.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Kasım 2010 Pazar

STSL 12. Hafta / Gençlerbirliği - Beşiktaş


Ankara 19 Mayıs Stadı
16.00
Abdullah Yılmaz

64 Yorum:

@lperen dedi ki...

6-0 alırız

Ben boyle mactan once konusmayi sevmem de, bana bu maci alacagiz gibi geliyor.

bacon1903 dedi ki...

Gucune guc katmaya geldik!!!!Bjkim yanindayim yarin!!!Aldim biletimi valla dayanamadim pek ugurlu geldigimde soylenemez ya bu sefer ugurlu geleyim bjkima!!!!!

bacon1903 dedi ki...

Sen cesaret edip acmisin ya su postu shelbyl bundan sonra hep sen acican postlari genel istek uzerine insallah!!!!!!

mgonen dedi ki...

Çok sıkıntılı maç... Puan durumu olarak sıkıntılı, rakibin kazandığı ivme yüzünden sıkıntılı...

Gençlerbirliği deplasmanının -doğru düzgün taraftarları olmamasına rağmen- geleneksel olarak bu ligin zor deplasmanlarından biri olması yönüyle sıkıntılı, oyun kalitemiz olarak sıkıntılı...

Rakibin hoca değiştirmiş olmasına rağmen, neredeyse bir buçuk senedir aynı mantıkla yönetiliyor olması ve istikrarlı (Mevcut hoca, Thomas Doll'ün yardımcısıydı), ne oynadığını bilen bir takım olması ve bizimse şu anda sistem oturtabilme evresinde bir takım olmamız nedeniyle sıkıntılı...

Fatih Tekke'nin aforoz edilmiş olması, Bobo'nun sakatlığı, Nobre'nin sakatlıktan yeni çıkmış olması (sadece son bir iki gündür sakatlık sonrası yükleme idmanları yapıyor), Nihat'ın 2 seneden fazla zamandan sonra tam toparlanmaya başlamışken sakatlanıp bizi, o kimliği meçhul "bahtsız bedevi" olduğundan şüphelendirmesi ve tüm bunlar neticesinde ileride, merkezde oynayacak oyuncumuzun kalmaması nedeniyle sıkıntılı...

Tabata ve Holosko'nun varlıkları zaten sıkıntı kaynağı... Hele bunca sakatlık ve eksiklikte her ikisinin de bir şekilde oynayacağını bilmek ıstırap gibi...

Tek umudum; ben ne zaman bir maç hakkında böyle ümitsiz olsam, netice iyi olur... Hadi hayırlısı...

Âdet üzere;

............Rüştü

Hilbert Toraman Ersan İsmail

......Necip Fink Ernst

....Holosko Guti Quaresma

Guti, Fink yerine (kesinlikle Necip yerine değil) orta sahaya alınıp, Nobre ileri uça da konulabilir. Tabii o zaman, bu bambaşka bir oyun plânına dönüşür, klasik hedef santrforlu 4-3-3 olur. Bu ise, daha çok 4-6-0...

Levent dedi ki...

shelbyl açmış, kazanırız.

Totemi bir kenara bırakırsak, "Bobo yok, Fatih yok, ne var lan it!" diyorum. Nobrain'e kaldık. :(

kma dedi ki...

bursa ve fenerin 3'er puan kaybettiği haftada bu maçı kazanırsak yaralar sarılır. ama zor maç. gençler birliği garip bi takım. neyi iyi yapıyor, neresi kötü, tam anlamıyla nasıl bi takım belli değil. bu da maçı zor kılıyor bence.

defansta toramanın yerine zapo oynarsa ersanla beraber daha faydalı olur gibime geliyo. toraman çok geri kaçarak oynuyor. uzun pas deniyor. ersan'ı da bu anlamda bozuyor. bu sene çok kötü.

holosko ve tabatadan biri muhtemelen oynayacak. o konuda yapılacak bişi yok. onlardan biri oynarsa 10, iki birden oynarsa 9 kişiyle yenmemiz lazım. :)

Yensende yenilsende taraftarin senle kartalim...

