.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Kasım 2010 Pazartesi

Jessie => Gürcan Ulusoy

Kişisel bir takım işler ve telaşlar nedeniyle bir süre blogdan uzak kaldım. Dönüşte de yıllardır kullandığım nick'imden ismime geçiş yapıyorum. Sonra sormayın bu kim diye...Bir süredir ne buraya ne de yazı yazdığım diğer mecraya ( sporyazarlari.net )  yazı göndermiyordum. İçimden gelmiyordu. Uzaklaşmıştım. Bir de, ne yazarsan yaz, yazıyı ve seni kafasında oturttuğu kalıplar içerisinde değerlendiren bir kitle oluşmuştu... "Beşiktaş'ın Hıncal'ı" dediler... Hıncal nitelemesinden de rencide olduğum yok, onu da söyleyeyim. Biz resmi sitede "Pembe Kazaklı Hıncal Uluç" basın açıklamalarının değil, gerekirse Hıncal Uluç'ların da yanında oluruz...

Her dediğimin, her yazdığımın arkasındayım. "Çok saçma!" diye gelen geri bildirimlere kulağım kapalı. Çünkü sorduğum ve yazarken cevabını aradığım tek soru var; "Neden?"

Bu bloga yazarkenki keyif - samimi söylüyorum - bambaşka. Daha çok okunan, daha meşhur bir yerde yazmanın bu kadar tadı yok. İstiyorum ki bu blog da daha çok tanınır, takip edilir olsun. Diğer yandan da -siz- kemik okuyucu ve yorumcu kitlemiz değişmesin istiyorum...

Neyse efendim...

"Ekşi Beşiktaş'ta küslük olmaz, herkes elini taşın altına sokacak..."
www.twitter.com/gurcanulusoy

24 Yorum:

tathar dedi ki...

hoşgeldin gürcan.

addN0NE dedi ki...

Tekrar hoşgeldin.

Hehehe hos geldin bob. Aferim lo!

matiasemilio dedi ki...

bir buçuk yıldır bende oluşan izlenim 'sözüm odun gibi olsun,hakikat olsun tek' (M.Akif) ekolünün son temsilcilerinden olman jessie,pardon gürcan abi..yürüyedur; her ne kadar fazla duygusal bir taraftar olsam da bazen gerçeklerle yüzleşmek daha iyi oluyor sanki..

yuki the zorba dedi ki...

Hıncal diyen ilk benim :) Yanlislik olmasın...

Pamukk dedi ki...

oooo kimler gelmiş hoşgelmiş

berry dedi ki...

özlettin kendini gürcan , hoşgeldin ;)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

çakallık yapma oya :)

berry dedi ki...

hahah!

kesinlikle çok şık oldu, ismin hayırlı olsun :)

gnyz dedi ki...

Hıncal gibi ota boka aklınıza gelecek herşeye ahkam kesip bir de başkalarına hıncal diyenlerin hastasıyım

Unknown dedi ki...

Arkadas sen Besiktasin sampiyonlugunu baltaladin hala buraya gelip post girebiliyorsun. Sen gittin gideli mac kazanamaz olduk, purplepurple'la kumeye dusecektik neredeyse, sagosun eser geldide galibiyeti hatirladik.
saka saka hosgeldin, bundan sonra yine sen ac ama mac postlarini.

Unknown dedi ki...

"Ekşi Beşiktaş'ta küslük olmaz, herkes elini taşın altına sokacak..."


sanirim bilmedigimiz baska seyler var bu ufak ayriligin arkasinda...

esgo dedi ki...

isim soyisimle yazmanın da suyu çıktı arkadaş, oldu olacak tc kimlik no da verseydin ... yeni nick önerilerine açığım :p ( jessie ya da gürcan farketmeksizin yazar listesindeki alfabetik sırada yerinin değişmemesi de enteresan.. evet gürcan bu haftada yerinde saydı

RuFF dedi ki...

Çocukluk yapma şampiyon Ekşibeşiktaş'a küsülmez.. :):)

Hakkaten küslük olmuyor bende çok denedim uzak kalmayı ama mümkün değil.
Beşiktaş ın benim hayatımda yeri bambaşka.
Olmazsa olmaz derlerya aynen öyle

Doğruları ve yanlışları ile bu camia bizim.

Tekrar hoşgeldin şampiyon :)

Unknown dedi ki...

Eser sana nick onerim KomandoDelgado :D

fabianernst dedi ki...

jessie veya gürcan hoş geldin. yalan yok bazı yazılarını severim bazı yazılarını goruşlerini de çok sevmem.aslında kufur ve hardcore laflar olmayınca tartışma ortamı çok da kotu değildir.maç topiklerini sen açarsan bu sene şampiyon oluruz :) inşallah hep sen açarsin mesele bjk ın iyiliği :)

neyse bilmiyorum alakasız oldu bu postun altına şu yazcaklarım ama yazalım...sergen daha yeni lazio deplasmanında ilhan mansızla ahmet dursunun lucescuya saldırdığını soyledi..asıl onenmlisi kartal yiğitin haberi doğruymuş baştan sona her ayrıntı doğruymuş.bizzat takımdakilerle konuşup bunu doğrulatmış.cidden doğruysa bizim takım ilerde karışır tekke nin mazisi belli tehlikenin farkında mıyız

sihroje dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sihroje dedi ki...

Sadece sen değil , diğer yazarlar da uzun zamandır ekşibeşiktaştan uzak gibiler . Yazar sayısıyla yazı sayısı oranı dengesiz , şaşırtıcı :))

Zamaninda gene bu blogda "Hincallik" mevzusu uzerine yazmistim. Hincal olmak icin once saglam bir birikim edinmek, daha sonra da kendini guncellememek gerekir. Oyle herkes Hincal olamaz. :)

Neyse, hos geldin abi, sen yokken ben suyu isittim :P

ndr dedi ki...

bence bobo nobre'den daha iyi , diğer yorumlar çok saçma :D

Unknown dedi ki...

Tabi bazılarının blogu boşlama hakkı var ; bazılarının yok..

repLanigre dedi ki...

aynen öyle abi, gürcan gibi bu blogun kurulmasinda bu hale gelmesinde bu kadar emegi olan adamin blogu boslama hakki var.

ama hic bi noktasinda olaya dahil olmayanlarin, kendisinden haber alinamayanlarin, iletisime gecmek icin ugrasilmasina ragmen ulasilamadiktan sonra en kibar tabirle "alinganlik yapmaya" pek hakki yok bence.

Adsız dedi ki...

cool...

Yorum Gönder

Ara