.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Kasım 2010 Pazar

Sen Allah'ın Bir Lütfusun

29 Yorum:

Unknown dedi ki...

MaşaAllah paşama. Şimdi sıra bursa'da.

erenn dedi ki...

ben onu yirim yirim

SomosTodos13 dedi ki...

yokluğunda üşürüyoruz!

EnisteKolaKoy dedi ki...

guti'nin ikinci golden sonra tribüne koşması muhteşemdi.

deniz dedi ki...

Biraz daha az tekme atsalar da şu iki sene doyasıya izlesek.

Unknown dedi ki...

yaptığı işaretin manası ne? gs 2. lige mi : P :)

enzo scifo dedi ki...

2'sini de aşağı indirdim diyor sanırım :)
edit: fb'ye penaltıdan golü vardı

Arturo dedi ki...

Guti Beşiktaş ve Türk Futbolu için büyük bir şanstır. Bu ülkede sadece yatan onca yabancıya karşın yaşına bakmadan var gücüyle çalışıyor. Bu çok önemli! Oynamak istiyor! Oyunu kuran kişi ve takımın beyni. Bu kadar tekme arasında oynamak zor gerçekten. hakemlerin bu konuda biraz daha dikkatli olması lazım. Alex, Quaresma, Guti, Elano gibi oyuncular adam eksiltmeye korkuyorlar bazen. Arkadan gelecek tekmenin şiddeti belli değil çünkü.

tearkan dedi ki...

İkinci golde Nobre iki kere topu istediği yeri işaret etti. İlkinde top İsmail'deydi. Allahtan Nobre'yi dinlemek yerine topu bir bilene verdi de top tam olarak da Nobre'nin işaret ettiği yere ve sonrasında da ağlara gitti.

Jig§aW dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kartal Bafiler dedi ki...

Guti'ye Nobre'ye pas atmak zorunda kaldığı için özel prim verilmesini talep ediyorum.

Jig§aW dedi ki...

i.altınsay biliyorsunuz guti ye bile laf söyledi. illa eleştri olsun diye konuşmak yakışmıyor kanımca. bırakın da şu adamın tadını çıkaralım bea. bonservisine para verilmiyorsa bu seviye futbolcuların yaşına falan bakılmadan almak lazım. bu adam başka ya guti haz.

BJK4EVER dedi ki...

I.Altinsay'i secimlerden sonra takip etmiyorum bile. O kadar konusuyorsan secimlerde cikacaktin ve aday olacaktin. Onu bile yapmayip Omer Baba edasiyla herkese nasihat edersen millet de yeter be der bir noktadan sonra. Kendin ne yaptin ki milleti elestiriyorsun? Herseyi PL'e baglamasi zaten artik komik olmaya baslamisti....

Crow dedi ki...

fernandes gutinin daha hücumda oynamasını sağlayacaktır sanıyorum

selo dedi ki...

anlatılmaz yaşanır
bu adam sanki 10 senedir bizde deli ibo kadar hırslı süpersin süper!

renom dedi ki...

EnisteKolaKoy da söylemiş ama Guti haz.'ın tribüne koşması harikaydı. bu adam geldiği zaman kaprisli , buraya yatmaya geldi diyenlere selam olsun. profesyonelin birebir kelime karşılığıdır kendisi..

Arturo dedi ki...

Guti'nin basın GS maçından sonraki basın açıklaması: İyi ki Beşiktaş'a gelmişim! http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/28465/iyi-ki-besiktasa-gelmisim

Ahmet Canseven dedi ki...

Böyle bir gerizekalılık yok. Bunlar babadan oğula nesil heralde. Bunlar badaban oğula. Ana avrat şimdi küfür edecem ama edemiyorum çünkü doğru örnek olmaya çalışıyorum.

Bu ne?
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2010/11/29/gutiden_ilk_tecavuz_aciklamasi#

Bu nasıl gazetecilik ya. Adam neden şikayet ediyor, bunların haberi veriş şekline bak.Başlığa bak ya. Doğuş'tan gelsin bunlara "bunlar babadan oğula nesil heralde püuhh"

Pamukk dedi ki...

gözlerimin nurusun

fabianernst dedi ki...

@ahmet canseven
ya ben bu haberde geçen iddalarla ilgili hiç haber okumadım nerede yazdı guti kızlara tecavuz etti diye takvim hurriyet fln mı

Zibidi dedi ki...

Guti Hazretleri :)

Ahmet Canseven dedi ki...

@fabianernst
Açıkcası ben de okumadım ama sanırım Guti'ye birileri okumuş ve o da tepkili.
Sabah'ın "Guti'den ilk tecavüz açıklaması" başlığı da Guti'nin bu tepkisini ne derece yansıtıyor, onu anlayamadım ben.

Ntvspor'da Guti'nin basın açıklamasını vermiş ama "iyi ki Beşiktaş'a gelmişim" şeklinde.

Guti'nin söyledikleri aynıyken, sabah ana sayfasında bu açıklamalar "Guti'nin tecavüz açıklaması" flaş flaş bomba bomba gibi verilirken,Ntvspor "iyi ki Beşiktaşa'a gelmişim"şeklinde veriyor.

Ahmet Canseven dedi ki...

Ayrıca ilk tecavüz nedir yaa? Yakında ikinci tecavüzü de mi açıklatacak bu muhteremler?

fabianernst dedi ki...

@ahmet canseven
ya orası oyle hocam o manşet okuzluk gostergesidir bence... bu arada doğuşun o goruntusu ne ya oyle son iki haftadır herkes birbirine yolluyor ..neye bu kadr sinirlenmiş orada fena yani :))

Ahmet Canseven dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fabianernst dedi ki...

@ahmet
aa tamam yeni jeton duştu...onun da çoçukluğu oralarda geçmişti hatta o zaman da canlı yayınlara çıkıp anılarını anlatmıştı...
neyse konu dağılıyor hem doğuş hem de ahmet haklı beyler ....

Ahmet Canseven dedi ki...

@fabianernst
Uzun versiyonu var onun. Çocuk esirgeme kurumuna bağlı çocuk yuvalarında ki şiddete tepkiliydi sanırım. Doğuş haklı beyler.
Guti ise çok haklı... (dicektim ben de konu dağılmasın diye)

Emre A. dedi ki...

adamın gollerden sonra yüzündeki o ifade. takımı sahiplenişi, gülümseyişi tarif edilecek gibi değil. bi de bu adam hakkında neler söylenmişti. gerçekten harika bir insan ve biz de çok şanslıyız. hele ben yıllardır hayran olduğum insan, benim aşık olduğum takımımın formasını giyiyor. aynı takım için mutlu olup gülümsüyoruz aynı takım için üzülüyoruz. daha ne ister ki insan.

Yaz Helvası dedi ki...

Guti'nin golden sonraki gülümsemesi bana Sergen'in şampiyonluk getiren golden sonraki gülümsemesini hatırlattı, sanıyorum bir GS maçında bu kadar içten gülen son isim oydu. Maçın bana başka neler hatırlattığı diğer anılar için(Cenk'e ve Nietzsche'ye atıfta bulunup iyileşmeme engel olan hadiseler de diyebiliriz):

http://bonlibero.blogspot.com/2010/11/galatasaray-1-2-besiktas-unutamadklarm.html

Yorum Gönder

Ara