seviniyordur trabzonlular, 90+'da piyango çıktı.

Moral bozmak istemem de, 2-3 haftalığına sakatlanmış olan Ekrem'i 4 ay göremediğimiz bir sezondayiz; o yuzden beklentileri yükseltmeyin.

Mac yazısında da değineceğim de, Trabzonspor boyle sinir yapacaksa bizim takımın isi hiç kolay degil.

mj23 dedi ki...

kabahat bizde abi.simao fernandes almeida yerine alacaktık de jong'u van bommel'i, witsel'ı, yerli veteran stoper olarak ismail güldüren'i, bu ve ligdeki 2 maçta 5 kırmızı karta karşılık en az 3'er kişinin kıracaktık ayağını, ondan sonra çıksınlar "biz ligin en güzel oynayan takımıyız yeaaa" edebiyatı yapsınlar.

marpione dedi ki...

beyler ne olur erhan güven demeyin ya! çok söylerseniz olur falan, korkuyorum. yukarıda bu ihtimal hatırlatıldığından beri tedirginlik içerisindeyim resmen :)

delgado dedi ki...

of be ersan :(

delgado dedi ki...

yakınım ölmüş gibi sanki.

mufittezel dedi ki...

Sezer'i Rize'den geri alamaz mıyız acaba kiralık sözleşmesini iptal edip? :)
Fi tarihinde CM'de böyle bir opsiyon vardı sanırım, ama sadece EPL için geçerlidir herhalde...

BJK4EVER dedi ki...

O kadar da sikinti olmaz, sadece Ersan'in kalitesi ve yabanci kontenjani darligi biraz sikinti yaratir. Sonucta 5 yabanciyla cikiyoruz sahaya, Ersan cikar Sivok girer. Arti olarak Aurelio, Fernandes, Erhan geriye cekilebilir, PAF'tan da yerli olarak Atinc ve Furkan var. Ama tam oturmusken ve iyi oynarken boyle bir sakatlik cok cok uzucu tabii.

Ryu dedi ki...

Sezer, Ceyhun, Giray, Brozek kardeşler gibi tamamen art niyetli, amacı futbol oynamak değil oynatmamak olan kasapları ve Quaresma'yı oyundan attırmak için yerde sara nöbeti geçiriyormuş gibi kıvranan; kart çıkmayınca iyileşen Mustafa Yumlu denen karakter yoksunu futbolcuları gördükçe daha bir seviyorum Beşiktaş'ı. Hep böyle pozitif oynayalım, şampiyonluk felan hikaye.

Yorum Gönder

Ara