.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Eylül 2010 Pazar

STSL / Fenerbahçe - Beşiktaş

103 Yorum:

Bismillah (ilk yorum olma ba'bında)

cenk

toraman - zapo - ferrari - üzülmez

Q7 - aurelio - ernst - köybaşı

guti

nobre(bobo)


4-4-1-1 bu maçın taktiği.. gökhan gönül'e stoch'a karşı kanat savunması önemli. guti'yi sadece hücuma odaklarsak da q7,guti,ismail, nobre'yle kısırlık yaşamayız diye düşünüyorum. ortasahamız da bu şekilde fenerden daha güçlü olacak.

bu taktikle defansın ileri çıkması da olmayacak tabi, amelelik işi stoperlerin değil DM'lerin olacak. defansın görevi niang'a stoch'a konsantre olmak ki ferrari umarım maça yetişir, niang'ı ona layık görüyorum.

cha dedi ki...

şu niang'la alex beni korkutuyor. niang hızlı, alex tek pasta işi bitirir, bizim defans orta sahanın 3 mt gerisinde. maçın başında gol bulmamız lazım. fb bizi üstüne çekerse biz de haldur küldür bodoslama dalarsak işimiz zor.

Kartal Bafiler dedi ki...

Bu sefer gitmeme kararı aldım ,birazda başkaları tatsın bu duyguyu.

Gidecek olanlara tavsiye,Son durum ,ya Zincirlikuyu'dan kalkan metrobüslere binsinler zaten tam deplasman tribünün orada duruyor ya da aynı güzergahı takip eden bir taksiyle gitsinler ,en konforlu ulaşım yolları bu ikisi.

Özellikle Zincirlikuyu metrobüs durağı Beşiktaşlılardan dolayı çok kalabalık oluyor zamanlı gitmek lazım.

EnisteKolaKoy dedi ki...

önce bilet derdi, sonra maç :)

Muhoo dedi ki...

çok havaya girdik, yeniliriz.

Pamukk dedi ki...

naptın jessie :O

Pamukk dedi ki...

ferrari derbide zor demişler..

arkadaki boşluktan bol bol aşırtma gol çalışıodur alex

Asphalt Monkey dedi ki...

acaba defans blogunu yine her zamanki gibi ileride mi kuracagiz yoksa biraz daha temkinli mi oynayacagiz...Q7, Guti hepsi bir yana Üzülmez bir yana...cilgin atacak, maci kapacak diyorum

EnisteKolaKoy dedi ki...

es kaza eline fazladan bir bilet geçen olursa bana mail atabilir mi acaba? teşekkürler.

BJK4EVER dedi ki...

Savunma cizgisi olayini cok abartiyoruz nedense. Ozellikle kendi sahanda oynuyorsan bunu yapmak zorundasin. Sen eger rakip sahada ofansif oynamak istiyorsan ve rakibin zayifsa bu mecburi birsey, kaleci ile defans arasinda 20 metre birakip rakip yari alanda oynayamazsin, takimin boyu 80 metreye cikar. Dis saha maclarinda savunmayi o kadar ileride kurmuyoruz, Karabuk, Helsinki vs maclarinda goruldu, sadece Plzen, Buca ve Vikingur maclarinda yapmistik bunu, ki Kadikoy'de savunma o kadar one cikmayacak kesinlikle. Anlamiyorum, defansif oynatsa korkak denir, kucuk takim gibi oynatiyor denir, elinde Guti Quaresma var hala korkuyor denir, simdi ofansif ve buyuk takim gibi oynatiyor, o zaman da elestiriliyor. Benim gormek istedigim 11:

Cenk
Toraman Zapo Ferro Uzulmez
Aurelio
Ernst Guti
Quaresma Bobo Ismail

Bekledigim 11:
Cenk
Ekrem Toraman Zapo Ismail
Ernst
Necip Guti
Nihat Bobo Q7

Aykut'un, Gökhan'ı yaka paça indirip gol attığı 5-1'lik maçtan beri hiç bir Fener maçını rahat seyreetmişliğimiz yok 3-0 ken bile lan acaba çevirirler mi endişesi yaşıyoruz.Henüz sistemin yerleşmediğini düşünürsek yine diken üstünde bir derby olacak bizim için ... 4-3 lük efsane maçtan sonra bir efsanede bu maçta yazarız inşalla ama FB'nin bu sezon bütün maçlarını izlememe ne kadar organizasyonsuz , ne kadar ruhsuz , isteksiz futbol oynadıklarını görmeme rağmen bir tedirginklik var bende nedense ... Derbi maçların havası başka olur diye boşuna dememişler.

üst olur, çok gol olur.

Pamukk dedi ki...

tık yok

peh

mad devil dedi ki...

