.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

10 Eylül 2010 Cuma

Anket


36 Yorum:

No Pasaran dedi ki...

Çok önceden Dünya Şampiyonası yarı final maçlarına bilet aldığım için 2.şıkkı işaretliyorum. Ama TFF'nin saat uygulamasına da dışımdan kuvvetli kuvvetli sektirirken tabi...

SirEvo dedi ki...

Haftada bir izliyoz zaten, kusura bakmasınlar. Pazar akşamını sakladık baskete. =)

nuwanda dedi ki...

herikisinede bakacam bilgisayardan beşiktaş maçını tv den basket

sozcelyk dedi ki...

tivibu ile sırbistan maçı,tvden de beşiktaş maçı.

kaçıramam ikisini de.

fabianernst dedi ki...

yaklaşık bir yıldir maça gitmiyorum normalde basket maçina giderdim ama krali degil feriştahi gesi bjk imi hiç bir şeyle vazgeçmem ...92 93 sezonundayi soyleyecegim...milli takimimiz inşallah yener ama inonuyu o gecekondu adı verilen taraftar ozentisi denyolara birakmaya niyetim yok..

Melih dedi ki...

birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden biri:)

tearkan dedi ki...

İstanbul'da olsam kesinlikle maça giderdim, aklım da Türkiye maçında kalırdı; ama olmadığım için rahatım. İkisine de bakıp mala döncez ama sağlık olsun.

Bellamy. dedi ki...

tivibu işe yarıyor böyle durumlarda evet :) ama tek seçeneğim olsaydı tabii ki Beşiktaş maçını seçerdim.

kombineyi yeni aldım. ilk maçım olacak. o yüzden beşiktaş'ın maçı. yoksa milli maçı kaçırmazdım. ama en azından finale çıkacağımıza inancım tam olduğundan, içim rahat.

Ayni anda hem Arjantin - Brezilya, hem de Turkiye - Belcika macini izlediydim, insanin beyni bir eriyor hakikaten. Spikerin ses tonuna gore ilgini degistiriyorsun, aldigin zevk mutlak olarak artmiyor ama gene de totalde bir mac izlemekten daha fazla.

Ideal olan maclardan birisinin erken sayilarla tempo dusurmesi, eger ikisi de son dakikalara gerilimli girerse kalp dayanmayabilir.

Ha, eger birini sececek olsaydim basketbolu secerdim futbol uzerine. Durun lan vurmayin :)

carlito dedi ki...

yuki neyi kastetti bilmiyorum ama bence de yanıt net.. önce Beşiktaş sonra milli takım! (durun vurmayın :))
yani kim ne derse desin Beşiktaş'ın maçı varsa başka ne olursa olsun benim için tercih sebebi olamaz.. basketçileri de finalde izleriz inşallah..

Asphalt Monkey dedi ki...

Iyimser bir ihtimalle diyelim ki 55-60 yasina kadar yasayacak olsam, izleyecegim daha en az 50-60 Besiktas Ankaragücü maci var önümde. Kac tane daha dünya kupasi yari finali olur orasi belirsiz. O yüzden gözlerim Sinan Erdem, kulaklarim Inönü'de olacak.

matiasemilio dedi ki...

beş dakika önce açacağım yayını ve digitürkwebtv kelek atmadığı taktirde her iki maçı da izleyeceğim ama bir problem olursa mahalle kahvesinin yolu görünür bana..
tek seçim hakkı olsaydı 'yanıt net' olurdu..zira; sen vardın hiçbirisi yokken!

Feridun Bitir dedi ki...

tabiki basket macini, lig maci her zaman izlenir ama böyle bir turnuva 100yilda bir gelir

Gökhan dedi ki...

kombinem olmasına rağmen maça gitmeyeceğim, konya şekerspor maçına bile gitmiştim ama bu sefer beşiktaş değil milli takım diyorum. nasıl olsa hemen 4 gün sonra cska maçı var, ona giderim artık.

carlito dedi ki...

kombinenin bu maçta bir sahibi var mı Gökhan? :)

Gökhan dedi ki...

@ carlito

var ya, zaten basketbolu da çok sevdiğimi bildikleri için arkadaşlarım tahmin ediyorlardı böyle bir şey benden, slovenya maçı biter bitmez istediler.

carlito dedi ki...

ah ah yok ki bizim de basketbolsever bir arkadaşımız, kombine sahibi bütün arkadaşlarım sağolsunlar hiç aksatmadan giderler bütün maçlara, ölseler vermezler kartlarını :)

Sertug Ozgur dedi ki...

beşiktaşı özlediğim için beşiktaş. daha çok zevk alacağımı düşünüyorum.
ha geçen seneki büyük mustafalı beşiktaş olsa tabii ki seçeneğim basket maçı olurdu.

kabataş dedi ki...

isterse final olsun önce beşiktaş.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
carlito dedi ki...

yahu isterse basket maçının en kralı olsun arkadaş, benim gözümde en basit futbol maçından daha zevkli olamazki.. basketbol nedir ya!

tamam milli takımımızdır, başarısına seviniriz, basketboldan daha çok zevk alana saygı duyarız ama...
bu küçültücü üslup da ne ola ki, Beşiktaş sevdalısı falan?
ya neyin sevdalısı olacaktık?

Adsız dedi ki...

haklısın üslüp güzel deyil. siliyorum üstekini

Basketbol hususunda soyle bir acilim yapayim:

Futboldan Quaresma gibi adamlari izleyerek mi zevk aliyorsunuz? Basketbolda her kalburustu takimin bir Quaresma'si var.

Futbolu son dakikaya kadar suren heyecan, yasanilan geri donusler icin mi seviyorsunuz? Basketbolda 20 sayi fark bile bir ceyrekte kapanir.

