.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Ağustos 2010 Pazar

Villareal - Beşiktaş

08.08.2010 TSİ : 21.30
Yayınlanacağı Kanal: ATV

62 Yorum:

Guti'nin Beşiktaş forması giyeceği, Fink'in ilk ve son şansını değerlendireceği bir maç olacak. Dileriz ismail köybaşı da bu fırsatı iyi değerlendirsin, necip gibi bir şekilde formayı kapsın.

cesc dedi ki...

başlığı jessie açmamış, fink gider..

resmi sitedeki geri sayımdan haberi olan var mı
formalar mı tanıtılacak
yoksa yeni bir transfer daha mı var?

EnisteKolaKoy dedi ki...

ismail'in sol köşede kaptırdığı bir top yüzünden kalemiz 3 tehlikeye maruz kaldı. nedir bu sol bekten çektiğimiz anlamıyorum cidden.

formalar da güzelmiş bu arada.

nihat karşı karşıya bu kadar kötü top kullanmamalı.

kma dedi ki...

cenk bu takımın 1. kalecisidir...

asistin ne oldugunu hatirlattigin icin tesekkurler guti

Batistuta35 dedi ki...

Guti'nin pası çok güzeldi.

sanirim 2. gol oldu

kma dedi ki...

cenk gönen'e ayrı post açılsın ve hep o oynasın.

30 yaşının üzerinde bir kaleci gibi kendine güveni var. top sürekli hakimiyetinde. iyi oyuna sokuyor.

geri pas verirken yüreğimiz ağzımıza gelmiyor.

maşallah..

yorumcunun da kafasına fink kadar taş düşer inşaallah..

2. golde nihatin topu cabuk oynamasi isi bitirdi..

Bu takimda Delgado, Tabata ve Holosko dururken eger Fink ve Hilbert gonderilirse kendimi yakarim.

Unknown dedi ki...

evde şuan yılan dansı yapıyorum. guti Haz'ı nezaman yalamaya başlıyoruz

quaresma ve guti transferinin en buyuk amaci skora etki etmeleriydi, masallahimiz var umarim boyle devam ederiz, Cenkte bu takimin kalesini heran devralabilir hatta bu mactan sonra ispanyol scoutlatrin gozdesi olabilir..

vts dedi ki...

bu takım adamın ezberini bozar.
başkaları ne der bilemem, ama hilbert sağ kanadın ilacıdır. ayağına top yakışıyor adamın. ligde kontenjana takılır gerçi, ama avrupa'da oynar. hem dışarıda kalacak oyuncunun birden çok mevkide oynaması yararlıdır rotasyon için. sağ çizgide defanstan forvete her yerde oynayabiliyor.

delgado ya da tabata'dan biri gitsin artık.
formayı salı'yı beklemeden giydiklerine göre, salı günü ileri uca yeni bir oyuncu gelecek. o halde holosko'ya da güle güle. buca'ya kiralanabilir diye tahmin ediyorum.

fabianernst dedi ki...

cenk gönen e ayrıntılı bir yazı istiyoruz lutfeeenn

Ersan'da is var gibi duruyor ilk 10 dakika itibariyle, nazar degmesin.

necip kaptan giriyor..

ugur tersten asist yapmayi basaramadi..

cenke guvenim sonsuz..
tabataya oyle bisey yok..

jtr44 dedi ki...

Nobre ve Uğur un son maçıdır bu diye temenni ediyorum.
Bobo ile de konustum haberler iyi bu sefer normal doğum yerine sezaryen yaptırmış

selo dedi ki...

Macin ikinci yarisinda dakika 65den itibaren izliyorum mac icim yorum yapmayacagim ama turgay demir ve spikerden nefret ettim resmen gol yesin diye dua ettiler resmen sutlarda gaza gelmeler falan hic hosuma gitmedi

sozcelyk dedi ki...

beyler maçı biz kazandık siktiredin sonucu

enorton dedi ki...