Sarper dedi ki...

yeneriz yenmeyiz yorumu yapmaktan çok hoşlanmam ama bu maçla ilgili pozitif düşünüyorum, 100 lira basıcam beşiktaşa orana bakmadan

addN0NE dedi ki...

Guti'nin insiyatif alacağı maç olacaktır bence. Gol yollarında sıkça göreceğiz kendisini.

Değişik bir maç olacak ama bizim açımızdan hayırlı sonuçlanacağını tahmin ediyorum.

carlito dedi ki...

tek forvet nobre! hayır yani sistem olarak değil, gerçekten tek forvetimiz nobre, yedeklerde bile başka forvetimiz yok!
quaresma, guti, ernst gibi isimler alıştığımız üst düzey performanslarını sergilerlerse şansımız var ama hiç umutlanmak istemiyorum bu maç için..

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Su donemde baskiyi daha az hissetmek acisindan Ankara'da oynamak avantaj. Besiktas kazanir. Quaresma yavas yavas gucleniyor, o da kendini bulacaktir.

bacon1903 dedi ki...

Insallah bu macla cikisa geceriz ve schusterin sisteminin meyvelerini almaya baslariz!!!

enorton dedi ki...

Bobo'nun Antep Belediye maçında o kondisyonuna rağmen 90 dk oynatılması ve sonucunda sakatlanarak bu maçta oynamayacak olması gerçekten facia bir durum. Bobo oynuyor da ne oluyor diyenler olabilir ama sonuçta elimizdeki en golcü futbolcumuz. Nihat da bu çok önemli Antep Belediye maçında sakatlandıktan sonra elimizde Nobre, holosko kaldı. ( Tekke noldu belli değil, açıklama yok)

Nobre nin sakatlık durumu nasıl bilemiyorum ama sakatlandıktan sonra bir futbolcu ilk 11 başlayamaz gibi bir kuralı olduğunu duydum hocanın bu gerçekse yarın Nobre ilk 11 başlamaz. Nobre yerine Holosko olur.

Onur da yedek olur, yerine Tabata oynar (gençler konusunda Schuster giderek ümitlerimi kırıyor). Ernst - Guti sağ sol iç, ön libero Mehmet A. olur bence...

------------Rüştü-----------

Hilbert Ersan Toraman İsmail

--------Mehmet A.-----------


------Guti----------Ernst----


------------Tabata-----------

----Holosko----------Q7-----

isaac newton dedi ki...

ne gariptir ki sezon başındaki parlak oyunumuzu oynayıp kazanacağımızı hissediyorum,, 3-0 alırız :)

BJK4EVER dedi ki...

Nedense kimse F.Tekke'nin sebepsiz yere kadroya alinmamasindan Schuster'e birsey soylemiyor? Ikiyuzluluk tavan yapmis yine.
Maca gelecek olursak, ya tamam ya devam maci. Eger oyuncular ve antrenor hala birseye inaniyorsa bu maci kazanmalilar, bu macta alinacak bir maglubiyet bizim icin game over demektir. Bu macin telafisi yok, mazereti de yok, son sans bu artik ligde tutunabilmek icin.....

isaac newton dedi ki...

"maçı gençler kazanır. Golü, penaltıdan hurşut atar" :))

Altan Koçak dedi ki...

Holosko'nun maçı olur.

Demedi demeyin... :)

fabianernst dedi ki...

tekke nin geçmişi belli geçmişte neler yaptiği da..ki bu adam bize geldiğinde herkes in tek korkusu sakatlığı bile değildi tekkenin bu hareketleriydi o zamanki postlar araştirilsin o zaman da soylendi bunlar..adam ters bizim hoca da ters ikisinden biri tercih edilecekse o hocadır geçmişinde hocalarıyla turlu turlu arızalıklar olan tekke değildir ..tekke olayından hocaya b.k atmak gerçekten aymazlığın onde gidenidir. ernst ile tartışmadı bu adam kimle tartıştiğinı bilmek lazım..hoca zaten bu adamı ilk geldiginde de istemedigini soyledi aldılar sonra. hiç anlaşamadılar yonetimin hala kafasına gore hareket ettiğini hatirlattı. hocanın istedigi adamları alsalardı lider olurduk demiyorum bakın ama nihat ı bile terimin topçularına benziyor diye silen bizler ne hikmetse hocaya geçirmek için tekke ye umutlar doşemişiz ...aşağıda ki postta guzel bir soz soylemiş arkdasım çok beğendim o sozu ben de kullanmak isterim.alakıasız kişiler için soylenmiş ama ben de hiç dsokunmadan aynı sozu tekke için kullanıyorum..



isterse Drogba olsun bu adami takimimda istemem, antrenor antrenordur bebek bakicisi degil.