çok fazla favori gösterilmemiz bizim için büyük handikap bence. inşallah mustafa hocadan schuster'e tavşan çıkarma huyu geçmemiştir. bence necip yerine aurelio ile başlarsak daha faydalı olur. bence şu 11 ile maça çıkmalıyız:
cenk
ekrem-toraman-zapo-ibrahim
ernst-aurelio
guti
q7 bobo
nobre
not:ferrari oynarsa ekrem yerine o daha faydalı olur

Pamukk dedi ki...

favoriler kaybeder.
iddanın favorisi fb
basının favorisi biz
sokaktaki adamın favorisi biz
tahmin bloglarının favorisi fb

e şimdi sonuç?

kma dedi ki...

son yıllarda fenerin gol yemediğimiz forveti yok sanırım. en kötüsü bile bize gol attı. alexten de ayrıca stil olarak yemediğimiz gol kalmadı.

forvetleri kalıplı olduğu için çevik stoperden ziyade ferrari çok iş görürdü. ferrari oynarsa niangı tutmak çok kolaylaşır.

stoch'un devamlılığı yok ama bazen patlayıcı işler yapıyor. pas kanallarını tıkamak lazım. bizim sağ bek onun yüzünden çok hucuma katkı veremeyecektir. o yüzden toraman sağ bek olsa iyi olurdu.

gökhan gönül q7 yüzünden ofansa çok katkı veremeyecektir. önünde kazım oynarsa bekini takip etmeyeceği için ismail ordan iyi çıkışlar yapabilir.

orta sahada top yapabilme kapatitesi bakımından necip guti ersnt üçlüsü fenerin herhangi orta saha bloğuna göre daha üstün olur diye düşünüyorum.

kaybedersek kamuoyu havasını kaybederiz. ama oyunumuza bi zararı olacağını düşünmüyorum.
hakem aslında iyi bi hakem ama baskı altında saçmalayabiliyor. fifada iyi notlar alıp türkiyede derbi yönetme konusunda kısır olmasının sebebi de bu.

kısaca çok zor maç olacak. umarım kazanırız.

tomates dedi ki...

Bu da benim Fenerbahçe ilk 27 tahminim.....

kalede Hakan arıkan
sağ bekte ekrem dağ
sağ stoper de Tomas Zapotocny
sol stoper de i.toraman
sol bekte i.üzülmez
def. Orta Fabian Ernst
def. Orta Necip Uysal
sağ açıkta rodrigo tabata
sol açıkta Ricardo Quaresma
Ofans.orta da Gutierrez Hernandez
santrafor bobo

şuster in sağında Cenk Gönen
şuster in solunda Ersan Adem
şuster in solunun yanında İsmail Köybaşı
ısınıyor Nihat Kahveci
kulubede gizlenmiş Mehmet Aurelio
ısınıyor Nobre
ısınıyor Holosko

evinde Michael Fink
evinde Onur Bayramoğlu
evinde Roberto Hilbert

sakat 1 Matteo Ferrari
sakat 2 erhan güven
sakat 3 Fatih Tekke
sakat 4 rüştü
sakat 5 rıdvan şimsek
sakat 6 yusuf şimşek

O değilde; 6 tane adam sakat kimse paniklemiyor. Sakatlıklardan çok dertli Gsaraylılar 4 saatta krize giriyor...

ercan dedi ki...

---------Cenk

---Ekrem--Toraman--Zapo--Üzülmez

-------Ernst---Necip

--Nihat-----Guti---Q7

----------Bobo

İnşallah kazanırız.

carlito dedi ki...

bugün ntv spor'da ferrari oynayamayacak dediler.. ah sivok ahh nerdesin :(

bu durumda benim de istediğim 11 yukardaki ercan arkadaşımızın yazdığı şekilde.. ama tahminimce ibo'nun yerine ismail'e, necip'in yerine aurelio'ya şans verecek.. her iki türlü de handikap olmaz bizim için, ama deli ibo'yla başlamak daha mantıklı olur gibi.. ha bir de holosko'yu şu haliyle lütfen ama lütfen oynatmasın.. sonradan bile oyuna sokmasın!

Unknown dedi ki...

kötü durumda olmasına rağmen nihat'ın kesinlikle oynaması gerekiyor bence. tecrübe mahiyetinde. bende yukarıdaki kadroya katılıyorum ama zapotocny den korkuyorum.. niang'ı tutabilecek mi şüpheliyim. ersan biraz tecrübeli olsaydı o oynardı.

kazanırsak müthiş olur, yenilirsek çok olay olmaz ama fenerbahçe 5 haftalık benzin alır, gerek yok:)

mrt309 dedi ki...

Edit: Fenerbahçeliyim:)

Beşiktaş bu sezon Schuster, Quaresma ve Guti hamleleriyle seviye atladı bence. Büyük takımın nasıl oynaması gerektiğini gösteriyor. Ancak hala bazı eksikleri var. İddia ediyorum Schuster'in elinde bizim Yobo, Gökhan Gönül ve Niang olsaydı ligi çok feci domine ederdi Beşiktaş, Avrupa'da da finali zorlardı. Önümüzdeki sezon eksiklerini giderebilir ama Guti ve Quaresma'yı çok arayacaktır. Guti yaşı itibariyle ufak ufak emekli olmak isteyecektir, Quaresma ise büyük liglerden birine kapağı atacaktır. Yine de önümüzdeki sezonlarda bu sezon gösterdiği transfer tutarlılığını sergilerse bolca kupa toplar.

