.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Ocak 2011 Salı

Yusuf Şimşek

Yusuf Şimşek Kayseri Erciyesspor ile anlaşmış. Bana göre son şampiyonluktaki katkıları ve takımda bulunduğu dönemdeki hali tavrı ile takdir edilmesi gereken bir futbolcu. Şahsım adıma kendisine teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun.

16 Yorum:

Batistuta35 dedi ki...

Yolun açık olsun koca Yusuf.

Tuco Salamanca dedi ki...

hakkını helal et yusuf reis!

Pamukk dedi ki...

herşey için teşekkürler Yusuf.

tearkan dedi ki...

Şampiyonlukta katkısı büyüktü gerçekten. Zaten o yaşta ve o zamana kadarki istikrarı belli bir oyuncudan daha fazlasını da beklenemezdi. Bir bu asist, bir de geseye atığı golle hatırlanması bile Beşiktaş'a katkısını görmek için yeterli bana. Yolu açık olsun.

yusuf bu çalımları attığı sıra askerdeydim. o gün terhis oldun deseler de anca o kadar sevinebilirdim heralde, bildiğin şampiyonluğu getirdi bence yusuf.

Yusuf'u boyle hatirlamak kolektif sinir sistemimiz icin en guzeli olacaktir.

Benim aklima katildigi bir cenaze toreni geliyor cunku, hic gerek yok.

alper dedi ki...

yolun açık olsun koca yusuf. kendi kafa yapısında olmayanlara tü kaka diyenleri takma kafana.

biz sevdik seni. denizli maçından sonra tüm tribünleri dolaşıp tebrikleri kabul ederken takındığın ağırbaşlı tavırla hatırlayacağız seni.

katıldığı cenaze töreni varmışmışmış. peh.

Ömer Özlü dedi ki...

efsaneler her zaman uzun sürmez.

yolun açık olsun Kara Şimşek...

@alper

Yusuf'un Besiktas'a katkisini hicbir zaman yadsimam. Bize sampiyonlugu getiren adam olmustur, hem de devre arasindaki transferi o kadar tepki cekmesine karsin.

Lakin bir mafya babasinin validesinin cenaze torenine katilan adama da saygi duymami beklemeyin birader. "Kendi kafa yapisi" meselesi degil bu, politik gorus falan da degil. Mafya diyorum, burada politika biter.

O zaman "Bizim sampiyonlugumuz calindi, tesvik primleri var, sike donuyor, bahis skandali" diye de yakinmayacaksiniz eger mafya ile sporun ic ice gecmis olmasini benimsiyorsaniz.

alper dedi ki...

@ shelbyl
kimse saygı duyacağını kime saygı duymayacağını ben bilemem. şu var ki; yusuf'un şike yaptığını, çek senet tahsilatı yaptırdığını, teşvik priminde aracı olduğunu biliyorsan söyle biz de öğrenelim. yok ama bilmiyorsan sırf mafya babası ile yan yana pozu var diye sallıyorsan bu insafsızlıktır. üstelik, suç ve cezanın şahsiliği diye bir şey var. bir mafya babası suç işledi diye anasının cenaze törenine gidenleri töhmet altında bırakmak ne ola?
haksızlığa karşı tavır alacaksak önce tavrımıza bakalım. acaba biz de birilerine haksızlık ediyor olabilir miyiz?

Bir mafya babasinin cenazesine, mafya babasi ile dost oldugun icin gidersin abi. Ben tanimadigim/sevmedigim insanin cenazesine gitmem, sen hayir icin bir suru insanin cenazesine gidiyorsan bilemem.

Ben "Yusuf mafyadir" demiyorum, demedim. Ama Yusuf Simsek'in Besiktas futbolcusu iken bir mafya babasinin validesinin cenazesine katilmasini hazmedemiyorum.

Bugun Sinan Engin'in kanitlanmis bir tek sucu var mi? Ama Engin'e atfettigimiz isler var degil mi baglantilari vs. sebebiyle?

Ha, siz dersiniz ki "Engin'den nefret ediyoruz, ama Yusuf'u seviyoruz o yuzden biraz iltimas hakki var", ona bir sey diyemem.

Yusuf'u severim, ama saygi duymam. Yusuf'u da "sadece" attigi goller ile hatirlamam mumkun degildir.

Burada Yusuf'a suc isledigi ithaminda bulunmusum gibi laflarimin carpitilmasini da hos karsilamiyorum.

Factotum dedi ki...

yusuf, örneğin nobre'den fazla futbol tadı vermiştir... bir kareden bişey olmaz dersem tribe girmeyin ama mafyanın kendisi ligimizde teknik direktörlük yapıyor... beşiktaş forması ile 2 kupa kazanmış yusuf şimşek saygıyı fazlası ile hak ediyor.

Factotum dedi ki...

yukarıdaki videoda 24. sn ile 34. sn arasında kötü anacağım kimse yok...

esgo dedi ki...

İzmir'deki kupa finalinde saatteki hızı 12 km'yi geçmeyen şutu ve beraberindeki golü ile hatırlayacağım. Büyük konuşmak istemiyorum ama tribünden sahaya atlasam yetişirdim o topa, gelgelelim Volkan işte :)

Ve tabii yarım sezonda yiyip yiyip bitiremediği sol forvetin kaymağı ile ...

jeankier dedi ki...

bu çalımları tam önümde attı yusuf baba, deplasmanda eskişehir tribünündeydim. tribünde o sırada umut taşıyan bütün taraftarları bitirdi, trumpetler sustu :) şiir gibiydi..

AQ-47 dedi ki...

En kısa sürede en faydalı işler yapan transfer seçiyor, ödülünü veriyorum...

Yorum Gönder

Ara