.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Aralık 2010 Pazar

STSL 15. Hafta / Beşiktaş - Bursaspor

205 Yorum:

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 205   Yeni›   En yeni»
SomosTodos13 dedi ki...

tek şansımız guti'ydi. sofya maçının ikinci yarısında çok yordu kendini. beraberlik iyi sonuç olur.

Bu yorum yazar tarafından silindi.
addN0NE dedi ki...

net kazanırız

dübel dedi ki...

ne fb ne de gs maçlarını kazanmamızı bunun kadar istememiştim...cska maçının sonları baktım guti hala rakip yarıalanda pres yapıyor "koşma lan diyorum koşma yeter artık pazar günü bursa maçı var!" Adam hala koşuyo aga...

fabianernst dedi ki...

ben de açıkçası biraz tırsıyorum olası bir maglubiyette iyice ortam kirlenecek gibi duruyor medya açısından..neyse maça donelim bence bu maç beraberlik maçı gibi duruyor yahu alt bitebilir. tearken a selam :)
...gelelim mini hatırlatmaya ben shusteri en çok ama en çok ts ve fb maçlarında eleştiririm..niye derseniz açıkça soyliyim o maç oynanırken fb de aykut-alex çekişmesi ve hocanın kellesi koltuktaydı vursaydık yumruğu o maçta ,nobre ile nihat la çıkmasaydık bobo olsaydı onde cenk de kalede olsaydı kesinlikle yenerdik ama orada vuramadık o yumruğu. bir puan ve oyun iyiydi ama fırsatı kaçırdık.gelelim ts maçına o maçta aynı fb maçı gibiydi o gun yonetimde istifalar ve senol hocanın takımının manisa ve kayseriye puan kaybetmesiyle kazan kaynıyordu gene vuramadık yumruğu onlara.. halbuki ellerimize gelmişti bu iki maçla şampiyonluktaki 4 rakibimizden ikisine yumruğu vurup karıştırmak iyice bilinmeze suruklemek.burada mesele fazladan 5 puan almak lider olmak filan degil veya ezeli rakiplerimizi yenip moral kazanmak da değil burada mesele karışmaya en çok musait olan(ki bu iki takım bu kulvarda açık ara liderdir bence bu ulkede) şampiyonlukdaki 2 rakibimizi bizzat karıştırma fırsatını harcamaktı. ben hocayı çok seviyorum ne paşa ne manisa ne ist daki porto maçı bu maçlarla onu eleştirmek ,işin kolayına kaçmaktır esas. ..o gunleri hatırlayın ne demek istedigimi anlayacaksınız..
gelelim bu maça ben bu maçta q7 ve bobosuz kısır bir oyun bekliyorum ama olurda futbol tanrilari 3.sefer şarampole yuvarlanmaya yakın bir başka rakibimizi bu sefer yuvarlamıza yardım ederse bu sefer rakibimize yumruğu vurmamıza izin verirse iyi olur moral olur.inşallah ts ve fb maçlarında olduğu gibi gene rakibimize ve hocasına camiasına hayat opucuğu vermeyiz.
ve son olarak yenelim be çoçuklar bu maçı yenelim ..hocamız takım camiya herkes biraz da rahatlasın. ben hocaya guveniyorum inşallah kalır yıllarca bizde. yukarıda bahsettiğim bu maçlar bence en buyuk eksileridir..onun dışındaki mevzularla medyanın gazına gelip asmayalım adamı..yıllar sonra o istedigim futbolu gosterdi umut verdi bana

onderizo dedi ki...

@fabianernst

ben uzun zamandır eksibesiktas takipcisiyim ama bu ilk yorumum olacak fabianernste ben bu yazıyı bi yerden hatırlar gibiyim gs macı postu sanki

addN0NE dedi ki...

@onderizo

cCc totem cCc :)

fabianernst dedi ki...

@onderizo
çaktirma :)

Sarper dedi ki...

gene kısır, gene kanser bir maç olur, tek farklı alırız. Avrupa maçları sonrası puan kayıpları bir son bulmalı

AQ-47 dedi ki...

onderizo bravo ne hafıza varmış...
fabianernst fener maçı için haklı, aykutun ipini çekip kovulmasını sağlayabilirdik...olmadı...bursa maçında ise beraberlik olur gibi geliyor, bizim huyumuzdur, ardarda 2 kritik maçı kazanamayız, hakkımızı gs maçında kullandık...

matiasemilio dedi ki...

sıkıcı bir gündüz maçı bekleniyor..nobre de sakatlandı;santrforumuz yok..yetiş ya q7..

deniz dedi ki...

Beyler niye hemen önümüzdeki maça baktık, iki saat tadını çıkarsaydık yav. Böyle moral bozucu yorumlar, yıllar sonra gruptan çıkmayı garantilediğimiz gün dertlenmeler falan. Beşiktaşlısınız herhalde :)

AQ-47 dedi ki...

beşiktaşlıyım, hemen belli ettim galiba...aslında jessie'den rol çalmışım farketmeden...böyle galibiyet sonrası üzülmeler falan...

Unknown dedi ki...

-------------cenk------------

hilbert---zapo---ersan---deli

-------aurello---ernst-------

ali--------guti-------köybaşı

------------tekke-----------

Unknown dedi ki...

Besiktas Bursa'yida yenerse biz ne yapariz butun hafta boyunca? Boyle terbiyesizlik olmaz, adam gibi cikarsin kaybedersin sonra biz buraya gelip "defol Schuster" masturbasyonumuza devam ederiz. Sahi ya nerde bu anti Schusterciler?

fabianernst dedi ki...

beyler açıkça soruyorum sizce bu maçta tekke oynamalı oynamamlı mı..eğer oynatirsa hoca onun hakkındaki goruşleriniz ne olur...bence oynatmayacak gibime geliyor yalan yok

fabianernst dedi ki...

bu arada forza nın girişi guzel olmuş

SomosTodos13 dedi ki...

asvalttaicenler;

bursa maçınında ki olası puan kaybını bekliyolardır.

cCc içimizdeki sergenler cCc

Sarper dedi ki...

Fatih Tekke'nin oynatılacağını düşünmüyorum, artık bu saatten sonra oynamasını da istemem. Tabi gene basın kaynaklı karar veriyorum ne kadar sağlıklı bir yorum yapıyorum bilmem ama Fatih Tekke'ye bundan sonraki takımında başarılar diliyorum. Bizim ortamımızı bozmasın. Ali Kuçik oynasın Tekke yerine, yenilelim gene üzülmem.

deniz dedi ki...

Süper olmuş forza. Bence oynamasın, bu kadar olaydan sonra hayır gelmez oynasa da. Ayrıca Ali Kuçik oynasın o oynayacağına :)
Ama oynatsa da Schuster bi şey kaybetmez, Gs maçında oynatmayarak gerekli mesajları gerekli yerlere gönderdi. Gerçi şimdi de ekstradan Nobre sakatlandı, hakkaten adam kalmadı, yine bi çeşit eli mahkum gibi. Bilemedim bak.
Özet geçiyorum, oynatmaz, oynatmasın da.

Unknown dedi ki...

SomosTodos13
Bende o yuzden soruyorum zaten :)
Belirli bir kesim Besiktas kaybettimi "kahrolsun Schuster"ci" oluyor, kazaninca o ayni kesimden ses seda yok...

Unknown dedi ki...

Fatih Tekke gitsin Kurtlar vadisinde yoldan gecen adami oynasin.
Ali Kucik oynasin kaybedelim farketmez.

deniz dedi ki...

Schuster zaten maçtan sonra Ali Kuçik'i beğendiğini söylemiş, Ntvspor.net öyle diyor. Tabi hocamız değişik biraz, Cenk'i de beğenip kulübeye çekmişti ama hayırlısı bakalım.

Jig§aW dedi ki...

ali kuçik oynar inşallah temennim o yönde. tekke buraya gelene kadar tercih edilmediyse bundan sonra da edilmesin. bakarsınız çocuk iyi oynar geleceğini garanti altına alır. veee hadi beşiktaş yap bi güzellik daha bea, forza Schuster :)

fabianernst dedi ki...

Fatih Tekke gitsin Kurtlar vadisinde yoldan gecen adami oynasin
offf yarıldım yahu

Sertug Ozgur dedi ki...

Fatih oynarsa hoca kendisine ihanet etmiş olur ve gözümden düşer. Çünkü şu durumda forvetim kalmadı yetiş ya fatih demektir bu ki takım olma duygularını ve prensipleri sarsar. Ha eğer nobre nihat bobo filan sakat olmayıp da fatihi oynatsa o zaman aynı şeyi düşünmem affetti diye düşünürdüm ki fatih de, diğer oyuncular da öyle düşünürdü.

Maça gelirsek tek forvet hedef santrafor olarak nobre ile zaten kısır bir takım oluyoruz. Kendisini beğenen biri değilim. Fakat sağ forvet gibi oynadığı zaman kendisini olumlu ve yararlı buluyorum. Bursa maçında da muhtemelen hedef santrfor olarak nobre ile çıkacaktık. Bu anlamda kendisinin sakatlığı en önde oynayacak quaresma da yokken Bursa maçı için bir sıkıntı yaratmıyor bende. Gs maçının sonrası yorumumda Ali kuçik'in ihtiyacımız olan forvet tipi olduğunu, Schuster'in yusuf yerine kendisini maç kadrosuna almasının sevindirici olduğunu ve schuster'in ilerleyen maçlarda sıkışan anlarda düşünmesi gerektiğini söylemiştim. 90 dakikayı ve böyle stresli bir maçı kaldırabilmek kolay iş değildir, hayalci değilim. Fakat elimizde başka adam yok. Umarım kendisinin eline geçen bu erken ama büyük fırsatı iyi kullanır. Şans yanında olsun.

bacon1903 dedi ki...

Lig zaten bitti bari lig 2.si bursayi yenelimde yuzumuz biraz gulsun!!!!

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Besiktas kazanir. Gol gecikebilir, onun icin kontrolu elden birakmamak lazim, taraftarin da sabirli olmasi lazim. Ilk golu atan mutlaka biz olmaliyiz.

ederlezi12 dedi ki...

Ali'nin topu kazandıktan sonraki rahat ve sakin tavrına , soğukkanlılıkla topu Holosko'ya bırakması dikkat çekiciydi.

Bence Bursa maçında 11 oynamalıdır .

Pamukk dedi ki...

bursa yener

Pamukk dedi ki...

inönüde gencecik çocuğu harcasınlar sonra, hayır 11 oynamasın Ali. zaten kalede hakan olcek artık hangi birini yuhlayacaklarını şaşırırlar

carlito dedi ki...

bence de ali 11de başlamasın sonradan girsin.. hem zor maç hem inönüde baskı stres vs. herşey olacaktır, alışık değil henüz ali..
ayrıca Quaresma da oynayabilir falan yazıyor gazetelerde, oha ulan hani ilk yarıyı kapatmıştı adam!? yok abi oynamasın sonra allah korusun gene nüksedecek 2. yarıya da yetişemeyecek adam.. zaten zor transfer etmişiz, kaçırdığı her maç evlat acısı gibi koyuyor!

Batistuta35 dedi ki...

Fernandes bildirildi borsaya bu arada.

BJK4EVER dedi ki...

