.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Ağustos 2010 Cumartesi

Nihat...

Seni cigerini parcalayacakmiscasina isliklayan kopekler  utansin Nihat... Sadece topcu transfer etmedik tabii, bunlari da peydahladik... Sen kendine gel yeter...

Gunahim kadar sevmedigim Delgado'yu da su kadar yuhaladiniz, islikladiniz ya, helal olsun buyuk is basardiniz...

Edit: Haddimi aştığım için özür dilerim arkadaşlar...

81 Yorum:

ederlezi12 dedi ki...

Nihat'ı ıslıklayanlar Yakında quaresmayı da yuhalarlar ...

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mit dedi ki...

Onların Beşiktaşlılığından şüphe ediyorum. Sen sen ol, bize yeter Nihat'ım.

hunter dedi ki...

beşiktaşın çocuğu NİHAT KAHVECİ

bahadır dedi ki...

nihat'ı ıslıklamak çok yanlış ama nihat'ın da oturup biraz düşünmesi lazım.1,5 seneye yaklaşıyor geldiği hiçbir gelişme yok oyununda,hala formsuz.

SirEvo dedi ki...

Helsinki maçında alkışlayıp bu maçta ıslıklamak nedir çözemedim ben. Ha Nihat'ın oynadığı yerde bi bok yapamadığı da ortadayken hala orada diretilmesini hiç çözemedim.

bu kadar duygusal davranarak nihat'ın kotu performansına kılıf bulamayız.

adam kotu oynuyor, kotu oynasa neyse hıcbır sey oynamıyor. yarın q7 de kotu oynansa o da ıslıklanır.

aile şirketine amerika'da master yapıp gelen abim geçip, şirkete zerre fayda sağlamasa, üstüne de zarara uğratsa o abim diyip sırtını mı sıvazlamaya devam edecegiz.

yapılan sadece bu.. aldığı parayı hak etmiyor, besiktas formasına yakısmıyor iki senedir.

ha oynayanlardan "şu"na yakısıyor mu? demeyın o ayrı konu.

nihati isliklayan hayvandirda, Nihatta topa vurmadan once yere dusmesin, topa kayarak vurmak istiyorsan, kendini dengeli sekilde yere birakir ayaklarin onde olmak uzere topa dogru kayarsin, bizimkisi kafasi onde sekilde kayiyor..Nihat gucsuz baska bisey degil..

markar dedi ki...

sezonun ilk mağlubiyetinde( kaçıncı mağlubiyet olursa olsun mazeret değil gerçi de) futbolcu ıslıklamak- hele kendi çocuğun Nihat'ı- bu memleketin taraftar(!)lık anlayışını çok net gösteriyor..

hunter dedi ki...

2 gol attığında herkez nihatı ayakda alkışladı.Ya şimdi hani biz farklıydık hani biz destek olucakt ık hep ne oldu şimdii

helldoradotcom dedi ki...

nihati isliklayanlar fiyat\getiri egrisini islikliyor. tabu yapmayin kimseyi. 1-0 maglupken sifirdan duran topu kaleye kullanirsan kufuru yersin. canini disine takani isliklayan yok! abdullah avci'ya neden kufrediliyor anlamis degilim? Taraftar belese alismis, avci'nin da bize yatmasini bekliyordu herhalde. Musibette keramet vardir, bu skor sonrasinda her macta fark bekleyen basin da kendine gelir.

Sarper dedi ki...

Beşiktaş taraftarının Nihat'ı ıslıklaması terbiyesizliğin bayrak taşımasıdır. Demirören ekolünün sonucudur.

Ama ne olur şu adam artık ispanya'da dünyaları yaptım ben havasından kurtulsun, egosunu bi kenara bıraksın ve güzel oynasın, yıhalayanlara cevap versin.

Mental sorunu olan adami isliklarsaniz adam "evet ben ne yaptim" demez. Ya daha da gaza gelir daha da sicar, ya da kizar, kapanir gocer gider.

Nihat kotu oynadigini bilmiyor mu? Biliyor tabii. Ama takimin ona mahkum oldugunu da biliyor su yabanci kontenjani sorununda.

