.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Ocak 2011 Perşembe

Yönetime Mesaj

Sayın blog sakinleri,

Zaman zaman bizden istekleriniz, hatırlatmalarınız, uyarılarınız oluyor. O gün olmuş bir olayı kaçırmış olabiliyoruz, bazı olaylar hakkında özel post istiyorsunuz konuşabilmek için. Zaman zaman bize karşı itiraz ve eleştirileriniz de oluyor.

Bu gibi durumlarda başka bir başlığı değil de bu başlığı kullanabilirseniz seviniriz. Bu sayede hem blog yorumcuları ile yazarları arasında daha kolay iletişim kurma imkanımız olur, hem de başka başlıklarda konuları karıştırmamış oluruz.

Buraya lütfen altyapı yazıları, link değişimi istekleri, yazar olma talepleri gibi yorumlar bırakmayınız. Onlar için iletişim adresimiz : eksibesiktas@gmail.com

Teşekkürler.

25 Yorum:

okka dedi ki...

ilk isteği ben atayım bari.
bügün habertürk gaztesinde bir haber gördüm. ne kadar doğrudur bilmem ama şuster kaleci atrenörü zafer öger yerine ispanyadan bir adam getirmiş.zaferi de kaleciler koordinaötür mü ne yapmışlar.
haber doğru mu acaba? eğer doğruysa ne anlam yüklemek lazım bu olaya?

marpione dedi ki...

okka çok kazık yerden sormuşsun :) bence o konuda yorum yapmak için daha fazla ve sağlıklı bilgiye ihtiyaç var.

alper dedi ki...

yorumlarım neden siliniyor?

tearkan dedi ki...

Güzel bir düşünce olmuş. Özellikle basketbol konusunda güncel konularda konuşacak, yazacak yer bulamıyor bazı postların amacından uzaklaşmasına sebep olabiliyorduk. (çoğul konuşup suçu dağıtmaya çalıştım; ama daha çok ben yapıyordum bunu:P)

marpione dedi ki...

@alper

ilgisiz postların altında polemik yapılmasın diye. "lar" değil, bir tane.

@tearkan

blogda her gelişmeye post açmadığımız için o ara konuşmalar bence normal. arada cidden atladığımız konular oluyor ve hatırlatıyor yorumcular. burası biraz da o işi teşvik amaçlı.

okka dedi ki...

evet dün yazdığım şeyin doğru olduğunu öğrendim. gece saat 2 de radyosporda bir programın tekrarını dinlerken zafer öger bağlandı ve kaleci antrenörlüğünden ayırıldığını yerine şuster'in istediği birinin geldiğini. kırgın olmadığını her zaman beşiktaşlı olduğunu. verilen her görevi yapacağını söyledi.

nedir bu şuster'e olan teslimiyetçilik. her dediğini yapıyoruz. şuster bu kadar teslim olunacak krakterde bir adam değil bence. yarın çekip gittiğinde ne yapacağız.
bir de daha dilimizi bilmeyen bir adam devre arası gelip kalecilere ne yapacak alla aşkına? cenk gönen'i de klübe kazandıran zaferdir diye biliyorum. cenk gönen harikalar yaratırken kaleye hakan arıkan'ı koyan bizi dertlere sevk eden şuster değil miydi?

şuster gidince pisliklerini temizlemek baya zor olacak.

BJK4EVER dedi ki...

@okka

Ama abi oyle soyleme carpilacaksin. Bilmiyormusun, bazilarina gore Schuster yari tanri gibi birsey, carpar adami sonra!

Ekrem Ph.D. dedi ki...

@okka

Hocanin isine karismayacaksin, her dedigini yapacaksin ki, sonra mazaretlerin arkasina siginmasin. Ondan sonra isler ters giderse cikar hesabini sorarsin, ama once adama istedigi ortami saglayacaksin, kendi haline birakacaksin. Fatih Terim falan da oyle calisir mesela, tek yetkili olmak ister, kimse karismasin ister.

Pamukk dedi ki...

schustere olan sevgim azalmakta. bobo meselesi. zafer hocanın görevinin değişmeesi. sonumuz hayır olsun.

okka dedi ki...

@BJK4EVER
kim ne derse desin.genel düşüncem şuster'in takıma yarardan çok zararı olduğu yönünde. tek yararı yıldızların gelmesi. onun ismi olmasaydı ne q7 ne guti ne simao gelirdi.