Ali ilk 11 baslamasin da oynayacak adam yok. Ismail'i onde kullanmiyor Schuster, tek opsiyon Hilbert'i one atip Tabata'yi sola cekmek, bu durumda da Erhan oynayacak. Quaresma'nin oynama ihtimali hic mi yok, yedeklerde vardi CSKA macinda? Baklavali dizilise donmeyelim de, ise yaramadigini defalarca gorduk cunku....

enorton dedi ki...

Ali 11 başlamazsa Hilbert öne gidip Erhan Güven 11 başlar :(

carlito dedi ki...

hakan
toraman zapo ersan ismail
aurelio ernst
hilbert guti tabata
holosko

bu şekilde oynatırsa erhan'ın oynamasına gerek kalmaz.. ama tabata solda ne kadar iş yapabilir bilemiyorum tabi.. ben inatla üzülmez-ismail beraber oynasın demeyi sürdürücem, schuster burayı okuyana kadar:)

BJK4EVER dedi ki...

Hoca Ismail'i sol onde oynatmadigi gibi Toraman'i da bekte oynatmiyor, bu saatten sonra da oynatacagini sanmam.

Unknown dedi ki...

------------cenk-----------

hilbert zapo ersan köybaşı

----necip aurello ernst----

------------mami-----------

-------guti-----------------
--------------ali-------------

Adsız dedi ki...

pre-match team talk:

'wish luck...'

Eagle Warrior dedi ki...

hakan
toraman zapo ersan ismail
Necip aurelio ernst
guti
holosko kuçik

cCc kontra cCc

Unknown dedi ki...

Bu blogda yazar olan arkadaşlara soruyorum; basketbol postu neden açılmıyor?

Basketbol takımı önemli bir dönemecin eşiğinde..

Hoca takımı malesef yönetmekte zayıf kalıyor..

Kararlarını verirken kendi psikolojisinin fazlasıyla tesiri altında kalıyor..

takımda hiç bir işe yaramayan şaka gibi en az 3-4 tane oyuncu mevcut.. Bunlardan ikisi yerli ikisi ecnebi..

Murat Didin gibi lider karakterli ve nitelikli bir hocaya ihtiyacımız var..

İki tane sert ve takım ruhuna haiz güçlü uzuna ihtiyacımız var..

Bunları tartışmalıyız..

tearkan dedi ki...

Basketbol maalesef takımın da kötü gidişinin etkisiyle pek fazla ilgi görmüyor. İnsanların o dediğin takviyelerin yapılacağına dair pek umudu da yok sanırım. Zaten başkan da ölü yatırım, boş giden para gözüyle bakıyor basketbola verilen paraya.

Blog işinden ve düzenlenmesinden pek fazla anlamadığım için saçma bir fikir veriyor da olabilirim, bilemiyorum; ama basketbol için bir kenara sabit bir post açılsa nasıl olur? Sonuçta basketboldaki her maç yada gelişme için ayrı post açılmasını beklemek biraz fazla olur. Açılacak sabit postta takımı, gelişmeleri, maçları, transferleri ve genel olarak basketbolu konuşuruz.

Unknown dedi ki...

@ tearkan

olabilir.

ancak benim fikrimi sorarsan futbol basketbol bir arada düşünsek daha güzel olur. misal stadyumda yapılan tezahurat modelini alıp aynen salon tezahuratına uyarlıyoruz. yanlış. kısmen iyi ve itici etkisi olur, ancak yanlış.

ve iverson'un gelişiyle birlikte beklentiler yükseldi, önceden kemik bir bin-ikibin kişilik bir basketbol seyircimiz olsaydı salonda sözünü ettiğim ve benzeri uyum sorunları olmazdı.. ancak futbol fanı taraftarlarımızdan karşılıyoruz şu aşamada basketbol tribünlerini..

basketbol ve futbolu bir arada düşünüp fikir alışverişinde bulunmalıyız ki sistematiği oturtalım..

bu blog şart değil, reel yahut sanal her ortam için söylüyorum bunu..

iverson'un guti'den eksiği olmadığı gibi, basketbolun da futboldan eksiği yoktur..

en azından bu seneki olası sportif iddiamız bağlamında..

Unknown dedi ki...

ve ayrı bloglar iletişimini koparır diye düşünüyorum.. futbol taraftarına basketbolu daha çok sevdirmeli ve öğretmeli bu platformlar..

sonuç olarak herhangi bir beşiktaşlıyı fabrika ayarlarına döndürsek yine her türlü beşiktaş futbol takımı fanatiğidir.

basketbola kazandırmalıyız taraftarlarımızı.

taraftarlara da basketbolu..

fabianernst dedi ki...

@tearkan
evet ya tearkn ın da gs maçı sonunda yaptığı gibi micheal wright ın ali akdeniz olduğunu oğrenmeyiz boylece :)))

Unknown dedi ki...

diğer yandan postu mahvettik ama son bir şey yazmak istiyorum basketbolla alakalı..

ben bu sene hem ligi hem avrupayı alabileceğimizi düşünüyorum..

Formül= Murat DİDİN + İki sağlam Uzun

bu sağlam uzunlardan kastım iverson'un da etkisiyle getirebileceğimiz üst düzey iki basketbolcu..

biraz şans ve süreç meselesi bu transferlerin mümkünatı.. ancak niyet edilirse (ve taraftar yönetimi ve basketbol şubesini bu maksatla zorlarsa) bu iş olur..

Unknown dedi ki...

Bu takima Kevin Garnett lazim.

(bkz. bilen adam)

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

@ fabianernst

ya dalgınlığıma geldi bi yanlış yazdım sürekli başıma kakmazsan. :))

@ sergen

basketbolla futbolu ayrımak açısından değil de en azından böyle alakasız postlarda konu kirliliği yaratmış olmamak için iyi olabilir sabit basketbol başlığı.

ah o söylediğin iki uzun bir gelebilse şu takıma. takım biraz toparlansa. kendiliğinden oluşur zaten basketbol ilgisi. önceki yıllardan da biliyoruz takım iyi gittiği, iyi bir kadro oluşturulduğu zaman ilgi kendiliğinden yöneliyor takıma.

http://www.youtube.com/watch?v=458bvyeyh2k
http://www.youtube.com/watch?v=ZJni0Gb1vCc&feature=related

gerçi bu görüntüler efes ve ülker maçlarından; ama yine de takım iyi giderse diğer maçlarda da kemikleşmiş bir seyirci mutlaka oluşuyor.
ülker bile geçen sene seyirci azlığı nedeniyle euro leagueden uyarı almışken bu sene takım iyi gidince cibona maçına bile 10bin kişi gider oldu.

BJK4EVER dedi ki...

Sergen cok haklisin vallaha, bence de sabit bir basketbol konusu olmali. Antrenor olayina gelirsek, E.Ataman gibi M.Didin de biraz kotu ayrildi bizden, ancak kendisi cok cok iyi bir Besiktas'li ve yonetim isterse bence reddetmez, ama yonetim ister mi orasi ayri konu. Bence transfer 2 uzun ile bitmez, istikrarli bir sutor ve iyi bir yedek guard da gerekli, bu bu transferlerden en az 2 tanesi yerli olmali, yerli kalitemiz maalesef berbat.

Unknown dedi ki...

@ BJK4EVER

aynen. yerli de şart..

alper dedi ki...

schuster ve bursa galibiyeti uzak ihtimal ama düşünmesi bile güzel.

yurtdışındaki bir uefa maçına giderken pasaportunu evde unutan adamın zekasından şüphe bile etmem kesinlikle yok derim.o açıdan sistem oturtacakmış şuymuş buymuş geçin onları agalar.önce aykü testini geçsin sonra sistem oturtmaya çalışsın.

her şeye rağmen handikaplı kazanırız schustere rağmen bile.rahat olun.

Unknown dedi ki...

@alper
bosalabildin mi canim?

Unknown dedi ki...

@ alper

tamam

mufittezel dedi ki...

Ender rotasyonda az sure aldigi icin efesten ayrilmak istiyormus, alalim ergin atamanla beraber onu, uzunu da ayarlariz :)
bu arada @Alper, harbiden bi sergen bi cakar tadi yakalamissin, tebrik ediyorum.
Kac kez ucak kacirmanin direginden dondum alana ucagin kalkmasina 2 saat kala gidip, zeka seviyem konusunda da her hangi bir tereddutum yok, insanlar zaman zaman boyle dalginliklar yapar, laf sokacagim diye gobeginiz catlayacak...

Levent dedi ki...

@Alper,

Ego mastürbasyonun için belki profil resmim yardımcı olabilir.

matiasemilio dedi ki...

cüneyt çakır tsye öyle bir penaltı çaldı ki gözüne izanına tüküresim geldi..

BJK4EVER dedi ki...

Bu Trabzon'dan bir bok olmaz. Ikinci yarida Istanbul takimlarina deplasmanda yenilir bence, haftaya IBB'yi de zor yener, bakalim biz Bursa ve Eskisehir'i gecebilecek miyiz. Konya ve Kasimpasa maclarindaki beraberlikler cok cok cok kotu oldu.

Unknown dedi ki...

@ alper

bi kaç aydır dikkatimi çekiyor, şuralarda gördüğüm en seviyesiz ve ucube yorumcu sensin.

aferin sana.

ben iyi niyetli baraım insanlara..
tanrıdan dileğim, yaşanmamışlıklarını yaşa..

o vakit biraz rahatlarsın..

alper'e bu kadar tepki gosterince biz rahatladik mi peki?

Ha, ben alper'in dedigine katilmiyorum -katilinacak bir tez yok zaten orada-, ama bu kadar sert tepkinin de yersiz oldugunu dusunuyorum.

Levent dedi ki...

@shelbyl

Öyle yoruma böyle cevaplar. Düzgün yazsaydı, düzgün cevap alırdı, kusura bakmasın.

Ayrıca haber için, Hürriyet'miş, evet. :D Ama doğru da olabilir, sonuçta Guti. Hani, Nobre'ye çarptırıp gol attırdığı için ayaklarına kapanmamız, ellerini öpmemiz gereken Guti, evet.

matiasemilio dedi ki...

ben bir buçuk yıldır tanıyorum alperi,tabi yorumlar üzerinden ve en beğendiğim,en eğlenceli yorumculardan birisidir bu platformdaki..bugünkü yorumuna zerre kadar katılmadım ama bu bana ona bu kadar ağır yanıtlar verme ehliyetini vermiyor..'aşk mefhumu'nu bi daha okuyun derim..

Levent dedi ki...

Schuster'i üç aydır her postta savunan biri olarak yeri geldi üç-dört arkadaşa birden cevap vermek durumunda kaldım ama hiçbirinden ne böyle seviyesiz geri dönüşler aldım, ne de böyle seviyesiz şeyler yazdım. Ha, belki birkaç tane olmuştur, o da ihtimal yani.

İnternet ve özelinde blog kültürünün de insanlara istedikleri şeyleri söyleme ehliyeti de vermemesi gerekiyor ya, neyse. Bir insana direkt olarak "gerizekalı" diye girişiliyorsa benden kimse saygı ve ciddiyet beklemesin, kusura bakmayın.

fabianernst dedi ki...

hımm boşverin demek de biraz talihsiz olmuş açıkçası.pasaportonu unutan bir insana boyle bir gondermeye cevap olarak yazılan yazılar da ben çok da buyuk bir tepki gormuyorum yani.shuster benim babamin oğlu değil de boyle dalmak olmamış sanki.neyse keşke o tepkiye tepki gosteren arkdaslar açık bir şekilde onlarda gerizekalı gondermesi yapsaymış daha bir samimi veya inandırıcı olurmuş gibime geliyor...

