.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Ağustos 2010 Cuma

Taraftar Profili II

Ekşisözlük'e girdim maçtan sonra, şu şekil yorumlar var: "Holosko'yu göndermek isteyenlere ders olan maç... Tabata'nın armut olduğunu gösteren maç... Delgado'nun malladığı maç (ilk yarı), Delgado'nun klasını gösterdiği maç (ikinci yarı)" Şimdi Vikingur maçı sonrası bakıyorsun: "Tabata'nın kalması, Delgado'nun gitmesi gerektiğini gösteren maç." Geçen sene Holosko'ya "are you player?" diyen de biziz. Yalnız biz de değil bu. Stoch hakkında ilk Sabi Spor maçından sonra "bir maçla göğe çıkaran, öteki maçla yerin dibine geçirir, aman" yazdım. Hiç de geç gelmedi öteki maç hakikaten. Burada eminim ki hepimiz amatör düzeyde top tepiklemişizdir. Benim oynadığım 3 mevkii var: kaleci, sağ bek, defansif ortasaha. Performansım Buffon ve Hayrettin; Toraman ve Niyazi, Ernst ve Maldonado aralığında gider gelir. Çünkü performans değişkendir. Peki biz niye her maçtan sonra "X adam değil, Y şöyle böyle" diye en genelinden atmaya bayılıyoruz? Nedir derdimiz? "Büyük resme bakmak" kimsenin aklına gelmez mi yahu? ... Sözün Özü: Schuster'e haksızlık ediyoruz hakikaten. Taraftar bir gole, bir çalıma, bir harekete tav olurken; bir gün tükürdüğünü öteki gün afiyetle yalayacak haldeyken, Schuster ne yapsın, nasıl seçsin kimi göndereceğini?
Alakasız Ekleme: Bir de şu var. Rakip 10 kişi kalana kadar hanginiz çok rahattı? Rakibin maçı 9 kişi tamamladığını unutup nasıl hemen "Off, aşmışız, nasıl öptük, sağlı sollu geldik vallahi" diye konuşabiliyoruz?

40 Yorum:

SirEvo dedi ki...

Holosko bence geldiği günden beri en kötü maçını oynadı. 71. dakikaya kadar o kadar çok top kaptırdı ki, yemişim attığı golü. 9 kişi kalmış takıma karşı ben de ataredım. Holosko bu takımın oyuncusu olarak kalacaksa, bu sene de çok saç baş yolarız. Q7 veya Guti'ye zeval gelmesin, yoksa ayvayı yedik. Ernst ve Necip'i (bu çocuk çok fena!) söylemiyorum zaten.

Holosko, Delgado vs. benim gozumde bitmistir, ama bir gol atip hala krediyi full'leyebiliyor bu adamlar.

Ben bu isi anlamiyorum birader.

sozcelyk dedi ki...

sanırım çok fazla romantiğim.

geldiğinden beri oynayamayan holosko gitmesin istiyorum michael fink her zaman kalsın istiyorum bursa maçında önümde kayan adam zapo kalsın istiyorum , tabata suçsuz asıl suçlu demirören o yüzden kalsın istiyorum delgado beşiktaşın imajına yakışan bir futbolcu gitmesin istiyorum ferrari en entelektüel oyuncumuz küsmesin istiyorum erhan güven iyi niyetli ama yetenekleri kısıtlı üzülmesin gitmesin istiyorum.

benden yönetici teknik adam olmaz iyi bir 'beşiktaş taraftarı' olur.

EnisteKolaKoy dedi ki...

o değil de taraftarın takıma müdahale etme olayı iyiden iyiye sıkmaya başladı. sivok sakat, toraman 3 hafta yok; adamlar maç bitti zapo'yu ıslıklıyorlar. neymiş, bursadayken gol atınca sevinmişmiş. sercan gelirse nolacak peki, o da mı ıslıklanacak? ben fena taktım bu duruma...

Adsız dedi ki...

Ne kadar istemesem de bence şu anda sadece Fink gidecek, Ferrari de mecburiyetten kalıyor çok belli. Sivok devre arası dönene kadar Schuster kıymetini anlar umarım, yoksa o da yolcu. 10 yabancıyla takılacaz ama o tribünde kimler oturacak, işleri nasıl karıştıracaklar asıl beni korkutan o. Bence oynamayacak yabancılar da gönderilmeli, az buz para almıyorlar, ayrıca bazıları oynamadıkça huzursuzluk yaratabilir. Tek ümidim Schuster, umarım o kadar objektif bir gözle bakıyordur ki gerçekten işe yaramayanları gönderir. Çünkü bana sorarsanız ilk önce Holosko'nun kıçına tenekeyi bağlarım.