özellikle virgulden sonraki lafla 33 yaşından sonra bile değişmediğini gosteren ne olduğu bu kadr belli olan tekke uzerinden sırf hocaya geçirmek isteyenlere selam ederim

BJK4EVER dedi ki...

Ben zaten hocadan yanayim bu tur durumlarda, o tamamen ayri konu. Sadece zamaninda Batuhan ve Aydin yuzunden M.Denizli'ye blogun tamami giydirirken konu F.Tekke-Schuster olunca niye herkes antrenorden yana tavir aliyor onu anlamiyorum. Yoksa elbette hoca haklidir bu tur durumlarda, Schuster haksiz demiyorum zaten.

BJK4EVER dedi ki...

Ilk 11:

Rustu
Uzulmez
Ersan
Toraman
Hilbert
Aurelio
Ernst
Guti
Quaresma
Tabata
Holosko

Tek forvet Holosko, sag acikta yine Tabata, Nobre kulubede. Nasil gol atacagiz merak ediyorum, yine Guti ve Q7'nin ayagina bakacagiz maalesef. Isimiz zor, Nobre'ye ihtiyacimiz var bu macta.

enorton dedi ki...

Bu sefer 11 i doğru tutturdum :)

Nobre idmana 2 gun once basladi, bu macta ilk 11 oynayamaz.

"donen toplar surekli Besiktasli oyuncularda kaliyor."

Su cumleyi duymayali 1.5 ay oldu herhalde. Olumlu isaret.

Guti "Acaba kicimi karistirdim diye mi sari kart gosterdi?" diye dusunuyor su an bence.

Yıldırım Demirören doğru yatırımı yapmış sonunda.Hakemleri satın almış galiba.

25 dakkada götü düştü orta sahanın bu sezonu çıkartamaz bunlar en az ikisi kalpten gider ...

dominic molise dedi ki...

q7 mardinspor'a gelmis cr7 gibi takiliyor..

carlito dedi ki...

shelbyl'in dediği gibi Guti neden kart gördüğünü bile anlayamadı.. sadece Guti değil yabancı futbolcular en ufak bir kart isteme hareketinde sarı kart görebileceklerini hiç düşünmüyorlar bile, zira sadece bizim ligimizdeki hakemler yapıyor bunu, avrupa liglerinde her kart işaretinde anında sarı kart çıkarılmıyor, çok uzatılan itirazlarda çıkarılıyor..

neyse, maça gelirsek Beşiktaş'ın durumu malesef çok farklı değil, yapmak istedikleri her neyse yapamadıkları çok açık.. topun daha çok bizde olmasının nedeni rakibi bir türlü açamayıp sürekli yan pas yapmamızdan kaynaklanıyor, rakip ise her topu kaptığında tehlikeli kontra ataklar yapıyor.. her defasında ofsayt tuzağımıza düşüyor olsalar da bu tehlikeli taktik yüzünden her an gol yiyebiliriz..

ben bu satırları yazarken 45. dk penaltı kazandık ve Guti bu sefer affetmedi.. (keşke geçen hafta affetmeseydi!) penaltı basit bir karar gibi görünse de kesinlikle doğru bir karardı, tabata itildi o pozisyonda.. penaltıyı getiren pozisyonda olduğu gibi daha sık bindirme yapsak kanatlardan gole daha yakın oluruz..

skor avantajını yakalamak iyi oldu, bunu iyi değerlendirmek lazım.. rakip üstümüze gelip boşluklar verecektir, Guti arapaslarıyla, Q7 bitiriciliğiyle ağırlıklarını ortaya koymalılar artık..