@Ekrem M.Sc
hoca'nın işine karışmayacaksın konusunda haklısın.

inşallah olmaz ama yarın birgün işler kötü gittiğinde şuster'in "benim istediğim herşeyi yaptınız ama suç bende" deyip alacaklarından feragat edip çekip gideceğini sanmıyorum. illaki bir bahane bulacaktır. ya 60'ların futbolu diyecek yada zemin kötü diyecektir.

BJK4EVER dedi ki...

@okka

Bence o noktada bile faydasi yok, yabanci ilk olarak paraya bakar. Iverson'un geldigi takimin kocu Burak Biyiktay, Niang ve Yobo'nun geldigi takimin antrenoru A.Kocaman, Ailton ve Kleberson'un geldigi takimin antrenoru R.Calimbay, zamaninda Taffarel, Hagi, Popescu'nun geldigi takimin antrenoru adi sani duyulmamis F.Terim idi. Elbette antrenorun konusmalari ve ismi ayri bir faktordur, ama Quaresma neredeyse yillik 4 milyon euro aliyor, Simao ve Almeida yarim senede 2 milyon euro alacak, ama bazi arkadaslar sanki Schuster'in sari saci mavi gozu icin gelmisler gibi davraniyor, bu sacma argumanlari gecelim artik.

@Ekrem

Bir bok olmaz, zararini yine BJK ceker. Schuster su ana kadar en ufak bir ozelestiride bulundu mu? Rakibe, hakeme, sahaya, fiksture, sakatliklara, Turkiye'deki futbola, herseye salladi masallah.
Olasi basarisizlikta argumanlar belli: sert futbol oynaniyor, rakipler cok defansif, defansimiz yetersiz!, yabanci sinirlamasi elimi kolumu bagliyor, sanssizlik, ilk yari cok puan kaybettik, arada hakemlere de giydirir, son olarak da biraz daha zamana ihtiyacim var der. Schuster'ciler de 2 sene daha sabredelim sonra kraliz be oglum laflarini tekrarlar, paramiz ve zamanimiz yine cope gider....

okka dedi ki...

2.sorum
yeni stad konusunda ne aşamadayız?
başkan her tv'ye çıktığımda 10-15 gün içinde karar çıkacak diyordu.
mayısda da kazma'yı vuracağız diyordu.
bu yeni stad projesini anlatan bir post dizisi olsa fena olmaz hani.

Lucky 7 dedi ki...

Stad paradoksu



Yıldırım Demirören, Tabata krizinden sonra bence 2.büyük krizle sarsılacağa benziyor. Bence bu etki Tabata krizinden daha derin olup , Beşiktaş’ı büyük bir krize sokacağını düşünüyorum. Bu yönetim neden bişeyler iyi giderken hep tekere çomak sokuyor , illaki problem yaratıyor anlamış değilim.



Tarihinin en iyi kadrosunu kurmuşsun, taraftar stada akın ediyor, yıldızlarla dolu bir kadro .Sinerji müthiş, ama sen illaki ben bu sinerjiyi bozarım diyorsun .Nasıl yapacaksın? Milletin aklına stad projesini sokup Beşiktaş’ı 5 yıl geri atacaksın sportif açıdan (sportif açıdan başarısızlığın domino etkisi yapacağını düşünürsek ekonomik açıdan da sokabilir).

Plansız programsız eski transferlerden ders almayan yönetim, şimdi de plansız programsız bir stad projesinin peşinden koşuyor. Stad izni çıktı diyelim, mayıs ayında da stada kazma vurulacak ,en az 1.5-2 yıl sürer diyorlar, sen bu sürede napicaksın ? onun planını yaptın mı?

Fenerbahçe stadın belirli bölümlerini yıkıp yıkıp bitirirken, Galatasaray Samiyen’de oynamaya devam ederken stadlarını bitirdi. Sen hangi plan içindesin? Nerde oynuyacaksın maçlarını?

1.Seçenek, Olimpiyat Stadı

Galatasarayın hali ortadaydı Olimpiyatta oynarız derlerken, sonu hüsran! Mecbur kaldılar Samiyen’e geri döndüler. Beşiktaş taraftarı gider mi olimpiyata? Bence gitmez 8000 ortalama ile oynarsak iyidir, bu müthiş kadroya rağmen , 5000 kombine de belki satarlar.