Sarper dedi ki...

Şuster takımı kampa sokuyor beyler, yorumları alalım

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-kampa-girecek-/spor/sondakika/03.12.2010/1321797/default.htm

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Bursa maci oldugu icin degil gunduz maci oldugu icin kampa aliyor.

Unknown dedi ki...

BEn Alpere kim sert tepki vermiş onu göremedim..

O zaman bende bloga genel bir eleştiri getireyim.

''Küfür eden, diğer yorumculara saldırganlık yapan, İnsanlara kişisel saldırıda bulunan, kavga eden, diğer takımlar ve camialar hakkında bel altı yorumlar yapan ve amacı blogu sabote etmek olanlar kendilerine lütfen başka yer arasınlar. Burası onun yeri değil'' diyorsunuz ve Schusterin zekasını saçma sapan bir argümanla sorgulayan adamın yorumunu silmeyerek onu bir nevi ödüllendiriyorsunuz...

yuki the zorba dedi ki...

Küfür değil, diğer yorumculara saldırganlık yok, kavga etmiyor, bel altı mı? Değil bence... Sabotaj? O da değil... Herkes silinmesi gerektiğini düşünüyorsa silelim, o zaman bunun kişisel bir saldırı olduğunu düşünüyoruz demektir... Ben alperin ifade tarzının bu olduğunu, yanlış olduğunu ama zararsız olduğunu düşünüyorum... Hepinizin çok kanına dokunduysa problem bende demektir, sileriz...

Yatakta dört döndüm durdum, uyku tutmadı demek ki derdim buymuş :P

fabianernst dedi ki...

@asvalttaicenler
abi ben de goremedim o sert tepkiyi anlamadım vala açıkçası... katılıyorum sana

fabianernst dedi ki...

@yuki
bence asıl hislendigin dert bu olabilir http://www.northside14.org/main.php?id=81
adamlar pankart bırakmamışlar bursa maçına o derece

fabianernst dedi ki...

yanarım yanarım fabian ın pankartına yanarım nasıl gitti o guzelim pankart

tearkan dedi ki...

Bu derece tepki alığına göre özellikle gese maçlarından önce alperin yorumlarını okumayın bence. :)

Ender'in efesten ayrılmak istediğini yazmaya gelmiştim ki benden önce bahsedilmiş zaten. Pek beğenmem Ender'i, özellikle şut stili beni benden alır; ama şu Beşiktaş kadrosuna Ender'i istemeyecek kadar da sapıtmadım henüz. :)

Ayrıca sabit basketbol postu fikri benden çıktı yanlış olmasın :P :)) (kafa güzelken Beşiktaş derdine düşünce insan böyle saçmalıyo haliyle :P )

Saygılar, sevgiler.

tearkan dedi ki...

Nba'dan gelen ilk teklifte hala arkasına bakmadan gideceğine inansam da (umarım yedirir bana bu lafları) bu adamın şu sözlerini edeceğini aklımın ucundan bile geçiremezdim zamanında. Bu da yeter.

http://www.ntvspor.net/haber/besiktas/28839/boyle-taraftar-gormedim

Sertug Ozgur dedi ki...

Bjk4ever'a katılıyorum. Trabzon sürpriz maçlarda tökezler gibi gözüküyor. Belki deplasmanda daha başarılı olabilir ama kendi sahasında sürpriz bir kayıp olacaktır. Bu maç karabük maçı olabilir. Ayrıca seyircisi uyuyor adeta garip bir atmosfer var.

Alper'in yorumlarını ise hoş karşılamak lazım. Adamın tarzı bu. Yaklaşık 1 seneden fazla blogu takip ederim alper'in stili renk katıyor buraya. Ha kendisinin görüşlerine de hangi konuda olursa olsun genelde katılmam orası ayrı konu.

alper dedi ki...

tamam abiler schuster büyük hoca ebedi önder milli şefimiz olsun önerisi ile gelicem bundan sonra.bazısı beğenir bazısı beğenmez ben ise şüpheyle yaklaşan ve beğenmeyen sınıfına yakın biriyim schusteri.ancak çok sevsem bile hiç tanımadığım para karşılığı beşiktaşımı çalıştırmak ve maç kazandırmakla yükümlü bir profesyoneli savunmak içinde kendimi bu kadar hırpalamazdım açıkçası.önemli olan şahıslar değil takımdır düstüru ile hareket eden biri olarak 'are you player' denen topçulara sahip olduğumuz da da ayni tepkileri beklerdim işin doğrusu.velhasılı kelam bu minvalden hareketle takımımın iyiliği için susup handikaplı bjk galibiyeti yazdığım kuponumun tutmasını bekliyorum ve ekliyorum en büyük schuster.

son gs galibiyetinden sonra hala kendimize gelememişik demekki affedin avukat beyler.de hırsızın hiç mi suçu yok yahu..umarım ameliyat masasında neşterini unutan bir dr ile karşılaşmazsınız veya en azından onuda bu kadar hoşgörüyle karşılarsınız.

BJK4EVER dedi ki...

Alper'in yazisi bence de sert ve abartili, ama bu tepki hakikaten anlamsiz. Bence son yazdigi postta son derece hakli, anliyorum. Asil sorgulamamiz gereken sey Schuster'in bu acayip dokunulmazligi. Burada ona taparcasina destek veren insanlar var, hatta bunu artik inat haline getirmis insanlar var, bazen harbiden sasiriyorum.

Unknown dedi ki...

schustere laf edeni allah çarpar,gelecegin beşiktaşını oluşturuyoo yaee bakın gsyi yendik kaç sene sonra,cskayı yenip gruptan çıktık lütfen yaeee.

Sarper dedi ki...

Şuster'in dokunulmazlığı diye birşey yok, tarz diye adama hakaret edilmesine tepkili millet. Pozitif-negatif eleştiri hep oluyor burada ama ilk defa gerizekalı diyen biri çıkıyor.

Şimdi biri tarz diye çıkıp, burada ona buna ana bacı gitse onuda mı hoş görücez?

Sadece anlamsız bir şekilde gerizekalı denmesine tepkili insanlar. Böyle bir grup var, şöyle bir grup var demekte ayıp oluyor.Tabi ki önce Beşiktaş gelir, bir kısmımız ışık görüyor ki destekliyor, bir kısmımızda beğenmiyor ve eleştiriyor. Olayı abartmamak lazım.

Hocam adam senin benim gibi 5 senede 1 yurt dışına çıkan biri değil genelde haftada bir gidip geliyordur heralde.Böyle bir durumda unutmasını gayet normal karşılıyorum ben.Böyle bir şeyde gerizekalı yaftası yapıştırmana tepki var kimse Schuster'i körü körüne savunuyor değil.Hepimiz birşeyler unutuyoruz.O değilde Quaresma unutsa aynı lafı edermiydin birde onu düşün bakalım.Zira pasaport unutup maça gidemeyen adamlar arasında Rooney,Carlos Vela,Glen Johnson gibi adamlarda var.

Fatih Tekke'yi antrenmanlarda 11 oynatıyor sonra kadroya almıyor dersin,sakat Quaresma'yı kadroya alıyor dersin,hala Erhan Güven'i oynatıyor dersin eywallahta hem mantıksız bir eleştiri yapıyorsun üzerinede alınganlık yapıyorsun.

Bencede maç berabere bitecek.Avrupa Ligi sonrası maç kazanmışlığımız yok bu sene inşalla milat olur :)Zira bende son paramı Bjk'ya gömdüm ..

Levent dedi ki...

İnsanlar hala, "Schuster dokunulmaz, Allah mı bu adam anlayamıyorum artık :(" zihniyetinde olan insanlar var. Hayır, ben Schuster'e tapıyorum, ne oldu şimdi yani? Schuster benim Allah'ım, hadi bakalım, ne değişti? Hayret bir şey.

Schuster'i savunmak inat değildir, anlayın artık. Ekrem ile ikimiz bize "Bilmem kaç hafta sonra da burada olacak mısınız görücez bakalım yææ ;))" tarzı yazanlara "Bilmem kaç hafta sonra buradayız" yazmıştık. Biz her postta buradaydık da antiler son 2-3 maçtır pek görünmüyorlar ortada. Ama pardon, Schuster "düzelmişti" değil mi?

Sesli güldüm.

Levent dedi ki...

Ha, bu tepki neden onu da anlayamamış bazı arkadaşlarımız, açıklayayım.

Schuster eleştirilemez değil, Schuster'i ben de eleştiriyorum. Ama Schuster'e hakaret etme yetkisini nereden alıyorsunuz bana söylerseniz mutlu olacağım. Ben diyorum ki, Schuster'i eleştirin ama hakaret etmeyin. Kimseye hakaret etmeyin. Övünç yazmış işte, bunu Quaresma ya da Guti yapsa, hatta Necip yapsa ona da gerizekalı diyecek miydin, bundan futbolcu olmaz diyecek miydin?

Unknown dedi ki...

Schuster'in en az bir sene dokunulmazlığı olmalı..

Şu hayattan nasibini almamış pc başında donu kıçına yapışmış klavyeşör futbol alimi freak'lerimizin de yorumlarını dikkate almamalı. toplum gerçeği bunlar..

Alper Tanga giyersin sen sene sonu..

Unknown dedi ki...

Schuster hatasıyla sevabıyla savunulacak bu sene..

Başka yolu yok..

şimdi burada pc başı laklak yapanlar bile tribüne gelme zahmetinde bulundukları an eşşek gibi Schuster diye tempo tutacaklar tribünlere uyup.. anca burda konuşsunlar..

Hıncalla büyütülmüş aptal kutucu nesil farkına varamıyor tabi çoktan beyninin derinliklerine sırayet etmiş olan hıncal virüsünün etkisinde olduğunun..

kendini özgün zannediyor..

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Schuster'i eleştirecek olanlar da adam gibi argümanlar ortaya koysun gelin gibi değil..

ben misal bir eleştri getireyim kendimce ta baştan beridir ifade ettiğim;

"Gerçek anlamda kalecilik yeteneklerinin tümüne haiz olan genç kalecimiz Cenk kaleyi devraldığında ortaya koyduğu kusursuz performanslardan sonra ilk 11'den kesilmemeliydi. Bu bir kadro seçim hatasıdır.."

Şimdi bu konuda misal eleştirdim..

Ancak benim için şu gerçeklik değişmiyor;

Schuster şu anda Türkiye'de yaşayan en büyük futbol adamıdır. Kariyeriyle, karizmasıyla, futbol birikimiyle.. Ve Türkiye'nin en büyük spor camiası olan Beşiktaş'ın futbol takımında hocadır..

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

adam çıkmış ameliyatta neşterini unutan doktordan bahsediyor. o zaman görürsünüz diyor

ulan pasaportunu evde unutan adamla ikisi bir mi?

senin dediğinin muadili olsa olsa uçağını yere indirmeyi unutan pilot falandır..

kompleksli olmayın, saygılı olun..

komik olmayın..

