.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Ekim 2010 Cuma

Almanya - Türkiye

EURO 2012 Grup Maçı, TSİ: 21:45

 Nihatlı Milli Takıma İyi Şanslar Dileriz

(Nihat bizi utandır)

21 Yorum:

iki tane açık renkli forma olmuş ama idare edin

helldoradotcom dedi ki...

nihat sakat abisi! slksjlksjlsks !!!

PS: Helldoradotcom olan nick nedense duyarlivatandas'a dondu amk.

Pamukk dedi ki...

nihat bizi utandır(oynarsa tabi de) sonra takımda gene aynı kötü haline dönüyosn ztn

kma dedi ki...

kadrodaki en formda oyuncumuz nuri şahin. oynamasını bekliyorum.

emre mi nuri mi diye sorulsa 1000 kere nuri derim. ama emre'nin bitmek tükenmek bilmeyen kredisi var ülkede. takımı onun kurduğundan şüpheleniyorum..

Pamukk dedi ki...

2takım da açık renk forma olunca 3-0 kaybetim Pes'de. 3-0 yeniliriz.:O

tearkan dedi ki...

Almanya handikaplı alır. Onlar kazanınca biz de kazanmış sayılırız iki taraf da üç puan alır güzel bir skor olur. (dayanamadım yaptım)

Oynadığı futbola rağmen hala Nuri'nin oynayıp oynamayacağının tartışıldığı güzel ülkem. Neyini tartışıyorsunuz ki? 33lük Aurelioyla şehla Selçuk oynayacak tabi ki.

fabianernst dedi ki...

nihat bizii bjk maçinlarinda utandirsin..adama 2 senedir verilen şans kimseye verilmedi mazeret i yok yani bu sene..maça gelince almanya 3-0 geçer.

bacon1903 dedi ki...

Oynamadan nasil utandiracak!!!!!!!!!

carlito dedi ki...

nihat oynamaz, oynamasın da zaten.. denildiği gibi utandıracaksa bizim maçlarda utandırsın, kendi formasıyla sürünüp milli takımda coşan futbolcuları hiç sevmem..

maçtan da hiç umudum yok.. tv'de açıklanan muhtemel kadroda sol bek olarak sabri görünüyordu! hal böyleyken, nuri'ye rağmen, almanya'nın bizi yenememesi çok zor görünüyor.. beraberlik çok iyi sonuç diyorum, umarım utandırırlar bu yazdıklarımdan dolayı..

fabianernst dedi ki...

nihat almanyaya gol atip gene takima donerse bakın bu çoçuk aslında boyle diyeceğiz ve muhtemel bir nobre-bobo ve delgado tartişmalari gibi olucak..milli takimda degil bizm takim da atsin 2 senedir kafada saç birakmıyor...nobre tabata holsko erhan guven in takimdan gitmesi için telli babaya gidecem yakinda :)..gene nihati yazmadim içim elvermiyor onlarin arasinda ama milli ma ta atip bjk gene o mukemmel ! formuyla oynarsa gene deliricem...alaksiz ama volkan şen olayinda tansfer kokusu almıyor msunuz ...
son olarak almanya yı yenecek guçte olduğumuzu duşunmuyorum

mj23 dedi ki...

ya maçla alakasız ama delinho önümüzdeki sene mart ayında 38 yaşına giriyor.adamı kariyerinin en iyi döneminde askere alacaklar:)

barfilozofu dedi ki...

oh be ilk defa nihat bu sene utandırmadı bizi, çünkü oynamadı...

rius dedi ki...

@mj23

delinho askerlik yaptı zannedersem

mj23 dedi ki...

rius,

umarım yapmıştır.derbi maçında istiklal marşı sonrası askerler sahaya dalıp götürmesinler kaptanı:)

fabianernst dedi ki...

oha skoru bildim keşke idda oynasaydim bu arada JESSİE maç topiğini sen açıyodun fena degildik hani ..iboyu almasinlar adam hayatinin topunu oynuyor

tearkan dedi ki...

pamukk

haftaya bi kaç maç için daha pes oynasana :)

alioner

sen de bi kaç tahmin daha yap mümkünse :)

fabianernst dedi ki...

@ tearkan
ayıpsın acaba kaç ganyanı vardiya az para vermıyordur :) ..
neyse bu seferki tahmin degıl temmennı marco-q7-gutisiz inşallah ali kuçuklu necipli onurlu bir ilk 11 goruruz bu çoçuklardan necipi biliyoz artık diğer ikisi için boyle bir maçta oynamıyacaksa hangi maçta oynayacaklar..eger ki oynarlarsa onlar için de buyuk şans olur inşaalh bu uçu de oynar ..bu iki çoçuk bizde necip gibi bir intiba bıraaksın varsın manısa yensın bizi unutmadan ersan ı oynatalım bu maçta... bu sese kulak ver dayıııııııııı

tearkan dedi ki...

aynen. Cartalete'nin şu yazısında http://cartalete.blogspot.com/2010/10/onur-bayramoglu-ve-ali-kucik-ile-4-3-3.html verdiği iki onbiri de dönem dönem görme şansımız olur umarım.

Hatta ilk yazmış olduğu onbiri kadrodaki sakatlar düşünülünce bilmiş de yazmış sanki.

kma dedi ki...

"nuri defansif görev alınca emre'nin ofansif etkinliği de kayboldu"

rıdvan söyledi bunu.
mustafa denizli de böyle düşünüyor.
yani algı şu:
emre yararlı değilse emre dışı etkenler sözkonusudur. yoksa türkiyenin yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biridir ve emre varsa önce o oynar.

emre 30 yaşında.

emre'nin bu dokunulmazlığı ne kadar devam edecek?

nuri 22 yaşında. tercih olarak alman milli takımını seçseydi şu anki kadronun iskeletlerinden biri olurdu. bizde arda sakat diye oynuyor. hatta varlığı emrenin oyununu bozuyor göya.

dortmund'da munih'e karşı oynarken frikik golü atabiliyor. o golün güzelliği değil o frikikin başına getirilebilmesi tartışılmalı. milli takımda frikik atılacak olsa nuri kaçıncı sırada o topun başına geçirilir? takımın abileri varken nuri kim di mi ama?

mesut bizim milli takımı seçseydi yine bu abilerin arkasında kalacaktı. sırasını bekleyecekti. abilerin biçtiği rolü oynadığı ölçüde takımda yer bulacaktı. buna başkaldırırsa da dışlanacaktı. milli takım kariyeri başlamadan bitecekti.

Yaz Helvası dedi ki...

Maç gündemden düşmeye başladı belki ama eğer maçın Almanya'dan nasıl göründüğünü merak ediyorsanız http://bonlibero.blogspot.com/2010/10/almanya-3-0-turkiye-almanyadan.html linkini kullanabilirsiniz.

Pamukk dedi ki...

şom ağzıma tükürem

Yorum Gönder

Ara