Q7 ve Guti olmayınca takımın halini gördük. Resmen rezil bir takıma döndük, ayakta kalan iki isim cenk ve ferrari idi. Mustafa Denizli neden defansif oyuncularla çift ön libero oynuyormuş, neden oyunu kendi sahasında kabul ediyormuş daha iyi anlaşıldı sanırım. Çünkü ilerde topu ayağında tutacak adam yok. Nobre rakip defans gibi, holosko tabata hayalet gibi... İsmail bu kafayla delinho ölene kadar onu kesemez. Uğur için bişey demeye bile gerek yok, bu takımda neden var anlamak mümkün değil. Herkes robinho nun peşinde bize robinho değil, iyi bekler lazım. Sağ ve sol bek. Hilbert sağ bek olarak alındı sanıyordum daha sağ bek oynamadı, ilerde de başarılı değil bence. Ekrem i geçen yıl da sağ bek oynadığında beğenmiyordum yine fazla beğenmedim, ilerde daha iyi. Zaten ilk yarı da güzel bir bindirme yaptı ve golü attık. Bu arada guti arapasını atıyor herkes bakıyor, kimse anlamıyor. q7 ayağına topu alıyor herkes bakıyor, ne yapacak diye. Lan bir koşu yapın, boşa kaçın, alan boşaltın...

renom dedi ki...

hazırlık maçı olduğunu düşünürsek sonuç fazla önemli değil netice de ama bugün beklerimiz tam anlamıyla rezaletti. çok kolay çalım yiyorlar , ismail bu kafayla deli ibo'nun peşinde yedek beklemeye mahkum olur. uğur inceman da köyüne geri dönsün lütfen , külliyen zarar adam...

EnisteKolaKoy dedi ki...

fink'e üzüldüm, adamda moral diye bişey bırakmamışlar.

ismail'e kızdım. 3 dakikada 4 şutla takımı dayak yiyor gibi gösterdi.

cenk'e manyak sevindim. rüştü en kötü kalecimiz kıvamına geldi an itibariyle:)

bobo diğer maçlara nazaran daha iyi oynadı bana kalırsa...

holosko hocanın istediği topcu değil, o yüzden en yakın isim olarak duruyor gidicekler listesine. ama şayet bursa ile takas olacaksa alınması gereken isim sercan değil, ozan ipek olmalıdır bence.

onemli olan ilk yariydi sonucta, bu takima ernst, necip, girdigi zaman ortasahanin performansi artacaktir, nihat, Q7, Bobo,Guti bu ucluden birisi olmadigi donemde cok zorluk cekeriz, Gutiye ve Q7 a ayak uydurmamiz lazim ozellikle yerliler, Ekrem bir kere araya kosu yapti golu bulduk, Nihat ortasahadan bekletmeden Q7i gordu yine gol oldu... eger bu adamlardan performans bekliyorsak biraz olsun futbolcularimizin akilli olmalari lazim, onun disinda Ersan tas gibi cikti, stili ibrahim kasa benziyor fakat topla katedebilen bir oyuncu oldugunu gosterdi, cenk ilk yarinin kahramani 2. yarida alabilecegi toplarda ucup yumruklamayi secti, tribunlere oynadi biraz, fakat yan toplarda turkiyenin en iyisi diyebilirim, cizgi kalecisi degil, bizim eski cordoba gibi devamli onde stoper tadinda kaleci, eger defansi onde kuracaksak rustu ve hakandan daha mantikli duruyor.. oynadigimiz takim ispanyanin en iyi takimlarindan, uzun sure onde oynadik, en azindan eksiklerimizi gorduk, ileride basimiza arkaya atilan toplarda cok basimiz agriyabilir, ferrari bugun Schustere en guzel cevabi verdi..

EnisteKolaKoy dedi ki...

schuster istediği, bizim burun kıvırdığımız taktik ile oynadı ve muhtemelen buca maçına da böyle çıkacak. buca maçı için yüksek ihtimalle çıkacak kadro bence:
hakan
erhan-ferrari-zapo-deli
ernst-guti
ekrem-delgado-quaresma
bobo

AQ-47 dedi ki...

bobo hamile yea, arkası dönük oynayamıyo yea....koşmuyo, hücumda pres yapan bi adam var o da nobre yea...

bLAck_eAgle dedi ki...

CENK aslında benı pek şaşırtmadı ben boylesıne ıyı bır performans kendısınden beklıyordum..stili ile ruştü ye çok benzıyo, saten rustu de onu velıahtı olarak gostermıstii.. bu sene olmasada seneye 1. kalecı olabılır..