Fenerbahçe ise kadro olarak çok iyi ama sahada çok kötü. Zamanla iyi olma ihtimali var. Sabretmek lazım ancak sabır gösterecek taraftar ne arar la Fener'de.

Maça gelirsek iddiacıların uzak durması gereken maçlardan biri olduğunu düşünüyorum:) Hangi sonuç çıkarsa çıksın şaşırmam. Sadece şuna eminim kim kazanırsa kazansın 3 puan alacak, şampiyonluk ise sezon sonu en çok puan toplayanın olacak. Yani bu maçın pek önemli olduğunu düşünmüyorum. Umarım güzel bir maç olur. Son senelerde yaşanan saçmalıkları görmeyiz. Basının da gazlamasıyla maçı meydan muharebesi olarak görmeye başlamış tipler var (antu'dan biliyorum). Devlet buna bişey yapması lazım. Gidin maçınızı izleyin, takımınızı destekleyin, sevinin yada üzülün ve evinize gelin. Çok zor olmasa gerek.

Son olarak Guti nası bişey arkadaş! Bir tane normal pas atmaz mı bi insan evladı. Her pası buram buram kalite kokuyor. Yaşı 25 olsa Xavi ile Fabregas ile eş değer. Bu adamın kıymetini bilin. İzleyin, imza isteyin, formasını alın, foto çekilin.

bacon1903 dedi ki...

@mrt1903

Arkadasim aynen katiliyorum bu mac sadece bir derbi!!!Kaybedene bisey olmaz kazananda cok bir sey kazanmaz.Bkz gecen sene 6 macta 6 puan alan bjk!!!!Ama kadikoyde cirkin seyler oluyor ayip seyler oluyor gecen sene yasananlar affedilecek gibi degil!!!Biz noumayi bir hareketinden dolayi silerken siz bilicaya sahip ciktiniz???Yoboyu degil ama gokhan gonul ve niangi cok isterim!!Hatta yobo olacagina lugano olsun o daha iyi topcu!!!!Bircok bjklinin aksine ben sempatik buluyorum onu chucky lugano o!!!

fabianernst dedi ki...

http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx?ID=509 yorumsuz...

esperanza dedi ki...

kadikoy de klasiklesen rezil futbol ve 2 farkli maglubiyetin tekerrur etmemesi icin bir neden yok. Ilk yarida alex in frikik goluyle 1-0 geriye duser, 60. dk da 10 kisi kalir 75-80 arasi alex in kafasindan 2. golu yiyip "sampiyonluk yarinlaraa kaldiii" yi soyleriz yine. Simdiden hepimize gecmis olsun...

vts dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
vts dedi ki...

@esperanza
ankaragücü maçından önce yazdıkların aynen tuttu. böyle devam et. totem mi deniyorsun, napıyorsun anlamadım.

kimse cska maçını feyz alıp rüya görmesin. ortasahada ernst-necip-guti oynar, beşiktaş da maçı 1 ya da 2 farkla kazanır.
bir de q7'nin ters kanadındaki oyuncunun parlayacağını tahmin ediyorum. sağ forvette oynamaları halinde holosko ya da nihat mesela. hoş, ikisi de formsuz şu anda. nihat'ın a.gücü maçındaki şutu, holosko'nun cska defansını abandone ettikten sonra vurduğu sağ dış; beni umutlandıran pozisyonlar hep. umutlandırıp utandırmayın.

QuaresmA dedi ki...

Öncelikle Kadıköy'de Manu, R. Madrid gibi takımlar ile oynanması haricinde Fenerbahçe her zaman favoridir. Tribün dandik ama ev sahibi avantajını iyi kullanıyorlar. İkinci olarak ise İddaa, bahis şirketleri falan FB favori diyorsa FB favoridir, bahis şirketleri hata yapmaz.

Açıkçası Guti falan da değil, benim bu defaki en büyük güvencem Q7. Amokachi'den beri topu alıp herkesi geçip kaleye giden adamımız olmamıştı, böyle zorlu atmosferlerde çok işe yarar.

Topla oynama yüzdemiz 55%'in üzerinde olursa yüksek bir şansımız olabilir. Umarım bizimkiler baskıdan etkilenmez ve karşılarında 65-70% topla oynama yaptığımız rakiplere karşı oynuyormuş gibi oynarlar.

QuaresmA dedi ki...

Ayrıca Necip, İsmail, Ersan, Cenk falan oynamasın. Hem çocuklara, hem takıma yazık olmasın.

stochun karşısnda ekrem oynucakmış. bravo.

esperanza dedi ki...