Isliklamak cozum degil. Daha dogrusu islikla, ama bu kadar isliklamak cozum degil.

marpione dedi ki...

ne nihat ne delgado ne öbürü. 2. lig maçında oyuncu ıslıklayan seyirci ile olmaz bu işler. sonra vefalı taraftarız demesin kimse. futbolcunun o maçta kötü oynadığını anlaması için taraftarın ıslıklamasına lüzum yok. onlar bilirler zaten neyin ne olduğunu. üzerine ıslıklayınca adamın yükünü ve stresini katlıyorsun başka bir şey değil.

sozcelyk dedi ki...

nihat o kadar bitik ki , penaltı noktası üzerinde topa vurmaktan aciz,yabancı kontenjanı sebebiyle zorla oynatılıyor aşırı formsuz.

çıkarma dedim ıslıklarlar dedim iki dakika sonra beşiktaşlılığımdan utandım , lanet olsun sizin taraftarlığınıza.

okka dedi ki...

duygusal davaranak hiçbiryere gelinmez. rakiplerin 17 yaparken sen 15 yılda 2 şampiyonluğa metiyeler düzersin. e "sevinmek için sevmedik" değil mi?. bu kafayla gidersek 10 yılda bir şansa seviniriz.
ordan o golü atacaksın kardeşim atacaksın.

akn dedi ki...

şu da var ki, biz bu adamı gayet sempatik bi genç olarak gönderdik ama dönüşünde maşallah antipatikler listeme kafadan ilk üçten giriş yaptı. fatih terim'in oyuncusu gibi mübarek.

fabianernst dedi ki...

kesinlikle okka ya katılıyorum abi nihat in ne yaptiğini 2 senedir biri bana açıklar mi hala diyoruz mental açıdan çoktu aman dokunmayalım ya bole mi kurtulucaz delgado tabata holoskoyu oynatsan oynatsan anadolu takımlarinda oynatirsın tayfurun da ne kadar iyi bir şekilde yardımcı antrenor olduğunu gorduk fink i oynatmıosun bu adamlar oynuo nasıl bir rotasyon

Geçen sezon hazırlık kampı yapmadığı için düşüş gösterdiğini düşünüyordum sene başında özgüveni geri geldi diyrodum ama adama gene bir haller oldu ...

Bugun Nihat'i kovdunuz. Kestiniz takimdan. Hadi yerli stoperiniz de Ersan oldu, Toraman oldu. Defans hatti 4 yerli. Necip de 5.

Eee, birader; bu yerliler sifir rotasyonla 50 mac mi oynayacak butun sene? Var mi imkani?

Nihat'a mahkumsun. Nobre'ye mahkumsun. Ugur'a mahkumsun.

Robinho'yu almadan once rotasyon elemani alirsin. Ya da Robinho'yu alkislar, Nihat'a en az 10 mac garantili kufredersin.

Levent dedi ki...

Nihat'a aşırı ıslık yapmak bana kalırsa yanlış. Nihat da biliyor kötü oynadığını, biliyor da bir türlü kendinden bekleneni veremedi. Şu sıralar en hayırlısı ona pek dokunmamak olmalı.

Ve ayrıca ne oluyoruz arkadaşlar? Takım oynamak istediği sistemden çok farklı bir sistemle oynamış ve kafadan yazacağın adamlardan biri 18'de bile yokken, diğerleri de yedek oturuyorken nedir bu hezeyan? Üstelik daha ligin 2. maçı. Durun, soluklanın.

Nihat ın oynadıgı bu futbola tepki vermek taraftarın en büyük hakkı diye düsünüyorum,türk seyircisi de bunu ıslıklayarak yapıyor bunda sasılacak yada abartacak ne var anlayamıyorum dogrusu,nasıl bir tepki verilmesi isteniyor acaba taraftardan, hem bence ıslıkların sadece oyundan cıkarken yükselmesi bile taraftarın hala hosgörüsülü oldugunu göstermekte cünkü nihat geri döndügünden beri hal ve davranıslarıyla besiktasın evladı sıfatıyla anılmaktan cok uzakta.
Benim elimde olsa evlatlıktan red ve mirastan men ederim kendisini:)

Ahmet Canseven dedi ki...

Kötü oynamasına hiç bir şey söylenilmez. Kötü oynasın , isterse sahanın ortasına sıçsın... Ama koşarak sıçsın...
Mücadele edip sıçsın.
90 dakkada üç kez adını duydum yaa...

Mücadele ederek sıçan futbolcu istiyorum kardeşim. Kaybolmayan sakız istiyorum..

Ahmet Canseven dedi ki...

haa son yirmi dakika duymamamın nedeni oyunda olmayışıda olabilir...
Makuldur...

markar dedi ki...