Adsız dedi ki...

@Enistekolakoy
İlk defa katılmıyorum sana kusura bakma. Zapotocny Beşiktaş'ta bir sene oynamış ve o tribünleri, o tutkuyu bilen bir isim. Akdeniz ülkelerinde futbolseverler bu gibi konularda romantik davranır, yapı meselesi, Figo'nun, Emre'nin veya Tümer'in başına gelenleri biliyorsunuz. Zapotocny'nin mevzusu sevinmek değildi, bize kapak verme arzusuydu. Adam bütün sahayı üşenmeyip koştu, geldi önümüzde kaydı, tamamen şova yönelik ve tahrik edici bir hareket. Kasıtlıydı ve son derece antipatik buldum, o yüzden ben o adamdan artık soğudum, diğer taraftarlara da o yüzden hak veriyorum. Sercan'a gelince, Batuhan'dan pek bir farkını göremiyorum ve kesinlikle Beşiktaş'a yakıştıramıyorum. Her kulübün etik değerleri vardır, her futbolcu her kulüpte oynayamaz. Onlar da insan, sol görüşlüsü var, sağ görüşlüsü var, alçak gönülüsü var, egosu yüksek olanı var, problemlisi var, var oğlu var. Sercan ve Batuhan Beşiktaş'ın "mütevazilik" değeriyle örtüşmeyen oyuncular bana kalırsa, taraftarın da tepkisi buna. Bence son derece de haklılar.

vts dedi ki...

alakasız eklemeye cevaben:
iyi hoş da, rakip oyuncular zaman geçirmek için topu havaya atarak veyahut ceza sahası içine kendilerini bırakarak değil; bobo ve quarasme'yı durduramadıkları için atıldılar. 2 seçenekleri vardı. ya kuralına göre oynayıp gollere engel olamayacaklardı ya da sert oynayıp kart göreceklerdi. 2.yi seçtiler.
bu sezon bilhassa quaresma'yı durduramayan bazı beklerin çift sarıdan atılacağını tahmin ediyorum. keita'nın geçen sezon göstere göstere adam attırdığı bir maç vardı hatta. kayseri maçı olabilir.

Ilk kirmizi kart pozisyonu dedigin gibi "durduramama" kirmizi karti degil. Kaleci o hatali pasi vermese o pozisyon ve kart gelmeyecekti, yani demek istedigim Bobo her mac oyle pasa kosup kart gostertecek degil.

Quaresma ayri mevzu, o konuda haklisin, lakin bu da Quaresma o karti gostertene kadar gol yemeye birkac kere yaklastigimizi degistirmez.

Besiktas totalde iyi oynadi, lakin bu "ohooo ligi dagittik huleayn!" optimizmi getirirse orada dur derim.

Adsız dedi ki...

Aynen öyle, Beşiktaş iyi oynadı ama çok daha iyi olmalı. Çok şükür Schuster olayların farkında ve yüreğime su serpti. Çok da memnun değil durumdan, zira şöyle demiş:

"Karşımızda işimizi zorlaştıran bir rakip vardı ve biz de biraz da olsa sert oynamak zorunda kaldık. Şansımız yaver gitti ve Quaresma'nın da sayesinde sarı kartlar kırmızıya döndü. Ancak bildiğiniz gibi teknik direktörler hiçbir zaman memnun olmaz. Plzen karşısında aldığımız galibiyete rağmen oyundan yüzde yüz memnun değilim. Çok daha iyisini yapabilirdik. Her şeye rağmen oyun kurgumuz yavaş yavaş oturmaya başlıyor ve her geçen gün daha bir takım olma yolunda ilerliyoruz."

