.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

7 Ekim 2010 Perşembe

Gölge etmeyin

Sizler Beşiktaş Liverpool maçında 8-0 yenildikten sonra bu çocukların gözlerine siyah bant çekenler değil misiniz? Sanki bir suç işlemiş, sanki şerefsizlik yapmış gibi davrananlar değil misiniz? Siz bildirildi, haber alındı, öğrenildi kalıpları ile sabah akşam yalan haberin dibine vuranlar değil misiniz? Siz her transfer dönemi üç yüz tane isim ortaya atıp biri tutunca, bakın x tarihinde ilk biz söyledik diyenler değil misiniz? Siz Beşiktaş curling takımı(!) diye bir takımın katılacağı turnuvayı sayfalarınıza taşıyan arkadaşlar değil misiniz? Siz spor gazeteciliği nasıl yapılır diye bir gün Almanya’ya, Fransa’ya, İtalya’ya bakmadan kendinizi bir numara ilan edenler değil misiniz? Beşiktaş iyi yolda, Beşiktaş tökezlese yenilse bile hiç olmadığı kadar iyi sinyaller veriyor ya, ortaya çıkmanız gerekiyor değil mi, yarın bir noktadan Rijkaard'a sallayacağınız gibi, yarın işinize gelmemeye başladığında Aykut kocaman'a sallayacağınız gibi… Schuster'in ne yaptığı da, neyi niçin yaptığı da ortada ki kendisi resmi açıklama da yaptı ancak şunu söylemek zorundayım ki artık yemiyoruz, artık ucuz kaçıyor artık yutulmuyor bu otuz sene önceki anlayışınız.. Canavar gibi okuyan, araştıran, neyin ne olduğunu bilen yeni bir kitle var karşınızda ve artık üzülerek söylüyorum ki değişmeniz gerekecek… Beşiktaş iyi gidiyor, Schuster ile daha da iyiye gidecek, yeter ki gölge etmeyin, ucuz hesapların içinde olmayın, zira komik oluyorsunuz!!!

21 Yorum:

Pamukk dedi ki...

böyle basına müstehak bu hareketler ya neyse

kuduz dedi ki...

Türkiye'de en çok yalan haberi yapan kesim spor basınıdır. Hayatları palavra, yalan dolan ve hile hurdayla doludur zaten başka türlü para kazanabilecek adamlarda değillerdir zaten.

Fakat yazıda çok güzel belirtmişsiniz yeni bir kitle var ve o kitle bunları "yemez".

Bellamy. dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
fabianernst dedi ki...

şerefsizlik haysiyetsizlık..haberdeki argumanlar da linç kulturunu oluşturmak için yapılan argumanlar provake etmeye çalışıyorlar.kitleleri

fabianernst dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15979424.asp?gid=362
bu haberdede
Trabzon yenilgisinin kızgınlığını üstünden atamyan
atamayan kelimesini yazmaktan aciz okuzler bunlar sozde gazeteciler

schuster s... yiyin siz.

hacılar o değil bakın aynı sikko yayın organının dünkü haberini okuyayım da gülün:
Diego'nun transferiyle Wolfsburg'un GS'ye bıraktığı Misimovic'ten memnun kalmayan GS, Wolfsburg'a Diego için Misimovic+para teklif edecekmiş ahahahhaha size maaş ödeyen patronunuzu öpeyim (yanaklarından)

akn dedi ki...

"tüm dünya almanın daşşağını yesin"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, bugün basında yer alan, dünkü antrenmandaki hareketinin yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Alman teknik adam, siyah-beyazlı kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, ''Antrenman sırasında farkında olmadan yapmış olduğum bir hareketin yanlış anlaşılmasından büyük üzüntü duydum. Refleks sırasında ortaya çıkan bu hareket, asla gazetecilere yönelik yapılmış bir hareket değildir. Gayriihtiyari bu hareketimin kamuoyuna bu şekilde yansıtılması da beni çok üzmüştür'' ifadelerini kullandı.

tannhauser dedi ki...

bunlar basının sevinç çığlıkları aslında. "sonunda şuster bizi bir yerine takıyor"un sevinci... (schuster yazamayan basın mensubu da bir başka dram tabi)

BJK4EVER dedi ki...

Keske cikarip sallasaymis basina, hep onlar mi antrenore sallayacak....

helldoradotcom dedi ki...

Genel olarak Bilgili donemi yonetim anlayisini begensem de Pascal'in gonderilisinin bugunku haberlere zemin hazirladigini dusunuyorum. yonetimin davranisi o gun de sacma gelmisti bugun de sacma oldugu gun gibi ortaya cikti. O gunlerde yonetim "..munferit bir olaydir, kulagini cektik.." tarzi ortam yumusatici bir aciklama yapmis olsaydi hem Pascal'dan daha fazla faydalanirdik hem de bugunki haber yapilmazdi.. Her s.kini tutani gondersek takimda adam kalmaz beyler!

tearkan dedi ki...