Hadi Nihat 2 yıldır kötü oynuyo çok kazanıyo, hadi Delgado' dan bıktık artık, Hilbert'in suçu ne birader?

Sorun futbolcusunu ıslıklamayı yuhlamayı bu kadar kolay alışkanlık haline getiren, bunu kendinde bi hak olarak gören taraftarlık algısı..

yuki the zorba dedi ki...

abi zaten nihat'a olen biten yok... Ben de kiziyorum, macta olsam ben de soylenecektim, homurdanacaktim. Adam kapali yeni acik tarafinda yukselen bir topta yanindaki savunmaciyi ittirmedi bile bir pozisyonda mesela, delirip kendimden gectim.. Keske yabanci siniri olmasa, o zaman derim ki Nihat yarin gitsin Robinho gelsin. Net... Ama boyle isliklayamazsin. Isliklasan da bir adabi var, kontrolden cikip hayvanlasmanin alemi yok...

Nihat'a mahkumuz neticede. En az 20 mac oynayacak bu takimda...

Delgado zaten napar Besiktas'ta bilmiyorum. Eskiden isliklayinca aglardi, artik umurunda degil. Herif aldigi paraya bakiyor; bana kalsa yarin gonder. Ama hoca oynatiyor e galiba da oynatacak... O zaman isliklamayacaksin. Gondermiyor adam iste Ernst ne kadar kaliyosa sahada bu adam da o kadar kaliyor! Kaldi ki o adami yarin gonderecek olsan isliklarsin bi derece anlarim. Mesela 2 sene once sezon sonuna dogru gidecek falan diyorlardi, her zamanki gibi sahanin ortasina bir zicmadigi kalmisti. Ben de islikladim, yeter artik diye... E ne oldu gitmedi... Gitmiyor iste gonderemezsin. Maliyet buyuk...

Besiktas'in caresi Nihat'ta Ekrem'de Necip'te degil artik. Turkiye'de 5 tane iyi Turk futbolcu var, bize duseni 1 tane. 20 tane Turk vasat topcu var, bize duseni 3, bilemedin 4 tane... Turkiye'de 60000 kotu topcu var, oradan da bize dusen belli zaten... Bu is bu kadar. Ya AB'ye gireriz, ya topculari eveririz, ya Bobo'yu Turk yapariz. Saka degil gercek, Besiktas kanserine mucize tedavi bu...

matiasemilio dedi ki...

Beşiktaş taraftarının profilinin gitgide değişmekte olduğunun kanıtıdır bu ıslıklama hadisesi..
**en az seni ıslıklayan kadar adam,en az sana Beşiktaşın çocuğu diyen kadar Beşiktaşlısın..
oley oley nihat kahveci..

xabialanso dedi ki...

beşiktaşımızın çocuğu nihatın yıllık ne kadar aldığını buraya yazarmısınız lütfen!!!

matiasemilio dedi ki...

elalemin çocuğunun iki buçuk aldığı kulüpte Beşiktaşımın çocuğu üç buçuk alıyo!!!

xabialanso dedi ki...

maça gelen insanlar en az 35 tl maç parası verior,orda yemesi içmesi eve dönmesi var daha.... nihat efendi 1.5 senedir elini taşın altına sokamıyor ve 3.5 milyon alıyor. kimse kusura bakmasın ama ben maça gitseydim bende ıslıklardım, o yüzden ıslıklayan insanlara yok beşiktaşlı değiller falan tarzında laflar hoş olmaz, bu duygusal bir tepki

Ahmet Canseven dedi ki...

efendime söyleyim bi bakkal düşünelim... İki ekmek istiyorsun, Dur querasma geliyo şimdi beklede o versin diyor. Her şeyi ondan bekliyor...

Bu bakkalı ıslıklamakla kalmazlar, döverler. Sopayı ıslatıp öyle döverler...

ha buna karşımıyım? karşıyım. Yapar mıyım. Yapmam... Yapana sayıgı duyar mıyım. Duyarım. ha karşı mıyım? Hayır. Sayıgı mı.... Se- a -ye -ı- ge -ı... Sayıgı...

Sen bize SAYIGI duymazsan , bu taraftarda sana SAYIGI duymaz Nihat Kahveci diycem ama demiyorum...