FERRARİ sıfır hata ıle kalıtesını gosterdı bence bence takımın en ıyısıydı..

ERSAN ı sadece 45 dakıka ızlememe ragmen begendım, bana zapo yu cebınden cıkarır gıbı gelıyor..

aslında ılk onbırdekı oyuncuların cogu ıyıydı,NIHAT harıcınde,yıne berbat oynadı, ıkı bekımızde vasat denebılır, BOBO ıyı degıldı....

bırde TABATA,DELGADO ZAPOTOCNY dururken TELLO yu nasıl gonderırler hala anlamıs degılım..

ozy dedi ki...

artık kalacak, gidecek belli olsun!!!!
mantık tabata veya delgado'dan biri ilk gidecek kişi olmalı diyor... fink ne olursa olsun kalmalı ernst'e bir sey olsa ne yapacagız yoksa..lutfen mantık kuralları calıssın.. hilbert'te yeni gelmesine ragmen 2. out olur gibi..
ismail boyle oynamaya devam ederse yerli ve genc olması bile kurtaramaz onu.kendine gel İsmail!!!

bLAck_eAgle dedi ki...

insallah shuster ernst ın yoklugunda oynayabılecek tek oyuncunun fink oldugunu anlamıstır..

tearkan dedi ki...

Dokuzuncu ve onuncu yabancı konusunda çok bir beklentimiz yok sanırım. Bu yüzden ihtiyacımız olan oyuncuların lisansını çıkartabilmek adına gönderebildiğimiz, talibi olan herkesi gönderme çabasındaydık; eh o kişi de Tello oldu.

Fink'in morali cidden sıfırlanmış. Ferrari'ye laf etmeye kalkan geriye kalan alternatifler düşünülünce çarpılır diye tahmin ediyorum. Tabata ve Holosko dururken daha takımla üç dört maça çıkabilmiş Hilbert'in gönderilecekler arasında adının geçmesi cidden enteresan.

AQ-47 dedi ki...

O değil de, Sivok dönünce kimi göndereceğini bu maçta anlamadıysa hiçbir maçta anlayamaz sarı melek..:) Ferrari sadece ilk yarıda 2 kez hayati müdahale yaptı, eski günlerdeki gibi...Ha, tabi Zapo'da süper oyun kurdu arkadan...o da lazım

bLAck_eAgle dedi ki...

ismail ın yerınde olsam umranıyeden dısarı cıkmam,fızıkı acıdan ve defansıf acıdan kendımı gelıstırebılecek herseye calısırdım..

defansta ferrarinin durusu yetiyor, bir kere yanindakilere guven veriyor, fizik olarak besiktasin en iyisi, ersaninda fizik olarak cok kuvvetli oldugunu gorduk, inonudeki maclarda bu ikili gayet rahat oynayabilir..

bLAck_eAgle dedi ki...

bencede FERRARİ,ERSAN stoperde İ.TOROMANDA sağ bek oynayabılır...

TA dedi ki...

bu beşiktaş bir maçı gol yemeden bitiremez. takım defansı yerlerde.ilk yarıda villareal atsaydı kaçırdıklarını yorumlar ne olacaktı acaba?modern futbolun çok uzağında şu anda beşiktaş.

ikinci yarıda bir villareal atağında villareal topu kaptırıyor.nasıl hızla geriye döndüğünü gördük.ama beşiktaş çok ağır çekimde geriye dönüyor.

adamlar resmen beşiktaş defansını rezil ettiler.eee orta saha geri gelmezse olacağı budur.

TA dedi ki...

ersanda çok iyi bence.hatta direk 11 koysan sırıtmaz.yerinde sağlam müdahaleleri var.

keşke cenki kiraya verseler bir takıma.oynayıp paslanmasa.yoksa bu sene rüştünün gelecek sene hakanın yedeği olması cenk için olumsuz bir durum.kalecilerin oynaması şart.belki A2 liginde oynayabilir.o da bir çözümdür.

bLAck_eAgle dedi ki...

keşke yabancı sorunumuz olmasaydı da,her hazırlık macında gonderılecek yabancıları deneyecegımıze ONUR,ERKAN KAŞ gıbı genc lere daha fazla şans verebılseydık....

AQ-47 dedi ki...