2.Seçenek Kasımpaşa RTE stadı

Dünyaca ünlü yıldızlarla kadro kuracaksın sonra amatör küme takımlarının oynadığı stadta maç yapmaya kalkacaksın, fiziki şartları iyi olmasına rağmen, kimsenin ısınamayacağı bir stad gerçeği var ortada. Şampiyonlar ligine kaldığımızı bir düşünmenizi isterim.

3.Seçenek Turne

Yıldırım Demirören’in ortaya attığı, kendi sahamızdaki maçları yurtiçinde süper ligde takımı olmayan stadlar da oynamak. Sayın başkana birisinin hatırlatması gerekir, Beşiktaş bir spor kulübüdür, sirk değildir. Bu seçenekte Beşiktaş sefilleri oynar, değil avrupa kupalarına katılmak, küme düşmeme mücadelesi verir. Evi olmayan bir aile olabilir mi? Takım 34 hafta boyunca yolculuk edecek turne gibi, böyle komik birşey olamaz. Böyle saçma sapan düşüncelerden biran önce arınmak gerekir.



Bu kadar güzel bir kadro kurulmuş, bu kadro ziyan sefil olur başka stadlarda, sinerji yakalanması mucize gibi. Teker teker yıldızlar kaçar elimizden, kimseye de anlatamassınız, 2 sene sonrasını. Futbol hayat gibidir, sürekli dinamikler içerir, bu yüzden de çok planlı hareket etmek gerekir.



Benim düşüncem, stad yenilenme ve kuvvetlendirme çabalarıyla , biraz çehresi değiştirilerek en azından 3-5 sene daha devam edebilir. Eğer illaki stadı yıkıcam diyorsan tek alternatif var bana göre Şükrü Saraçoğlu veya Aslantepe. Fenerbahçe ve Galatasaray bizim buralarda oynamamız için elerinden gelen her şeyi yaparlar, burada politika devreye girer.



Özet olarak , şuanki kadromuzla stad yenileme çabaları amaçsız ve plansızlıktır.Onun için başkanın biran önce açıklama yapıp, stad projesini ertelemesi gerekir.

Saygılarımla
Lucky 8

Tuco Salamanca dedi ki...

@lucky 8

stadı yapmak için kadromuzun kötüleşmesini mi beklemeliyiz?

şişedibi dedi ki...

Beşiktaşımızın bir sonraki maçını gösteren formalı iletileri ekranın sağında görme şansımız var mı? Bu sayede hem göze çarpar hemde yeni iletileri daha iyi takip ederiz. Netbook ile girenlerde olabiliyor :)

bw1903 dedi ki...

sayın yd, ilk defa bu sezon doğruları yapmaya başladın ama yine olmadı "7 sezonda bir şampiyonluk" fazla söze gerek yok, paranı veren birileri çıkarsa arkana bakma!

Adsız dedi ki...

İyi günler bir ekşi beşiktaş fenomeni olarak bir ricam olacak;

uludagbesiktas.blogspot.com

adlı bloguda blog listenize eklemeniz mümkün müdür?

iyi yayınlar.

musosbil dedi ki...

Beşiktaş Taraftarı Bobô İçin Kampanya Başlattı.

Hasta bir Beşiktaşlı ve bir Bobô hayranı olarak bunu sizinle paylaşmak istedim. Kampanyanın yayılması için yardımlarınızı bekliyoruz. Hem ekşibeşiktaş'ta hem de ekşisözlük'te bu kampanyayı duyurursanız, inanın sezonun bitimiyle beraber Beşiktaş taraftarını başını duvarlara vurmaktan kurtarmış olursunuz. Ben Facebook, forumlar, Beşiktaş muhabirleri, Beşiktaşlı haber siteleri vs. ne kadar duyurabileceğim yer varsa duyuruyorum. LÜTFEN GÖRMEZDEN GELMEYİN...