"Biraz da şansımız yaver gitti. Keşke biraz daha güzel bir oyun sergileseydik. Takım gelişme yolunda. Biraz sabra ihtiyacımız var, zamanla takım oturacak. Haftaya Süper Lig başlayacak, biraz erken bizim için ama biz temel olarak oyun çatımıza eriştik. Ama daha zamana ihtiyacımız var. Eksiklerimiz ise takım halinde koşmak, hareket etmek ve birbirini görmek, hem topla hem beden dili olarak."

mj23 dedi ki...

zapo'nun yaptığı hareketin aynısını adebawhore arsenal'e yaptı man city'e gidince.stad yıkılacaktı neredeyse.düşünün zapo bunu sözleşmeli futbolcusu olduğu kulübe yaptı.ne tepki vermemesi allah aşkına?isterse takımda kalan tek stoper zapo olsun farketmez bu.o zaman "e nasılsa yd 3 sene daha başımızda, protesto etmenin anlamı yok destek olalım" diyelim?ha pardon o zaman da iki yıldız transfere kanan geçmişi unutan taraftar oluyoruz.

Melih dedi ki...

adebayor'un arap şeyhlerine güvenerek yaptığı hareketi sen kiralık oynadığın takımda yapıyorsan beşiktaş'ta kalmaya hakkın yoktur. zapotocny schuster'in önüne bile çıkarılmadan gönderilmesi gereken bir futbolcuydu, hele elimizde ferrari-sivok ikilisi varken.

Ben olay aninda zapo'nun hareketini soyle aciklamistim eksi'de:

"benim anladigim kadariyla golden sonra "gecen sene sampiyonlukta boyle sevinmistim, kalbimdesiniz" mesaji veren futbolcu. staddaki daha iyi bilir tabii de, bana gonul alma cabasi gibi geldi daha cok. tv'den surat ifadesi, vucut dili falan analizi boyle sonuc verdi."

O konuda o yuzden gorus bildirmiyorum. Eger Adebayor'luk yapti ise defolsun gitsin, her mac da isliklansin. Ama ben pozisyonu izledigimde boyle dusunmustum, hala da boyle dusunuyorum acikcasi.

Ha bana kalirsa Zapo vasat stoperdir. Fink'e "duz adam" diyenler Zapo'nun nesini begenir onu da cok merak ederim o ayri.

futbol okumak icin en son ziyaret edilecek yer eksisozluktur.. onlar daha cok alexin kackaplan gucunde oldugunu, alexin kac Q7 edecegini hakkindaki goruslerini yaziyorlar

mj23 dedi ki...

zapo'nun yaptığı hareket resmen taunting.ille de taraftara kendini sevdirmek istiyorsan sessiz sakin git santra noktasına.eğer sezon boyu ıslıklanmak istemiyorsa çıkar basın açıklaması yapar.aptal değil herhalde, neden ıslıklandığını tahmin edebilecek kadar aklı vardır.

Adsız dedi ki...

@shelbyl
Keşke dediğin gibi olsa, ama bence çok iyi niyetli düşünüyorsun. Zapotocny o hareketi yaptığında en az 1.5 senedir Türkiye'deydi, az buçuk bizleri çözmüş olması lazım. @mj23'e katılıyorum, yaptığı tam anlamıyla "taunting". Sessiz sakin santraya gitmesine bile gerek yok, sevincin bokunu çıkarmasaydı bile bu kadar tepki görmezdi eminim.

Ha bu arada çok ilginç geldi paylaşayım dedim, Mert Aydın az önce Beşiktaş kulislerinde gönderilecek yabancının "Hilbert" olacağının konuşulduğunu söyledi. Quaresma'nın olduğu yerde sağ kanat oyuncusu almak (bonservissiz dahi olsa) gereksiz bir transferdi bence, ama şans vermeden göndermek hunharca geldi bana. İlk maçta direkten çıkan topu girseydi böyle olur muydu acaba, yoksa bazıları hilbert diye coşarmıydı ? Stuttgart'ın da az maçını izlemedim, kesinlikle kötü oyuncu değil. Bence ondan önce gidecek en az 2-3 oyuncu var. Yanlış zaman, yanlış yer oldu sanırım.

Adsız dedi ki...

Bu durumda öyle ya da böyle dualarımız tuttu sanırım, Ferrari ve Fink kalıyor bu durumda. Tabi olan kanserli hücreler yerine Sivok ve Hilbert'e oldu. Hilbert nasıl ve nereye gönderilecek, Sivok dönünce kim gönderilecek bunlar halen muamma.

Aynen katılıyorum.Özellikle tribünlerde şaka gibi yorumlar vardı dün.

örn Sağ kanatta bir İbrahim Üzülmez daha lazımmış , bir tanesinin kazmalıkları yetmiyor yaa .

