.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Eylül 2010 Çarşamba

1 Eylül Sessizliği

Hayra alamet mi bilinmez...

Zaten şehre yağmur çöktü. Duyumcular duymaz oldular...

Hakim görüş Beşiktaş'ın mevcut kadrosuyla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin son gün transferlerine cevap veremediği şeklinde.

Kadroya Ricardo Quaresma, Guti Hernandez, Mehmet Aurelio, Robert Hilbert katıldı.

Matias Delgado, Uğur İnceman ayrıldı.

Tomas Sivok uzun süreli sakat.

Michael Fink'in durumu halen belirsiz.

Sağ önde Nihat Kahveci, Filip Holosko, Roberto Hilbert şişkinliği sürüyor.

Sağ bekteki tek işleyen oyuncu esasında sağ bek değil.

Savunma bakanlığı her maç arıza veriyor.

2 ay önce yeterli  addedilen Bobo bugün nasıl yetersiz oldu?


Süre daralıyor. Duyan da yok, Recai bey istifa etmiş...

Beşiktaş tüm transfer çılgınlığına rağmen, bir transfer sezonunu daha verimsiz mi geçirmek üzere?

Saat 17'ye 4 saat kaldı.

Bekliyoruz...

147 Yorum:

ederlezi12 dedi ki...

Bu sessizlik hayrı alemet değil Beşiktaşlılar , ben bir son dakika sürprizi bekliyorum ..

Benim tahminim Holosko - Sercan takası olabilileceği yönünde..

Ya da Fink - Tabata'dan biri gönderilip yabancı bir santrafor alabilirler

Batistuta35 dedi ki...

Umarım holosko-sercan takası olur ama haber1903e göre transfer kapanmış.

Batistuta35 dedi ki...

Fatih tekke geliyor-muş.

CDiS dedi ki...

fatih tekke deniyor şimdi de, te allahım.. neyse ona da razıyız artık :)

Bizim yönetimin harbiden parası bitmiş demek ki.Bu sene bonservislere toplam sadece 6-7 milyon euro civarı para harcadık.Kimse de çıkıp Quaresma,mali dengeler vs.. falan demesin.Gaziantepsor bu sene daha fazla para harcadı bizden.

monochrome dedi ki...

tekkee demeyin abi tekke demeyin.. vallahide billahide tekke demeyin. lüütfen tekke demeyin..

bir başka transfer haberi için;

http://haber.gazetevatan.com/besiktastan-son-dakika-golu/326421/5/Manset

Sertug Ozgur dedi ki...

Batuhan transferinden para almamız, Delgado'nun yıllık ücretine guti'yi oynatmak unutulmasın:).

Çok oyuncu aldık kulüp batacak geyikleri dönmez heralde

Batistuta35 dedi ki...

Tekke yaşlı olması dışında gayet güzel bi forvet ama gelsin her türlü atar gollerini.

ozy dedi ki...

Tekke falan istemeyiz, huzurevine cevirmeyin takımı..
Beşiktaş bu transfer döneminde kadro mühendisliği açısından sınıfta kalmıstır. Evet Queresma cok uygun fiyata alındı, Guti bedava geldi. Ama eldeki oyunculardan Batuhan hariç (Delgado,tello, ugur vs.)5 kurus kazanılamadı. Transfer yalnızca almak değil satabilmeyi de becerebilmektir. Sonucta basarısız bir transfer donemi kapanmak uzeredir.

Batistuta35 dedi ki...

Acaba trabzona holosko+fink versek serkanı verirler mi bize:D

Batistuta35 dedi ki...

hatta pakede erhanı da ekleriz:D

anuka dedi ki...

Delgado ve Uğur giderken para kazandırmayı bırak üstüne para vermiş olmalıyız. Sonuçta devam eden sözleşmeleri vardı. Özellikle Delgado'yu gönderebilmek için baya bi para vermiş olabiliriz.

Yanlış hatırlamıyosam ikisinin de sözleşmesi tek taraflı feshedilmişti

CDiS dedi ki...

ozy;

allahını seversen, bu saydığın 3 futbolcuya son yıl performanslarıyla kim 3 kuruş para verir.

ben gayet iyi transferler yaptığımızı düşünüyorum, medyanın gazına gelmiş vaziyettesiniz birçoğunuz. geçen sene, m.topuz olayı yüzünden şampiyonluk gölgede kalmıştı. Şimdi de medya, Guti ve Q7 transferlerini gölgede bırakmaya çalışıyor. Ersan, Hilbert, M.Aurelio nokta transferler haberiniz ola. 3. kalecimizi Galatasaray'a versek havada kaparlar. Gıptayla baktığım tek transfer, Niang. Keşke bize gelseydi ama olsun. Bununla birlikte, takımdan kangrenleri gönderdik. Delgado, Tello oynamadan para alıyorlardı. Uğur boşu boşuna forma numarası almıştı. Karamsarlığın hiç ama hiç gereği yok. Forvet gelmese bile iyi bir transfer dönemi geçirdik. Bu gözler aynı sezon 4 sağ bekin alındığını da gördü.

Batistuta35 dedi ki...

İkisi de karşılıklı feshedildi hatırladığım kadarıyla.

emrh.srt dedi ki...

ve bomba patlıyor FATİH TEKKE hayırlı olsun...

not:resmi siteden görmeden inanmayın
dipnot: yine de hayırlı olsun :))

misimovic çok iyi futbolcu ama iyi transfer olduğunu zannetmiyorum... yumuşak bir oyuncu ve artık bitmeye yüz tutmuş eski moda bir 10 numara..

insua iyi olabilir ama sol bek dünyayı kurtarmaz. ayrıca genç ve hala gelişmekte olan bir adam..

niang gerçekten iyi transfer..stoch da öyle... yobo-lugano tutarsa inanılmaz defans ikilisi olurlar..


günlerce robinhoya kitlendik, esas ihtiyaçları unuttuk...forvete bobo alternatifi ve sağ beke bir ilk 11 oyuncusu lazımdı... umarım transfer dönemi bitmeden birini alabiliriz..

Sertug Ozgur dedi ki...

Fatih Tekke ile iyice dedeler takımına döncez. Yaşı filan önemli değil de ihtiyacımız olan bir adam değildi sanki bilmiyorum.

Holosko'nun muhteşem oynaması, tekniğinin düzelmesi için dua edicez anlaşılan bu.:)

@ozy
Başarısız bir transfer dönemi mi ? Harcadığımız paraya aldığımız oyunculara bir daha bak istersen.Cenk,Ersan,Aurelio,Hilbert,Guti,Quaresma ki Cenk ve Ersan mevkilerinin en iyi Türk oyuncularıydı.Gs'ın ve fenerin bu transfer döneminde aldığı dandik yerliler gibi değil.
Delgado'ya şu 4 senelik peformansından sonra bonservisine para verecek kulüp dünyada yoktur.Maaşından kurtulmamız bile büyük nimet.Tek yanlışımız Tello gibi ileride top tutan bir oyuncuyu gönderip Hilbert'i almamız oldu.Bu kadar az para harcanıp daha iyisi yapılamazdı herhalde.

emrh.srt dedi ki...

bir de 33 yaşındaki fatih tekkeye bonservis ödenme durumu varmış ki o daha vahim.