Şaka bir yana bunlar olur şeyler. Her şey normal. Nihat da normal. Kötü futbolu da normal. Islık da normal. Nihatın tepkisi de normal...
Seyircinin gelecek hafta Nihatı tribüne çağırmasıd a normal. Nihatın tribüne gitmemek en büyük hakkı tabi. Taraftarın "deli ibo Nihatı buraya getir" demesi en olağan şey. Üç hafta Nihatın taraftara küsmesi gerekli tabi bu durumda.

Sonra uzaktan bir gol atınca Nihatın tekrardan Beşiktaşın çocuğu olması en büyük ihtimal...

Aynı şeyler Rüştü içinde olmadı mı? Her yerini öptürdü ama sonunda Rüştü. Ha öper miyim? Öpmem. ama öpene sayıgı duyarım...

( Nihat sende az koşcan orda )

right click dedi ki...

@shelbyl

"Nihat'a mahkumsun. Nobre'ye mahkumsun. Ugur'a mahkumsun."

abicim neden mahkumuz bunu anlamıyorum. bu adamların babası diktatörde mi mahkum oluyuruz zorla oynatıyoruz oynatmayanı vuruyorlar mı?

bunları alan,alırken bu adamlar belli değilm miydi kişiliği.

nihat topuza kaşılık getirildi.kumardı. tutmadı.nobrenin neden alındığını herkes biliyor. ..vs bir ton örnek

mantıklı transfer yapamazsan tutmaz aşı. ya tutarsa dersin tutmaz. elinde fink var yolluyorsun ben gs yerinde olsam direk alırım. bunlar ufak detaylar mantığı eleştiriyorum

nihat altyapından geldi. bizim çocuğumuz diye o çökmüş gözlerini,bitik halini görmek zorundamıyım. çıkar topunu oynar eyvallah.
nihatı elinde avrupa kupası görmedikten sonra ne işime yarar. ama olsun bizim çoğumuz değil mi?

tren kaçıyor beyler. haberiniz olsun.

çok sinirliyim kötü bir söz ettimse af ola..

Emre A. dedi ki...

evet nihat kötü oynamıştır, kötü oynamaya devam ediyor belki. ama iki hafta öncesine kadar deliler gibi alkışlarken, beşiktaş'ın çocuğu diye inletirken ortalığı bir iki hafta sonra delicesine ıslıklamak ne demek.

şimdi arkasında durduğumuz, allah bozmasın, nazar değmesin diye tahtalara vurduğumuz necip de üstüste hatalar yaptığında onu da mı ıslıklayacağız böyle. daha önce de söylendiği gibi bu tamamen taraftarlık mantalitesiyle ilgili. gündoğdu'yu söylerken "işte biz kötü günde hep omuzomuzayız" diyoruz ama birkaç hata sonra futbolcularımızın kellesini istiyoruz. bu takım bu haftaya kadar tüm maçları kazanırken bir şey yoktu. o zaman da hatalar eksiklikler gözle görülür biçimde ortadaydı, fakat kimse söylemiyordu. başkanın kendilerini çıldırtmalarını istiyordu birçok kişi. işte onların çoğu bu akşam beşiktaş'ın yetiştirdiği en önemli oyunculardan birisini deliler gibi ıslıkladı. evet ben de memnun değilim nihat'ın performansından ama mutlaka düzelecektir bu adamın hamurunu hepimiz biliyoruz. düzelmezse geldiği gibi gidecektir zaten herkes gibi bu da onun farkında.

markar dedi ki...

Sen verdiğin para sayesinde beşiktaş formalı oyuncuyu hunharca yuhlamaya hak kazandığını düşünüyosan(eğer oyuncu formaya, değerine ters gelecek bi terbiyesizlik yapmadığı halde) hak kazandığını düşünüyosan, demirören de basar parayı babasının malı gibi paşa paşa kullanır abi kulübü. onun da hakkı o zaman..

ayrıca Saracoğlu ahalisiyle kardeş taraftar topluluğu falan olalım o da uyar yani bana, onlar da mesela çok para verip tuhaflaşabiliyolar..

theotheo dedi ki...

allah o hilbertin ne belası varsa versin. hayatımda o kadar kazma bi topçu izlemedim bilmiyorum.

borges'e selamlar. zidane'dan farksızdı.

kötü oynayan ıslıklanır, içerde ibbye 2.0 kaybediyosan quaresma deliler gibi basıp ediyo, sen bişi yapmıyosan bu takımda ıslıklanırsın arkadaş 2 2 4 bu kadar. diğeri her zamanki gibi boş laf kalabalığı.

bu maç bence futbol aklı vasat olan aynı rijkaard gibi, schuster için bi ders olmuş olsun diyelim. bu yabancıların vasatının sabit fikirliliği hiç çekilmiyor. tek önlibero ve erhan adlı zihinsel engelli vatandaşın bu denli takımda kalmasını akıl almak mümkün değil.

bu kafayla giderse schuster senenin sonunu zor görür.

ilkay dedi ki...