örn Delgado şanslı olsa Hagi'yi ikiye katlarmış.

Örn Zapo'nun allah belasını vereymiş .Adam olmasa savunma kevgirdi çok iyi kademe yaptı kazma beklere.

Örn İlk yarı ana avrat sövülen Holosko 2. yarı tabiki maçın kahramanı oldu.Holosko gerçekten eski temposundan çok uzak.

Mücadele ediyor diye yeteneksiz oyuncuya,yetenekli diyede mücadele etmeyen oyuncuya çok enteresan bir sevgi duyuyor bu taraftar.Şov olarak 1. sınıf olsada gerçekten futboldan hiç anlamıyorlar özellikle dün eski açıkta 10 metre çapında çevremde olanlardan bahsediyorum.

Delgado'nun bir kez 4'4 hücumda kaybettiği top döndü kontratak oldu.Aynı Delgado 3e3 hücum fırsatı varken sırtı dönük degaj dikerek kontatak şansını bitirdi.Ve tribünden izleyince net bir şekilde görülüyor nerede duracağını bilmediği.Bobo'nun sırtı dönük aldığı toplarda ilk görmesi gereken yüz Delgado olması gerekirken fukara ya beklere yada yakınsa Holosko ve Q7'ye dönmek durumunda kaldı.

Ayrıca rakımın bütünü içinde durum pek parlak değil.Tamam hava sıcak,konsantrasoynu kaybetmişsin ama 9 kişi kalan rakibe pozisyon verdik ya daha ötesi olabilir mi bunun ? Rakip 10 kişi kalana kadar 1 tane organize atak yok,şut yok.Tek top oynayan adam yok 3 metreden gelen topu kontrol edip öyle veriyorlar sağa sola tempomuz inanılmaz düşüyor.

Bek faciası iyice gün yüzüne çıktı.Hep içimde beslediğim lan bu Tabata olacak bir gün olacak umudunun son kırıntısıda yok oldu.

Sistem oturana ve 2 tane ortalama zeka sahibi bek alana kadar çok sıkıntı çekeceğiz.Neyseki Guti geliyor Delgado'dan kurtulacaz.

Yazacak çok şey var toparlayamadım ama işlerde beni bekler :)

Birde yanlış görmediysem,rakibin 9 kişi oynadığı bir anda sol kanatta taçtan gelen topu kontol edip çalım atmaya kalkan Ferrari'nin topu kaptırmak üzereyken zar zor taca attığı pozisyonda fena bir fırça yedi Schuster'den.Adeta işte bu yüzden oynatmıyorum seni der gibiydi ...

BJK4EVER dedi ki...

Bence de genel olarak yorum yapmakta fayda var, maclik bakmamak lazim. Tabata-Delgado arasinda ayrim yapmak zor, al birini vur otekine. 1'i kesinlikle kalmali Guti'ye alternatif olarak, ama ikisi de berbat.
Zapo'yu ben begenmiyorum fazla, en azindan Sivok ve Ferrari kadar kaliteli degil, ama Sivok'un sakatlanmasindan sonra mecburen kalmali.
Holosko ise geldigi zaman onemli oyuncuydu, o zaman dogru transferdi, fakat kendini hic gelistiremedi. Ama su an kendini gondersek mali olarak ciddi zarar edecegimiz icin kesinlikle kalmali ve kullanilmali rotasyonda, cift forvette 3. forvet olarak, 4-3-3'te de kanatlarda alternatif olarak iyi bir oyuncu, her zaman iyi bir yedektir ve deplasmanlarda ozellikle Avrupa liginde onemli olabilir.

ziqo dedi ki...

muhtemel rakipler
SK Rapid Wien (AUT)
FC Sibir Novosibirsk (RUS)
CS Marítimo (POR)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
HJK Helsinki (FIN)
The New Saints FC (WAL)

galler takımı gelirse rahat rahat maç izleriz

ziqo dedi ki...

muhtemel rakipler
SK Rapid Wien (AUT)
FC Sibir Novosibirsk (RUS)
CS Marítimo (POR)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
HJK Helsinki (FIN)
The New Saints FC (WAL)

galler takımı gelirse rahat rahat maç izleriz

BJK4EVER dedi ki...

Bize bu sanssizlikla ya S.Bratislava ya da R.Wien cikar. Bari Galler takimi ciksa da fazla kasmasak....

cemekici dedi ki...