Unknown dedi ki...

Forza Beşiktaş !!

Forza Schuster !!

Forza Guti !!

Forza Deli !!

fabianernst dedi ki...

neşteri unutan doktor mu hahahahahah ya şaka gibi ya hala guluyorum

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

yakın gelecekte del bosque başarılı olunca herkes schustere sabredip ramiz dayı olmasını bekliyor.Hesap görmek, hesap etmekten zordur yigenn.

Unknown dedi ki...

bakın tekrar vurguluyorum;

Schuster'le şahsen tanışıyor da olabilirsin, hatta Schuster vaktinde bizzat ebene yahut herhangi bir aile ferdine tecavüz etmiş sonra çevresini ve çeşitli bağlantılarını seferber ederek mapusta yatmaktan kendini kurtarmış da olabilir..

ortaokulda lolipopunu elinden alarak g.tune s.kan o çilli şımarık dazlak çocuğu şu an Beşiktaş'ın hocaslığını yapmakta olan bavyeralı Schuster'in bizzat kendisi olabilir.

Schuster'le kan davan da olabilir..

Fakat bence Beşiktaşlıyım diyen birisi şu dönemde hocasını tavizsiz savunmalı..

ha ben fenerli yahut gsli olsam kesinkes gitmesini/kovulmasını/istifasını isterdim dayının..

hadin sağlıcakla..

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Sertug Ozgur dedi ki...

schuster hakkında del bosque veya rijkard'ın hocalık özelliklerini değil de kariyerlerini referans alarak olumlu veya olumsuz görüş bildiren herkes sığdır benim gözümde.

ha ben del bosque'nin gönderilmesini isteyip schuster'in kalmasından yana biriyim o ne olacak?

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

"yurtdışındaki bir uefa maçına giderken pasaportunu evde unutan adamın zekasından şüphe bile etmem kesinlikle yok derim."

Ifade bu. Ben guldum. Schuster'in gerzek oldugunu dusundugumden degil, ama ifadenin yalinligina ve de mantigin kafasinin guzelligine guldum.

Bu kadar. Gulun gecin babacim.

Schuster su ifadeyi kafasina takacak biri degil, onu biliyoruz, siz niye taktiniz onu anlamadim.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

@ shelbyl

baba sen de bunu takma kafana yav.

misal ben şu sıralar bahane arıyorum Schuster'i kollamak adına..

elalem nasıl bahane arıyor yermek adına, bizler de kollamak adına ;)

lazım baba bu şu sıralar, meydan bırakmamak da lazım..

anla bunu beya..

ayrıca bana kalırsa Schuster her türlü farkında arkasındaki "gerçek taraftar" desteğinin..

Unknown dedi ki...

ayrıca

şu saatten sonra beşiktaşta hocaya yönelik tavizsiz taraftar desteği yönetimin hocaya olan desteğinden bile önemlidir..

bunda geriye kalan tutunacak en önemli dalın anarşik ruhlu dayımız olmasının da payı var..

belki de çok paye yüklüyoruz dayıya bilemem şimdiden.. overrate ediyoruz..

ancak içimde fena halde bir his var dayı bunu altından kalkacak alemin başına yıkacak gibi taşı toprağı..

forza dayı

Unknown dedi ki...

bugün ben bir iddia atıyorum ortaya..

biz hem ligi, hem uefayı, hem türkiye kupasını ve ağustostu sanırım süper kupayı barselonayı da tokatlayıp alacağız.. evet alacağız..

çok absürd bir iddia oldu di mi? ama hadi ispatlayın bakalım bana matematiksel olarak bu iddianın imkansızlığını?

yapamazsın.. en azından marta kadar yapamazsın.. marttan sonra belki ben sıçarım bütün iddialarımda.. ama marttan evvel bana martaval okuyamazsın..

bir de diğer rakibin olan olmayan avrupada kaç takım ortaya atabiliyor aynı iddiayı??

....

hocayla kaç yıllık sözleşme imzalandıysa minimum o kadar kalacak. başka da yolu yok bu kısır döngünün..

günlük süt mü bu a.q. her sene aynı tüketim aynı tüketim..

Unknown dedi ki...

@ sergen

adınla müsemma bir adam değilmişsin bütün yazdıklarına katılıyorum bugün :-)

alper dedi ki...

konu ama dallanıp budaklanmış yav.dedik ya sonradan tamam agalar schuster büyük hocadır milli şeftir hatta banknotlarda resim değişikliği gibi beşiktaş armasındaki türk bayrağı yerine shuster dayının resmini koymayı teklif edelim gibi fikircikler bile belirdi kafamda karşılıksız bu sevgi ortamını görünce.hatta beşiktaşta tüzük değişikliğine gidilip bir daha değişmesi teklif dahi edilemez maddeler arasına schusterin beşiktaşın ebedi teknik direktörü olacağı maddesini bile ekletelim.vallah ciddiyim.

herkesin bir fitbol görüşü olduğu gibi herkesinde bir hayat görüşü vardır.benim için korner bayrağı dibinde sırtı dönük rakip oyuncuya pres yapıp topun rakipten değilde kendisine çarparak taca çıkmasını sağlayan kü7 de guti de messide gerzektir ve çekinmeden derim vallahi.
ben sağlık ocağında görev yapan bir pratisyen hekim olarak steteskopumu evde unutup beni bekleyen hastalara kusura bakmayın bugün muayene edemicem deme lüksüne hiç sahip değilim sanırım hiç bir zamanda olamam.senede bilmem kaç trilyon lira kazanan birininde sabah kahvaltısını yaptıktan sonra hanımını yanağından öpüp hanım benim bugün sofyada maçım var takım beni havaalanında bekliyor dedikten sonra evde pasaport unutma lüksü olduğunu da sanmıyorum.en azındna benim nazarımda durum böyle.tamam hatalar insanlar için amaa shelby'nin bir yazısında belirttiği fikir ve düşünce tembeli benim gibi insanlar için bazı hataları bazı insanların yapma lüksü olduğunu düşünmüyorum.ve bu açıdan da gerekirse geri zekalı deme hakkımı kullanmakta beis görmem.olay budur agalar.sırf ben bunu dedim diye de öfkeden deliye dönüp ağzından salyalar akar bir halde sağa sola saldırma ve tek dişi kalmış klavye delikanlığının arkasına saklanıp dayı jargonuna sığınma pespayeleğini de göstermeyiz şükür.çünkü bizim donumuz alın teriyle ıslanıp kıçımıza yapışmıştır pc başında düşünme ve yazma organımzın üzerine oturup terlemekten değil.ve yine şükürler olsun ki bizim kalemşörlüğümüz bazı arkadaşlarımızın çapsız,hadsiz,yersiz klavyeşörlüğü karşısında yine kendisine yakışan tevazuyu gösterip alçakgönüllük kanatlarını yerlere kadar açıp lahudi alemlere pervaz ederken yine tek aşkımız beşiktaşımızın bursa galibiyeti için dua edeceğiz.
schustere ve bazı arkadaşlarımızın sınırlı lügatlerinde ki 3-5 kelimeye verdiğimiz ziyandan ötürü özür dileriz agalar.endişeye mahal yok hacılar shuster benim dememle geri zekalı oluyorsa ve geleceği tehlike altına giriyorsa bizde yine üzerimize düşeni yapıp bazı arkadaşlar için en büyük schuster başka büyük yok deriz yani.
en büyük schuster başka büyük yok...

Unknown dedi ki...

-----------cenk------------

hilbert--zapo--ersan--deli

------aurello--ernst-------

---ali-----guti----holosko

----------toraman---------

evet. toraman.

Yahu iki dakika baska is yaptirmiyorsunuz adama...

Komple siliyorum yukaridaki yorumlari, kusura bakmayin olayin boku cikmis.

Levent dedi ki...

Yahu, ben anlatamıyorum ki derdimi. Bakın, çok net konuşuyorum. Schuster Allah, peygamber değil, eleştirilemez diye bir hüküm yok. Çok net yahu, eleştirin, yanlış yaptığı şeyleri söyleyin ama hakaret etmeyin. Hayır bu Schuster ile de alakalı değil. Yazılı olmayan toplum kuralları ya, hakaret etmeden görüş bildirin diyoruz, çok mu zor geliyor?

@alper, yahu sen pratisyen bir hekimmişsin. Steteskop zaten senin mesleğin gereği her daim önlüğünün yakasında olması gereken bir şey değil mi? Onu unutma gibi bir lüksün zaten yok ki. Nasıl benim ders kitabımı unutma lüksüm yoksa. Ama Schuster teknik direktör, pasaportu onun teknik direktörlüğünü icra etmesini sağlayan araç değil, anlatabiliyor muyum? Hiç mi evden nüfus cüzdanınızı unutarak çıkmadınız, hiç mi akbil veya pasonuzu almadığınız için para vermek zorunda kalmadınız? İnsan la insan, Şuster de insan. Pasaportunu unutmuş diye gerizekalı derseniz millet de böyle aşırı tepki gösterir tabii ki.

Neyse kapansın konu bence, Schuster'e sallayacağım diye bir yerleriniz çatlayacak yoksa. Zaten Bursa'ya puan kaybedersek rahat rahat yazarsın, arkadaşların gelecekler.

BJK4EVER dedi ki...

Leventpolat'in uslubu ve igneleyici sozleri zaten neden alper'in bu sekilde yazdigini net bir sekilde ortaya koyuyor.

Bu arada her seferinde soracagim unutuyorum, su blogda yukarida otobuste oturan BJK bereli fotograf filmden falan alinti mi?

Levent dedi ki...

@BJK4EVER

<3 Dur daha maç yarın.

BJK4EVER dedi ki...

Unutmusum canim. Tabii lider ile 12 (yaziyla oniki, yani 10+2) puan fark olunca insanin cani pek takip etmek istemiyor da.:)
Hadi Schuster'inize tapmaya devam edin.:)

Levent dedi ki...

Türkiye Ligi'ndeki son 15 sezonun 13'ünü aldık ya, bu sene geriden gelince herhalde küstünüz takıma. Mükemmel işleyen çarka sıçtı affedersiniz Schuster. <3

Başlama bence şimdiden, yarın puan kaybedersek gün uzun, anasayfa yazı falan dolar. Biraz daha sıkın kendinizi bence. :))

BJK4EVER dedi ki...

Gecmiste hatalar yaptigimiz icin bu sene de hata yapmamiz gerek yani, yani hata oldugunu bile bile Schuster'e sabretmeliyiz, tebrik ederim muhtesem tespitlerin icin. Yarin yenilirsek zaten yazacak birsey yok, bu kadro ile gayet normal sonuc olur. Onu da simdiden soyleyim, sonra aglamayin yarin tanrimiza laf atilabilir diye.

Levent dedi ki...

"Del Bosque'ye kredi vermedik, Rıza'ya kredi vermedik, Tigana'ya kredi vermedik, Ertuğrul'a kredi vermedik, Mustafa Denizli'ye de kredi vermedik, Schuster'e niye verelim ki? O'nun ne özelliği var" gibi Allahlık bir tespiti olan bir insan olarak bunu yazman beni şaşırttı.

Siz bulursunuz yazacak bir şey, merak etmeyin. Keşke kazandıktan sonra da yazabilseniz de, kazandıktan sonra gelebilen bir sen varsın. Sen de, "Schuster düzeldi bakın işte dediklerimizi yapıyor" diyorsun. Şimdi de tam tersi.