Erhan Güven ve İsmail oynarsa güle oynaya kazanırız...

CDiS dedi ki...

onu bunu bilmem, defansı sezon başındaki kadar önde kurarsak, niang hayatının maçını oynayabilir. arsenal maçını hatırlıyorum, 2-5'lik. defansın arkasına alex'in attığı toplarla çok fazla tehlike yaratmıştı Fenerbahçe. Guiza adam olsa, 5-5 biterdi o maç herhalde. Ayrıca, kim ne derse desin Kadıköy bu ülkenin en zor deplasmanı. fantaziye hiç gerek yok, kontrollü olmakta fayda var.

carlito dedi ki...

stoch'un karşısında ekrem oynamasın da kim oynasın peki? daha iyi bir sağ bekimiz var mı, erhan oynasın da deli mi etsin hepimizi?
toraman'ı da sağ beke çekme imkanı yok, çünkü mecburen stoperde oynaması gerekiyor.. zaten ekrem mücadelesiyle orda oynamayı hakeden tek adam şu anda..

ayrıca stoch bu maçta oynamayabilir, bugün fanatik'teki muhtemel kadrolarda yer almıyordu.. 6 yabancı sınırı var, fener bunun 3 tanesini defansta (lugano, bilica, santos) iki tanesini de hücumda kullanmak zorunda..(alex ve niang) geriye kalan 1 kişi de muhtemelen dia olacak.. eğer sol beke santos yerine caner'i koyarlarsa stoch'a yer açılabilir belki.. ama caner oynarsa fener'i yakar, onun bölgesinden fena yardırırız diyorum :) gerçi santos da oynasa farketmez, sağlı sollu yer değiştirerek oynayan bir Quaresma'ya kimse karşı koyamaz! fenerliler çok umutlu gökhan gönül'ün Quaresma'ya adım bile attırmayacağından :) ama gerçekleri görmek lazım, Q7 kendi oyununu oynadıkça onu durdurabilecek bir adamı yok fener'in...

BJK4EVER dedi ki...

Ferrari olsa Toraman sagbek oynasin derdim, ama olmadigina gore benim tercihim Erhan'dir. Ofansif aksiyonlari kisitli olsa bile defansif olarak saglam bir oyuncu, Ekrem'den iyidir.

abiler ablalar... 4-3-3'e karşı beklerin defansif özellikleri çok önemli malum. cska maçında sürekli sağımızdan ekremin bıraktığı taraftan, o dandik ankaragücü maçında da hem sağ hem soldan ismail ve ekremim kaçırdığı taraflardan geldiler. bu sene defansif bir beşiktaş görmediğimizden ileri çıkmazsak ne olur tam kestiremiyorum ama bu sene oynadığımız gbi çıkarsak sahaya stoch oranın dumanını arttırır. ve fenerbahçede bekler de hücuma katılmayı seviyor. eğer ortasahada gücümüzü kuramazsak sinersek kanat defanslarının uğraşacağı adam sayısı 2 olacak.

ben olsam ersan riskini alır toramanı beke alırdım. veya hilbert/finkten birini bekte oynatırdım, ekremden daha güven veriyolar uzaktan. keşke fink'in maç eksiği olmasaydı.

toraman bek oynarsa niangı kim tutar diceksiniz ama niangı tutacak adam zaten cska maçında sakatlandı. diğerleri çok farketmez.

enzo scifo dedi ki...

kadıköy kartalının geriye döneceği maç olması dileğiyle...

Unknown dedi ki...

@QuaresmA

abi bu maçta oynamayacaklar da hangi maçta oynayacaklar ?

Çok pis totem yaptım.Alıcaz bu maçı.

Fener bize kitler komadan çıkar...

Aksi olursada gene mutlu olurum..

Dediğim çıkarsada ben demiştim derim.

Win-Win...

Mucx

theotheo dedi ki...

şunu bi yazalım.

niang minimum iki tane karşı karşıya girer. atarsa fener alır. atamazsa
biz alırız.

defans kalitemiz çok zayıf. hem takım savunması hemde defans oyuncuları.

girdiğimiz atmamız lazım. beraberlik iyidir.

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
theotheo dedi ki...

ferrari o ağırlıkla niangı değil, umut bulutu bile tutamaz onu geçin.

hilbert adlı futbolun yüz karası ilk 11 de başlarsa vay halimize.

matiasemilio dedi ki...

dia-stoch-niang üçlüsünden herhangi biri gününde olup alexe ayak uydurursa işimiz önce Allaha sonra hakana kalmış..
gel de bu maçta finki arama arkadaş..

Bu mac ya Turkiye'de bircok insanin "futbol dogrularini" degistirecek, ya da Besiktas icin cok uzun surmeyecek talihsiz bir surec anlamina gelecek.

Umarim ilki olur.

Ryuzaki dedi ki...