EnisteKolaKoy dedi ki...

dha da fatih tekke ile her konuda anlaşıldı diye flaş geçti şu an

ozy dedi ki...

Delgado ve Tello gibi futbolcular hangi sartlarda para etmez onu konusmak lazım..

Galatasaray'ın son yıllarda sattığı oyunculara bir bakınız lutfen. Ugur Ucar bile 1 milyon ediyor, Keita alınan fiyatın ustune satılıyor, nerdeyse Servet bile 8 milyon euro'ya satılcaktı. Emre Gungor 2 miyon civarında bir rakama gitti. Adam gibi oynamamıs Topal 4.5 milyon euro..devamı cok..

Bu adamlar aynı performansları ile Beşiktaş'ta olsaydı ne kadara satabilirdik, önce bunu bir düşünün sonra Delgado para edermiydi onu konusalım.

ozy dedi ki...

@bobo
alınanları değil satılanları (pardon satılamayanları) sorguluyoruz. daha elde Nobre, tabata vs... var.

ozy dedi ki...

ayrıca sunu da ekleyelim Hlosko, Tabata ve hatta cok begendiğimiz Ferrari'ye musteri bile bulunamamıstır. Bu mudur basarılı transfer? Vermeden almak olmaz...

Unknown dedi ki...

ve insan suphelenmiyor değil.. beşiktaş ın queresma ve guti dısında ihtiyacları belli.. acaba robinho transferi bu yuzden taraftarın gozune bir bant mıydı?
fenerbahce bugun yobo'yu aldı.. forvet problemini de cozmus gibi duruyor.. galatasaray da 10 numara sını buldu .. zaten kanatlar ve forvet oldukca kaliteli.. biraz defans ta problemleri var ama insua bu problemi cozucek bi adam .. hakan balta da defansın ortasına lucas neil la gorev alırsa defans problemi de cozulmus duruyor..
ama beşiktaş ın cok yeri aksıyor ve yonetim bunu gormezlikten geliyor.. su an gercekten macları kazanıyorsak queresma ve guti nin geyretidir... formuller cok acık .. burda biz bile defalarca yazmısız volkan sen, sercan, podolski diye.. bunlar alınmadan beşiktaş sahada rahat oynayamaz.. su an queresma iyi ama yorulucak ya da sakatlanacak .. belki bi iki hafta sakatlanır ama onemli bir maca gelirse işte beşiktaş ın gercek yuzu cıkar ortaya.. nobre orta sahdan top cekmeye calısır.. ibrahim uzulmez sol kanata cekilir.. yani 89 model kartal oluruz..
kıssadan kelam beşiktaş su an ne yapıp etmelşi iyi bir forvet yerli yada yabancı az cok isimler konusluyo ve kesinlikle volkan sen'i almalı.. queresma sakatlandıgında oynayack bi tello muz yok artık..

SomosTodos13 dedi ki...

sözlükten anafor yazmış;

anladığım kadarıyla, dövizli askerlik yapabilmek için gerekli olan 3 yıl yurtdışında çalışma süresini doldurmuş.

o halde, 5200 avro ödeyip 21 gün askerlik yaptıktan sonra (tıpkı nihat kahveci gibi) beşiktaş ile sözleşme imzalayabilir. fakat askerlik başvusunda bulunmadan ve askerliğini tamamlamadan önce sözleşme imzalayamaz. aksi halde, 21 günlük dövizli askerlik hakkı yanar.

demek ki, fatih tekke beşiktaş ile anlaşmış ama malesef ancak ligin ikinci yarısında forma giyebilecek.

Nasıl yani gerçekten anlayamadım.Yönetim para kazanmak istediği bir futbolcuyu satış listesine koymaktan başka ne yapabilir ? GS Mehmet Topal'ı Valencia'ya zorla mı satmıştır ? Bilmediğimden soruyorum.

Batistuta35 dedi ki...

Tekke ilk yarı oynayamıyorsa neden alıyoruz madem?

Paul Pierce dedi ki...

Fatih Tekke mi ?? almasınlar daha iyi.. Sırf Türk diye de 33 yaşındaki bi adamı getirmek saçma..

Unknown dedi ki...

fatih tekke umarım yalandır. yoksa bayramda ümraniye ye el öpmeye gidiyorum

Arkadaş böyle birşey var mı yaw?

Bu Demirören tek başına transfer yapınca böyle yapıyor işte akıllandı sandıydık.Adamı yanlız bırakmaya gelmiyo anında yumurtluyo şerepsüz ...Serdal Adalı'nın gitmesini fırsat bildi hemen atladı pffff .....

Topuz,Tabata,Robinho derken çizik üstüne çizik yedi karizma ....

Emrah D dedi ki...

Abi verimsiz transfer donemi demissin gozlerime inanamadim. Bu donem verimsizse hangisi verimliydi cok merak ediyorum. Yonetime sonuna kadar karsi da olsam bu sene cidden az para harcayarak ve maas dengesini cok iyi koruyarak cok guzel transferler yaptik.

Biz modern futbola uyduramadigimiz icin isimize yaramayan Delgado'yu yollayacak yer ararken adamlar Misimovic'i aldi, Misimovic-Dzeko-Grafite uclusunu var eden arkalarindaki 3 orta saha 2 bek oyuncusuydu. Galatasaray'in Mustafa Sarp, Ayhan, Baris Ozbek gibi super yetenekli orta saha oyuncularinin ileri ucluye benzer bir serbestlik yasatabileceklerini sanmiyorum.

Fenerbahce'nin yabanci kontenjani yonetimi sasiracaksiniz ama dusununce bizden beter. Yobo Lugano defansini yaptilar, sol bekleri yabanci, ileride Niang arkasinda Stoch, Alex, Dia desen 7 yabanci etti bile. Alex'i kesince ortalik karisiyor, kalanlari yeni transfer. Stoch'la Dia'nin birini yedek oturtsan, orta sahadaki ikilinin biri Emre olsa oteki ya ozurlu Selcuk olacak veya sag aciktan bozma Topuz. Ilerideki oyunculardan birinden daha feragat etsen koyabilecegin yabanci oyuncu da Cristian denen kazma.

Su anda Necip (ve yedegi Aurelio), Ernst (ve yedegi Fink) gibi tirto tabirle "oyunu iki yonlu oynayabilen" orta saha oyuncularina sahibiz ve bu trend sistemleri uygulamaya calisirken isimizi cok kolaylastiracak. Bunun yaninda ileride Bobo gibi Turkiye'de benzeri olmayan bir "complete forward", Guti gibi ust duzey bir oyun kurucu ve Quaresma gibi bir allahin belasi seytan gibi bir herif var (bunlarin hepsini iyi anlamda soyledim). Sag tarafta uzak forvet olarak hic biri tam tatmin edici olmasa da Holosko, Nihat, Hilbert ve Ali Kucik gibi alternatiflerimiz mevcut. Ayni sekilde yine hic biri tam tatmin edici olmayarak Hilbert, Ekrem, Erhan ve Toraman sag bek pozisyonunu goturebilecek oyuncular. Ridvan'in da iyilesmesini bekliyoruz. Defansin ortasinda en onemli oyuncumuz sakat olmasina ragmen, diger iki yabanci stoperimiz ayni anda sakatlansa bile, Ersan-Toraman ikilisi kimsenin yuregini agzina getirmez (hatta gayet basarili bile olabilir). Fenerbahce veya Galatasaray'da ilk tercih olacak 3 stoperi cikarttiktan sonra geriye kimlerin kalacagini bir dusunun (Fenerbahce'de Bekir, Galatasaray'da Gokhan Zan birinci tercihler). Kale o kadar saglam ki su anda birinci ve ikinci kalecimiz sakatken ucuncu kalecimiz milli takim kadrosunda ve bunu bileginin hakkiyla kazanmis durumda.