Neyse ben bir şey demiyorum. Schuster de bu aralar Allah'ım oldu benim. Leave Schuster alone. :'(

BJK4EVER dedi ki...

Kredi verilmesinden yanayim, ki Schuster sezon sonuna kadar her halukarda kalmali diyen de benim her zaman, ama bu adami dokunulmaz ilan etmeye de sonuna kadar karsiyim. Kredi meselesine gelirsek, o listedeki antrenorlerin antrenorlugunu zaten iyi bulmuyorum (Tigana, Denizli, DB haric), onlara verilen kredi bosa verilmis kredidir. Schuster son haftalardaki gibi davransin, dogru taktigi oynatsin, sonuc almasini bilsin, mantikli rotasyon ve oyuncu degisiklikleri yapsin, takimi dunku gibi kampa alsin, takimla butun oldugunu gostersin, Schuster'e butun krediler feda olsun, ki yarin yenilsek de kimse agzini acmamali bu sartlarda. Ama sezon basindaki Schuster'in de bu kulupte isi yoktur, onu bilir onu soylerim. Schuster kaderini kendi cizecek, biz cizmeyecegiz, yonetimin de cizecegini sanmam, ipler kendi elinde...

fabianernst dedi ki...

@bjk4ever
hoca konusunda artık yorum yapmıyorum ....ama film zeki demirkubuz un kader filmi galiba izlemedim bu filmi ama o film olması lazım(foto ordan yani).guzel film diyorlar izle sen de ben de bu akşam izleyecem sakinleş hocayi duşunmeden bir hayat yaşa :)..neyse zeki demirkurbuz masumiyet filmi de fena degil onu da izleyebilrsin ...dejarj ol yahu biraz

Unknown dedi ki...

shelbyl, politikacı olmalısın sen birader. çok net söylüyorum.. var mı böyle bir tepki;
"of ya yukarıda ipin ucu kaçmış siliyorum alayını ya uff"

işine gelmeyen alayını silmişin..

oldum olası sevemedim şu orta yolcuları..

Schuster'i savunduk diye adamın ne tanrısallığını öne sürmemişliğimiz kaldı ne peygamberliğini..

adam beşiktaşın hocası ve hiç de başarısız bulmuyorum..

onun bunun gibi takımı gordon diatta vs. gibi adamlarla da istiflenmiyor..

talebini ilettiğin yıldız topçu hocanın da adına şanına bakıp seni birinci plana alıp geliyor..

öyle rezil rüsva bir taktiği de yok.. elinden geldiğince hücum futbolu oynatmaya çalışıyor, ha zaman zaman bakıyor işler sarpa saracak geriye yaslanıp işleri idare etmeyi de biliyor..

karaktersizliğini, omurgasızlığını, herhangi bir çirkinliğini de görmedik..

o sıkça sözünü ettiğimiz beşiktaşlı duruşuna da yakışıyor..

kariyerini ele alsak senin ülkendeki futbol adamlarını teker teker toplasan adamın topçuluk antrenörlük cv sine anca yetişiyor, daha doğrusu yetişmiyor..

ne burada yazan sözde kritikçi futbol cahillerini s.kine takıyor ne de dünyada türünün sayılı örneği olan fason türk basınını..

sergen yalçının abaza yorumlarından bıkmıştım herif ersan'ın yakışıklılığını kıskanıp resmen alakasız yerden eleştirmeye çalışıyor, aynı paragrafta gençler dururken neden aurello oynuyor diyor, öteki cümlesi ersan gibi tecrübesiz isimlerle nereye kadar?!

da sergen yalçına abaza dedik, ulan sergen abazaysa burayı bi yere çalınmayacak sıfır kalite espri ve kritiklerle dolduran memleketim çocuklarının pozisyonu nedir, onu napacaz..

lütfen beşiktaştan zevk alın, az çingene bakın hayata, merak etmeyin işi ciddiye almakla hayata kendi kompleksleri bağlamında yaklaşmak arasındaki farktan haberdarız..

da bazıları harbiden beşiktaşı hayata ait bir zevk bir temaşa objesi bir yaşam stili olarak değil, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın, yorum kirliliği yaratmanın sujesi olarak görüyor..

genelde gülüp geçip acıyoruz bu tiplere, lakin an geliyor manitan vermemiş misal yahut bir hafta olmuş çavuşu tokatlamamışın streslisin dayanamıyosun koyuyosun böylelerine tepkiyi bu kez de politikacılar sahneye giriyor :))

bu arada toraman'ın forvette kullanılması konusunda ciddiyim. ben olsam öyle yapardım.. nobreyi katlar bu maç dinlenmiş halde tekme tokat sille kafa vücut girer bursa savunmasını hoplatır.. hadin iyi geceler herkese..

Unknown dedi ki...

ha son bi ekleme yapayım;

Schuster diğerleri gibi gençleri kazanacağım demiyor,

kazanıyor..

@yılmaz

Hangi genci kazandırmış Haz. Schuster efendi ?

Unknown dedi ki...

@ bobo

beni kazandırdı birader. 19 yaşındayım.

WiLdHoney dedi ki...

O bu değilde, Barcelona Osasuna maçına geç kalmış, maç bu sebepten geç başlıcakmış. "Way aq gerizekalıları"mı dememiz gerek acaba :) nede olsa yapmaları gerekeni yapmamışlar :))
Hayattır bu, kimsenin ne olduğu ne durumda olduğu bilinmez. Ağır hakaretlere, masturbasyona gerek yoktur...

Unknown dedi ki...

bu arada izlemeyenler için söylüyorum yukarda muhabbeti olmuş

lütfen vaktinizi ayırıp bütün zeki demirkubuz filmlerini izleyin hacılar..

kaçmaz onlar..

Levent dedi ki...

@bobo

Mustafa Denizli döneminde formalite maçlarında bile ilk 11 başlamayan Necip, bu sezon ilk ayında iki yılda aldığı süreyi almıştı.

Onur'u kadro oyuncusu yapan Schuster, gerçi siz Onur'u beğenmiyorsunuz, boyu kilosundan 15 birim fazlaymış ya.

Atınç'ı kadroya alan, Cumali'yi son anda sakatlığı çıkmasa kadroya alacak olan da bu adam.

Schuster olmasa adını gördüğünüzde "Yanlış mı yazmışlar acaba?" diyeceğiniz Ali Küçik'i Avrupa'da oynatan bu adam. Oğuz Ceylan'ın falan da kiralık gitmesini istemiyormuş, sağ beke alternatif olsun diye.

E zaten Cenk, Ersan, İsmail yavaştan ilk 11 olmaya başladılar.

Ben de gireyim mi?

Unknown dedi ki...

@leventpolat

aman abi öyle demeseydin keşke.

çünkü ne dicekler şimdi sana biliyo musun?

onlar zaten oynaması gereken iyi topçulardı dicekler. oynatmayanı döverler zaten dicekler.

ya da buna benzer bişeler..

anladın sen onu..

önceden ben "di"yim dedim..

Yorumlari silmemin nedeni, olayin kisisellesmesi ve de "ironi" cercevesinden cikip dupeduz anlamsiz -Schuster ile alakasiz- polemige donmesiydi.

Konuyla alakasiz steteskop geyigi yapacaksaniz o yorumlar silinir: bu post mac post'u, bu blog Besiktas blogu.

Ulan sanki Ali Kuçik'i Nobre,Bobo,Q7 falan varken oynattı.Forvetlerimizin en zayıf halkası Nobre bile iyileşince Ali Kuçik oynayacak mı ?
Hayır.O zaman Schuster Ali Kuçik'i takıma kazandırmış mı oluyor ?
Hatalarca Zapo ve Hakan gibi iki yeteneksiz oyuncuyu,Ersan ve Cenk yerine tercih edip şampiyonluğu veren bir hocadan bahsediyoruz.Necip'i,İsmail'i bile takıma monte edemeyen korkak ve vasat bir hoca Schuster.
Bu adamı her türlü savunursun da gençleri kazanıyor diye savunmak çok komik oluyor.Bu kadar yobazca savunmayın Schuster'i.Sizin gibler yüzüne Schuster'den her geçen gün daha da nefret ediyorum.

BJK4EVER dedi ki...

Ahaha gencleri kazanmis. A.Kucik'i 10 tane sakatlik var diye oynatiyor, Ersan da zaten stoperlerdeki sakatliklar ve formsuzluklardan dolayi oynatti. Necip sene basinda cok oynadi, sonra Aurelio gelince kulubeye gecti, Onur da zaten cok fazla oynamadi. Atinc ve Ridvan'i M.Denizli zaten gecen sene oynatmisti.
Schuster'e gencler konusunda birsey soyleyemem, bence politikasi cok dogru ve mantikli, fakat Schuster'in bu sene yaptiklarini Denizli yapsa genc dusmani ilan edilirdi, Schuster olunca kazaniyor bir anda, iste sinir oldugum ikiyuzlu yorum bunlar. Denizli bunlari yapsa neler denirdi?

'A.Kucik dururken bu Holosko nasil oynar yae, anca sakat olunca ve alternatif olmayinca oynatiyor, genc dusmani'.
'Necip super oynarken Aurelio denen kazmayi aldirip kulubeye koydu, genc dusmani yae'.
'Ulan su Tabata varken nasil Onur oynamaz, en dandik kupa maclarinda bile oynatmadi Onur'u, genc dusmani yae'.
'Necip ve Onur duruyor iken Fernandes'i aldirip resmen onlerini tikiyor, genc dusmani yaeeee'.

Unknown dedi ki...

BJK4EVER
işine gelince cevap yazıyorsun, gelmeyince ortalıktan direk kayboluyorsun, cska-beşiktaş maçı postunda her zaman Schusterin arkasında durulması gerektiğini belirttin ve sezon başında beridir bu şekilde düşündüğünü, isteyenin daha önceki yorumlarına bakabileceğini söyledin, bende gidip herhangi kaybettiğimiz bir maç sonrası postunun yorumlarına bakıp hiç yorulmadan şu yorumunu bulmuş ve o postun altına yorumumu bırakmıştım fakat sen ortalıktan kayboldun avukatın geldi, şimdi o yorumu buraya taşımak istiyorum:

Abdullah dedi ki...
ben şahsen Denizli'nin oynattığı futbolla şampiyon olmak yerine her sene Schuster'in oynattığı futbolu izleyip takımımın 4. 5. sırada ligi bitirmesini yeğlerim.