Geçen seneden farklı olarak hücum organizasyonlarında zenginlik vardı, defans için aynı şeyi söylemek mümkün değil, maçın başında oldukça net 4-5 pozisyon verdik ama yine de ümitliyim mutlaka çare bulunacaktır. bu arada takımda sayısız sağ kanat oyuncusu var ama yine ekrem sağ açık hilbert bek başladı ya, nasıl iş? açıkçası hilberti pek tutmadım, onu da belirteyim

Unknown dedi ki...

forma maçta gözüktü fakat sitede hala geri sayım var?

bLAck_eAgle dedi ki...

Şaka gıbı yaa gutı geldı en azından nıhat ın duran toplarından kurtuluruz dedım adam yıne korner atıyor...bizi serdar ozkan ve ibrahim kaş tan kurtaran allah tan tek dılegım nıhat tan da kurtarması

Cipher dedi ki...

ismail geçen sene CSKA maçında hamle hatası yapıp çalım yemiş, gol yememize sebep olmuştu. o zamanlar henüz genç zamanla öğrenir diyordum ama hala aynı hatalarını tekrarlıyor, bi bekin bu kadar kolay çalım yeme lüksü yok, çok yol katetmesi lazım özellikle bu seneki taktiğimizle kendisini ancak önde kullanabiliriz gibi görünüyor, bu maçta hiç güven vermedi Allah Delinho'ya zeval vermesin. Cenk 1. kaleci de olabilir, kalemiz emin ellerde.

Guti çok yararlı olacak gibi, geçen sene sıkıntısını çektiğimiz orta sahadaki panik futbolunu bu sene görmeyeceğiz, umarım sakatlık falan yaşamadan uzun yıllar oynar.

Tabata ve Holosko gidebilir.

TA dedi ki...

delgado en zayıf halka bence yabancılar içinde.

cesc dedi ki...

Fink giderse Guti'yle Ersan'ın saçlarını keserim.. Delgado'nunkileri de keserim lan hatta..

Adsız dedi ki...

Ersan Adem Gülüm'ün İbrahim Üzülmez veya İsmail Köybaşı'ndan (geçen sezonki kötü performansına devam ediyor) daha iyi bir sol bek olacağını söylediğimde bazı arkadaşlar bana kızdı ama bugün Ersan'ı az da olsa görünce hak vermişlerdir umarım. Stoper olarak dahi ne kadar ileri çıkmasını seven ve hücumu düşünen bir isim olduğunu gördünüz, çok da hırslı. Zapotocny (malum olaydan dolayı sevmesem de bugün çok iyiydi, yiğidi öldürüp hakkını vereyim) ve Ferrari stoper oynayacaksa Ersan sol bek olarak değerlendirilmeli kesinlikle, yedek bırakılmamalı. Bence defanstaki şikayetlere Toraman-Zapotocny-Ferrari-Ersan kurgusu ilaç olur, 4 stoper gibi gözükse de Ersan ve Toraman ileri çıkmasını bilen oyuncular.

Cenk gerçekten çok çok iyiydi, ağzım açık izledim, en az Necip kadar sevindim performansına. Rüştü yerine Cenk/Hakan rotasyonunu izlemek isterim bu sene.

Hilbert çok iyi oynamasa da hırslı ve istekliydi bugün, bence gönderilmemeli, zamanla daha iyi olacak, kötü oyuncu değil. İlla birisi gönderilecekse ilk isim bence Holosko, Delgado veya Tabata'dan biri olmalı, eğer başka bir yabancı alınacaksa ikisi. Fink'e veya Ferrari'ye yazık etmesinler.

Guti senelerdir beklediğimiz "komutan". Quaresma rakibi ne kadar yıpratıyorsa, Guti de oyunu şekillendirecek adam. Toplar onda toplanacak, sıkıştığımızda oyunu açacak, tempoyu ayarlayacak, takımın lideri olacak. Geçen senelerde maç elden giderken "ulan sazı eline alacak bir adam yokmu yeaaa" diye çok ağlıyorduk, bu sene 2 tane var, tarzları farklı da olsa.

