.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Velev Ki Şampiyon Olamadık!


geldigimiz noktaya bakın, şampiyonluk normal şartlarda %100 bizim ama, olur da bi engel cikacaksa, bu ne olabilir ihtimallere bakin hele.

daha bombasi şu anda TFF ve MHK'nin olumsuz tutumu şikki %48 oy almiş durumda. bizi şampiyon yapmamak için tff ve mhk elele vermiş, spor medyasi'da karşimizda tavir almiş hepsi bizi aşşa çekmeye çalişiyor.

yani bu takim şampiyon olamazsa bunun takimla alakali sadece 2 sebebi olabilir, o da ya sakatliklardan cezalardan kafayi kaldiramicaz, ya da takim içinde huzursuzluk çikcak.

takim içinde nasil huzursuzluk çiksin arkadaş, q7 ile malzemeci süreyya bile kanka, e sakatlik desen degil zarar, işimize geliyor, hop sivokun baglar kopuyor, yerine forvet aliyoruz fln.

vay arkadaş ya, harbiden vay arkadaş. bu nasil bi ilüzyondur, bu nasil bi kendini şaşırmaktır???

19 Yorum:

akn dedi ki...

ahahahaha... araştırma şirketlerinin kesinlikle örnek alması gereken bir anket. spor medyasının aleyhte tutumu nedir aga? ahmet çakar sağdan ortalayacak, erman şık bi kafa golüyle rakibi öne mi geçirecek?

şaka bi yana, fenerbahçe olma yolunda hızla ilerliyoruz. yakında 'kimse bizi sevmiyör, herkes bize karşı' filan da demeye başlarız. of of of...

kma dedi ki...

ankete haber1903 ve forza'nın tutumu eklenirse süper olurmuş..

anketin kendisi soruya cevap zaten :)

RuFF dedi ki...

Tek şey olabilir o da schuster

bunuda eklemelisiniz bence ankete

Adsız dedi ki...

Hastasıyım şu bütün dünya bize karşı triplerinin.

akn dedi ki...

gidişata bakılırsa şampiyonluğun önündeki en büyük engellerden biri Trabzonspor.

gnyz dedi ki...

Herkes bize karşı arkadaş
bkz: eğinlileri sevmiyorlar burda arkadaş

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Kasımpaşa'nın bugün İnönü'de maç oynaması.Olimpiyat stadı ve Saraçoğlu haftayı boş geçerken bu ahmaklığa TFF ve Beşiktaş yönetimi nasıl izin verebilir ve daha önemlisi o zemin nasıl düzelecek ??
Bu saatten sonra iyileştirme yerine yeni zemin sermeleri daha mantıklı olur.Bursa'nın zemini 1 ayda oturdu ve gayet güzel gözükmüştü geçen hafta.Biz de gerekirse A.gücü maçını Olimpiyatta oynarız.

ersin yesir dedi ki...

Bu anketi görünce ne yapıcağımı bilemedim site yöneticileri beni çileden çıkartıyor.Arkadaş madem şampiyonuz gidip kutlayalım neden önümüzü anket ile kapatıyorsunuz....

bacon1903 dedi ki...

@ruff
Schuster konusunda bence haklisin kardes!!!Bu adamla bir futbol felsefeside yerlesebilir bir anda devre arasinda yollarda ayrilabilr hissiyati var bende!!!

Boyle bir geyik olamaz!!!Taraftar transferlerin buyusune kapilip sevinc nidasiyla sampiyonuz diyebilir ama herkes biliyorki sampiyonluk garanti felan degil!!!Gecen sene sacma sapan transferlere sacma sapan paralar verildi.Bu transferler bence mantikli.Ankete katilmam gerekirse tabiki rakiplerin gucu!!!

Asphalt Monkey dedi ki...

Bobo benden önce davranmis, Kasimpasa macinin bizim statta oynandigini duyunca baya dellendim. Konuyu acikliga kavusturmak icin soruyorum, Sonisphere'den bu tarz maclara varana kadar sahanin kirasindan ve gelen gelirinden kim sorumlu? Bizim yönetim diye tahmin ediyorum, ve eger öyleyse o kiralardan gelecek olan gelirlerin yapilan onca transfer harcamalarini riske etmesine deger mi diye soruyorum.