Nacizane derbi analizim siz Ekşibeşiktaş üyelerine.

http://karapenche.blogspot.com/2010/09/derbi-analizi.html

Ankaragucu macindan beri asili olan havlulara hic dokunmadim, cska macinda zorlanmamiz bu yuzdendir... Yarina hic merak etmeyin pek feci pozisyonlarla karsilassak bile yarim sifir bile olsa biz alacagiz insallah... Yada ben o havlulari yakip yenilerini alacagim...

BJK4EVER dedi ki...

Cenk yerine Hakan'i tercih edenlere inanamiyorum. Hakan bize gelmis gecmis en kotu kalecilerden biridir. Eger Cenk'e guvenmiyorsak oynayacak kisi Rustu'dur, Hakan degil.

EnisteKolaKoy dedi ki...

henüz ilk 18 açıklanmadı mı arkadaşlar? dışarda kalacak yabancıları merak ediyorum da.

bence çıkacak kadro ise:
hakan
ekrem-toraman-zapo-ibo
ernst-guti-necip
hilbert-bobo-quaresma

alper dedi ki...

Fener 4-3-3 oynarsa bu alex'in oynamayacağı anlamına gelir.oynarsa zaten 4-3-3'ü sakatlar.ve alex oynamazsa fener isterse 27 kişi çıksın sahaya havada -karada ve uzayda yeneriz.
alex'i oynatmak için 4-2-3-1 yaparsa fener büyük ihtimila stoch ve dıa'dan birinden fedakarlık yapmak zorunda kalacak.o zamanda geçen yıl fink'in alexi kilitlediği gibi alexi durduracak bir adama ihtiyacımız olacak.umarım öyle birini bu maç buluruz.

şunu yazın bir kenara sizde.niang 2 karşı karşıya gelirmiş falan hepsi hikaye bunların.alex yok ise fener yoktur.alex durursa feneri gereriz her türlü.

BJK4EVER dedi ki...

Bende buna benzer birsey yazacaktim. Alex'i kitlemek icin Aurelio onlibero'da, Ernst de Guti'nin yaninda oynayabilir, Aurelio Alex'e adim attirmaz. Hatta daha da maceraya atilmak icin gecen sene bunu basariyla yapmis Fink yapabilir, ama Schuster bunu bilmiyordur buyuk ihtimalle. FB'nin tek gol silahi bu macta duran toplar (eskisi kadar olmasa da), Emre, (Topuz) ve Stoch'un uzaktan cekecegi sutlar ve Alex'in girecegi pozisyonlar veya savunmanin arkasina atacagi toplar. Alex'i kitlersek gol yeme sansimiz inanilmaz dusecek, Kayseri macinda da goruldugu gibi Niang kendi pozisyonunu yaratabilen bir adam degil, digerlerine bagli bir oyuncu. Asil olay Stoch ve Alex'i kitlemek olacak bu macta.

alper dedi ki...

ve son olarak serhat'ın ali eren'i attırdığı maçtan bu yana düzgün bir hakem ile o sahada maça çıkmadık.allahsız bir hakem yönetimi olmazsa 4-1 yeneriz.stresliyim,doğru düzgün uyuyamadım bu gece ama bu maçın zorluk derecesinden yada sonuç ne olur acaba endişesindne dolayı değil.kaç gol atarız,aykut istifa edermi,rıdvan maçtan sonra ne der,gürcan bilgiç ne yumurtlar diye düşünmekten.
lugano kırmızı kart görür.
penaltı olur,guti penaltıyı gole çevirir.
ilk golü bobo atar.
ilk yarı/maç sonucu 2 olur.

EnisteKolaKoy dedi ki...

fb'li futbolcuların maçtan önce verdiği demeçlere bakınca gergin oldukları anlaşılıyor. zaten basın da fb taraftarını gaza getirmek için bizim topçuların ağzından feneri küçümseyen haberler yazıyorlar. ben özellikle quaresma'nın, toraman'ın üstüne oldukça giderek oyundan attırmaya çalışacaklarını düşünüyorum. bu konuda topcularımız sinirlerine hakim olmalı. 1-0 öne geçersek de daha sert ve agresif oynayacakları kesin. 1-0'ı yakalayıp kısa zamanda 2'yi de bulabilirsek bütün sinirini alırız emre, bilica, volkan kardeşlerimizin.

Paul Pierce dedi ki...

Yusuf,Rüştü,Fink,Ferrari,Holosko,Rıdvan,Fatih Tekke kadroya alınmamış dedi Ligtv muhabiri Atakan.

Eagle Warrior dedi ki...

Serdar Özkan'la Delgado'yla bile umutlu gittiğimiz deplasmana bugün Guti'yle Q7 ile gidiyoruz.

Batistuta35 dedi ki...

Lig tvden atakan kurta göre 11 şu şekilde;

-----------Cenk---------
ekrem--zapo--toraman---ismail

----------ernst-------------

-----guti---------necip-----

tabata------------------q7
------------nobre(bobo)-----

bobo oyanrsa tam güzel olacak:D

tearkan dedi ki...