Ayrıca Altidore söylentileri ne kadar doğrudur ama bugün hepiniz gördünüz, kesinlikle bitirici bir forvet oyuncusu değil. Daha çok Emile Heskey gibi, fizik gücü ve hızıyla defansı rahatsız edip, forvetteki partnerine pozisyon yaratacak, daha çok gol attıracak tipte bir oyuncu. Alınırsa Bobo daha çok gol atar, Altidore değil. Çok da lazım bir transfer olarak görmüyorum açıkçası.

sozcelyk dedi ki...

3 sene sonra quaresma chelsea milan gibi kulüplerin yolunu tutarken beşiktaş onun boşluğunu hilbert ayarında bir yabancıyla doldurmaya yeltenecek; guti futbolu bırakacak beşiktaş kombineleri 3000lerde satmaya başlayacak.

fener gs trabzon gibi takımların havada kapacağı hilbert delgado tabata holosko gibi adamları itin götüne sokuyosak bu tamamıyla quaresma ve guti transferleri sayesindedir.

beyler bu iki üç yıl beşiktaşı izlediniz izlediniz daha da böyle parıltılı bir kadro kuramayız.

TA dedi ki...

@sozcelykk

uzun zaman beklemeye gerek yok.gelecek sezon iki ihtimal olacak.

birincisi bu iş yıldızlarla olmuyor iyisimi mücadeleci oyunculara dönelim.denilecek.

ikincisi bu yıldızlar iyide yerliler çok düz oyuncular.bu yerlilerden kurtulmak lazım.denilecek.

(başarısızlık halinde)

sozcelyk dedi ki...

@TA

elde quaresma guti varken mücadeleci oyunculara dönülmez bu oyuncuların varlığı diğerleri için sıkıntı yarattı ekstra performans sergilemek mecburiyetindeler , mesela kırılgan delgado plzen maçında tekmeye kafa uzattı hayretler içerisinde kaldım.

biliyolar ki beşiktaşta forma artık eskisi kadar ucuz değil , ya oynayacaksın ya da kendine kulüp bulacaksın , şu takımda belli çizgisi olmayan üç beş adam var senin bahsettiğin düz adamlar temizlenirse onlar temizlenir, takımın geneli başarı getirebilecek potansiyelde futbolculardan kurulu.

guti ve quaresmayla olmuyor en iyisi holosko tello ekreme geri dönelim deniyorsa o kulüpte bug var demektir.

sozcelyk dedi ki...

ulan iyi ki uğur inceman ben değilim olm o nasıl futbol lan uzaklaştırırken asist yaptı adam ahaha

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29495

QuaresmA dedi ki...

"fink kötü oynayınca morali sıfırlanmış, tabata ve delgado kötü oynayınca gitsin" iyiymiş :)

fink 2-3 haftadır kadro dışında kaldı diye morali bozulduysa, 1 yıldır kimsenin benimsemediği tabata ne yapsın ? veya 1 yıllık sakatlıktan çıkan ve form tutması zaman alacak olan delgado ?

algıda seçicilik bu mu oluyordu ?

wolfsburg'lu oyuncular şampiyonlar ligi maçında karşılarında fink'i görünce gülme krizine girdiler mi diye çok düşünür dururum her zaman. adam şampiyonlar ligi maçı oynadı ya.

fink gitsin.

sozcelyk dedi ki...

@quaresma

finki'in sözleşmesi donduruldu yalnız , tabata ve delgado gibi değil.

olay o ya zaten , yıllardır bize bişey vermeyen delgado ve bonservisinin altından kalkamayacak olan tabata takımdayken geçen yıl net 40 maç oynamış fink donduruluyor , az bile bozulmuş morali

ben finkin yerinde olsam bırak moralsiz futbolu oynadığım ilk maçta kendi kaleme 3 gol birden atardım

BJK4EVER dedi ki...

Artilar:
1 ofansif olarak hicbir sorun yok, sadece 2 oyuncu ve 1 hoca takimi gercekten tamamen degistirebiliyormus.
2 guti harbiden farkini ortaya koyuyor.
3 quaresma da ortaya koyuyor.
4 cikip da yedeklerle villarreal ile berabere kalabiliyoruz hem de cok kasmadan, onemli bir olay
5 zapo'yi dikkatlice seyrettim bu mac ve harbiden cok cok iyi top kullaniyor, schuster'e biraz da haksizlik etmisiz galiba.
6 ferrari ve cenk......