Pusuya yatarcasına oturup bekler ve bir falsosunu yakalamaya çalışırsan sonucunda illa ki buna benzer bir görüntü yakalarsın. Sonra da onu nasıl yansıtacağın niyetine kalmış tabii.

Adamlar Pascal'a bağlamış olayı bravo. Biraz diş göstermek lazım. Bu haberi yapanları ve bunun gibileri bir daha sokmayacaksın o tesislerden içeriye. Haberin giriş cümlesi anlatıyor zaten amacın ne olduğunu.

Asphalt Monkey dedi ki...

Mourinho'nun ilk icraati Henry'i takimdan yollamak oldu, Henry artik Amerika'da diye yarim sayfa haber de yapti bunlar. Daha kim nerede oynar ne yapardan haberi olmayan, televoleci muhabirlerin calistigi Türk spor basinina yakisan da bu harekettir.

Ilk macta taraftarin Schuster'i nasil bir koreografi ile destekleyecegini merakla bekliyorum.

O degil de Pascal Nouma'yi bu sirtlanlara nasil yem verdik ona yanarim.

aez aez dedi ki...

eskiden beşiktaş taraftarının basını suçlaması saçma gelirdi, başarılı olmamızı istemiyorlar söylemi biraz ucuz derdim ama artık bana da tak etti. basın utanmadan böyle işlere giriyor, ne dertleri var anlayamıyorum

shibby dedi ki...

:D bide pascalı örnek göstermişler. yönetime "daha önce göndermiştiniz, şimdide gönderin" der gibi :D dalga mı geçiyo lan bunlar :D

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Bunlar Schuster'i hic tanimiyorlar. Bu adam var ya, bunlarin hepsini ayar manyagi yapar. Ispanya'daki gazetecilere sorsunlar merak ediyorlarsa. Karsisindaki gazetecinin kotu niyetli oldugunu anlarsa hic acimaz.

Ikinci bir ihtimal daha var, bunlar Schuster'in Ispanya'daki vukuatlarini biliyorlar ve malzeme ciksin diye bilerek ustune gidiyorlar. O zaman durum daha da vahim...

ian dedi ki...

maradona ile beraber barcelona müzesinde kupa kırmış bir adam schuster :) taraftar ve camia olarak destek vermek lazım. kan uyuşacak gibi duruyor.

üç lafından üçü de yalan olan, türk futbol basınını kim takar yahu?? kendi imajlarını düzeltsinler de gelsinler, aksi halde gölge etmesinler hakkaten hiç. iyi anda da, kötü anda da.

meto dedi ki...

adam istemdışıydı diye açıklama yapıyor " geri vites" diye başlık atıyorlar..

herşeyi yalan yazıp, gelen açıklamaya "geri vites" diyecek kadar zavallılar.

köpek bunların hepsi, haberi bile imzasız çıkarıyorlar..

http://kapalikartallari.blogspot.com/2010/10/kopeksiniz.html

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Yonetimlere karsi muhalefet var, Futbolculara ve Teknik kadroya yonelik surekli bir elestiri mevcut, Hakemler zaten neredeyse 24saat konusuluyor fakat Basina karsi Bloglarin disinda tepki gosterecek onlari elestirecek bir kurum yok, Medya, Basin kurumlarinda calisanlar ile yeni nesil okuyucular arasinda inanilmaz bir ucurum olusmaya basladi. Bu ucurum her gecen gun daha da fazla buyuyor, artik medya patronlarinin bu konuya el atmasi ve cehrelerini degistirmeleri lazim. Spor basinimiz, takimlarimizdan da yonetimlerimizden de, hakemlerimizden de beter durumda ve onlari elestirecek bir olusum yok. artik spor basinimizin ustune gitmemiz, hesap sormamiz gerekiyor. bnu kim yapacak diyorsaniz elbette blog yazarlari ve okurlari.

Asphalt Monkey dedi ki...

Hazir basindan acilmisken konu, bugun Milliyet'te yer alan iki habere göre Isvicre'de dün Erhan Derdiyok oynamis. Sanirim kendisi Eren'in kardesi falan oluyor!!! Ayrica Besiktas'ta Ellen Iverson isi bitmek üzereymis, o da Allen Iverson'un kuzeni mi acaba??? Uzun lafin kisasi, önce adam gibi is yapin sonra da insanlardan saygi bekleyin

Yorum Gönder

Ara