Bir transfer bombasi daha patlatip dosta guven dusmana korku salmak her ne kadar kulaga guzel gelse de su asamada gerekli olmayacagi dusuncesindeyim. Hele Bursa'dan birilerini, ozellikle Sercan'i alacaksak 6 ay 1 sene bekleyip olu essek fiyatina alabilecegimiz dusunulurse.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

siz elinizdeki bir futbolcuyu satmak istediginizde bu futbolcu zayıf, her ikili mucadelede dusuyo derseniz o futbolcuyu kimse almaz.. real madrid arjen robben i satarken bu kronik sakat aq dese, o futblcuyu kimse almaz ya da cok dusuk fiyata alırlar.. bunun gibi dusunebiliriz.. en onemlisi satmak istediginiz futbolcuları elde kalan lanet yaratıklar seklinde dusunmemeniz gerekiyor.. sadece o futbolcular sizin sisteminizde basarılı olamamıstır.. ugur inceman beşiktaş a gelmeden vestel manisa da gercek bir maestroydu.. bizde iyi oynamadı biz de onu kotu futbolculukla cezalandırdık.. noldu satarken kazanbilecegimiz bir iki milyondan olduk.. tello , zapo , delgado , hatta ferrari ,fink , tabatayı bu bakısla değerlendirseydik muhtemelen su an cebimizde bir 10-15 milyon euro vardı..

Adsız dedi ki...

Açmayın dedeler...

enorton dedi ki...

@anuka

SIRKETIMIZ PROFESYONEL FUTBOLCULARINDAN UGUR INCEMAN ILE ARAMIZDAKI MEVCUT SOZLESME KARSILIKLI ANLASILARAK FESHEDILMISTIR.

SIRKETIMIZIN FUTBOLCULARINDAN MATIAS EMILIO DELGADO ILE ARAMIZDAKI MEVCUT SOZLESME KARSILIKLI ANLASILARAK FESHEDILMISTIR.

Batistuta35 dedi ki...

borsaya bildirildi tekke.O değil de şu askerlik durumu nedir adamı oynatabiliyormuyuz şu an? bilgisi olan açıklayabilir mi?

eveet tekke formamı kim alıyoo... resmi sitede yazmayan hiç bişeyeee inanmıyoruzzz... tekke gelmezsee interneti bırakıyorum... ben geldii diyorumm daha hala neyini tartışıyosunuz.. evet tekke formamı kim alıyooo :))

occasion dedi ki...

ze castro mu, sağ bek mi!?

neler oluyor?

Paul Pierce dedi ki...

@occasion
Ze Castro nerden çıktı ??

occasion dedi ki...

@bk

o yönde haberler var. deportivo kulübü beşiktaşa verdik ze castroyu demiş

evet, demiş.

?

Adsız dedi ki...

Neyse yaşı ilerlemiş olsa da ayağında top tutabilen, boyuna göre hava toplarında çok iyi ve tekniği de fena olmayan bir adam Fatik Tekke. Bobo'nun açamadığı defanslara ilaç olabilir. Yaşından çok soyadı bana rahatsızlık veriyor bu adamın.

Bu adam azılı cemaatçi değilmiydi ? Gittiği her takımda da sorun çıkartan biri.Formu,yaşı değil de takımın huzurunu bozmasından korkarım.

Paul Pierce dedi ki...

Eğer Ze Castro doğruysa.Stoper almak için neden son gün beklendi ki.Madem stoper alacaktınız.Daha önceden başlasaydınız araştırmaya.

occasion dedi ki...

yusuf şimşek A2 de oynuyor bu sene. Tekke de bu sene şampiyon olduktan sonra seneye a2 yolunu tutar.

allah utandırmasın.

recai kocaman style

Paul Pierce dedi ki...

10 numara boş mu kalacak o zaman ? Versinler Necip'e o giysin..

AQ-47 dedi ki...

bari gökdenizle beraber alsalardı sağ açık enflasyonu artardı...tekke iyidir, nobreye kalmaktansa

occasion dedi ki...

son gün transfer söylentileri çok eğlenceli.
bakın bakın haberelere;
ferrari rubin'e tekke bjk'ye, fink hannovere, holosko mallorca'ya



:)

beşiktaşı seviyorum. iyi ki statik bir takım değiliz. bursa transferleri erken yapmışmış. peh.
taraftarını hop oturup hop kaldırmayan takımı neyleyim.

http://www.deportivo-la-coruna.com/n-news.php?cid=3058&ctg=1

"But in the end nothing happened. Late on Tuesday’s night Lendoiro talked to reporters and confessed that the exit of Ze Castro was pending on the signing of a Besiktas’ player by German club Schalke 04, but that move wasn’t materialized, and neither the exit of Depor’s defender. Now the ex-Academica will spend his third season at Deportivo; he will continue to fight against Lopo, Colotto and Aythami for a spot as starter at the centre of the defence, probably the most competitive position at Lotina’s team."

Diyor ki Ze castro'nun beşiktaş'a transferi, beşiktaş'tan schalke 04'e gidecek bir oyuncuya bağlıydı ve o transfer yattı.. kim lan bu şalkeye gidecek?? götümden mi anladım cümley,

Adsız dedi ki...

@fitneci
Yok doğru anlamışsın, ya Fink'tir ya Ferrari bence.

evet ama ikisi de sürpriz olurdu bana.. şalke CL'ye kasıyor raul'a huntelaar'a para veriyorken fink'i almaz heralde. ferrari ehh ama onu da son dakkaya bırakmazdı bence.

open your mind dedi ki...

fatih tekke alındı
10 numara transfer

RuFF dedi ki...

ze castro sağ bek oyuncusu mu?
Ferrari zapo sivok varken ne alaka başka bir stoper transferi ?

AQ-47 dedi ki...

vatana millete bahis mafyasına hayırlı olsun...
Golcü arayışlarını noktayalayan Beşiktaş Rubin Kazan`dan transfer ettiği Fatih Tekke ile iki yıllık sözleşmeye imza attı. Tecrübeli golcü için Rus ekibine 750 bin euro bonservis bedeli ödenecek.

Fatih Tekke`ye ise yıllık 1,5 milyon TL garanti para verilecek. 33 yaşındaki golcü ayrıca maç başına 40 bin TL alacak.

-HABER1903-

Adsız dedi ki...

@fitneci
Schalke hücumcuları doldurdu Raul, Huntelaar, Jurado falan da, defansif orta saha oyuncuları pek de ahım şahım değil. Jones, Kluge, Matip ve Moritz'in arasında Fink'in şans bulması bence olası. En kötü ihtimalle yedek olur. Ferrari ise klasik ve ileri çıkmayan bir defans hattında bence çok kaliteli bir stoperdir, Avrupa'da bir çok yerde oynar bence. Çok da saçma gelmedi yani bana, olsaydı şaşırmazdım.

ozy dedi ki...