Eksiler:
1 ilk yari 2-0 onde olmamiza ragmen kotuyduk, kontrol bizde degildi ve cok pozisyon verdik, 2 orta alan oyuncusu ile oynamak buyuk risk, ligde olabilir ic sahada ama deplasmanlarda necip-ernst-gutili 4-3-3 daha iyi olur.
2 guti veya q7'ye birsey olursa sictik, tabata ve delgado'yu toplasan guti'nin yarisi etmez, tum kanat adamlarini toplasan q7'nin yarisi etmez.
3 hilbert......

bi kere sözüme "nihat kötüydü"cülere giydirerek başlıyorum. bence dün nihat çok istekliydi, sağdan iki tane yüzde yüz gollük orta yaptı birinde hilbert öbüründe holosko batırdı. bobo ikisini de yazardı. onun dışında bir topçunun kaleciyle karşı karşıya girecek pozisyonu kendine yaratması da önemli bişey (atamasa da) neticeye pek bi katkısı olmamış olsa da nihat iyiydi.

hilbert: hızlı çocuk ama ofansif anlamda çok yeterli değil. zamanla toparlar mı bilemem.

guti: bir insan her topu bilinçli nasıl kullanabilirin cevabı bu adam. beşiktaş'ta güneş gibi parladı şerefsizim :))

q7: hazırlık maçı olması sebebiyle çok ciddiyetsizdi ama o bile golle sonuçlandı:

fink: +2+2'de bulunması gerekiyor. ha schuster incemana eğilseydi iyi hazırlasaydı belki derdim...

ferrari: tartışanı çarparlar valla. hoş dün 2. golde topu seyretti ama gene de sezon başı için gayet iyi durumda.

zapo: topu oyuna sokmasına hayran kalanlar var. beşiktaşa ilk geldiğinde de seviyoduk topu oyuna sokuşunu ama stoper için hem ağır hem kısa hem de zayıf kalması sıkıntı yarattı(sergen mode on) inşallah bu sene daha iyi bi performans sergiler.

holosko: bu çocuğun hızını seviyorum ama sanki dikiş tutturamayacakmış gibi. satılmasın kiraya verilsin derim.

tabata: bu sezon çıktığı hiç bir maçta ışık vermedi. gitse üzülmem, en azından kiraya verilse bari...

Sarper dedi ki...

Nobre, memleketine geri dönüp kakao yetiştirmeli, Uğur'u da mümkünse yanına almalı

Uğur bu takımda kimin yedeğidir biri bana anlatsın lütfen

BJK4EVER dedi ki...

Kimsenin yedegi degil, ama Yasin Sulun'un veliahti.

Sarper dedi ki...

http://www.tribalfootball.com/besiktas-launching-bid-man-city-striker-adebayor-1021921

link verildi mi burada bilmiyorum ama tarih olarak yeni, acaba yarın uçakta bizimkilerle beraber iner mi?

Unknown dedi ki...

holosko çok kötü. atılan pasları bile anlamadı, eli ayağı birbirine girdi. uğur a söyleyecek söz bulamıyorum. ismail ise düşüşte. bu sene M.D yok, kötü oynarsa forma da yok. ersan'ın sol bek olarak oynayabileceğine inanıyorum. ismail 2.yarı öne çıktıgında ersan arkada bek gibi oynadı nerdeyse. bobo ya yedek alınsın. türk olsun, mustafa pektemek falan. yabancıya gerek yok artık bence.

tearkan dedi ki...

Bizim yabancıdan ziyade yerli alternatif almamız lazım. Allah korusun KÜ7ye bir şey olsa yerine kim oynayacak? Volkan'ın kupa maçında yaptıklarını görünce aman diyorum uzak olsun. Ozan fena olmazdı ama. Son vuruşları ve futbol zekası çok düşük bir oyuncu olsa da Altidore gibi bir oyuncu almaya kalkacağımıza Sercan'ı alalım daha iyi.

Pamukk dedi ki...

hala "Bi Guti gördüm sanki" modundayım

Pamukk dedi ki...

ismail ileriye gidiceğine gerilemiş

uğura ne desek bilemiyorum

tabata başbaş

bide nobre işte. herzamanki gibi.

Yorum Gönder

Ara