@shelbyl

zapo'nun sevincini ben de televizyondan izledim, küplere bindim.

ilhan mansız'ın ankaragücü'ndeyken beşiktaşa attığı golden sonraki sevinç geliyor aklıma. zapo'yu işte bu yüzden sevmiyorum.

EnisteKolaKoy dedi ki...

schuster bu adamı tuttuğu sürece kusura bakmayın ama s.ke s.ke oynayacak bu adam. diyelim transfer sezonu kapandı, zapo bizde kaldı. gidişat toraman-zapo ikilisini işaret ediyor sivok sakat olduğu sürece. bu adam yarım sezon boyunca, "ulan beni ıslıklamasalar bari" tedirginliğinde mi oynayacak? sivok gitti, toraman sakat, ferrari yavaş, ersan deneyimsiz, zapo da istenmeyen adam. buyrun defanstaki şenliğe o zaman.

Pamukk dedi ki...

tabelacı kişilik

kimse sahaya bakmıyor

zaten daha sahaya bakmadan kendini şampiyon ilan edenler var bu ülkede. alıştık artık da bazen fenalık geliyor hakkaten

tearkan dedi ki...

Sevmemek ayrı şey de adamı kendi sahamızda yuhalamak cidden biraz fazla oldu sanki. Attığı gol de, bi tarafını yırtarcasına koşup kapalının önünde kayması da gözümün önünden gitmez; ama yine de denize düşen yılana sarılır misali şuan için bu adama muhtacız.

Delgado - Tabata konusunda da dün hakikaten iki önemli pozisyonda Tabata adeta ne yapacağını bilemedi. Aynı bölgeye 3 oyuncu çok fazla. Takımdan -eğer gönderilecekse- ilk gitmesi gereken yabancı bu ikiliden biri olmalı. İkinci gidecek de Holosko olsun mümkünse. Sonuçta alınırsa forvet alınacak bu takıma. Dün attığı golle Holosko'nun kredisini full'leyenlerle 'yetmez' diye bağıranlar muhtemelen aynı kişiler olduğundan benim aklım alabiliyor bir golle kredi full'lenmesini.

Hilbert konusundaysa söylenmesi gerekeni Brother Ali söylemiş zaten. Holosko misali onun da bir gol atmaya ihtiyacı vardı işte. Ligde tek maç oynamadan gönderilirse cidden şaka gibi olur.

Adsız dedi ki...

önün boşken arkana yaptığın saçma topuk pası yüzünden necip'in ayağını kıracaklardı delgado...

Pamukk dedi ki...

en kolay rakip hangisi? o çıkcak bize.

EnisteKolaKoy dedi ki...

bu takıma yerli bir tane sol hücümcu arkadaş lazım ayrıca. tello uyum gösteriyordu az çok ters kanat futboluna mesela. ama ilk giden de o oldu ne yazık ki. bu saatten sonra da bunun için yabancı kontenjanı harcamayacağımıza göre, burayı yerli biriyle çözmemiz gerekiyor.

Adsız dedi ki...

@EnisteKolaKoy
İyi demişsin de Zapotocny düşünecekti bunları, biz değil. Biz mi gönderdik Zapotocny'yi? Hayır. Teknik direktörün seçimiydi. Hıncını bizden çıkarmaya kalktı, yanlış yaptı. Azıcık profesyonel olsaydı da kiralik gittiği bir kulüpte esas oyuncusu olduğu kulübün taraftarına böyle artistliklere girişmeseydi. Şimdi ıslık da yiyecek, küfür de, düşünmesi gereken o, şimdi de kıçını yırtsa ben dahil bir çok taraftara kendini sevdiremeyecek. Sivok sakatlandı veya Ferrari oynatılmıyor diye Zapo'nun hareketlerini ne ben sineye çekerim ne bu taraftar. Birkaç yorumda bile artık üstünü çizmiş kaç Beşiktaş taraftarı var gördün, totalde binlerce belki de. Beşiktaş'ın kalbi taraftarıdır, hiçbir futbolcu kulüpten büyük değildir, dolayısıyla taraftardan. Şimdi o futbolcu diye duyguları kıymetli, yaptıkları affedilebilir mi olacak? Yoksa yok yere karşısına aldığı bunca taraftar mı haklı? Allah mısın, peygamber misin, tek kişilik ordu musun ki egon uğruna binlerce taraftarın önünde ucuz numaralara girişirsin. İsterse her gece oturup ağlasın zapo, bu saatten sonra cehenneme kadar yolu var. Ha ben ne ıslıklarım, ne küfür ederim, sadece onu siyah beyaz formayla gördükçe tiksiniyorum. Ama tepkisini koyana da dur demem.