Bazı arkadaslar ısrarla yalnızca gelen transferlere bakarak verimsiz transfer donemi soylemimi yorumluyor. Tekrar soyluyorum almadan vermek diye bir konsept Real Madrid'de bile yok!!

Ayrıca ne takım içi dengesinden bahsediliyor anlamadım.
Benim bildigim Nobre hala 2.3 milyon euro, Nihat 2.5 milyon euro, Holosko 1.7 milyon Euro alıyor. Yedek kulubesi ilk 11'den fazla kazanıyor nerdeyse..

occasion dedi ki...

ze castro sağ bek oynayan stoper sanırsam.

shalke ferrari'yi istemiştir.

ozy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Paul Pierce dedi ki...

Başka bir yabancı almayacaksak, fink tutulur kadroda herhalde.Sağ bekte denenebilir mi Fink ? Geçen sene Rıdvan sakatlandığında denenmişti galiba.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ya şimdi tekke filan burun kıvırıyo birçoğumuz ben de dahil.

Ama yabancı kontenjanı sorunumuz var.

Fink ve Sivok'u dahil edersek 11 yabancımız var. Hadi Fink'i bir şekilde gönderdik diyelim. Bir yabancı daha aldığımızda sezon ortasında tekrar yabancı sorunu ortaya çıkacak.

Ne diyorduk bir aralar, quaresma ve guti gelirken bile; yabancıları kusalım artık atalım iyice şiştik.

Yerli en makul fiyata alabileceğimiz adamlardan bir tek tekke var piyasada.

Şuster'in tam istediği tip forvet değil belki ama Bobo-Nobre'ye iyi bir alternatif olabileceği ihtimali çok yüksek.

Nihat ve Holosko'nun performansı daha da önemli hale geldi şimdi.

Quaresma sakatlanınca ne olacak diyenler olacak? Buna katlanacağız, bir şekilde İsmail mi olur Hilbert mi ona göre davranacağız, Denizli'nin kulakları çınlasın Ekrem de olabilir. Bir yabancı daha alıp şişmeye gerek var mı? Veya tok satıcı Bursa'nın kapısına dayanıp 10-15 milyon eurolar harcayacak bir durumumuz?

Anlaşılan öyle sanıldığı kadar transfere harcayacak çok paramız yok veya niyetimiz yok.

Bu şartlar göz önüne alındığında bence yapılan transferler belli bir plan,anlayış dahilinde.

Başarılı olunur mu olunmaz mı bilinmez ama transferde verimsiz olduk, saçma davrandık demek için erken.

Sezon öncesi transfer dönemindeki hatalar veya doğrular sezon sonu çıkar. Benim aklımda şüphe oluşturan, mali kayıp olarak nitelendirebileceğim bir isim yok. Örnek olarak Misimovic 8 milyon euro yapar mı gibisinden. Veya Dia'ya verilen para fazla olmasın gibi..

selo dedi ki...

Bu hamleyi bekliyordum desem yalan olur.Bakalım neler verebilecek bize. Rusyaya gitmeden önce çok beğendiğim futbolcuların başında geliyordu fakat orada tutturamadı kanaatimce. Türkiyede son vuruşu ve kafa vuruşu en iyi futbolcudur.Geçen sene Trabzonda yer gök inledi bu adam gelsin diye bize kısmet oldu.Yerli oyuncusu çektiğimiz bu zamanlarda 2008-2009 şampiyonluk yılında Yusuf'un kattığını umarım Fatih Tekkede katar.


http://novembre11.blogspot.com

ozy dedi ki...

Rustu-Ferrari-Toraman-Ekrem-Uzulmez
Ernst-Nihat-Guti
Tekke-Yusuf-Nobre

Yarın bir gun herhangi bir maca bu kadro ile cıkma ihtimalimiz var. Yas ortalaması 32.4. Milan'ı bile gectik masallah.

Batistuta35 dedi ki...

Herşeye rağmen fatih iyi transfer oldu yerli olması açısından.

Pamukk dedi ki...

yerli malı yurdun malı

hayırlı olsun bakalım.

kma dedi ki...

fatih tekke'yi futbolun lgunluğu dönemimde hep beğenmişimdir.

2-3 sene evvel avrupa finali oynamıştı.

benim pek anlamadığım nokta şu aslında. bu adam son dönemini yurtdışında geçirmesinin sebebi askerliği bedelli yapabilmek istemesi. trabzon kaç kere istedi bu yüzden gidemedi.

bittiği anda trabzona gitmemesi onun trabzon halkı açısında bi sorun yaşamasına sebep olur. 33 yaşından sonra bu riski neden aldığını pek anlamadım.

kma dedi ki...

şu senaryo neden gerçekleşmedi trabzonda mesela:
umut'u toulouse'a verip fatih tekke'yi alırlardı. hem umut'tan para kazanılırdı. Umut yurt dışı hedefini gerçekleştirirdi. hem de onun boşluğunu kendi çocuğu denilen büyük isim tekke ile doldururlardı.

anlamıyorum..

şenaol güneş ile fatih tekke'nin arası iyi değil mi acaba.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bence fatih tekke transferi baştan aşağı skandaldır. bonservis ödenmesi skandaldır, maaşı skandaldır. forvetteki kadro planlaması skandaldır.

neyse, umarım ben yanılırım. fatih tekke'nin gelişinin nihattan ne farkı var bilemiyorum.

aurelio
guti
nihat
rüştü
fatih tekke
üzülmez

emekliler takımı olduk.

rbaggio dedi ki...

tekke boboyu keserse toramana sağ bek yolu açılır.

Adsız dedi ki...

Yusuf da var =)

Pamukk dedi ki...

kızgındır şenol güneş istememiştir belki de o yüzden.

ee ne zaman askere gitcek şimdi tekke
2.yarı mı sahalarda göriciz

RuFF dedi ki...

Bu transferler Y.D in ilk geldiği sene 123897612389 tane transfer yaptığı dönemi hatırlattı bana :)


Yaşlı takım olduğumuz doğru fakat Jessie sen bu konuda eleştiri yapamazsın çünkü en başından beri 26 yaşındaki Quaresma ve Robinhoya da karşıydın. :)

ozy dedi ki...

Yaslılar takımına Aurelio'yu eklemeyi unutmusum..

Rustu
Ferrari-Toraman-Ekrem-Uzulmez
Ernst-Aurelio-Guti
Tekke-Yusuf-Nihat

Boylece yas ortalaması 32.7 (saka değil!!) olan alternatif bir kadromuz oldu.. Guler misin, aglar mısın?

kma dedi ki...

tekke iyi bi oyuncu fakat bizde ne tür bi motivasyon ile oynayacak?
trabzon istediği parayı vermedi biz verdik diye mi bize geliyor?
bu seneki hedefler için yeterli midir?

trabzona gitseydi bi misyonu olurdu. şehrin çocuğu olarak abilik yapardı. şenol güneşin yardımcılığı temelleri atılırdı.

fatih tekke'nin istanbula yerleşeceğini bile sanmıyorum ben.