BJK4EVER dedi ki...
Iste bu dusunceyi anlamiyorum ben. Tamam, acik oynayip ligi 6. bitirelim, sonuc ne olacak? Seneye ne transfer yapacak butcemiz olur ne oyuncular gelmek ister, camiada 0 moral kalir, elimizdeki 2-3 adam gibi oyuncu da ayrilmak ister ve ayrilir, yine Tabata Holosko'lara kaliriz. Oyle bir konusuyorsunuz ki, sanki hem sonuc almak hem iyi futbol oynamak mumkun degil, sanki iyi futbol oynayanlar hep rezalet basliyor, ama 1 sene sonra acilip muhtesem oynuyor. Yok oyle birsey arkadaslar, bu adam dun gelmedi buraya. Haziran ayindan beri bu takimla birlikte, UEFA on elemesi dahil bircok maca cikti, sezonu erken acti, ama hala yeni seyler deniyoruz, sizce normal mi? Bu adamin maalesef fazla kredisi yok, ben de sabredilmesinden ve belirli onlemlerin alinmasindan (daha aktif bir yerli yardimci, gerekirse bir menajer/sportif direktor ve derin performance evaluation gorusmeleri) yanayim, ama af edersin boyle devam edeceksek de kimse sabredemez bu gidise. Burasi Gaziantep veya Gencerbirligi degil, ki onlar bile sabretmiyor hocaya. R.Madrid gecen sene 96 puan toplamis hocayi kovdu ve yerine Mourinho'yu getirdi, "buyuk kulup boyle olur."

diye buyurmuşsun. şimdi çıkıpta Beşiktaş iyi giderken söylem değiştirip, daha önceleri söylediğin şeyleri söylememiş gibi davranman çok şık durmuyor, şuanki söylemlerinin yarınki bursa maçından sonrada değişmeyeceği anlamına da gelmiyor maalesef..

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BJK4EVER dedi ki...

@bobo

Hay agzina saglik abicim. Schuster'e negatif bakis acim bir yana, bu kadar kor kutuk fanatikce ve suursuzca savunan ve sacmalayan kisiler yuzunden ben de resmen nefret etme noktasina geliyorum. Harbiden haklisin abicim.

Levent dedi ki...

Ali Küçik'e şans vermesi onu takıma kazandırması demek oluyor, evet. Çünkü sizin o düz mantığınızın anlayamayacağı bir durum da olsa açıklamaya çalışayım basitçe. Eğer bir oyuncuyu yoklukta bile düşünmüyorsa bir insan, onu silmiş demektir. Tıpkı Fatih Tekke'de olduğu gibi.

"Bu şampiyonluk gitti, yetişin a dostlar :(" yorumunu ilk kim yaptı bilmiyorum ama gün geçtikçe daha popüler oluyor. Bana bir açıklayın nasıl kaybettiğimizi şampiyonluğu da susayım. 2 hafta mı kaldı ligin bitmesine?

Ersan ve Cenk'in oynatılmamasını eleştirmeniz, onların yerine başkalarının tercih edilmesine kızmanız bile Schuster sayesindedir, bunun farkında mısınız bilmiyorum, büyük ihtimalle değilsiniz. Eğer Schuster bu oyuncuları oynatmasa, bunları diyebilecek miydiniz?

Ben Necip bu sezon bir ayda iki senede aldığı süreyi aldı diyorum hala kadroya monte edilemedi diyor. İsmail de yavaş yavaş oynamaya başladı.

Schuster'den gün geçtikçe nefret etmen çok yazık. Biz de çok üzülüyoruz bobo Schuster'den nefret ediyor, ne yapacağız diye dövünüyoruz, tüh tüh. :'(((

Hayır ne oldu da birden coştunuz anlayamadım. Maç da yarın aslında ama.

Unknown dedi ki...

BJK4EVER

ve

rogerio da silva bobo

için yorumum;


adam sergen yalcin beyler.


...

yanıt vermeye değmezsiniz. lütfen benim yazılarımı da kale almayın. yazıyom işte tezi yazarken arada sıkıntıdan buraya teneffüs ediyom

BJK4EVER dedi ki...

Ben orada ne demisim dikkatlice oku bakalim:

Bu adamin maalesef fazla kredisi yok, ben de sabredilmesinden ve belirli onlemlerin alinmasindan (daha aktif bir yerli yardimci, gerekirse bir menajer/sportif direktor ve derin performance evaluation gorusmeleri) yanayim, ama af edersin boyle devam edeceksek de kimse sabredemez bu gidise. Burasi Gaziantep veya Gencerbirligi degil, ki onlar bile sabretmiyor hocaya. R.Madrid gecen sene 96 puan toplamis hocayi kovdu ve yerine Mourinho'yu getirdi, "buyuk kulup boyle olur."




Bu sozlerin hala arkasindayim. Schuster'e sabretmek gerekir, fakat Schuster'in isik vermesi gerekir. O isigi verirse her turlu destegi gorur, sezon sonunu da gorur. Ki o isik illa sonuclarla alakali da degil, aciklamalariyla, tavirlariyla, mudaheleleriyle de gosterebilir o isigi. Sezon basinda Belediye'ye karsi savunmayi orta sahada kuran, bir sonraki macta anlamsiz yere 5-6 degisiklik yapan, rakiplere hicbir onlem almayip sacma sapan isler yapan adama kimse sabretmez, istese bile sabredemez. Ama son haftalardaki Schuster'e kotu sonuclar olsa bile herkes sabreder, ben dahil. Simdi IBB macindaki takimin maca hazirlanisi ile GS maci ayni mi? Son haftalardaki kadro istikrari ve rotasyon anlayisi ilk haftalardaki gibi ayni mi (gerci sakatliklarin da etkisi var)? Takimin genel futbol anlayisi bundan 6-7 hafta evvelki gibi aynisi mi? Ki GS zor takim diye de degil bu, bu takim Kadikoy'de 10 pozisyon verdi acik oynayarak, kici kirik GS'den cekinmezdi inatci biri, ama cekindigine ve ona gore takimi oynattigina gore bir degisim var.
Schuster dogrulari yaptigi surece herkes arkasinda durur, ki ben de dururum. Yarin yenilelim Schuster'in en ufak sucu olmaz bu maglubiyette.....

Levent dedi ki...

@asvalttaicenler

Ya abi bırak, adam gibi her konuda aynı şeyi söyleseler zaten ben onlarla tartışmam, fikirlerine saygı duyarım, katılmam o kadar. Yahu puan kaybından sonra ortalığı karıştırmak için ne akıllarına geliyorsa yazan adamlar maç kazandıktan sonra bir yorum dahi atmıyor. Bu mu sizin taraftarlık anlayışınız? Ben buna ikiyüzlülük diyorum, kusura bakmayın. Takım maç kazanırken buraya gelen tek BJK4EVER, onun da dediği şey Schuster düzelmeye başladı, yok bilmem ne bilmem ne. At yalanı öpeyim inananı.

Hala Mustafa Denizli diyor bir de, ben burada sinir krizleri geçiriyorum. Schuster peygamberimizmiş, ulan Mustafa Denizli Allah'ı bile aştı anasını satayım. Böyle bir fetişizm görmedim ben henüz.

Unknown dedi ki...

cenk

ersan

köybaşı

necip

bugün ilk 11'e koysan sırıtmayacak ve hatta sana maç alacak isimler haline geldi..

onur, cumali, ali, atınç her daim a takımda..

neredeyse takımın yarısı genç olmak üzere. ki kaleciyi saymazsan takımın yarısı 5 kişidir zaten..

daha ne istiyonuz ulan anaokulundan takviye kuvvet mi getirsin adam?

yok sakatlanmasalar oynamazlarmış, yok halamın bıyıkları benimkinden gürmüş..

sie..

BJK4EVER dedi ki...

At yalani mi? Asil sizinkisi yalan. Takimin son 2-3 haftadaki futbol anlayisi sezon basindaki ile bir mi? Bir diyorsaniz kimin yalan soyledigi ve subjektif baktigi ortada. Tabii isinize gelmedi. Birkac hafta evvel tanrilastirdiginiz, taptiginiz o 'zevk veren futbol' yerine o tanriniz sonuc alan dogru futbola dondu ve sonuc almaya basladi diye yediremediniz tabii, o tanriniz ihanet etti iste. Ki dogru olani da yapti, o ayri konu. Sizin Schuster'e halbuki kizmaniz lazim, o zevk veren heyecanli buyuk takim futbolunu oynatmadigi icin, ama onu bile yapamayacak kadar kor olmussunuz.....

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

BJK4EVER

Schuster iyi futbolu sürece yaydı koç..

misal eldeki malzemeye baktı, ve misal kırk küsur senedir türkiye'de yaşamadığı için ülkeyi biraz daha tanıdı..

bu da benim fikrimdi..

geri adım falan atmadı..

ama belki seni dinlemiş de olabilir diye düşündüm..

aradım dayı'yı

dedim ki halin nicedir?

dedi ki

bjk4ever sayesinde geriye yaslanıyorum.. halim iç güveysinden hallicedir..

matiasemilio dedi ki...

yalnız felaket bi 18 kişilik kadro olmuş..
Hakan, Cenk, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, İsmail, Necip, Hilbert, Ali Kuçik, Ernst, Fink, Aurelio, Kemal Akbaba, Holosko, Guti, Zapotocny, Ersan, Erhan, Tabata.

Levent dedi ki...

Ya evet, Schuster ihanet etti diye ağlıyorum. Yediremedim kendime, o yüzden üç aydır her postta savunuyorum, sizin gibi galibiyette kaçmıyorum, mağlubiyette ortalığı karıştırmıyorum, evet.

Neyse, daha fazla uzamasın. Zaten herkes görüyor kimin ne yaptığını.

CSKA maçında Ali Kuçik dışında elimizde striker bölgesinde oynayacak bir tane oyuncu varmıydı ? Ali Kuçik'i o maçta oynatması bir tercih değil zornululuktu.Ali ne zaman Holosko,Nobre,Bobo kulübede otururken sahaya çıkarsa, hoca o zaman Ali Kuçik'i takıma kazandırmış olur.
Sen halen bu şerefsiz futbolla şampiyon olacağımızı düşünüyorsan çok hayalperestmişsin.Sezon sonundaki en iyi posizyonumuz 4.lük olur.
"Ersan ve Cenk'in oynatılmamasını eleştirmeniz, onların yerine başkalarının tercih edilmesine kızmanız bile Schuster sayesindedir, bunun farkında mısınız bilmiyorum, büyük ihtimalle değilsiniz. Eğer Schuster bu oyuncuları oynatmasa, bunları diyebilecek miydiniz?"


demişsin de biz burda kıçımızı yırttık Hakan yerine Cenk,Zapo yerine Ersan oynasın diye.Cenk ve Ersan'ın genç olmalarına rağmen Hakan ve Zapo'yu kesmeleri için bir gelişim göstermeleri de gerekmiyordu; Beşiktaş'a geldiklerinde ikisi de Hakan ve Zapo'dan daha iyi oyuncu seviyesindelerdi ki bu iki oyuncunun gelişim gösterip top class oyuncu olma itmilalleri de var ! Schuster'in Cenk'i ve Ersan'ı haftalarca kulübede oturtması ne kadar korkak ve beceriksiz bir hoca olduğunu gösterir.
Necip 1 ayda,iki senede aldığı süreyi aldı nasıl bir cümledir ya 19 yaşındaki bir veletten bahsediyorsun.17 yaşında, şampiyonluğa giden bir Beşiktaş'ta süre alacak hali yoktu herhalde.
Schuster'den nefret ediyorum.Çünkü şu ana Beşiktaş'a kazandırdığı hiçbir artı değer yok.(Sportif başarı,genç bir oyuncu,oturmuş bir futbol sistemi,güzel futbol vs...)
Yarın ki maça gelince hayatta Bursa'yı yenemeyiz ve hatta yeniliriz.Bursa kesin ilk 2'de bu sezon zaten.

Levent dedi ki...

@bobo

Haklısın reyis.