bir de şu Holosko'yu allahını seviyorsan çıkart Schuster! ben bıktım onun ezdiği toplardan sen bıkmadın! nobre sağlam değilse Q7 geçsin forvete, Onur da onun yerinde oynasın..

matiasemilio dedi ki...

tam ömer üründüllük maç aslında..
pivot santrfor yok..quaresma sırtı dönük oynayamıyor..Beşiktaşta bloklar arası mesafe temalı onlarca yorum sarfedebilirdi oysa..

dominic molise dedi ki...

bu mactan sonra tabata bbrr brr holosko hilbert brr brr diyenler ve hatta utanmadan aurelio zirt pirt diyenler.
guti q7 anadolu takiminda oynamaz bu halleriyle. su korunmazliklar kaldirilsin

Unknown dedi ki...

holosko futbolcuysa bende götüm

ard dedi ki...

ilk yarının sonunda garip bir penaltı ile öne geçtik. ikinci yarı ayakta duramadı takım. son 10 dakika bir beşiktaşlı olarak utandım tv'yi kapatma noktasına geldim. az evvel 2-0 oldu fakat takım dalga geçtiğimiz antalyaspor,ibbspor gibi vakit geçiriyor. rüştü; o nefret ettiğimiz ömer çatkıç gibi vakit geçirdiği için sarı kart gördü.
akışkan oyun, uzak forvet, box to box vs... ne derseniz deyin takım kötü halde. hem de büyük fiyasko

carlito dedi ki...

skor dışında hiçbir iyi tarafı olmayan bir maçtı.. şahsen kasımpaşa maçında da kötü oynamamıza rağmen son 10 dk kurulan baskı sayesinde bu kadar canım sıkılmamıştı, ama bu maçın sonlarındaki zaman geçirmeler vs. son derece can sıkıcıydı..

takımda ersan dışında çok iyiydi diyebileceğim kimse yoktu bugün..
guti her zaman en iyisini yapma hevesiyle çok top kaybı yaptı, halbuki bazı ataklarda basit olanı yapsa çok daha fazla pozisyona sokabilirdi arkadaşlarını.. Quaresma en hırslı adamımızdı ama oyuna etkisi yeterli değildi, yine de son dk yaptığı asistle skora katkıda bulunmasına sevindim..
hilbert çok koşuyor, savaşıyor vs. ama yeteneği de bir o kadar kısıtlı.. son dk attığı golde iyi bir vuruş yaptı ama öncesinde de birçok atakta kötü tercihleriyle golü önleyen adamdı.. ama daha iyisi gelene kadar sağ bekte şu an tek isim gibi görünüyor..
holosko için söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum, sezonun tartışmasız en kötüsü.. ona okuduğum belalardan dolayı Allah beni affetsin!
umarım Bobo haftaya oynayacaktır..

barfilozofu dedi ki...

maçın adamı tartışmasız Hilbert. Gol attı diye değil. 90+5'te 60 metre depar atabileceğini gösterdiği için...

tearkan dedi ki...

Geçen sene Rıdvan ortalarda yoktu, niye kadroda yok denmez, sakat denirdi. Aydın'ı yolladık bakın gittiği yerde de oynamadı, zaten antrenmanlarda da çalışmıyordu dendi. Schuster Tekke'yi kadroya almayınca hemen niye almıyor, almaması niye sorgulanmıyor.

Gitsin de rahat edin valla. Şu gazınız bi çıksın.

enorton dedi ki...

Çok şükür kazandık, kadroya baktım da ismail - İbrahim tercihinde yanılmışım, yine tutturamadım :)

Üstünde konuşmaya gerek yok, mutlaka kazanmamız gereken maçtı ve kazandık.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Bu tip maclarda iyi futbol beklemek hayaldir. Uzun uzadiya analiz yapmaya gerek yok, kazanmak onemliydi. 1-2 mac ust uste kazanabilirsek takim iyi oynamaya baslayacaktir.

BJK4EVER dedi ki...