Nasıl ki futbolcu iyi oynadığında ya da gol attığında stadtaki herkes defalarca boğazları yırtılırmışçasına ismini haykırıyorsa. 1 golden dolayı el üstünde tutuyorsa haftalarca, taraftarında futbolcunun sürekli devam eden kötü oynama halinde ciğerleri kopacakmışçasına ıslıklamaya hakkı vardır.

spirit dedi ki...

"beşiktaş'ın çocuğu" olduğu için, takımına geri dönmek için kapıyı 3.5 milyon euro'dan kapattı. sağolsun, takımını çok sevdiği belli.

ıslıklayanlardan birisi bendim. iyi ki de ıslıkladım.

tearkan dedi ki...

Böyük başkanın getirmedi mi Schuster'i niye eleştiriyorsun? Başkan kadar cv yap ondan sonra eleştir. Hilbert'i Borges mi aldı niye her oynatıldığında ona laf ediyorsun ki? Arkasında Erhanla oynayan bir adamın ne yapmasını bekliyordun bi anlatır mısın merak ettim. (ki kendin de laf etmişsin erhana) Villareal maçındaki oyunundan niye bahsetmiyorsun?

Konuya gelince tepki tabi ki bu olmamalı; ama Nihat'ta da en ufak bir çaba göremiyorum ben maalesef.

spirit dedi ki...

hatta hayatımda ilk defa birisini ıslıkladım tribünden. mutluyum. cahil adam. başka bişey yok. cahil.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

nihat kahveci beşiktaş tribünün "yıldız" oyuncu ihtiyacını karşılaması için alınmıştır.

alındığı saniye de vazifesini getirip misyonunu tamamlamıştır.

teşekkür edilip uğurlanır. küfredilerek değil.

matiasemilio dedi ki...

1- ben Beşiktaşlı değiller demedim;nihatın Beşiktaşlılığını yücelterek kıyas yaptım..
2- taşın altına eli sokmamak ayrı sokamamak ayrı,yapmak istiyo çabalıyo ama olmuyo..
3-duygusal tepki filan hikaye;sevdalısı olduğum tribünlerin profili günden güne değişiyo olay bu..
-dakika beş abdullah avcı yere yatsana!
-nihat-delgado çıkar oyuncu ıslıkla(fenerbahçe üslubudur bu;iki sezon önce adamlar teknik direktöre,takıma giydirirken,biz adam gibi 'takım niye oynamıyor' diye şarkılar söylüyorduk')..
-dakika 90 gündoğdu unutuluyordu az kalsın..
-ve quareeesma quareesmaa!! 90 dakika bir tek o oynadı di mi..pehh..

markar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
theotheo dedi ki...

valla başkanın büyüklüğü konusunda şüpheniz var mı bilmiyorum? bu seneki transferlerden sonra da hala seba ve köhne zihniyeti istiyosanız. sevgilinizi sizi aldatırken yakalamak istiyosunuz demektir.

asıl sorun, genel olarak. sabit fikirlilik ve zihniyet meselesi. tayfuru taca attı gelir gelmez. belediyenin b'sini bilmeyen adamlarla kenarda oturup maç izliyo, hilbert gibi bileti kesilmiş adamları ısrarla oynatıyo. erhan gibi futbol değil herhangi bir spor dalıyla uğraşması yasaklanması gereken adam kaç maçtır banko oynuyor. holosko gibi evinde top sektirse 3.5 pencere aşağı indirecek bir adamı tek forvet sahaya sürüyor. nihat gibi sürüm sürüm sürünen bir adamda hala ısrar var. tello gibi bir adamın vardı gönderdin. hilbert gibi bir dangalak hala takımda.

takım tek önlibero mu çift önlibero mu. bu hala belirlenmedi bucaya karşı çift, ibb ya karşı tek çıkıyosun. savunmayı belirlemedin. bu takımın as forveti boboyu 18 dışında bırakıyosun.

bu kadar iyi niyetli olmaz oyuncular her zaman. böyle oynamaya devam ederse takım, yarın quaresma da gutiyle kolkola gecelere akar.

ya schuster aklını başına toplayıp, türklerden bilgi alacak ya da. her zamanki gibi kapı orada.

geloraptor dedi ki...

her şeyi geçtim hilbert kapıya konmuşsa öldüğünüz bittiğiniz robinho ne durumda? city zamanında o kadar para vermeden alsa götüne koydukları bir tekmeyle brezilya'ya geri dönüşsüz yollamışlardı.

biri leri dedi ki...