Futbolu taktik varyasyonlar, teknik direktor hamleleri icin mi seviyorsunuz? Her mola yeni bir kenar oyunu demek, pick and roll'lar, post-up'lar, isolation'lar girla.

Futbolu uzaktan sutlar, artistik goller icin mi seviyorsunuz, anam adamlar asagi mahalleden potaya top sokuyorlar, bacak aralari, donerek abidik gubidik smaclar vs. girla.

O yuzden bence basketbolda, futbolu sevenler icin her sey var. "Basketbol ne ya!" demeyelim, basketbolu sevelim sevdirelim :)

alper dedi ki...

Kralı gelse değişmem Beşiktaş maçını.Mahalle takımı ile oynasalar izlerim.ve strese girerim kazanmak için.

alper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

mesele sadece futbol- basketbol meselesi bence.

şöyle düşünelim futbol milli takımının ve beşiktaş basketbol takımının maçı aynı saatte.
hangisini tercih edersiniz?

kendi tercihime gelince tabi ki yarı final maçı. açıkçası futbolu da basketbolu da çok severim. ayrıca bi kere maçların kritiklik açısından arasında dağlar kadar fark var.boru mu abi dünya şampiyonası ve ev sahibiyiz ve de yarı finaldeyiz hatta yarı finale daha önce hiç bir türk takımının tarihinde olmayan rahatlıkla gelmişiz. bu maçı kaçırmazdım. ha ben ikisini de canlı izleyemecem iş güç nedeniyle o da ayrı konu...

bw1903 dedi ki...

dürüst olmak gerekirse türkiyenin galibiyeti beşiktaşın galibiyetinden daha önemli

gökhan dedi ki...

sırbistanı ve teodosici severim ama beşiktaş kadar değil. o yüzden tercihim beşiktaş.

carlito dedi ki...

@ shelbyl

şimdi konumuz "futbol mu daha güzel basketbol mu" değil aslında tabii, ama futboldaki herşey basketbolda da var görüşüne katılamayacağım ben..
örneğin, benim futbolu basketboldan daha fazla sevme sebeplerimden bazıları; basketbol kadar kurallara boğulmuş olmamasıdır, bilmen gereken kurallar az ve basit..
basketbolda öyle mi, rakibin koluna ufacık bir dokunsan faul, vücut vücuda mücadele diye bir şey yok.. veya ilerlerken topu yere sektirmeden bir adım attın mı, hemen steps oluyor, oyun duruyor.. atak yapmak için saniyelerin sınırlı, faul yapmak sınırlı, molaların yine sayıyla sınırlı, hemen hemen her konuda aklında tutman gereken birtakım kurallar var.. (hele maçın sonlarına doğru taktik fauller yapılmaya başlanmıyor mu bazen, o zaman bütün şevkimi kaçırıyor!)

şahsen çok zevk almasam da başta Beşiktaş'ın maçları olmak üzere çok sayıda basketbol maçını izlemişimdir, ama hala çözemediğim kuralları var, çözsem de onları düşünmekten oyuna konsantre olamıyorum! :) evet yeri gelince çok zevkli basket maçları da olabiliyor heyecan bakımından, ama futbolun yanına bile yaklaşamaz diye düşünüyorum.. öte yandan zevk meselesi olduğu için de fazla uzatmak istemiyorum..
"basketbol nedir ya" belki biraz absürd bir yorum olarak görünebilir bazılarına, ama futbolla kıyaslayınca içimden gelen bu oluyor üzgünüm :)

Beşiktaş mı, Milli Takım mı meselesine gelirsek, orası tamamen kişinin hayata bakış açısıyla bağlantılı derim.. şahsen benim sporseverlikten önce Beşiktaş taraftarı kimliğim ön plandadır, yani Beşiktaş'ın basketbolda şampiyonluğunu belirleyecek bir maçı olsa, aynı anda oynanacak önemli bir futbol maçına tercih edebilirim..

el nino dedi ki...

Söz konusu olan basketbol - futbol tercihi olsa tabii ki basketbol derdim .Ama söz konusu Beşiktaş'sa kralı gelse tanımam.

Beyler anketin cevabini sahada aldik bence :)

Inanilmazdi ya. Inanilmazdi.

bacon1903 dedi ki...

@Shelby

Kardes aslinda cok guzel sonlandirmissin ama birkac kelam etmeden duramicam!!!

@Sayin Tff-Mahmut Ozgener

Allah sizi bildigi gibi yapsin butun bjklilar ilkonce turkdur.Staddaki 25000 kisi kahvelerde mac seyreden bjklilar(Ben dahil)birde digiturku seyredebilen ayni zamanda tv seyredebilen bjkli kardeslerimin cevabi suratiniza tokat olsunn hemi!!!Ikisi birden hepinize inat!!!Hem turkuz hem bjkliyiz!!!!!!!!!!!!!

bacon1903 dedi ki...

Maci kahveden seyrettim son 15 dakika kala bjkim maci 4-0 yapinca.Haliyle milli takimi tercih eden sayisi fazlaydi bjkli 3 arkadas 1de a.guclu abimiz vardi???Basket macini acicam dedi kahveci!!!!Durdugun kabahat abicim(Zaten herkesden ricaci olup duruyodum mac esnasinda boyna ntvye donuyoduk)dedik hepimiz de son 7 dakikayi seyrederken hop oturduk hop zipladik!!!Ya benim hayatim boyunca unutamayacagim olay 4-0 yenmisiz a.gucunu ama beyfendiymis a.guclu abim kerem tuncerinin basketinden sonra cak cak yaptik!!!!

Yorum Gönder

Ara