@tearkan

F.Tekke kadroda olmaliydi dedim mi ben? Bazilari 2 turlu yorum yapiyor. Gecen sene nasil A.Kucik oynamaz vs denirdi, bu sene bu Holosko ve Tabata'yi oynatip kulubeye bile almayan Schuster, ama birsey denmiyor. Daha 5 mac evvel kazanamiyoruz ama iyi oynuyoruz diye adam korunurdu, simdi de bok gibi oynadik ama kazanmak onemli deniyor, komedi gibi. Burada zaten onemli olan kisilerin bakis acisi ve olayi subjektif degerlendirmedir, icerigi tamamen gectim.

Maca da gelecek olursak, ilk 20 dakika iyi oynayip pili bitirdik, sonra sansli bir penaltiyla one gectik, ikinci yari hicbirsey oynamadan Rustu sayesinde kazandik maci. Bu mactaki en pozitif olay ise Schuster'in oyuna yerinde mudaheleleriydi ve 3 puani kazanmamiz, gerisi cok kotu....

BJK4EVER dedi ki...

@tearkan

F.Tekke kadroda olmaliydi dedim mi ben? Bazilari 2 turlu yorum yapiyor. Gecen sene nasil A.Kucik oynamaz vs denirdi, bu sene bu Holosko ve Tabata'yi oynatip kulubeye bile almayan Schuster, ama birsey denmiyor. Daha 5 mac evvel kazanamiyoruz ama iyi oynuyoruz diye adam korunurdu, simdi de bok gibi oynadik ama kazanmak onemli deniyor, komedi gibi. Burada zaten onemli olan kisilerin bakis acisi ve olayi subjektif degerlendirmedir, icerigi tamamen gectim.

Maca da gelecek olursak, ilk 20 dakika iyi oynayip pili bitirdik, sonra sansli bir penaltiyla one gectik, ikinci yari hicbirsey oynamadan Rustu sayesinde kazandik maci. Bu mactaki en pozitif olay ise Schuster'in oyuna yerinde mudaheleleriydi ve 3 puani kazanmamiz, gerisi cok kotu....

tearkan dedi ki...

Aynı şeyden bahsediyoruz zaten. Denizli zamanında antremanda ne olduğunu bilmiyoruz almıyorsa vardır bi bildiği deniyordu mesela. Bence de tamamen bakış açısıyla alakalı bu durum.

Unknown dedi ki...

Rustuyu tebrik etmek gerekir, Serkanin sutunu bugun cok az kaleci cikarabilir. Haftalar sonra maci gol yemeden bitirmemiz de sevindirici haber.

Sertug Ozgur dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Sertug Ozgur dedi ki...

Bjk4ever senin hakkında yorum yaptım ama sildim. Küfür hakaret etmedim merak etme zaten sağda halen görülüyor. Şu geçen sene eleştirenler nerdeydi muhabbetinden sıkıldım kısacası. Şu bloga yorum yapma motivasyonumu düşürüyor benim.

lamhaltas dedi ki...

bu macta dikkatimi ceken bir nokta var. ikinci yari besiktas top rakipteyken belirgin sekilde 4-4-1-1 sekline donuyordu ve ortasaha soldan saga holosko-ernst-aurelio-tabata seklinde diziliyor guti hemen onlerinde pozisyon aliyor ve q7 en ileride bulunuyordu. topu kazandigimizda kisa yoldan gutiye verip soldan holosko ve ileride q7 kosulariyla farki acmaya calisiyorduk.

kafama takilan nokta ise q7 ve gutinin ozellikle son yarim saatte inatla holoskonun kosularini gormezden gelmeleriydi. hatta bir pozisyonda holosko topu q7ye vermeyip kaleye sut atti ve q7 diregi tekmeledi ki holoskonun tepkisiydi topu vermemek. tamam kotu oynayabilir holosko ama musait durumdayken pas atilmamasi iyice dengesini bozdu ve bircok pozisyonda nereye kosacagini sasirdi(bkz. bir pozisyonda guti topla yaya dogru yaklasirken holosko once soldan dikine kosuyu yapti pas gelmeyince savunma arkasindan saga dogru paralel bir kosu ile devam etti ve guti bu sirada topu ezdi.)

bu durumu benden baskasi farkettimi merak ettim?

carlito dedi ki...