Tabata yerine Bobo oynasın mümkünse. Tabata Ahmet Hassan etkisi yaratma yolunda gidiyor. Sonradan oyuna girdiğinde daha etkili oluyor. Fiziği yetersiz olduğu için yorgun futbolcuların arasına girdiğinde daha etkili oluyor.

Unknown dedi ki...

tabata seçimi gayet doğru ,bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum tek eksiği zımba gibi şut çekememesi onun haricinde gerek q7 gerek gutiyle pas alışverişi yapabilen tek adam.e zaten bizim bu maçta top tutmamız lazım.necip imin performans ı çok önemli bu maçta..hadi yavru kartalım göster kendini.. bobo-nobre seçimi de hakkaten çok zor, boboyu ne kadar çok sevsem de bu maçı düşündüğümde kesin yazı-tura atardım :)

kma dedi ki...

tabata ikili mücadelelerde ayakta kalamayan top kaptıran nazik bi adam. sert geçmesi beklenen bu maçta tabata en son tercih olmalı.

Melih dedi ki...

5-0 yeneriz

AQ-47 dedi ki...

Kadro açıklandı:
Hakan
Ekrem, Zapo, Toraman, İsmail
Aurelio, Ernst, Guti
Nihat, Nobre, Q7

Defans ve kaleci iyi seçim, orta saha yaşlı oldu, Aurelio tempolu savunmamı yapacak gölge savunma mı göreceğiz, belki Necip daha iyi olabilirdi. Forvette düşüncesi Nobreyle yıpratıp Nihat ve Q7 ile gol aramak...bu pek mümkün görünmüyor, ileride Bobo arkasında Nobre daha iyi olurdu bence

kma dedi ki...

hakan'a güvenmiyorum. cska maçında bile top ondayken tedirgin olmuştum..

hayırlısı

AQ-47 dedi ki...

Cenk de olabilirdi ama hakan bu sene o kadar sektirmiyor sanki...iyi bir geri dönüş yaparsa önümüzdeki 10 yıl iki kalecimiz belli olur

Sertug Ozgur dedi ki...

İtiraf etmek gerekirse şu kadro motivasyonumu azalttı.

Hakan yerine Cenk, Necip yerine Aurelio beklerdim. Nihat ve Nobre konusunda da çekimserim.

Bugüne kadar her tercihine güvendiğim Schuster'in bir bildiği vardır diyeyim..

kma dedi ki...

hakan 28 yaşında sanırım fenerli volkan demirel ile aynı yaşta.
hakan'ın şu ana kadar olmuş olması lazımdı. ama hala bi tedirginlik yaratıyor.

cenk'in yiyeceği hatalı gollerin riskine girilir ama hakan'ın o lüksü yok.

beşiktaşın 10 yıllık geleceğinde hakan değil cenk var..

tearkan dedi ki...

sol beki durduk yerde değiştirmek niye? ferrari olmadığı için zaten aksama ihtimali yüksek defansa bir de savunma yönü zayıf ismail geldi. necip gibi genç, dinamik bir adam dururken daha bir kez forma giymiş 33lük aurelioyu ortasahaya koymak niye?

vay be. transfer döneminde bu kadar yabancı ne olacak, nasıl kadro kurulacak, yerliler yetersiz derken kadıköy deplasmanına sadece 4 yabancıyla çıkan beşiktaş. enteresan.

AQ-47 dedi ki...

kma

yapma hocam, bu adam müthiş maçlar da çıkardı, üstelik kaç yıldır yeterince maç oynamadı, 28 yaş önemli değil bence. Ha dersen ki Cenk'in kumaşı daha iyi, doğru derim...ama unutmayalım Fevzi'nin başına gelenleri, toplam 10 maç yapmamış adamı Hakanın önüne koyarken...Bu sene ikisi de oynasınlar, sonunda karar veririz

kma dedi ki...

@AQ-47

ya hakan'a karşı önyargılarım olabilir. objektif değilimdir belki de.

ama ben onun iyi kaleci olmadığını düşünüyorum. daha öncede söyledim refleksleri iyi olan bi insan.
iyi oynadığı maçlarda bile tedirgin etmiştir.

Paul Pierce dedi ki...

Arkadaş yeter ya, sürekli yan toplarda hata yapar mı bi insan ?

AQ-47 dedi ki...

@kma

boşver zaten yine yapacağını yaptı :)

Paul Pierce dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Paul Pierce dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Paul Pierce dedi ki...

Ümidimi yavaş yavaş kaybediyorum.Hakan da maçtan önce sakatlansaydı.Hem bizi üzmezdi hem de kendini.

tearkan dedi ki...

ulan ne çirkefler be. 99-2000 gesesi gibiler. emre de onlarda zaten. bi terim eksik başlarında.

Paul Pierce dedi ki...

Emre'nin 123124124124 dakikada görmediği kartı, İbo'nun 2 dk da görmesini kimse bana açıklayamaz.Her pozisyona itiraz eden bizim takım sanki.

ederlezi12 dedi ki...

