.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Eylül 2010 Perşembe

Hedefteki futbolcu İbrahim Toraman' a Kitleniyoruz

Tıklanma manyağı Milliyet'te bir manşet : "Fenerbahçe taraftarı bu futbolcuya özel hazırlanıyor"... Hazırlandıkları adam da İbrahim Toraman. Nedeni geçen seneki Bursa maçı. Hani Fenerbahçe' nin rakibini yense kazanacağı şampiyonluğu kendi elleriyle Bursa' ya teslim ettiği hafta oynanan... Efsane internet sitesi Antu' nun yangıncılığını ve yancılığını yapmak da Milliyet' e düşmüş... Kimse "bunun haber değeri var, biz var olan kampanyayı duyurduk" falan diyerek olayı savunmasın. Bunun adı provokasyondur. Bunun adı çakallıktır. Bunun adı şark kurnazlığıdır.
Tık şampiyonu Milliyet Internet' in (çok) sorumlularını göreve çağırıyoruz. Aşırı tıklanmaktan eskiyen internet sitelerine bir darbe de biz vurmayalım diye linki bu satırlarda vermiyoruz.

21 Yorum:

Andriy dedi ki...

18 kişilik kadro açıklandı. Muhtemel 11'i bakalım kim tutturacak. “Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Fabian Ernst, Rodrigo Tabata, Mert Nobre, Bobo, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Filip Holosko, Guti, Tomas Zapotocny ve Roberto Hilbert”

Pamukk dedi ki...

toramanın dtünü yesin alayı. milliyetin aq. geçen sene özür dilemişlerdi fblilerden emir gelmiştir gene.

kalashnikov dedi ki...

Bu yılki fındık taban fiyatlarını beğenmedim Andriy.

Andriy dedi ki...

Rüştü
Ekrem, Zapotocny, Ferrari, Üzülmez
Aurelio, Necip Uysal,
Hilbert, Tabata, Holosko
Nobre

Pamukk dedi ki...

bide maraton-cine 5 karışımı bişiler var onu da yazaydınız

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Fenerbahce sampiyon degilse digerleri sikecidir. Efsane Denizlispor maci cok mu farkli? Senin seyircin hem 15 dakika uzatacak maci, bi gol atsan sampiyon olacaksin ama aptal aptal goller kaciracaksin, Hasan Sas sekilden sekile girecek televizyon karsisinda ... e sonra Galatasaray sike yapti. Besiktas sike yapti, Trabzon sike yapti

Antidoto dedi ki...

Biz de pazar günü o kilitlenen denyolara bi güzel kitliyoruz...

QuaresmA dedi ki...

Ya kusura bakmasınlar da Fener taraftarı kitlense ne olur, kitlenmese ne olur ?

Avrupa maçlarını görüyoruz adamların, 1 gol yedikten sonra sus pus. Kime kitlendiklerini bile unutup Selçuk'a, Baroni'ye kitlenirler bir süre sonra.

ercan dedi ki...

Pazar akşamı Toraman kafayı bi soksa da oldukları yere kilitlense ezikler ;)

alper dedi ki...

ne zaman yalamaya başlıyoruz toramanımızı.

matiasemilio dedi ki...

antu yancılığı filan değil bence; aynı yayın grubu forzanın her organizasyonunu duyurur..

ufuk dedi ki...

Toramanın da çok tikindeydi.

Sertug Ozgur dedi ki...

Afedersiniz ama Toraman'ın ne diyon lan yaraam bakışı her şeyi özetliyor zaten.

helldoradotcom dedi ki...

@lakerda durumu cok guzel ozetlemis :))

tari dedi ki...

ay ben gülerim!