@hmm

ben farkettim kardeşim, peki sence neden hem Guti hem Q7 özellikle Holosko'ya pas vermekten kaçınıyorlardı? aldığı her topu, ama gerçekten istisnasız her topu ezdiği, kaptırdığı veya ayağından açtığı için olabilir mi acaba? evet Guti'nin de ezdiği toplar oldu ama müthiş paslarını da gördük..
inanmayanlar veya farketmeyenler tekrar 90 dksını izlesin maçın, Holosko'nun tek bir olumlu hareketini görürlerse bana söylesinler.. ben hayatımda bu kadar berbat bir performans çok az gördüm..

fabianernst dedi ki...

ya bence nasıl olsa topları eziyor diye atmıyorlar holoskoya ilk yarı çok guzel bir topu kafasıyla imkansız bir şekilde yukseltti tabatanın pasıydı...bir de topu alakasız bir yerde pas veriyim dedi ama kimse anlamadı ilk yarıda ceza sağasının sağında ..o kadar çok top eziyor ki guti ile q7 ikili oynuyorlar top verildiğinde (ki bir kerede topun ustunden atlayayım dedi gene) ilk yarı da aptalca işler yaptiğini gorunce ikinci yarı atmadılar..aynı holosko sivas maçının ikinci yarısında da ikinci yarı kontralara uygun bir ortam olduğunda da tam onun istegi oyun dedik ordada çok kritik topları ezdi kesinlikle beşiktaşın topçusu değil burak yılmaza mal derdim holosko onun 10 katı salaklıkta

fabianernst dedi ki...

@carlito
pişti olduk biraz :) tam bir şeyler yazıyım yolliyim dedim..sayfayı yeniledim benim yorumun ustunde nerdeyse aynı yazı farklı nick sadece

lamhaltas dedi ki...

evet kismen katiliyorum dediklerinize. ama bu takim ruhuna zarar verir. ya da takim ruhunun coktan zarar gordugune isarettir. saglikli bir goruntu oldugunu dusunmuyorum takim olarak dusundugumuzde.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

@hmm

Kasitli olmasa bile futbolcunun bilinc altina yerlesir. Kendini Guti'nin yerine koy, soldan Q7 sagdan Holosko kosuyor, hangisine verirsin topu? Saniyeler icinde verilen kararlar sonucta. Dedigim gibi Holosko o kadar topu ezdikten sonra, bilinc altinda ona karsi bir guvensizlik olusur ister istemez.

Unknown dedi ki...

algida secicilik.

bisyar dedi ki...

SAF artik bitti. Aston Villa'yi hele de bu kadar eksigi varken yenemiyorsan ne isin var premiership'te. Ancelotti zaten bitti zira kendi sahasinda Sunderland'e yenildi. Ki O chelsea "sistemi" bazilarina gore 1 senede otuurtmustu (daha once ranieri hic bir sey yapmamisti cunku). Kovulsun o da. Wenger kac senedir sampiyon olamiyor o da gitsin. mancini bu kadar paraya hala lig lideri degil. o zaten gitsin.
herkes gitsin. yeter ki biz kafamizi yormayalim. cunku boyle dusunmeden (dusunemedigimizi gostermeden) idare ediyoruz. ne gerek var futbolun kompleks yanlarina bakmaya.

herkes gitsin. hep bir onceki TD geri gelsin. hele bir de o bir onceki TD turk ise daha ne isteriz. hem demagojik olur, hem populist olur, hem milliyetci olur, hem de sanki bu isten cidden anliyormus gibi gozukuruz.

ne guzel kandiriyoruz kendimizi sanki hakikaten futboldan zevk aliyormus gibi.

fabianernst dedi ki...