EnisteKolaKoy dedi ki...

tepki gösterilmemesi benim için yeterli, ki umuyorum 1 ay içinde böyle bir sorun kalmayacak. adam son dakikada attığı gole sevindi diye bu kadar abartılması gereksiz. adam yabancı, Beşiktaş'ta bir önceki sezon gelmiş ve Beşiktaş kariyeri 20 civarında maçtan ibaret. Tribüne çağırmamak mantıklı ve yerinde bir tepki olabilir ama ıslıklanacak kadar abartı bir durum göremiyorum ben ortada, sadece bu.

mj23 dedi ki...

benim bildiğim beşiktaş bu kuradan rapid wien'i çeker.eğer wien'i geçip gruplara kalırsak ilk torbadan juve, pool ya da porto gelir.eğer aynı torbada değilsek city'i de çekebiliriz.

Pamukk dedi ki...

şom ağızlılık yapmayın ulan

Unknown dedi ki...

katılıyorum.rapid wien maçının hazırlıklarına şimdiden başlasın takım bence.

renom dedi ki...

kura konusunda ki uğursuzluğumuz orta da maalesef. geçen sene 4. torba da o kadar takım varken şansımıza almanya şampiyonu gelmişti bu sene de r.wien gelir.gs kadar şanslı olamadık şu kura işinde...

Pamukk dedi ki...

şiştiniz mi rapidi çekmedik :p

Pamukk dedi ki...

bide şey dicem lüflen artık o gitsin bu gitmesin demeyin zira mevkisindeki adamlar ssakatlanıyo sürekli :/

kimse zaponun besiktasin sampiyonluk kutlamarinda cocuklar gibi sevindigini hatirlamiyor, adam sevincten kendine yerden yere vurmustu, seviclerini, huzunlerini dolu dolu yasayan bir adam cek olmasina ragmen...

Unknown dedi ki...

bu postun beşiktaşla alakasız bir kısmı beni rahatsız etti. ekşisozlükte de sık sık yapılan "daha dün böyle diyordunuz şimdi ne oldu da böyle böyle diyorsunuz döneksiniz" yaklaşımı.

genelde benim gördüğüm taraftarların sevdiği ve sevmediği bazı oyuncular oluyor ve bir oyuncu iyi oynadıysa onu seven taraftarlar çıkıyor bu adam kalmalı diyor. kötü oynadıysa sevmeyenler çıkıp bu adam gitmeli diyor. ya da ortalama oynadıysa sevenler kalmalı işte diyor birkaç iyi hareketine bakıp, sevmeyenler gitmeli diyor birkaç kötü hareketine bakıp. ama geçen hafta birisi hakkında yorum yapan adam bu hafta tam tersini söylemiyor ki. doğru olan oysa bile söylemiyor çünkü insanın içinde yer etmiş bazı yargılardan kısa sürede kurtulması kolay değil.

ha, sizde bu algının oluşmasının sebebi genellemeci yaklaşımınızdır. bu bakış açısı "ekşisözlük yazarları şöyledir böyledir" diye genelleme yapan bazı insanların bakış açısı gibi aynı. sanal alemde yorum yapan binlerce insan var, siz bu adamların yargısını ortakmış gibi algılarsanız, daha geçen hafta böyle diyordunuz diye çok şaşırırsınız. halbuki ortada ikiyüzlü taraftar yok. sadece çeşitlilik var. bir galatasaraylı olarak bunu bu sene içinde de gördüm mesela. gökhan zan için seviniyordu nooldu galatasaraylılar yorumu gibi. sevinen kadar sevinmeyen adam da vardı, aynı bugün serdar özkana olduğu gibi. ve siz şimdi galatasaraylılar gökhan zanı gördü diyorsunuz ya. yok öyle bir şey aslında. adamı sevmeyenlerin şikayeti onlar. adamın alındığına sevinenler ise hala mutlu elimizde milli stoper var diye. sizin dediğniz kadar kolay değişmiyoır yani yargılar.

Yorum Gönder

Ara