.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Eylül 2010 Perşembe

Beşiktaş Dergisi

Malum ki takımımıza yapılan yeni transferler hepimizin aklını başından aldı. Taraftarlarımızı yeni yıldızları izleyecek olmak, bizleri hem izleyip hem tanışma ve konuşma fırsatı bulacak olmak çok heyecanlandırdı. Nitekim geçen ay Q7 ile yaşadığımız tatlı telaş, bu ay Guti'yle devam etti. Sürekli televizyondan izleyip de hayran olunan bir isimle el sıkışmak, aynı yolu yürümek ve hatta (büyük şans ki) kendi arabasında söyleşmek çok güzel bir tecrübeydi. Bu samimi ortamda yakalanan hava, aynı samimiyetle röportaja da yansıdı kuşkusuz.

Dergiyi alıp okuduğunuzda siz de hissedeceksiniz ki, Beşiktaş'a çok yakışan bir futbolcu Guti.. Özellikle vurgu yaptığı "Sonuçta hepimiz insanız.." hissi bunun en önemli göstergesi zannediyorum. Tıpkı söyleştiğimiz başka bir isim; Beşiktaşlı oyuncu Tülin Özen'in söylediği gibi "Yıldız değiller de, sanki bizim kankalarımız" .. Ayrıca "Scarface" konseptiyle yaptığımız özel çekim gözlere de ziyadesiyle hitap ediyor. Tüm camiaya yayılan bu olumlu ve coşkulu hava tabii ki diğer futbolcularımızı da olumlu yönde etkiledi ki diğer söyleşilerimizde de bunu hissedeceksiniz (Matteo Ferrari, Ersan Adem Gülüm)..


Tribünlerimizin sevgilisi Ricardo Quaresma'yı bu ay da sizlerle buluşturmak istedik ve Kartal Yuvası'nın lisanslı ürünleriyle yaptığımız çekimi de sayfalarımıza ekledik.
Bunun dışında dergimizi renklendiren konulardan biri de Ekrem Dağ'ın fotoğraf çekme sevdası oldu.. Kendisi geçtiğimiz ay bizim için çalıştı ve onun çektiği birbirinden güzel fotoğrafları da dergimizde bulabileceksiniz.. Basketbolu da unutmadık ve yuvaya dönüş yapan Yasemin Horasan Beşiktaş'a duyduğu özlemi Beşiktaş Dergisi aracılığıyla dile getirdi.

Son söz olarak; dergimizi layık olduğu en üst seviyeye getirmek için burada gerçekten büyük emek harcanıyor.. Bunun için çalışanların "Beşiktaşlılık" hissiyatı ve sevgisinin sizlerden hiçbir farkı yok.. Her zaman söylüyoruz ya; birlik ve beraberliktir en güzel anları yaratan, diye.. İşte bu sebeple dergi için çalışan "Beşiktaşlılar" olarak, diğer "Beşiktaşlılar"ı da yanımızda hissetmek istiyoruz..

Senem Gülkar

Tıklayarak Abone Olmak İçin: Tıklayınız
Telefonla Abone Olmak İçin: Erkan Özden - 0532 571 89 79

19 Yorum:

Bellamy. dedi ki...

http://one-minute-later.blogspot.com/2010/09/tekrar-istiyoruz.html

Kartal Bafiler dedi ki...

Derginin 3 yıllık abonesiyim, her geçen gün daha iyiye giden bir dergimiz var.

Batistuta35 dedi ki...

bu ayki sayı şahane olmuş.

nuwanda dedi ki...

gokhan dincin goreve gelmesiyle uye sayisinda buyuk patlama oldu.resmi sitede yenilenecek bakalim o nasil olacak.

herşey hoş güzel dergimiz gitgide iyileşiyo ancak resmi sitemiz tam bir komedi gökhan dinç umarım bu işe de bir el atar.

sozcelyk dedi ki...

resmi site türk telekom altyapısıyla bikaç hafta içerisinde hazır olacakmış.

ian dedi ki...

kötümsermiş gibi olmiyim ama :) bence hayvan gibi flash uygulaması olacak yeni sitede. şöyle kullanımı kolay, sade birşey yaparlar umarım.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

dergiyi konuşalım arkadaşlar :) muhatabı da buradayken

Pamukk dedi ki...

daha gelmedi dergi bekliyorum gelsin eleştircem :p

kma dedi ki...

bir bjk tv vardı ona ne oldu?

sozcelyk dedi ki...

üyelik için 150. olayım diye geciktirdim ama bana kısmet olmadı ümraniye gezisi.

onun dışında dergi röportajlarının fotoğraflarının iki saat sonra basında yer bulmasından şikayetçiyim , para verip kulübe destek oluyorken bütün içeriği kıytırık bir ligtv ve ntvspor manşetinde görmek beni memnun etmiyor açıkçası.

nasıl olsa basında yer alıyor diyerek derginin tirajını düşüren çok fazla beşiktaşlı vardır diye düşünüyorum.

peki önerin nedir derseniz galatasaray'ın aylık 5 liraya digiturk'den taraftarına sunduğu gstv modelini örnek gösterebilirim , her taraftar o içeriğe sahip olamıyorken parasını ödeyip kanalı satın alanlar antreman görüntüleri , futbolcuların günlük yaşantısı , soyunma odalarından görüntüler ( yanlış anlaşılmasın ehah ) özel röportajlar gibi bir çok ayrıcalığa sahip olabiliyorken ayrıca kulübe de maddi gelir kapısı yaratıyor ,

kısacası dergimizi public yapmayalım.

son olarak beşiktaş semt takımı değildir beyler beşiktaş dünya takımıdır :)

dergi içeriğinin çıktığı gibi basına düşmesi beni de sinir ediyor. duvarıma poster asmak için değil içindekileri okumak için alırım dergiyi alırsam.

emeğe saygı beyler! reprep

sozcelyk dedi ki...

basında spoiler niyetine sadece yıldırım demirören'in beşiktaşlılara seslenişi yer alırsa daha memnun olacağım açıkçası :)

sonuçta sevgili beşiktaşlılar ile başlayıp hedef aldığı kitle dergi aboneleri olmasın, tüm beşiktaşlılara seslensin :)

(başkanım beni al :))

sozcelyk dedi ki...

ligtv.com yayın editörü cem kurel'den yönetime itham var , içeriği yönetim basına servis ediyormuş.

http://i489.photobucket.com/albums/rr255/sozcelykk/jghgtr.jpg?t=1283445238

Guti Scarface olmus la! Guzel.

Soru su: Yurtdisinda bu dergiyi okuma -edinme imkani var midir?

sozcelyk dedi ki...

@shelbyl

e-dergi aboneliği var

şurdan bakabilirsin

http://bjkas.yore.com.tr/

Oha oha, yillik uyelik fiyati The Economist dergisinin fiyatina esit. Ki The Economist haftalik dergi, bu aylik.

Eyvah eyvah...

Sarper dedi ki...

Dergilerin içeriklerininde telif hakları yok mu? Bende aldığım ve daha okumadığım dergiyi ertesi gün her yerde görmekten ve derginin evde boşboş yatmasından rahatsız oluyorum.

bzs dedi ki...

@shelbyl

adresini yollarsan, ben yollarım dergiyi.
burakzafer@gmail.com

Yorum Gönder

Ara