Bonservis ödenmesi,maaşı ve forvetteki kadro planlaması neden skandal olsun.Geçen sene Rus ligi şampiyonu 2 milyon euro bonservis ödedi bu oyuncuya.Maaşı da bonservisi gibi 750.000 euro.Makul rakamlar gibi gözüküyor.3 kulvarda mücadele eden bir takım için 2 forvetin yetersiz olduğunu da hep söylüyorduk.Nasıl bir performans gösterir,fiziken ne durumdadır bilemem ama büyük bir risk yok ortada.Nobre'den ne kadar kötü bir performans gösterebilir ki.

tearkan dedi ki...

Madem o tarafa gitmiştik bari gelirken yanında Gökdeniz!i de alıp gelseydik. Sağ kanatta oynardı mis gibi. fatih terim milli takımla beraber tüm Türkiye'ye unutturdu bu adamları.

750 bin euro rubine, yıllık 1.5 milyon TL garanti para ve maç başına 40 bin TL tekkeye. O iki yılın sonunda da futbolu bırakır zaten. Huzursuz bir adam yalnız fatih tekke. O tarafı korkutuyor beni. Yarın bir gün İbo terlikle kovalamasın da bunu.

Guti 34, Tekke 33, Nihat 31, Ferrari 31, Rüştü 37, Aurelio 33, Alman Ernst 31, Nobre 30, Zapo 30, Toraman 29, Delinho 36, Yusuf 35

açmayın dedeler

Trabzon'a gitmeme sebebi Ünal Karaman ve yönetimle kavgalı olmasıymış.forumbordomavi.com'da okudum ben de.Çoğu insan Fatih'in bize gelmesi sebebiyle Fatih'e kızmamış.Kendi yönetimlerinin inatla Fatih'î almakta gönülsüz olduğunu söylüyorlar.Çoğunda da Fatih Tekke avatarı dikkatimi çekti :)

Paul Pierce dedi ki...

Transferi kapattık mı acaba ??

occasion dedi ki...

bu transfer bana da o yd nin ilk yılını hatırlattı sanki. birden içime ürpertiler geldi. okan buruk, berkant göktan, ali güneş.

yok ama ya. fatih tekke bu. o kadar da değil. bence iki yıl gayet güzel götürür golcülük işini tekke. fiziken çok yıpranmış olduğunu sanmıyorum.sonrasına da

allah utandırmasın..

Batistuta35 dedi ki...

Kim ne derse desin iyi transferdir,skandal falan da değil.verilen para da gayet makul.Yerli başka kimi aalabilirdik ki? Görüyoruz sercana 10m çektiklerini,pektemek de sakat ee kim vardı başka?

addN0NE dedi ki...

750.000 € fatih tekke
min 8.000.000 € sercan yıldırım

bana kalırsa bu sezon için sercan yıldırımın bize yapacağı katkıdan fazlasını sağlar fatih tekke.

Sercan yıldırım'ı da sene sonunda 4.000.000 dan daha uygun bir ücrete alabilirsin zaten, bu şampiyon takımın golcüsü havası geçtikten sonra.

Her halukarda sercan yıldırım'ı transfer etmekten daha mantıklı bir transfer oldu bence. Şu cemaat-gruplaşma ayaklarını da bırakmışsa çok daha iyi olur. Hayırlı olsun.

Not : Hayırlı olsun dedim ama resmi sitede görmeden inanmıyoruz.

Fink kaldıysa eğer allah rızası için sağ bek oynasın :)

Transferi son gune birakip kumar oynarsan digerleri olmayinca buldugunla yetinirsin.

Tekke 5 yil once bu ulkenin en iyi santraforuydu. Yerden, havadan komple adamdi. Son birkac yildaki durumunu yakin takip etmedim, fiziksel ve ruhsal yonden ne halde bilmiyorum.

Anlasma sartlari makul. Robbie Keane'e 10 milyon euro bonservis ve yuklu maas verecegine, Tekke ile bu yili idare etmeyi sectiler. Seneye sampiyonlar ligine kailinabilirse bu dusunce ise yarar, aksi takdirde elinde patlar.

Fazla bir beklentim yok, yillardir en cok gol atan oyuncusu 11'i gecemeyen bir takimda yedektek girip birkac tanesi krtitik maclarda olmak uzere bir 7 gol civari atabilirse yeter.

Bakalim fiziki durumu ve mentalitesi nasil olacak, bekleyip gorecegiz.

Adsız dedi ki...

Yahu cidden var mı bu adamın tarikat cemaat vs. ilişkileri? Bilmediğim için soruyorum, soyadı rahatsız ediyor zaten beni. Sanki hacı-hoca olsaydı milli takımda kendine yer bulurdu gibi geliyor bana. Bir bilen varsa anlatsın, yemişim golcülüğünü, hiç yakışmaz Beşiktaş'a.

CDiS dedi ki...

fink ne oldu bilen var mı?

kma dedi ki...

tekke'nin cemaat olayını hiç hatırlamıyorum ben. öyle olsaydı milli takıma çağırılmaz mıydı?

tekke'nin en büyük özelliği iyi bir pasör de olması. bir golcü olarak değil asist özellkleri açısından da katı verebilir.

tabi bu söylediklerim katkı vermeyi düşünen bir fatih için. bize ne tür motivasyonla geldiği çok önemli..

sozcelyk dedi ki...

fatih tekke bize ateş etsene demiştik inönü'de , heyhat.

bi de yusuf şimşek'i unutmayalım 80. dakikada sokarız 10 dakikada alır maçı.

cCc koca yusuf cCc

http://i489.photobucket.com/albums/rr255/sozcelykk/medyxaphp.jpg?t=1283346015

ozkankaya35 dedi ki...

___fizik olarak iyi durumda ise 10 numara transfer...
___ze CASTRO OLAYINDA gelişme var mı ?adamı tanıyan var mı,iyi birseyler söyleyin

Batistuta35 dedi ki...

Karısının kapalı veya açık olması neyi ifade eder ki?

occasion dedi ki...

ama yusuf doğuştan beşiktaşlıydı.
formalı fotolar vardı.

:)

fatih de "benim beşiktaşa semaptim vardı, ikinci takımımdır" diyebilir mi ki? muhtemeldir, pek güzel olur.

CDiS dedi ki...

tamam 33 yaşında bu adam ama, futbolcu adam sonuçta. yani gerçekten yetenekli, bence hakan şükür'den sonra benim gördüğüm toplara en iyi kafa vuran adam. q7'nin ortaları boşa gitmez artık.

cemaatci olmadığını düşünüyorum ama bir ara mafyavari işlere karıştığını hatırlıyorum, trabzonda arabası falan kurşunlandı gibisinden birşeyler hatırlıyorum. olgunlaşmıştır muhtemelen, yerli rotasyonunda nobre'ye muhtaç olmama gibisinden bir yarar sağlaması bile olumlu. bonservisi devede kulak, aldığı para o kadar da fazla değil. tabi robinho, adebayor,raul, klose falan deyince, sönük kalıyor biraz.

Tarikat,cemaat bağlantısı sorusu üstüne söyledim.Bu adamın cemaatçi olduğu sağır sultan bile biliyor zaten.

helldoradotcom dedi ki...

cok pahali olmadigi surece yeni gelen bir adamin performansini gormeden elestirmek bana mantiksiz geliyor. simdi hemen "adami degil onu getiren mantigi elestiriyoruz" diyenler cikacaktir ama yine de biraz bekleyip performansini gormek mantikli olandir. Sonucta senelik 750 bin EUR'a gelmis adam. Cok da kotumser olmamak lazim.