TA dedi ki...

bu kadroyu şampiyon yapamazsa tek suçlu schuster olur.İBB maçı gibi saçma kadrolar kurmaya devam ederse ömrü fazla uzun olmaz kanımca.

belki onu aurelio kurtarabilir.çünkü aurelionun varlığı çıkardığı riskli 11 in riskini çok azaltabilir.

gs ve fb bu halleriyle birşey yapamaz ligde. rakipler ts ve bursaspor olur.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

galatasaray emanayı alırsa düzlüğe çıkar. sonuna kadar gider... olur olmaz bilemem.

ellerinde her şeye rağmen arda turan, inanılmaz efektif oynayan kewell - baros var...

ha bunlar sakatlanırlarsa galatasaray kapatır sezonu zaten.

bizde de guti sakatlanırsa biz kapatırız.

Ozan dedi ki...

beşiktaşlılar öküzler gutinizi ve quaresmanızı saktlamazsa şampiyon olursunu ama bu hayvanlar sakatlıyacak gibi geliyor sizde sakatlıklardan şampiyonluk kaçırcaksınız gibime geliyor

Gökhan Akçay dedi ki...

Quaresma'nın malzemeci ile kanka olması takım içinde huzursuzluk çıkmayacağı anlamına gelmez bana göre. Tribünler aşırı sevgi gösteriyor Quaresma'ya. Diğer futbulcular etkilenir bundan. Senelik ücretler de herkesin bildiği gibi dengesiz. Quaresma'nın iyi niyetli olduğundan 100% eminim, gösterilen sevgiyi de henüz çok erken olmasına rağmen hakettiğini düşünüyorum ancak bu biraz da dengeli olmalı. Quaresma'nın ne kadar morale ihtiyacı varsa diğer futbolcuların da o kadar var. Sonuçta ne kadar iyi oynarsa oynasın bir Quaresma ile maç kazanılmıyor.

Eğer Necip Uysal sırf genç ve tecrübesiz diye Ernst'in, Tabata'nın veya Aurelio'nun yedeği olacaksa o zaman bu çocuğun moralini düşünsenize?

Yani sadece Queresma'nın iyi niyetli, dost canlısı olması tüm sorunları ortadan kaldırmıyor.

Konu biraz başka yerlere gitti ama benim izlediğim Beşiktaş bu ligin favorisi değil kesinlikle. Özellikle Trabzon - Fenerbahçe maçını izledikten sonra Trabzon deplasmanında ne yapacağız (bu defans anlayışı ile) çok merak ediyorum.

Pamukk dedi ki...

şampiyonluk adayım ts ve fb. biz 4-5

ozkankaya35 dedi ki...

__Ben en çok başkandan tırsıyorum...ve bol keseden sözleşmelerin vecibelerinin yerine getirilememesinden...ve birazda avrupa liginde finale giderken,tsl'nin 2.planda kalmasından...bunun yanında açık ara favorim Beşiktaş...

Unknown dedi ki...

fenerbahçe nin olabileceğini sanmıyorum, aykut nispeten doğruları yapmaya çalışsa da bu tarz oyunlar fener taraftarına,medyasına,camiasına uygun değil. onlar daha çok bizim bugünkü felsefemizi severler. o yüzden çoğu aykuta burun kıvırıyor. saçma bi kaç maç kaybederler aykuta olan güven biter fener tırtlar.

gs bi kaç transfer yaparsa ve o transferler tutarsa (ohoo) lige tutunabilir. yoksa devrilmesine az kaldı kamyonun.


bursa yı bilemiyorum. sanki bi iyi bi kötü olacaklar gibime geliyor.


trabzon la biz çekişiriz. derbileri kazanan (3 takım arasındakileri) ve evinde kaybetmeyen şampiyon olur.

Pamukk dedi ki...

bence de sorun; tff mhk olur. baksanıza daha 2.maçtan penaltımız verilmedi, kırmızı görmesi gereken adam sarıyla yırttı.kaleci bütün zamanı harcadı sarı kart bile görmedi.üstüne maç 3 dk uzadı.

güzel ağladım ama tebrik ederim kendimi.

Yorum Gönder

Ara