Ulan yine mi kaybeden biz olacağız

Offf be gına geldi artık haaa

vts dedi ki...

Allah hakan'ın cezasını versin. ettiğim beddualar kısmen de olsa tuttu. beni insan düşmanı yaptı. bir kaleci ancak bu kadar arsız olabilir.
mis gibi giden maçın içine etti.
hakem de dağıldı ilk yarının sonunda. bobo zor girer bu saatten sonra. tek değişiklik hakkı kaldı.
hakan için hastaneden de takım için hayırlı haberler gelir umarım. futbolu bırakması gibi mesela. evladım olsa reddederim.

nuwanda dedi ki...

ikinci yarı maça başladığımız gibi başlamalıyız biz golü bulacaz.başarılar kartalım

AQ-47 dedi ki...

evet, emre ve dia suratına suratlarını dayayıp söverken yere bakan adama hakem değil adam demem...bu arada şusterin hamle şansı kalmadı, Aurelio ve Nihatın süper etkisiz oyununa bakarsak kimin çıkıp yerine kimin alınacağını tahmin etmemiz de zor olacaktır...bence herşeye rağmen Nihatı çıkarıp Boboyu alacak

kafsinkaf dedi ki...

dünya üzerinde şu fenerbahçe takımı kadar tribüne oynayan milleti germekten başka iş yapmayan sürekli ayak oyunlarını yapan bir takım varmı diye merak ediyorum.Aldıkları her oyuncu kesinlikle çirkeflik testinden geçiriyorlar bu kadar adam biraya toplanamaz.

Paul Pierce dedi ki...

Oyunun kontrolü gole kadar bizdeydi.Orta sahanın sahibi de bizdik.O saçma gol yenmeseydi.Şu anda önde olma ihtimalimiz hiç de az değildi.

tearkan dedi ki...

bilicanın faulünü vermedi üstüne itiraz etti diye iboya şak koydu kartı şerefsiz. emre dövecekti neredeyse gıkını çıkartamadı. yav bişey demeyim diyorum da hakan şu hatayı yapmasan 20 dakika elleri ayaklarına dolanmıştı stresten. bir tane tıkasak iş bitecekken az daha 5lik oluyorduk son 20 dakika.

cidden anlamıyorum şu maçta ibrahimle, neciple, oynayan kendine güvenli cenkle niye başlamazsın ki?

AQ-47 dedi ki...

Nihat-Aurelio büyük hata bence, Guti çok kayboldu, top atacak adam yok

ederlezi12 dedi ki...

Berabere bitirsek güzel olur ..

En azından yenilmemiş oluruz .Sonra onlar düşünür.

tearkan dedi ki...

Nihat-Bobo yap, hiç olmadı Nobre-Bobo yap ama Aurelio-Bobo nedir arkadaş? Orta saha bir tek Ernst'e kaldı. İlk yarının son yirmi dakikasından hiç mi ders almadın yahu?

Paul Pierce dedi ki...

Valla guti yorulmamış gibi bir pas attı.Enfesti...

AQ-47 dedi ki...

Hayvan bu sefer çimi kazamadı, yoruldu heralde...

Adsız dedi ki...

Bu Nihat Kahveci ne boka yarar arkadaş, tahammul sınırlarımı aştım artık.

Paul Pierce dedi ki...

Beyler yalnız topu şişirmeden sabırlı bir şekilde pas yaptık.Çok hoşuma gitti.Başarılı pas sayımız fenerinkinin 3 katı falandı.Topa sahip olma oranımız 70-30'du.İyi takımız.

tearkan dedi ki...

sanırım alper yazmıştı önceki yorumlardan birinde penaltı olur guti atar falan diye. bilica bu sefer olmadı be koçum.

AQ-47 dedi ki...

Nihatın oynadığı hangi maçı aldık ki? 5. sınıf Vikingur takımı ile olanlar hariç

Adsız dedi ki...

bugünkü yenilsen de yensen de programında önde ortada oturan bi bljk li vardı. işte bu maç ona girsin. hakem hakem diye ağlayı durdu tüm program

Zibidi dedi ki...

Yenilsek bile üzülmeyeceğim bir maç oldu... Tv başında seyrederken balkonuma çıkıp 2 tezahürata eşlik ettim (göztepede oturuyorum ağırlıklı febeli buralar)
1)YERE YATSANA YERE YATSANA AZİZ YILDIRIM YERE YATSANAAAA.
2)ÇUKUR KAZSANA ÇUKUR KAZSANA İ... BİLİCA ÇUKUR KAZSANAAAA

fabianernst dedi ki...