Batistuta35 dedi ki...

Her neyse altay zamanından beri takip ettiğim,altayda canlı izlediğim,sevdiğim bi furbolcunun bize gelmesine sevindim ve başarılı olacağına da inanıyorum. 2 sene sonra gene forvet ararız o ayrı:D

Pamukk dedi ki...

yaşlanmış bee

bacon1903 dedi ki...

Keane 10 milyon euro verecegimize fatih tekkeye 1.5 veririz ikiside yasli ikisininde ozellikleri birbirine yakin.Keane tabiki daha iyi fatih tekkeden ama bizdede bobo-nobrede var sonucta 3.santraforumuz eski fatih tekke gibi oynarsa 1 .forvet olur o da denenecek bir sey!!!!!!

attika dedi ki...

şimdi şu fatih tekkenin tarikatçılık olayına açıklık getirmek lazım...fatih tekke tarikatçı denilince akla ilk gelen (son dönemlerde çaldıkları kpss sorularıyla da yeniden gündeme gelen)fetullahçılardan değil...öyle olsa zaten milli takımdan kesik yemezdi...tekke halk arasında adıyamancılar olarak da bilinen menzil tarikatına mensuptur...kendisinin bu tarikatın şeyhinin takıldığı beykozdaki eve sıkça gittiği yine bi tarikat mensubu anlatmıştı bana geçen yıl...yani sonuç olarak bence fetullahçı değilse sorun yok, ortalığı karıştırıp grupçuluk falan yapmaz...

addN0NE dedi ki...

fink hannover'de holosko mollarca'da diyorlar ne iş ya?

Unknown dedi ki...

zoooooooort düdük çaldı bahisler kapanır beyler

tomates dedi ki...

süre doldu .. kalemleri bırakın...

ozkankaya35 dedi ki...

___yokmu transfer...bittimi yani herşey...bi stoper olaydı bari...offff offfffffff

addN0NE dedi ki...

daha 20 dk var

itake dedi ki...

Yaw transfere en az parayı harcayıp nitelik bakımından en iyisini yapan bi takımda tekkeyi tartışmak anlamsız.
kaldıki bu oyun sisteminde bence gayet güzel iş yapar. guntinin yada sergenin yaşıda aşağı yukarı aynıydı 100. yılda ayrıca yukarda saydığınız emekliler topluluğu sırtlıyo bu takımı o yüzden gereksiz tartışmanın bir anlamı yok bence.
üstelik öğlen saatlerine kadar takımdan herhangi bir yabancı gitmemişken neden bir beklenti içine girilir bunuda anlamadım.
kısacası hayırlı olsun. şimdiden şöyle böyle demektense bekleyip bakmak belki daha hayırlı olur. ileride 'ben demiştim' diyebilmek için yazanlar 'keşke demeseydim' diyebileceklerinide bir kenara koysunlar

ozy dedi ki...

45000 forma satılmıs şimdiye kadar...
sezon oncesi için bence hiçte fena değil.. basarılara bağlı artacaktır daha..

matiasemilio dedi ki...

hayırlı olsun..
en azından quaresmanın ortalarının gol olma olasılığını artıran bir transfer..iy oldu iyi..

taytay dedi ki...

bu transferle beşiktaş; iki senelik kısa vade transferler silsilesini tamamlamış oldu...belki de son 10 yılda mali olarak en az risk aldığımız sene oldu...2 yılda bu kadroyla ne yaparsak yaptık sonra sil baştan...En azından YD'nin ilk kez bir stratejisi var !!!!

sozcelyk dedi ki...

şu 2 3 yıl izleyebileceğimiz beşiktaşı en azından bir 15 20 yıl izleyebileceğimizi düşünmüyorum.

3 yıl sonra quaresma guti aurelio tekke üzülmez ernst gittiğinde yerlerini bu kalitede oyuncularla dolduramayacağımızı hepimiz biliyoruz.

peki sen 5 sene sonrası için ne yaptın dediğinde sana cevap olarak göz nurumuz necip ve casillas cenk dışında cevap gelmez.

aureloio tekke ve guti transferleri de kısa vadeli çözümler, iki yıl sonra yenilerini araıyor olacağız ,daha iyisini bulabilir miyiz , umudum yok.

o yüzden jessie'nin dediği gibi tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak.

fatih tekke müthiş transferdir.

kma dedi ki...

45.000 formadan forma başı 20 lira kulübün kasasına girse 900 bin tl yapar. o da 450 bin euro eder ki tekke'nin bonservisi bile etmiyor..

100 bin forma satılsa bile 1 milyon euroluk katkı veriyor.

bu forma satışlarından futbolcu maliyeti çıkar diyenlerin nasıl bi hesabı var acaba?

BJK4EVER dedi ki...

Fink kalsa bari. Porto deplasmanina 4-2-2-2-0 sistemiyle cikariz, orta alanda Aurelio-Fink onunde Ernst-Necip onunde Guti ve Quaresma. Spaletti'nin kulagi cinlamistir herhalde.:d

BJK4EVER dedi ki...

Fink kalsa bari. Porto deplasmanina 4-2-2-2-0 sistemiyle cikariz, orta alanda Aurelio-Fink onunde Ernst-Necip onunde Guti ve Quaresma. Spaletti'nin kulagi cinlamistir herhalde.:d

ian dedi ki...

beşiktaş transferleri tepki rehberi: bölüm 1 - yaş kriteri

1)oyuncu gençse:
-kadıköyde ayakları titrer.

2)oyuncu yaşlıysa:
-ihtiyar heyeti olduk.

3)yaşı uygunsa
-bu kadar para verilir mi?

sozcelyk dedi ki...

@kma

http://eksibesiktas.blogspot.com/2010/05/forma-hesab.html

taytay dedi ki...

http://twitter.com/RecaiKocaman

bu arada arkadaş kendini imha etmiş...

kma dedi ki...

@sozcelykk

o postu biliyorum ama bi daha gündeme gelsin istedim.

occasion dedi ki...

@ian

iyi demişsin. saraçoğlunda ayağı titremesin diye kaşarlanmış oyuncu isteyen, murat erdoğandan, ceyhundan bashedenler şimdi skandal diyor.
bu pek olgun kadro ile kadıköye titreyen adam çıkarmak zorunda kalmayacağız.

CDiS dedi ki...

beşiktaş transferleri tepki rehberi: bölüm 2 - kalite kriteri

1- oyuncu gelir : iyi adam, goller atar, asistler yapar, en kötü rotasyona girer.

2- oyuncu oynar : bu adamı nereden buldunuz, orta yapamaz, şut atamaz, savunma yapamaz. yazık değil mi gençlerimize. yazıklar olsun.

3- oyuncu gider : aslında süper adamdı ya. çok iyi adamdı bir kere, efendiydi, dürüsttü. aslında fazla da şans bulamadı be.. tüh tüh vah vah..

ozy dedi ki...

Forma hesabı ile ilgili posttaki varsayımların bazıları yanlıs..
Hakan Aksoy'un 6-7 önce Lig Radyo'da Mehmet Ayan'ın programında açıklaması bir formadan net karın 40-45tl arasında oldugu yönündeydi.