@bisyar
lucescu ile denizlinin suçu neydi diyip hocaya geçirdik biz hala ikisi üstünden geçirmeye de devam ediyoruz..
tabatanın antepteki performansı buydu nie bizde boyle oynuyor dedik sanki geçn sene 30 gol atmış gibi butakımda.bu adam alınırken hocamız kimdi geçen sene acaba.ama yok yd sığır da hocaya gene laf yok.
100.yıldaki kadrodaki vasatları biliyoz da o kadro o zamanın en iyi kadrosu değil miydi yok yok biz bunu da hatırlamaadık..
adam santrafor dedi yırtındı biz nihat nobre bobo holosko dedik ne gereği var dedik..denizlinin ne suçu vardı die adama bunlarla bana bir şeyler yap demeye devam ettik..
turk futbolunun en 'efendi' çoçuğu tekkeyi sildiği için bizi hor gorduğunu de anladık..ernst eger kotu oynarsa ya tekkeyi siliyor ernsti kesmiyor deriz sırf ona giydirmek için bekliyorum yakında boyle bir şey.
adam savunmayı ilerde kurup bir şeyler yapmaya çalıştı vuran vurana şimdi denizli gibi oynatıyor ya denizlinin ne suçu vardı yaaaa dedik..
denizli ve lucee hasretimizden ona nefret ettik 3 maglubiyetle açığa da çıkardık..yakında yd yuzunden bile hocaya giydireceğiz bekle bu gunler daha iyi gunler

dominic molise dedi ki...

basima bir sey gelmeyecekse ben quaresma'yi sevmiyorum. besiktas'liyim.

Levent dedi ki...

@dominic molise,

Quaresma'yı sevmiyor musun? Nedenini de der misin acaba?

Unknown dedi ki...

@dominic molise

basima bir sey gelmeyecekse ben de bazı besiktaslilari sevmiyorum. Besiktas'liyim.

Unknown dedi ki...

@bisyar
bir eklemede Liverpool'a yapabilirsin zira Roy Hodgson 13 macta 5 maglubiyet 4 beraberlik aldi. Futbolun "F"sinden anlamaynlar Liverpool'a hocalik yapiyor olacak is degil.

bacon1903 dedi ki...

Ben staddaydim tribunlerin bjka ait kismi doldu.Bu macta kotu oynadiysak hangi macta iyi oynamistik pardon????Ilk yari sezon basindaki oyunumuza yakin oynadik.Gayet iyi oynadik.Pozisyonda kisir kaldik nedeni holoskonun inanilmaz yetersiz olmasi,q7nin formunu bulmaya calismasi,tabatanin istekli ama yetersiz oyunu.Orta saha 3lusu yavasmi oynuyor yoksa ondeki 3lu sabit durdugundan caresizmi kaliyorlar????Bence 2.secenek.2.yari schuster hic yapmadigini yapti oyunun merkezini geriye cekti.ARKADASLAR BUNU ZAMAN ZAMAN BARCELONADA YAPIYOR YAPMIYOR MU????Acik alanlar vardi ama holosko ya defansda kaliyodu yada sacmaliyodu.Q7 birkac pozisyon yaratti ama o form tutma devresinde.(Gol pasi superdi)Guti acik alanda bariz sekilde yetersiz kaldi.(Gutiyi ilk kez bugun begenmedim)Hilbert sag acikta heleki skor avantaji bizde oldugu zaman acaip yararli olur ve bu oyuncu 2.yari onumde seyredince kendime cusss yuhh diyorum.Adam i.uzulmezin alman versiyonu inanilmaz kosuyor arkadaslar!!!!!Macin yildizi kesinlikle hilbert bende ekremi dortgozle bekliyorum!!!!

gnyz dedi ki...

e tabi fatih'in geçmişi sabıkalı schuster hatalı olacak değil ya! işimize gelmediği zaman anremanları mı takip ediyorsunuz nerden biliyorsunuz deyip işimize geldiği zamanda fatih'in geçmişi sabıkalıydı zaten dememek lazım. tabi sizde antremanları, maç sonlarını takip etmiyorsanız. hocanında fatih tekke'den özür dilediği yazıldı çizildi tabi o da basının uydurması değilse! ayrıca hoca fatih'in alınmasını istememiş olabilirde fatih'î de oynatmaya başlamıştı. kayseri maçı sonradan, mersin maçı ilk 11, sivas maçı(iplerin koptuğu maç) yine sonradan oyuna girdi. yani "hiç anlaşamıdılar" gibi bir durumda söz konusu değil herhalde.