"Beşiktaş ve Beşiktaşlılık Kriterleri Belirleme Enstitüsü Genel Başkanı" Jokond'u, bu akşam Nihat'ı ıslıklayan Beşiktaş taraftarının, zamanında Baki Mercimek'i merhametle bağrına basan yüce gönüllü orijinal Beşiktaş taraftarı olmadığı, zaten bu olayların münferit olaylar olduğu ve camiaya maledilemeyeceği konusunda bir açıklama yapması için kürsüye davet ediyorum

akinfeev dedi ki...

inönüde hiç kimse boşuna ıslıklanmaz quaresmanın alkışlanması da adı 'Q7' olduğundan değil mücadelesiyle,hırsıyla,formasındaki teriyle alakalıdır...
Nihat mı,o zaten benim için geçen sezon eskişehirdeki maçta telloya çıkarmadığı topla bitmiştir.
evet,"Beşiktaş'ın çocuğu nihat kahveci..."
şimdi düşününce keşke hiç dönmeseydi ve hep öyle kalsaydı...

turkkant dedi ki...

Nihat Villareal'de senede ne kazanıyordu? 1,5 milyon euro civarı. Beşiktaş'ın çocuğu Beşiktaş'a neye imza attı? 3,5 milyon euro ilk sezon sonra senelik 2,5 3 sezon. Yani 34 yaşına kadar Beşiktaş'ın çocuğu Beşiktaş'ın 11 milyon euro, diğer bir değişle 22 trilyon parasını cebine indirecek.

Sen 22 trilyonu götür, utanmadan önceki takımından aldığın paranın iki katını al, ha Sociedad'a giderken kulüple yaptığı para pazarlıklarını, gitmek için aldığı ekstra 'ikramiye' olayına hiç girmeyelim.

Sonra neymiş Beşiktaş'ın çocuğuymuş. Beşiktaş o kadar seviyor ki, Villareal'in iki katına imzayı atmaktan utanmıyor. Geçin bunları beyler!!!

Bu taraftar Nihat'a bu tepkiyi aldığı 3,5 milyon euro yüzünden yapıyor...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben nihat'a beşiktaş'ın çocuğu diye sahip çıkılmasını da doğru bulmuyorum. ıslıklanmasını da doğru bulmuyorum.

nihat profesyoneldir. 3.400.000 verirseniz gelmem, 3.600.000 verin demiştir. kulüp 3.600.000 vereceksem seni almam demiştir ve 3.500.000'e anlaşmışlardır.

nihata yakışan geçen sezon sonunda maaş indirimine gitmesiydi. yapmadı diye suçlayamayız.

nihat mı beşiktaşlı, ernst mi desen ernst derim. en iyi beşiktaşlı en iyi oynayandır.

oynasın isterse fenerli olsun.

theotheo dedi ki...

@jessie

beşiktaş atasözü

beşiktaş'a gelen oyuncu gelecekte oyun olarak sıçmak zorundadır.

ernst bence kötü, ferrari yerlerde. yakında guti ve quaresma da böyle olur.

ne yapılsa edilse olmuyo anlamadım gitti. bu salak futbol adamlarıyla bi yere kadar tabi.

fatih terim tek çözüm gibi bu noktadan sonra. schuster kendini toparlayamaz ise eğer.

tearkan dedi ki...