@ asd kufretmiyorum sana burda anladın sen onu
O DİİL BU CÜMLELERİ BÜYÜK HARFLE YAZİYORUM BEŞİKTAŞİN ÇOÇUĞU NİHAT KAHVESİ HA İBRAHİM UZULMEZ 36 YAŞNİDA OLMASİNA RAGMEN SAG BEKTE HİÇ OYNSAMAMASİNA RAGMEN SORUYORUM NİHAT NERDEEEE.İBO SAG TARAFTA HEP VARDİ NİHAT NERDE SORUYORUM...YOK YOK BİZ KOPEĞİZ BEŞİKTAŞİN ÇOÇUĞU NİHAT KAHVECİ.. BU ARADA İBRAHİM UZULMEZE LAF SOYLEYEN OKUZLERE SESLENİYORUM YA Bİ GİTİN ARKADAS HARBİ DENYOSUNUZ. ..SHUSTER DAYİYA DA HELAL OLSUN TEK BAŞİNA BİZİ SABOITE ETTİ EGER TAYFUR BU ADAMA BİR ŞEY SOYLEMİYORSA ONA ONU DİNLEMEYİP TRİBUNE HOCA YOLLUYORSA HOCAYA YUH OLSUN..ÇOK UMİTLİYDİM AMA BU MAÇİ YENEBİLİRDİK YETERKİ ADAM GİBİ BİR İLK 11 OLSUN BU ARADA HAKANA DA SOYLEYECEK SOZ BULMAYORUM OLMADİ OLMAYACAK..SHUSTER FUTBOLUN GERÇEKLERİNE AYKİRİ BİR İLK 11 OYNATİP SAKATLIKLARLA MECBURİ BİR ŞEKİLDE BİZİM DULARIMZLA TAKIM MECBUREN BİZİM İSTEDİGİMİZ HUVİYETE BURUNDU..AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE BEŞİKTAŞ 3 PUANI ALIRDİ OKADAR YANİ..SHUSTER BURADAN BİR PUAN ALDİGİNA DEGİL 3 PUANI KAÇIRDİGİNA UZULSUN.. HAKEM DE REZALETTİ..

AQ-47 dedi ki...

@asd

kahrolsun atgözlükleri...

tearkan dedi ki...

hakemle alakalı ne gibi dertlerin, sıkıntıların oldu anlat da bilelim

okka dedi ki...

takımımızın birinci kalecisi belli oldu artık en sevindirici tarafı bu.
nihat'a gelince babamın oğlu olsu tanımam yol verin gitsin....

SomosTodos13 dedi ki...

bu ülke krallıkla yönetilse ve kralı ben olsam bu akşam yazacağım fermanla;

1- ibrahim üzülmezin heykelini diktirir,

2- guti'ye laf edenlerin tez zamanda kellesini uçurur,

3- bobo-nobre kıyaslaması yapanlara nihat forması giydirip, Köyiçi'nde gezdiririm.

kma dedi ki...

@AQ-47

abicim hakan yapacağını yaptı diyerek kurtulamazsın :)

hakan'ın kötü kaleci olduğu kanıtlandı beaaa..

oynamasın ya oynamasın...

ederlezi12 dedi ki...

@ asd

Ben de programı izledim , kimse hakem hakem diye inlemedi . Sadece bir - iki cümle ile geçmiş maçlardan bahsedildi hakem konusunda.

Hem o programa çıkanlar burada yazar olan arkadaşlarımız.Ya da bir başkası doğru düzgün yorum yapın lütfen

AQ-47 dedi ki...

@kma

bak ama Denizli bile herkeşlerin başına gelebilirdi dedi Ligtvde

helldoradotcom dedi ki...

hakem kepazeydi!

kma dedi ki...

@AQ-47

ya hakan sürekli yapıyor bu yanlış çıkışları. sadece bu maçta olsa ben de öyle derim. maç öncesi tedirgin ediyor dememin bi sebebi vardı yani.

cenk yapsa şu hatayı gençliğine tecrübesizliğine verirsin. bu hata tamemen hakan şanssızlığı değil yeteneksizliği ile açıklanır.

hakan bu kadarlık kaleci..

BJK4EVER dedi ki...

BJK4EVER dedi ki...
Cenk yerine Hakan'i tercih edenlere inanamiyorum. Hakan bize gelmis gecmis en kotu kalecilerden biridir. Eger Cenk'e guvenmiyorsak oynayacak kisi Rustu'dur, Hakan degil.



Mac oncesinde yazmistim, yine yapti yapacagini. Golu gectim, golden evvel 2 yantopta birinde yumrugu kisa dustu, digerinde yine sektirdi, Allahtan rakibin onunde dusmedi, ama ucuncude hatasi affedilmedi. Kotu kaleci degil, resmen kaleci degil adam. Bir daha oynamasin, Cenk oynasin, Rustu oynasin, Umut Kaya oynasin, ama Hakan oynamasin, yiter ya.

Onun disinda Ismail tercihi garipti, deplasmanda her zaman ilk tercih Uzulmez olmali. Bobo'nun baslamamasi da hataydi, Nobre'yi oynat, o zaman Bobo'yu Nihat'ín yerine koy bari.

Yorum Gönder

Ara