Beşiktaş taraftarı Bobô'nun takımda kalması için sanal alemde kampanya başlattı. Facebook'ta kurulan ve pek çok Bobô fotoğrafının yer aldığı sayfanın açıklama kısmında taraftara ve yönetime şöyle sesleniliyor:

"Taraftarın Beşiktaş altyapısından yetişmiş gibi sevdiği, küçük büyük maç demeden Beşiktaş formasıyla 204 maçta 91 gol atan, istikrar abidesi, takımdaki pek çok oyuncudan daha düşük ücretle oynamasına rağmen Beşiktaş aşkı nedeniyle teklifler olduğu hâlde şu ana kadar takımından ayrılmayan, henüz 26 yaşındaki Bobô'yu başka bir ülkeye veya ezeli rakiplere hediye ederek Beşiktaş'a maddî, taraftarı da manevî zarar verme! Kampanyaya destek ver!"

Kampanya linki: www.facebook.com/home.php#!/pages/Taraftar-Uyuma-BOBOna-Sahip-%C3%87%C4%B1k/167959493254380

ozzie dedi ki...

Yaklasik uc gundur sitenin mobil versiyonu calismiyor.

Iphone'dan girildiginde otomatikman adresin sonuna " ?m=1" eklenip sitenin mobil versiyonuna gidiyor, sayfa bir anlik gorunuyor sonra da sadece ustte eksibesiktas logosu kalip sayfanin gerisi beyaza donuyor.

Emin olmak icin esimin iphone'undan da denedigimde ayni sey oluyor.

Sirf Iphone'lara mahsus bir glitch mi yoksa sitenin mobil versiyonunun tamamen etkileyen bir problem mi bilemedim.

Apartman yoneticisine duyurulur...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

gs maçı ve kupa finaline ulaşımla ilgili bir kaç sorum var. yardım edebilecek olanlar bana ulaşabilirse çok sevinirim.

ilker_kacmaz@hotmail.com

Eksibesiktas Blog listesi neden kaldırıldı..

Ne güzel sizin seçtiğiniz blogları takip ediyorduk.
o blog listesini kaydetmediğime pişmanım :(

O blog listesine nasıl ulaşabilirim ?

Tuco Salamanca dedi ki...

gazozuna bile olsa, bir derbi maçı bir gün önceden post açılmayı hak etmiyor mu?

Oncelikle son iki soruya verecegim cevaplar benim kendi dusuncemdir, butun blog yazarlari ayni dusunmemektedir, onu belirteyim.

1. Blog listesi neden kaldirildi?

Artik cok fazla blog var, ve de blog listesini guncel tutmak icin surekli ekleme yapmak lazim, bunu insanlarin yanlis anlamasini falan da dusununce, bu isi hakkaniyetle surdurebilmek oldukca zor.

BJK Bloglar Agi diye bir olusum var, mesela oradan bir cok Besiktas blogu takip edilebilir.

Zaten artik 2 senedir insanlarin favori bloglari olusmus durumda, zaten ben kisisel olarak takip ettigim bloglardan yazilarimda da alintilar yapmaktayim mesela, "Sefin Tavsiyesi" belli oluyordur o yuzden.

Ama bu surekli olmayacak demek degil, yarin geri gelir mesela, zira dizayn vs. olarak da yeni bir seyler yapmaya calisiyoruz, yaz doneminde olur belki.

2. Niye derbi maci postu bir gun onceden acildi?

Acikcasi ben, kupa finali haricinde, "Besiktas maci heyecani"ni kaybetmis durumdayim, kupa finali heyecanini da "ayip olmasin" diye yasiyorum.

Demiroren cephesindeki gelismeler, fonlar, Mendesler, Havutcu'nun ayni tas ayni hamam devami, gereksiz yere uzamis Schuster kavgalari, sakatliklar, belirsizlikler...

Bu kosullarda hala daha Besiktas heyecani duyabilen arkadaslari kiskaniyorum cidden. Ama ben Besiktas ile iliskimi, daha sonra daha guclu sevebilmek ve de kalici hasarlar vermemek adina, biraz soguttum.

Senelerdir, saat farkina karsin, cok ictigim bir gecenin sabahinda saat 7'de uyanip mac izleyen ben, bu sene mac kacirmaya basladim. Uzucu ama boyle.

Objektif olarak baktigimizda da zaten derbi dediginin bir havasi olur. GS kulubu dagilmis, Besiktas'in futbolculari motivasyon adina sifiri tuketmisler, derbi degil ki bu? Adi derbi, ici musmula.

d.amokachi dedi ki...

Asist time ve basketbol yazılarına ne oldu öğrenebilirmiyim acaba?

Yorum Gönder

Ara