Unknown dedi ki...

beyler biri capsin altına " nabıyor bu amk liselisi" yazsın:)

Kalten dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15801951.asp

Adamlar bıkmıyor, usanmıyor.. Meriç Tunca'nın, Ercan Saatçi'nin hâlâ ekmek yediği yerde bu maddelerden haber yapılıyor. Okuyalım:

"Fener'in kazanması için 10 neden:
...
Beşiktaş’ın rotasyonu
BEŞİKTAŞ’ta Schuster, son haftaların en başarılı kalecisi Cenk ile İsmail’i CSKA maçı kadrosuna almadı...Kadro istikrarsızlığı Beşiktaş’ı kötü etkileyebilir.
...
Samandıra morali
SARI lacivertli yönetim, geçtiğimiz sezondan bu yana ara verdiği Samandıra ziyaretlerine pazar günü oynanacak derbi öncesi tekrar başladı. Yöneticilerin hafta boyunca motivasyon ziyaretlerinde bulunmaları sarı lacivertli oyuncuları ateşleyebilir.
...
Schuster’in ilk derbisi
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Bernd Schuster, Türkiye’deki ilk derbisine çıkacak. F.Bahçe’nin başında ilk derbisini temmuz ayında Galatasaray’a karşı kazanan Aykut Kocaman, Alman meslektaşının acemiliğinden yararlanabilir."

Temmuz ayındaki hazırlık maçı "ilk derbi" olmuş, rotasyon "dezavantaj", yönetici ziyareti "motivasyon" olmuş... Analiz yapılmadan önce tabii ki hipotez oluşturulur, tamam, ama hipotezden ziyade kesin karara varılırsa böyle saçma bir şey çıkıyor ortaya analiz altında işte..

Erhan H. dedi ki...

simdi tezgah soyle kurulmus; milliyet,fotomac,sabah,kanalturk,maraton iki elleri kanda olsa fenerbahceyi pompalayacaklar.hep soylerim zavalli fenerin zavalli olmasindaki ana etken spor basinidir. her sene sisirip sisirip onumuze getirdikleri fenerbahce balonunu yine kendi elleriyle patlatiyorlar.neden?cunku cok karli bir is. Tezgah bu ve her seferinde ne hikmetse fener zararli cikiyor(futbolun ilahi adaleti mi diyelim). taraftarlarinin hic bir etkinligi yok kulupte,ne yeter aziz yildirim yeter sesleri ne de istifa sesleri;ne yazik ki bu tavri da daha toleransli ya da medeni olduklari icin degil,MAHKUM OLDUKLARI icin sergiliyorlar.bugune kadar serefli ikincilikleri, kisilikli futbol ve takim oyununa tercih ettiler ediyorlar. bu sene nooldu yalancinin mumu yatsida sondu. daumu yaka paca kovdular,taraftar gruplari kendilerini fesh etti. sampiyonlar liginden ve avrupa liginden arka arkaya elendiler. her sey bir kenara berbat bir futbol oynuyorlar ve iyi calismiyorlar. yani geriye yalnizca fenerbahcenin adi kaldi. bu cark oyle bir isliyor ki bunlar pazar gunu toramana ne yaparlarsa aninda karsiligi gelecek.karikoy yine sessizlige burunecek. toramanlar ve rustuler fenerin gunah kecisi olsunlar ama fenerliler unutmasin ki agalik sistemiyle yonetilen fenerbahce bu haliyle bir koy takimindan daha ileriye gidemez. kendi icinde siser siser patlar siser siser patlar..

Nasil As'in, Marca'nin, Corriera Della Sport'un falan tuttugu takim belli; Hurriyet de acik acik "Biz Fenerliyiz" desin biz de rahatlayalim yahu, boyle kastirmayalim hic.

Unknown dedi ki...

gecen sezon kadıkoyde yaptıkları terbiye sınırlarını aşmıştı, balonlar, çukurlar falan.

Bu sezonda Guti ve Toraman kurban seçilir, febelilerin dışındaki herkesin nefretini kazanmaya devam ederler.

Eskiden nefret ederdim bu takımdan fakat son 4-5 sezondur midemi bulandırmaktan başka birşey yapmıyorlar, küme falan düşselerde kurtulsak.

Yorum Gönder

Ara