Unknown dedi ki...

kadro da pis kapak oldu bazılarına

auffffffff....

vundebahhhhhh !! mıydı neydi

işte ondan ;)

Forza Beşiktaş!

Forza Schuster!


evet.evet. körükörüne savunuyorum ben misal..

Unknown dedi ki...

valaa ben de ta başından beridir cenk oynamalı, ersan denenmeli, necip olmalı, köybaşı oynamalı diyorum..

ama kendimi kimsenin önünde görmüyorum..

hatasıyla sevabıyla

kendi metodlarıyla

Forza Schuster!!

Levent dedi ki...

@yılmaz

Sen haksızsın mesela, bobo haklı. Çünkü Onur ilk 11 başladığında, "Bu çocuk 11 başlar mı yæ, Yusuf niye oynamıyor bu maçta" deyip de şimdi "Ersan'ı, Cenk'i oynatmıyor diye korkak bu hoca, Ali ne zaman adam olunca oynadı?" diyor. Şerefsiz futbol oynuyoruz, bundan önceki 10 sene Barcelona'ya top oynamayı öğretmekle meşguldük çünkü. Sen haksızsın!!

"cenk

ersan

köybaşı

necip

bugün ilk 11'e koysan sırıtmayacak ve hatta sana maç alacak isimler haline geldi.."

Komikliğe bak.Ersan,Köybaşı,Necip ve Cenk'i Schuster ilk 11 seviyesine getirdi he bu oyuncuların hepsi Schuster gelmeden önce ilk 11 seviyesinde değildi ama Schuster geldi ve ilk önce bu oyuncuların kişisel gelişimlerini hızlandırdı ve sonra ilk 11'e yerlşetirdi.Bugün duyduğum en komik şeydi. :))

Unknown dedi ki...

yukarıda aynen şu yorumu atmıştım ahanda gerçek oldu;))

"""""
@leventpolat

aman abi öyle demeseydin keşke.

çünkü ne dicekler şimdi sana biliyo musun?

onlar zaten oynaması gereken iyi topçulardı dicekler. oynatmayanı döverler zaten dicekler.

ya da buna benzer bişeler..

anladın sen onu..

önceden ben "di"yim dedim..
"""""""

tanrı sizi bu bloğa şaka diye yollamış valahi diyecek bişey bulamıyorum..:))

Sertug Ozgur dedi ki...

son sofya maçında yine defansı golü bulana kadar orta sahaya yakın kurduk. açıkçası gençlerbirliği ve galatasaray maçlarında gol attıktan sonraki oyunumuz dışında radikal bir değişiklik görmüyorum ben. onu da takımın kritik günlerde olmasına ve az da olsa skor avantajını sağlamamıza bağlıyorum.

schuster'in detayları dikkate almamasını hatalı buluyorum, özellikle oyuncu seçimlerinde. ki son zamanlarda bu yönde de gelişme var.

genel olarak mentalitesinden memnunum. sonuçta derbilerde ve porto maçlarında ne kadar eksik olursak olalım kafa kafaya oynuyoruz uzun yıllar sonra.

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Sözüm meclisten dışarı fakat bu blogta kemik bir yorumcu kesimi var ve ben daha yorumları okurken artık bu yorumların kime ait olduğunu tahmin edebiliyorum, bir kaç tane profilini gizleyen arkadaşların ben gerçektende Beşiktaş taraftarı olmadığını bu adamların Fenerbahçeli, Galatasaraylı olduklarını ve bizleri kızdırmaktan büyük zevk aldıklarını düşünüyorum, hiç bir Beşiktaş'lının düşünce yapısına sahip değiller bunu onlarla tartıştıkça, üstlerini kazıdıkça çok kolay bir şekilde anlayabiliyorsunuz. Artık bu adamlarla tartışmayacağımı bildirmek istiyorum, çünkü bir sonuca varmayacağı çok belli.

arriba dedi ki...

@ yılmaz, sergen, leventpolat, fabian

hemen her yorumunuza imzamı atıyorum.diğerlerine de saygım var ancak dört başı mamur fikrini önyargısız ifade edebilen taraftarların beşiktaş tribünlerinde yoğunlukta olduğuna inanıyorum.

sevgiler

deniz dedi ki...

Şerefsiz futbol nedir? Çok ciddi soruyorum, anlayamadım çünkü. Diğer takımların oyuncularını bilerek sakatlamadığımıza, şike falan yapmadığımıza göre neden şerefsiz oldu bizim futbolumuz?
Schuster'den ya da herhangi bir insandan hazzedilmemesini anlıyorum ama bu neden tuttuğumuz takımın oyununa hakarete vardırdın ki işi?

Unknown dedi ki...

--------------cenk-----------
----------------------------
hilbert---zapo---ersan---deli
------------------------------
-----aurello(necip)--ernst-------
-----------------------------
ali(tabata)--guti--holosko(köybaşı)
-----------------------------
---------toraman(kemal)-------

arriba dedi ki...

@ yılmaz

valaa enteresan bir düşünce bu yoklukta toraman'ı koyar mı hoca forvete bilmiyorm:) ama bnm kadrom da şöyle olurdu:

............cenk...........

hibert toraman ersan köybaşı

....necip aurello ersnt....

..........guti haz.........

.......ali.................
..............holosko.....

Sizin gibi yobazlara futbol tartışmak zaman kaybından başka birşey değil çünkü Schuster adlı vasatın her yaptığını savunmaya programlanmışsınız.
Son olarak Schuster tarikati müridlerine bir soruyla veda edeyim
Elinizde Holosko,Tabata,Nobre,Quaresma var ve siz bu oyunculardan şu düzende bir hücum hattı yaratacaksınız:Holosko sol forvet,Nobre forvet arkası,Tabata sağ forvet ve Quaresma santrafor.
Sorumuz şu: Bu oyuncularla yukarıdaki dizilişten daha gerizekalı bir yerleşim nasıl seçilebilir ?
Haz.Schuster hiçbir zaman hata yapmayacağına göre bu sorunun cevabını bulmak zorundasınız.Hepinize iyi geceler.Yarın gelip bakacağım ama soruya ne cevap vermişsiniz diye :)

Unknown dedi ki...

@ bobo

az evvel Bernd'i aradım senin sorduğun soruyu sordum. bundan daha gerizekalı bir yerleşim düşünememiş. o yüzden yönetime yeni antrenör olarak seni önermiş..

yarın bir şeye bakmana gerek yok. seni kale alan olmaz. alan da bnm kadar alır.

hadin ii geceler;)

Unknown dedi ki...

biz konuştukça sarı melekten daha da nefret eden tipler için yazıyorum;

futbol dinse, Bernd peygamberdir..

çekemeyen anten taksın..

;)

Sarper dedi ki...

sergen, fabianernst, leventpolat ve yılmaz hepinizi öpüyorum.

ertem şener kafası.

enorton dedi ki...

@asvalttaicenler

Sanırım BJK4EVER ın avukatı olarak nitelediğin kişi benim :) Yorumların hepsini okudum bazıları bana yakın bazıları ise uzak ama nedir bu kızgınlık, sinir hali anlamadım gitti. Kimseyi tanımam etmem, kimsenin de avukatı falan değilim. Bunu yazayım dedim, iyi akşamlar...

enorton dedi ki...

"Şu maçı alalım, kötü gidişe dur diyelim. Maçı alırsak müthiş moral olur, haftaya Bursa'yı da yeneriz o gazla ve Schuster istifa diyen basın biranda Şampiyon Beşiktaş haberleri yazmaya başlar :)

Sonra devre arası, iki nokta transfer yapılır. sakatlar iyileşir, gençler yavaş yavaş forma şansı bulur, Schuster Türkiye ligini hafife almamaya başlar ve Beşiktaş sene sonunda şampiyon olur..."

10 gün önce GS maçından önce bunları yazmıştım, aynı dileklerimi koruyorum. İnşallah bu maçı da kazanıp potaya gireriz. Bu da son yorumum, Allah'a emanet olun hoşcakalın.

Erhan H. dedi ki...

RENKLI SIRTLANLAR

Çizgili sırtlan (Hyaena hyaena), "Bayağı" sırtlan olarak da bilinir, sırtlangiller (Hyaenidae) familyasına ait, familyanın diğer üyelerinden daha küçük olan bir sırtlan türü. Yalnızca Afrika'da bulunan diğer sırtlan türlerinden farklı olarak bu tür Asya'da, Türkiye'de de görülebilir.

Çizgili sırtlan sırtından bir sırada büyüyen kıllarını korkutmak için havaya dikebilir; böylece asıl olduğundan daha büyük gözükür.

Çizgili sırtlan yalnız yaşamayı tercih eder. Çok nadiren, aile fertlerinden oluşan ufak gruplar kurabilir. Diğer sırtlan türleri gülermiş gibi sesler çıkarırken, çizgili sırtlan "sessiz bir hırlamadan" başka ses çıkaramaz. Kendine ait bölgesine çok önem verir ve bu bölgeyi savunur! Büyük hayvanları avlayamaz. Genelde leş ile beslenir! Bunun yanı sıra küçük kemiricileri, kuşları, kertenkeleleri, bazen keçi, koyun ya da köpek avlayabilir. İnsandan korkar, zor duruma düşürülmediği sürece saldırmazlar!

http://tr.wikipedia.org/wiki/Çizgili_sırtlan

2-1 alırız. toraman çakar, guti penaltıdan çakar.

carlito dedi ki...

Schuster'den nefret ettiğini yazabilenleri bile görüyoruz ya aklım almıyor gerçekten!
size müstehak olan Ertuğrul zamanında olduğu gibi Porto deplasmanına gidip pozisyona bile giremeden ezikçe mağlup olmak.. Schuster'in Beşiktaş'ı aynı deplasmanda as kadrosuyla oynayan rakibe karşı galibiyeti kaçıran taraf oldu, ama bunu haketmiyor işte bazıları..

hele gençlerle ilgili konularda bile bok atmak için söylenenler tam da kaba etimle güleceğim cinsten! neymiş sakatlıklar olana kadar oynamamışlar da şimdi mecbur kalmışmış! ya herhalde sezonun başında as oyuncuları kullanacak deneyecek.. ama bu adam baktı olmuyor, önce gençlere yöneliyor, hemen şu noktaya transfer yapın demiyor.. ha yönetim yapar belki ama bu süreç içinde takım da Ersan gibi bir adam kazandı.. emin olun bundan önceki hocalarımızın çoğu "Ersan kim ya" gözüyle bakar oynatmazdı, sonra gider yabancı stoper isterdi.. hele Ali Kuçikmiş, Kemal Akbaba'ymış falan rüyalarında bile göremezlerdi A takımı..
sanki ilk defa sakatlıklar yaşanıyor anasını satayım! :)

BJK4EVER dedi ki...

Bakti olmuyor ne demek yahu? Bakti olmuyor donemi de herhalde 10 tane sakatin oldugu doneme geldi. Bakti olmuyor olsaydi CSKA macina A.Kucik ve Onur ile baslardi, Necip ile baslardi. Nobre sakatlandiktan sonra alternatifi kalmamisken oyuna almazdi. Ki Bursa macinda oynarsa da sakatliklardan dolayi oynayacak, o sakatlardan mesela Nobre olsa bile yedekte oturacak A.Kucik, bunu siz de bizde biliyoruz. Ama oyle konusuyorsunuz ki, sanki adam Nobre, Tabata, Holosko'yu kesip gencleri oynatmis, oyle birsey olmadigi da asikar.

