.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Aralık 2010 Pazar

Sahanın diğer yıldızı..

Kapalı'nın en sevdiğim fotoğrafı bu... Muhtemelen bir Galatasaraylı tarafından 2004 Ekiminde, İnönü yenilendiğinde çekilmiş... İçinde ben de varım, o yüzden de ayrı bir seviyorum zaten...

Bugünün yıldızı Kapalı'dır. Muhteşem bir maç çıkardılar, Özellikle ilk yarıda takımı arkadan ittiler, susmadılar, Bursalıları hiç duymadık sayelerinde... Bu üç maçlık seri takım kadar taraftara da yaradı... Güven önemlidir, Holosko katkısıyla gelen galibiyetler olayın iki tarafına da bir şeyler anlatmıştır umarım... Böyle devam, bahar derbilerinde kısmetse ben de orada olacağım...

11 Yorum:

bacon1903 dedi ki...

Mukemmeldiniz hakikaten bugunde arkadaslar hakkaten bjk taraftarinin kalbi sizsiniz!!!!!!!!

Unknown dedi ki...

Burası Beşiktaş, Alayına gider !
Forza Kapalı, Forza Schuster !

:)

Kartal Bafiler dedi ki...

GS media için çekim yapan bir arkadaşın fotosu bu.Tribün Dergi'de iletişime geçip orjinalini istemiştim,sağ olsun göndermişti.
Fena bir fotorağftır.
Del Bosque vardı o zaman bizde.

threepoint dedi ki...

2004-2005; sürgünün bittiği maç bir nevi. kapılar kırılmış, biletli biletsiz herkes içeri girmişti. çok çok iyi bir tribün olmamıştı belki ama en kalabalık kapalı mevcudu idi.

Siyah8 dedi ki...

İnanıp inanmamak size kalmış ama maç bittikten sonra televizyonu kapatıp Üsküdar'daki evimin terasına çıktım. İnönü'yü izlemeye.. Biraz uğultulu bir şekilde de olsa tezahüratlar duyuluyordu.
Yalan söylüyorsam bir daha Beşiktaş maçı izlemek nasip olmasın. Muhteşemdiniz yine!! Helal Olsun!

yuki the zorba dedi ki...

@kartal bafiler

abi bunun orijinalini bizim eksibesiktas@gmail.com'a atarsan büyük sevaba geçersin...

tearkan dedi ki...

@ kartal bafiler

aslında bir yere yükleyip de buraya linkini koysan daha da büyük sevaba girersin. :)

carlito dedi ki...

Alen abiyi aratmadılar, gerçek Kapalı atmosferini yaşattılar, hepsine helal olsun..

"Sevdik, gönül verdik" tezahüratı söylenmişti maç boyu. Hakan Ş. penaltı kaçırmıştı. Ama asıl maçın dönüm noktası kornerden gelen topu 6 pastan dışarı atmayı başaran Toraman'dı. Yaşlandık lan galiba...

carlito dedi ki...

artı olarak "alen abi sen manyak mısın" tezahuratının ilk söylendiği maçtı, maç öncesi nerdeyse yarım saat söylenmişti Alen abi başta gülüyordu sonra yeter ulan demeye başladı :)
kapalı alt'ın 2 kat büyümüş haliyle altlı üstlü tezahuratın ne kadar yüksek bir ses çıkarabildiğini o maçta farketmişti birçok kişi, bir sonraki sezon da desibel rekoru kırıldı zaten :)

yuki the zorba dedi ki...

soyle bir tribunle yari final oynamak yakisir bize... paket, stadda 45 bin kisi falan...

Yorum Gönder

Ara