.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Eylül 2010 Cuma

Baba Büyüksün

Sayende siyahin beyazin kiymetini daha iyi kavrayan tam iki kaptanimiz birden oldu... 

9 Yorum:

fabianernst dedi ki...

hahahah ama doğru..ya o olaydan sonra ikisininde gitmesini istiyordum açıkçası...adeta evrim geçirdiler o olaydan sonra..şimdi araları nasıl bilmıyorum ama inşallah bir daha boyle olaylar olmaz...ya ben yıllardir biletimi biletix den aliyorum..yarin stadin ordaki bilet gişesinden alıcam buyuk ihtimalle o gişe kaça kadr açık olur bilen var mı arkdaslar..

son olarak yuki yarin ki yensen de yenilsen de ye kimler katilacak aranizdan

kaç umaraydı acaba :)

Unknown dedi ki...

Ben Toraman ve Uzulmezin aralarinin hala iyi olmadigini dusunuyorum, fakat bunu sahaya yansitmamaya calisiyorlar. Onlar bu takimin ruhunu sahaya yansitan iki futbolcumuz, o donemdeki yonetim facialarini dusundukce simdikiler melek kaliyor onlarin yaninda, ulan Sinan ne cektik sende breh..

gnyz dedi ki...

O kavgadan sonra daha mı iyi Beşiktaşlı oldu bu adamlar. Kavgadan sonra ne değiştiki? O sezon şampiyon olunmasaydı ve başarısız bir sezon geçseydi bu kavga olayına yine böyle bakarmıydık acaba

Sertug Ozgur dedi ki...

O kavga olayından sonra ikisinin de performansı oldukça arttı.

İbrahim Toraman'ın futbolculuğu hakkında şüphelerim varken, şimdi her takım için faydalı oyuncu olduğunu anlıyorum. İbrahim Üzülmez ise bırak artık futbolu mertebesinden efsane olmaya doğru ilerliyor.

Belki de kadro dışında kalınca, durumlarının, büyük takımda oynamanın değerini anladılar, çok çalıştıkları şüphesiz. Bazı insanlar için böyle dip nokta gerekli olabiliyor.

adidas degildi galiba:)

Kartal Bafiler dedi ki...

@alioner stadın altındaki biletix gişeleri maç başlayana kadar açık arkadaşım.

fabianernst dedi ki...

@Kartal Bafiler eywallah saolasın maçtaydim iyiki de gitmişim son dakikada da olsa yine yendik

Pamukk dedi ki...

teşekkürler terlik

Yorum Gönder

Ara