ve yine fatih tekke geldiğinde hangi postlarda burada yazan çizenler fatih'in geçmişte yaptığı "bu gibi hareketler" ile ilgili korkularını dile getirdi bilmiyorumda fatih'in geldiği dönemde onunla ilgili/alakalı açılan 4 tane postu üşenmeden tek tek okudum :) bir kişi hariç hiçbir Allah'ın kuluda fatih'in sorunlu bir tip olduğunu felan söylememiş(cemaat ve askerlik sorununu kastetmiyorsanız tabi)aksine büyük çoğunluk gelişinden memnuniyetini bildirmiş. mevcut postlar ve yorumlar yerinde duruyor isteyen ve üşenmiyenler bakabilir.

yani demem o ki hocaya bok atılıyor deyip işimize geldiği gibide yorum yapmıyalım

fatih tekke suçsuzdur ya da hoca hatalıdır felan demiyorum.

fabianernst dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fabianernst dedi ki...

bu arada tekkeye fena geçırenlerin başında geliyorum ama daha oncede yazdığım gibi hoca da ters orası ayrı konu o da sutten çıkmış ak kaşık değil yani bir nevi.... senol hocayla boyle bir durum olurmuydu derseniz olmaz derim hocaya yardırdığım entryler var burada ozellikle fener maçıyla alakalı olanlar a bakın isterseniz... bu adamın savunucuyum çunku kadikoy de ve ts de maçlara hakanla veya ilk 11 tercihleriyle ( ayrıca holskoyu sol kanatta oynatmakta ısrar edip serkan balcıyı maçın yıldızı yapması gibi) değil de yedek kulubesindeki oturuşuyla eleştirildiği için onu savunmak boynumuzun borcu bir nevi

fabianernst dedi ki...

ya tabi o bir kişininde guzel bir yorumu var ama(ki tekke geldiğinde herkesin az çok tek korktuğu noktayı da soylemiş zaten)..yoksa oley tekke geldi dertler bitti durumu da yok açıkçası buradan antreman takipçisi nostradamus tearken a selam edelim ayrıca :)

fabianernst dedi ki...

bu arada tekke nin ne kadar huzurlu! bir tip olduğunu butun spor camiasından saklayıp yorum yazmadığım için hepinizden özür diliyorum :))meğer ondaki bu buyuk mulayimliği huzuru ve mutluluğu hiç duymayan bizler benden yorumlar bekliyormuş...mister spagetti esprisini veya buna benzer iddaları benden öğrenemediğiniz için o zamanlar vicdan azabı bile çekiyorum şuan:).tekke bizi nirvanaya bile ulaştırablir ileride aman dikkat

Unknown dedi ki...

holosko slovakcada zarar,ziyan anlamına geliyormuş.

ceyhun dedi ki...

guti'yi izlerken delgado'yu görür oldum bir ara. takıma adam gibi pas yaptırmak adına aldığı riskleri görünce benzer hataları yaptılar sanki.

kesinlikle delgado ve guti birbirine denk oyuncular değildir ve guti sıradan performansıyla çok daha büyük işler yapabilecek bir oyuncudur kabul ama oyun zihniyeti bu takım içinde risk almak durumunda bırakıyor bu tarz adamları. futbola bakışları ve yapması gerekenler adına saha içinde uğraşıları aynı sanki.

maçta guti topu ayağına almadan oyun kuramadı beşiktaş, rakip guti'nin peşine bir adam takınca da sürekli zorlama paslar yapmaya başladı, yazık yahu... çok klasik olacak ama önünde tabata yerine bir delgado ve onun oyundan çıkmasını bekleyen bir onur bayramoğlu ile çok farklı olabilirdi bu takım. ama bunun da bir kesinliği yok tabi ki. en azından tabata'nın takımın en çok koşan oyuncusu olduğunu ve hakkını vermek gerektiğini de unutmamak lazım.

Yorum Gönder

Ara