Yine de cok yuksek bir rakam değil ama 100,00 formada 4.5 milyon TL yapar.

kma dedi ki...

varsayımlardan aksi yönde yanlışlıklar da var. forma hesabında forma 100 lira olarak alınmış. ama şu an 88 lira forma..

adidas'ın kazancı, logistik maliyetler, satış ve pazarlama maliyetlerini katınca yarısının kulubun kasasına girdiğini düşünmek de biraz abartı olur..

tekke ucaga binmismi?

enzo scifo dedi ki...

Çok değil henüz daha 1 hafta önce yerli rotasyonundaki sorundan bahsediyorduk. Ve bu son haftada bu rotasyonda ve hatta ilk 11'de de kullanılabilecek 2 türk oyuncu alındı. Bunların mevkileri için kariyerleri de göz önüne alındığında gayet iyi isimler.

Ayrıca burada da çokça yazıldığı gibi mali durumumuz ortada. Yapılan transferler (bu seneki tüm transferlerimiz) bu konuda da başarılıdır. Örneğin biz Guti senelik 2,5 milyon euro civarında bir paraya getirirken Schalke Raul'e bunun 2 katı kadar bir para verdi. Ya da Adnan Polat bu sene mali dengeden bahsetmesine rağmen yine içeri girmeyi başardı. Hem de Keita ve Topla'dan azımsanmayacak bir ücret almasına rağmen.

Ayrıca Fenerbahçe 31 yaşındaki Niangı (ki çok severim kendisini, geçen sene Marsilya'ya yakın bir şehirde yaşadığım için statta da izleme imkanım olmuştu)7 milyon euro bonservisle getirirken başarı oluyor da bizim trasferler başarısız oluyor. Ayrıca Afrikalı futbolcuların bilindiği gibi yaşlarını geç yazdırma durumu da başka bir gerçek.

Eleştirenler kusura bakmasın da Yıldırım Demirören yönetimi ilk defa başarılı bir transfer dönemi yürütmüştür.

Batistuta35 dedi ki...

fink buzluktan çıkarılmış bu arada

Paul Pierce dedi ki...

@asvalttaicenler

adam istanbul'da :D sağlık kontrolünden bile geçti

ian dedi ki...

fink'in kalışı çok iyi oldu.

ernst-necip-aurelio-fink iyi bir ortasaha topluluğu. çok endişeliydim ortasaha boş kalacak diye.

ferrari-toraman-zapo-ersan libero için iyi sayılır. sivok sakatlanmasaydı daha az endişemiz olurdu bu bölgede.

her zaman her bölge için daha iyi oyuncular vardır elbet, ama elimizdekiler bu ve ben şahsen memnunum bu sekiz oyuncunun kadroda olmasından.

eylülün 1'inin en güzel yanı, kadronun kesin olması. transferi dönemini sevmiyorum hakkaten. geçen sene delgado, bu sene robinho olayında; oluşturulan gereksiz gündemle zaman kaybetmiştir beşiktaş.

geçen sene son ana sütoğlan tabata kalmıştı. bu sene neyseki çok büyük psikolojik sıkıntı oluşturacak bir isim kalmadı.

şimdi en azından kadroda olmayacaklar yerine, olacaklar hakkında konuşmak güzel.

cha dedi ki...

@kma
45000x100TL=4.500.000 TL

tekke'nin 2 yıllık maaşı+bonserisi

formanın adidasa maliyeti 4 bilemedin 5 lira( abartıyorum) tekstil alanında bir takım uğraşlarımdan tecrübe ettiğimle)

bunun dışında bjk storelerin kirası we içinde çalışanların maaşı kalıyor. bu da pek bir şey tutacağını sanmıyorum.

adidasa yarısı werilse bile yine elde baya bir şey kalıyor.

MadLover dedi ki...

bizim taraftarlar neden boyle hcbsyden memnun olmayan bi tavır takiniyor anlamis degilim, su haliyke kadroda bi sıkıntı gozukmuyor kaldı ki guti ve quaresma gibi starlar var, hani gecen senelere baktigimzda seric tuna uzumcu higuain schildenfeld ugur inceman gibi adamlar almisiz ve gundeme bakildiginda fatih tekke gibi biri begenilmiyor hadi onu gecelim transfr sezonunu verimli gecirdik mi diye tartisanlar var, gecen seneleri dusunup tekrar bu konuyu gundeme getirmek gerek

cha dedi ki...

gelenler: guti, fatih tekke, aurelio, hilbert, ersan, cenk, q7

gidenler: batuhan, delgado, tello, uğur, serdar

bonserwis girdisi çıktısı 6.2 milyon €. guti'nin maaşı delgado'dan çıkar. tekke'yle tello, aurelio'yla serdar, cenk'le uğur birbirlerini nötrleseler. geriye hilbert we q7'nin 4.5 milyonuna karşılık batuhan'ın maaşı kalır. yani futbolcu maaşlarında 3,5 milyonluk bir artış söz konusu. bir de schuster ne kadar aldığını bilmiyorum ama illa ki denizli'den fazla alıyordur. yani kaba bir hesapla bu sene geçen seneye göre yaklaşık bir 10 milyon € artışımız war.

buna karşılık awrupa'dan elenen renkliler sadece bonserwise +10 milyon €lar harcadı.

Sertug Ozgur dedi ki...

Bu arada burada ve çeşitli yerlerde yere göğe sığdırılamayan Fink'in şu 1 aylık buzluktaki süreçte bir takıma gitmemesi üzerine de laf etmek gerekmez mi?

Tahminen bonservis ücreti istemeyeceğimiz bir oyuncuydu. Küme düşme hattındaki Alman takımlarından bile talibi olmayıp kalıyorsa kalitesi hakkında önemli bir veri veya talibi olup gitmiyorsa da tribünlerde oturmayı kabullenen bir adamın kendi kariyeri açısından ne düşündüğü, neler verebileceği ortada.

Hala Delgado,Uğur'dan neden para alamadık diye sorgulanıyor. Adamların kalitesi bu demek ki.Büyük takımlarda oynamış oyuncuları alma gibi stratejisi olan Mehmet Özdilek olmasa, şu ama iyi oynadığı maçlar da vardı denilen Uğur İnceman başka takıma gidecek miydi? Beğenmediğiniz Topal,Emre Güngör bir şekilde milli takım forması giymiş adamlar. Yaşı genç Uğur Uçar'ın satılması kısa vadede ne kadar doğru,Ali Turan'dan daha mı kötü sağ bek olarak?

Tello'dan bir miktar alınabilirdi, sanıyorum kontenjanı boşaltmak için para istemedik. Eskişehir'in Tello'nun kendisine garanti olmak üzere yüksek bir para verdiğini biliyorum. Yanılmıyorsam 1 milyon euro garani. Bu eskişehir için çok yüksek bir rakam.

Sertug Ozgur dedi ki...