Yukarida da LeventPolat temcit pilavi gibi Onur olayini tekrarlamis. Elli defa cevap vermeme ragmen kulaklarini tikayip tanrinizi koruma adina duymamayi tercih ediyorsunuz. Kimse Onur'a kotu futbolcu, oynamasin demedi, sadece potansiyeli tartisirken fizik gucunu saptama adina kullanilmis bir cumleydi o. Kayseri macindan sonra da boyle zor bir macta daha ileride olan tecrubeli bir oyuncu tercih edilmeliydi, kupadaki zayif takimlara karsi kullanmayip boyle zor bir macta kullanmak Onur icin de kotu bir karar demistik, ki bu tam tersine Onur'u korumaya yonelik bir aciklamadir, ama siz artik korlesmissin, bunu bile anlayamayacak duruma gelmissiniz, veya anlamak istemiyorsunuz tabii.

Ayrica Enorton ile ayni dilekleri tasiyorum. Insallah bugun kazaniriz, haftaya da kazaniriz, Schuster cok iyi antrenorluk ornegi gosterir, hepimizi got eder, Besiktas sampiyon olur. Hakli cikip Besiktas'imiz basarisiz olacagina hepimiz got olalim BJK sampiyon olsun. Ama dusuncem hala degismedi. Sezon basindaki Schuster ile bir yere varamayiz, uyum saglamis versatile bir Schuster ile bu takim her zaman basarili olur, cunku iyi bir kadromuz ve takimimiz var, transferler de iyi olacak gibi gozukuyor simdilik.

BJK4EVER dedi ki...

Bu tatsiz atismalari bir kenara birakip bu onemli macla ilgili de birseyler soylemek lazim.

Nasil gol atacagiz merak ediyorum, Bursa takim savunmasini iyi yapiyor, bos alan birakmiyor. Anca Guti cok ekstra bir asist yapacak veya duran top olacak da gol atacagiz, belki Tabata araya falan sizip atar. En onemlisi defans, 1 gol yersek 2 tane atmamiz imkansiz gibi, kazanirsak anca 1-0 aliriz bu maci.

Melih dedi ki...

beyler istihareden geliyorum haberler iyi... holosko drogbavari bir gol atıyor ve kazanıyoruz..

EnisteKolaKoy dedi ki...

ibrahim öztürk'lü savunmaya rahat gol atarız da, ben nasil gol yemeyiz onu dusunuyorum.

helldoradotcom dedi ki...

dun biletix'ten bilet alirken bursa macinin biletlerinin bittigini ogrendim. taraftar takima saygi gostermis umarim guzel bir gun olur bizim icin.

BJK4EVER dedi ki...

Ilk 11:

Cenk Hilbert Toraman Ersan Ibo Aurelio Ernst Necip Guti A.Kucik Holosko


Keske baklavaliya donmeseydik, ben Tabata veya Erhan'a bile raziyim. Kagit uzerinde iyi gozukse de pratikte bizi geriye goturdugunu gorduk simdiye kadar. Insallah yanilirim ve iyi futbolla kazaniriz maci.

Uzun zaman sonra Pazar gunu sabahin 7'sinde kalkmami saglayan federasyona eseflerimi sunuyorum.

Simdilik fena degil isler.

Batistuta35 dedi ki...

Şu ozan ipek ne uyuz bi adam ya dövesim geldi:P Volkan salağı dı sahayı turlarsa şişe,küfür yemesi çok normal bence

Ekrem Ph.D. dedi ki...

@shelbyl

Sen yine 7'de kalkmissin, ben 4'te kalktim :)

Ekrem, abi uyumayaydin sen ya, daha iyiymis :)

matiasemilio dedi ki...

keşke küfredilmeseydi..

Kalten dedi ki...

Necip neden cikti?

drogba dedi ki...

Ha gayret fırat bjkli oyuncular en az 10 faul yapacak ki kart gösteresin

Kalten dedi ki...

Aurelio baskı, Hilbert pas, Holosko gol, Ece Erken sevin

BEŞİKTAŞ ECE ERKEN'DİR








Pazar sabahı kısadevresi

Sarper dedi ki...

Haydi hayırlısı olsun :)

Kalten dedi ki...

Bundan sonra skor tahminlerini sadece BJK4EVER yapsın

Artı totem niyetine her maç Schuster'in pasaportundan girilip steteskopundan çıkılsın

tearkan dedi ki...

Beşiktaşım koyunca hopladı bursa...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

@Kalten

Melih'in istiharesinin de hakkini yemeyelim.

Bir de nerede bu millet yahu, normalde burasinin simdiye kadar dolmasi lazimdi, yakismadi beyler.

ederlezi12 dedi ki...

1 haftada alınan 3 kritik maç .Ligde daha fazla tökezlemeden , Avrupada son maç kala gruptan çıkmayı garantilemek güzel . Eskişehir maçından alınacak galibiyetten sonra içerde Wien , Antep maçları kayıpsız atlatılır diye düşünüyorum .

Ayrıca Hilbert ne yaueee diyenlere de selam olsun .

Sarper dedi ki...

Yatışta herkes, gündüz maçı bünyeye iyi gelmedi.

Sertug Ozgur dedi ki...

Abi kazandık ya ondan rating'i düşüyor buranın.

Unknown dedi ki...

şimdi olayın özeti şudur..

Schuster Dayı istese forvete holosko'yu monte eder arkasını ernst aurello tabata guti hatta hilbert oluşturabilirdi.. Tekke'yi de oynatırdı Dayı..

Dayı öyle yapmadı, Peki Dayı naptı;


Bloğun Freak'leri için yazıyorum;

Dayı Ali Kuçik'i oynattı..

Tribünler inledi..

Bir daha yazıyorum

Dayı ALi Kuçik'i oynattı..

Bir daha yazıyorum,

Dayı ALi Küçik'i oynattı..

Dayı Ali Küçik'e güvendi.

anlayan anladı..

Dayı necibi de oynattı.. Dayı Ersan'ı oynattı.. istese zapo toraman da yapardı.. misal Denizli olsa öyle yapardı.. Dayı yapmadı..

Dayı gençleri kazanıcam demiyor..

Dayı gençleri kazanıyor..

Buradan bu bloğun dün epeyce kendini rezil etmiş olan Freak'lerine selam olsun..

ne güzel varlıklardır onlar..

anlamayan Dayı'nınkini tutsun..

Unknown dedi ki...

Ulan bi de çıkıp kendilerini noat samisa falan zannedip buraya gelip maç analizi yapmıyor mu şu anti-schusterci freak tayfa. vallahi hastayım bunlara..

barfilozofu dedi ki...

schuster'e laf edenler at gözlüklerini çıkarıp bu maça iyi baksınlar. Başkası olsa ikinci yarıyada aynı kadro ile başlar. nasıl olsa 10 kişiler klasik 60 dakka değişikliği ile alırdı, tabata'yı. Ama o ilk yarıya tabata ile başladı. bunla yetinmeyim ali kuçik ile holosko'nun yerlerini değiştirdi ve ardından klasik holosko golü geldi, ve tabi bunla beraber kaçırdıkları goller...

BJK4EVER dedi ki...

Holosko'ya kufur edenler dunku mactan sonra nasil gelip burada analiz yapiyorsa, Konya ve Kasimpasa'yi yenemiyorken Schuster'ciler nasil gelip analiz yapiyorsa 'anti-Schusterciler' de yapar. Zoruna mi gitti?

@barfilozofu

A.Kucik ve Holosko'nun yerleri degismedi. Ilk yari cift forvet oynadik, ikinci yari da 3 forvete donunce Ali sola gecti, Holosko merkezde oynadi. Onun disinda Tabata'nin girip sistemin degismesi elbette olumlu oldu, ikinci yaridaki oyun cok daha iyiydi.

BJK4EVER dedi ki...

Pardon, bugunku mac olacak elbette.....

Levent dedi ki...

Ehueheh, tam sakin olun, şimdi biri çıkar "Küfrettiğiniz Holosko gol attı ama buna ne diyeceksiniz :(" der diyecektim, yetişemedim.

Hadi yine iyiyiz bir hafta pek ses çıkmaz.

Sertug Ozgur dedi ki...

başkası olsa holosko tek forvet, arkalarında guti,aurelio,ernst,uğur, yüzde 35 top oynama yüzdemiz olurdu.

şu kadar eksiğimiz vardı muhabbeti de cabası.

Sarper dedi ki...

o değilde ben bu bursalıların artisliklerine çok ama çok kıl oluyorum. dün boktular bugün koktular durumu var resmen. ulan direkten dönen mal pozisyon dışında neredeyse ciddi bir tehlike yok kalede. avrupada durum belli, ligde zaten yatışlarla kazanıyorsun filan. iyi oldu ipnelere.

şampiyon beşiktaş
ccc shuster dayı ccc

Unknown dedi ki...

Bundan sonrasini Glasgow Rangers dusunsun..

matiasemilio dedi ki...

başta schuster olmak üzere tüm takımı tebrik etmek gerekiyor gerçekten..eldeki imkanlarla en iyisini başardılar çünkü..
**
blogdaki şu kutuplaşma da gerçekten üzücü,tamam herkesin kendine göre düşüncesi vardır,olacaktır da..fakat bu görüşlerimizi kutuplaşarak paylaşmamalıyız diye düşünüyorum..farklılıklarımız var ama bu platformda bizi birleştiren şey aynı,bunları unutmayalım; aynı takımın taraftarıyız,tutkunuyuz biz,aynı renklere aşığız..
**
delinho'nun sahaya giren bursalının elinden bayrağı alması harikaydı :)

Sertug Ozgur dedi ki...

Golden sonra sırtına çıkılan hocanın adamlığından şüphe ederim. Burası çocuk bahçesi, deve güreşi oynanacak yer değil. Yarın idmanda uzun eşşek oynanır, schuster'e nanik yapılır.

Sarper dedi ki...

şimdi küfür edilen holosko filan diyen arkadaşlar olabilir maksat holosko üzerinden tartışma yaratmak değil sadece resim güzel

http://media1.ntvspor.net/C/I/89/filip600_9UVPP.jpg

alper dedi ki...

handikaplı yeneriz dedik olmadı para kaybettik schuster yüzünden a.k. :))

automatic fernandes postunda nacizane fikrimi belirtmiştim ama şu 433 ten taviz vermek ve baklava 4312 oynamak bize yaramıyor arkadaş ya.gör bunu schuster artık.hep benmi söylücem arkadaş.:))

güzel oldu iyi oldu.kalan 2 maçıda alırız inşallah.şu sakatlık belasından kurtulsak bir an önce iyi olacak bu arada.

Adsız dedi ki...

Melih, ne istihareymiş be kardeşim...öpüyorum yanaklarından...

demek ki Guti'nin ön plana çıkması-çıkartılması gerekiyormuş...bir haftada 3 maç ve üstün performans...demek ki oluyormuş...

olaylara gelince, çok yazık oldu bu güzel güne. işler iyice karıştı, antep maçı seyircisiz oynanabilir, bekleyip görelim...

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 205   Yeni› En yeni» Yorum Gönder

Ara