@cha

Yanılmıyorsam şuster 2.5 veya 2.7 alıyor. Denizli yıllık 2 milyon euroya anlaşmıştı.

occasion dedi ki...

zapo, ferrari, ernst, hilbert, q7, guti sahada

tabata, bobo yedek,

fink, holosko tribün

cenk/ekrem-zapo-ferrari-ismail/ernst-necip/hilbert-guti-q7/fatih tekke

hakan/erhan-toraman-ersan-üzülmez/fink-aurelio/nihat-tabata-bobo/nobre

ve holosko, rüştü (unuttuğum var mı?)

böyle kadro görmedi bu takım tarihinde. inanılmaz bir zenginlik var. iki ayrı kadro da şampiyonluğa oynar. ha bu iki kadro bir olup şampiyon olamazsa, o zaman alamet-i kıyamet derim.

carlito dedi ki...

aldığım duyumlara göre fatih tekke Beşiktaşımızda, hayırlı olsun.. resmi sitede de var inanabilirsiniz yani.. Allah utandırmasın..

@bk
resmi sitede gormeden inanmam:S
allah yardimcimiz olsun...

Unknown dedi ki...

http://www.bjk.com.tr/tryonetim/medya.php?adi=fatihtekke2&tipi=B

formamı isterim.P

Kalten dedi ki...

Uykudan kalkmış gibi bi hâli var

arabistana giden delgadodan farki yok..

Batistuta35 dedi ki...

Makukulayı manisa almış bu arada

Kalten dedi ki...

Bu arada şu işlerle biraz alakadar olan biri olarak diyeyim; bu askerlik meselesi bela olacak, niye mi:

Eğer Fatih Tekke bugün bizimle sözleşme imzaladı ise, bu dövizli askerlik tüzüğüne göre "Türkiye'ye kesin dönüş yapmıştır" manasına geliyor ve o yüzden Tekke Burdur'da dövizli askerliğini yapamıyor. Kendisi "1095 günlük hakkım elimde" diyor, ancak sanırım bundan haberi yok..

Eğer bizimle sözleşme imzalamadı ise, transfer sezonu resmen kapandığı için Ocak ayından önce takıma katılamayacak!

Geçen sene Nihat'ın örneği farklı idi. Kendisi de bunun geç farkına vardığı için, bizimle anlaştıktan sonra apar-topar birliğine götürülmüş, hatta menajerine "anlaşma-manlaşma yok" dedirtilmişti. Hatta bu yüzden bizim kafamız karışmıştı hatırlarsanız (http://www.365gunspor.com/haberdetay.php?id=15959).

Nihat olayının detayı ve benim dediğimin başka bir şekilde anlatımı da şurada yazıyor: http://www.karakartal.com/haber/30266/nihatin-askerlik-konusu.php

Yani özetle, Fatih Tekke'nin bugün bizimle imzaladığı sözleşme geçerli ise kendisi dövizli askerlik hakkını kaybetmiştir. Eğer geçerli değil ise, Fatih Tekke'yi ancak 2011'de oynatabileceğiz.

renom dedi ki...

robbie keane için o kadar yüksek para verileceğine fatih tekke'yi tercih ederim ben. transferi sayesin de fink'e de kadro da yer açıldı üstelik. kendisi için ödenen ücrette makul. en kötü ihtimalle bobo olmadığında artık nobre ve holosko'yu forvet hattında görmeyeceğiz. bu da benim için yeterli bir gerekçe..

Sertug Ozgur dedi ki...

Şu işe bakın Uefa Kupası kaldırmış,maçın adamı seçilmiş, türk futboluna bir şekilde iz bırakmış bir adam yıllık 750 bin euro alırken, nobre üç katı maaş alıyor...

matiasemilio dedi ki...

ekşitrabzon'un sözleşme fotoğrafına açtığı post:
bu adam ibretlik..

open your mind dedi ki...

verimsiz transfer sezonu diyen jessie ne içtiyse biz de ondan istiyoruz...


milletin niang'a verdiği bonservis ile cenk-ersan adem-guti-quaresma-hilbert-aurelio alınmış verimsiz deniyor
tekke'den bağımsız konuşuyorum yazı yazıldığı saatte gündemde olmadığı için

occasion dedi ki...

@mattiasemilio

güzel espri

bi de

bu adamın imza anındaki fotosunu asmak lazım umut bulut' un odasına

:)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben beşiktaş'ın ligin en iyi kadrosu olduğunu düşünmüyorum. yobo ve insua transferleri öncesinde dengede olan kadrolar son gün transferleriyle rakiplerimizin lehine döndü bana göre. fatih tekke'nin de fark yaratacağını düşünmüyorum.

beşiktaş yaş ortalaması itibariyle tek sezonluk bir hamle yaptı. tıpkı 100. yıldaki gibi. bunu yapıyorsan açık ara en iyi kadronun sende olması lazım.

beşiktaş bu sezonu boş geçerse bir sene takımdaki 5-6 oyuncu için toplu jübile yapabiliriz.

schuster'e de pek güvendiğim söylenemez.

5. haftadaki fenerbahçe deplasmanı fikir verecektir...o günü beklemek gerek.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ayrıca verimli transfer sezonu sadece alarak olmaz.

kimi sattık, kaça sattık. sadece alımların değerlendirildiği bir transfer sezonu yorumu olabilir mi?

sozcelyk dedi ki...

2 sezonluk planlama yaptık bu transfer sezonunda, sonra herşey sil baştan yeniden düzenlenecek , planlanacak.

bu transfer sezonunun bize öğrettiği tek birşey var o da demirören'in önümüzdeki başkanlık seçiminde aday olmayacağı, hem sportif hem ekonomik hem de imaj olarak ağzına sıçtığı kulübü bırakmadan önce avrupa ve türkiye'de başarılı olacacak bir kadro kurdu , kimse densizlik yapıp futbolcuların kalitesini tartışmasın.

lakin iki yıl sonra futbolu bırakacak olan ve türkiyede çok kalmayacak olan ( quaresma , necip ) 5 6 adamın yerini bu ekonomik şartlarda aynı potansiyelde futbolcularla yenileyemeyeceğini bildiği için son sıkımlık barutunu da bu yaz transfer döneminde kullandı.

yoksa guti quaresma aurelio fatih tekke transferlerinin planlamayla alakası olduğunu kimse söyleyemez.

şu şartlar altında ligin en kaliteli takımı en iyi hocası beşiktaşın elinde, başarıya en hazır camia ve transferleri yüzde yüz isabet olan takım da beşiktaş.

herşeye rağmen sportif anlamda başarısız oluyorsak tüküreyim schusterin kariyerine de hücum felsefesine de.

tearkan dedi ki...

Fatih Tekke'nin milli takım, cemaat vs. konularına ciddi anlamda açıklık getiren güzel bir yazı yazmım Noat Samisa. Bilenler zaten biliyordur da burada da bir hayli tartışıldığı için merak edenler olmuş olabilir diye düşündüm.

http://noatsamisa.blogspot.com/2010/09/fatih-tekke-ile-biten-yaz-ligi.html

Pamukk dedi ki...

defans zayıf kaldı yaa

MadLover dedi ki...

@Jessie
rakiplerin kadrosunun nasıl oldugunun pek onemi yok biz oyunumuza baktıkca tabi, soyle de bisi var q7 ve guti'nin gelmesiyle herkesn gozu uzerimizde oldu bi donem, diger takımların flash transfer yapmasi bizi olumlu etkiler mental olarak cunku surekli goz onunde olursan her yapilan hareket batar bir sure sonra ben o kadar da umursamıyorum diger gelen transferleri takım olalım medya bize fazla salca olmasın yeter

Yorum Gönder

Ara