@theotheo

Kü7yle Guti'yi alırken böyük başkan; ama Schusterle o eleştirdiğin Hilbert gökten zembille mi indi diyorum ben de. Göklere çıkardığın adamları da bu adamları da getiren aynı kişi. Diğerleri onu büyük yapıyor da bu eleştirdiklerin niye sadece kişilerle sınırlı kalıyor da onu getirene uzanmıyor diyorum ben. Meramımı anlatabildim sanırım.

jeankier dedi ki...

maçın en kötü oyuncusuydu, kötü olan tarafı ise tavırları beşiktaşın çocuğu tavrı olmamasıydı. q7 bile adam kovalarken sen neden koşmuyorsun nihatım? seni ıslıklayanları alkışlaman da gereksizdi, keşke onlara ellerinle değil de ayaklarınla cevap versen..

theotheo dedi ki...

ya kardeş.

başkan takıma yatırım yapıyo, ekonomik olarak. bu paraları kim verdi. yatıp kalkın serdal adalının falan elini öpün.

başkana hilberti alalım diyolar gidip alıyo, quaresmayı alın diyolar gidip alıyo, dünyaca ünlü td getirin diyolar gidip getiriyo. başkan mı suçlu?

Nihat'ın ıslıklanması başlı başına eşeklik, ancak Nihat'la ilgili sorun sadece kötü oynaması değil. Dakikasını tam hatırlamıyorum ama sanırım 70. dakikalar civarında yarım kornerimsi bir serbest vuruş kazandık. Top neredeyse sıfırda. Nihat serbest vuruşu kullanmaya gitti. Bizim 2 stoper de geldi kafa vurmaya ve o sırada yanlış saymadıysam 6 Beşiktaşlı vardı İBB ceza sahası içinde. Nihat'sa oradan kaleye vurmayı deneyip saçmasapan bir vuruş yaptı.

Nihat'ın sorunu basit olanı yapmamasıdır geldiğinden beri. Bunun sebebi de sürekli kendini kanıtlamaya çalışması. Döndükten sonra İnönü'de onu izlediğim ilk maç geçen sene 0-0 biten Gaziantep maçıydı. O maçta nasıl bir mentalite içindeyse hala o halde. Elbette 31 yaşına gelmiş bir adamın teknik, fizik, ne bileyim taktik zeka açısından falan gelişmesini beklemiyorum. Ancak 31 yaşına gelmiş, uzun sezonlar İspanya'da top koşturmuş, şampiyonluk kovalamış, defalarca Şampiyonlar Ligi'nde oynamış, Beşiktaş tarihinde kendine yer edinmiş, milli takım kaptanlığına yükselmiş bir adamın da, en azından zihinsel olarak sağlıklı durumda olmasını beklemek benim hakkımdır. Bunları yapmış olan bir adamın da zaten aslında bir şey kanıtlamaya ihtiyacı yoktur. Bunda Nihat kadar, bir tane adam gibi mentörü olmayan Beşiktaş kulübünün katkısı da yadsınamaz.

CDiS dedi ki...

bırakın kardeşim ya, elbette ıslıklanacak, yok öyle beşiktaş çocuğu falan, 3,5 milyon euro alıyor senelik, ne beşiktaşlılığı. Q7 daha dün geldi, onun gösterdiği gayretin yarısını göstersin ayakta alkışlarım her maç. Ayrıca ıslıklamak kötü birşey değil, neden olsun ki, terbiyesizlik yapmadıktan sonra protesto etmenin neyi kötü bana biri anlatsın.
Hadi geçen sene, sakatlıktan yeni çıktı, askerlik yaptı, stresli falan filan diyorduk da, bu sene ne mazeret var, hala çok güçsüz, fizik olarak iyi olmadığı için ne şut çekebiliyor doğru düzgün, ne de sakin kalabiliyor topu ayağına alınca. Farkında değil misiniz 10 kişi oynuyor o varken beşiktaş.

theotheo dedi ki...

valla beşiktaşın sorunu mentörle çözülücek olsaydı, ben maaşımı verim bi tane tutalım hacılar.

nihatın o geçirdiği ameliyatlardan sonra eski vuruşları koşuları yapmasının imkanı yok. zaten nihatı nihat yapan o yetileriydi. nihat zaten düz bi oyuncu. hızını ve şutunu kaybedince hilbert oluyosun işte.

ne gariptirki ikiside bizde. nihat ve hilbert. bunlara holosko ve finkide ekle. delgado ve tabatayı da çarp bu nlarla. bunların hiçbirini göndermeyen schusterle de devamdır. ortaya çıkan tablo budur.

sağ bekin erhan güven, sol açığın quaresma. tek forvet holosko. al sana schuster ve avrupa futbolu ders 1. rijkaarddan aldığımız derslerin advanced seviyesi bu yalnız. rotasyon soslu 100 metre seks futbolu. yakında kitapçılarda.

bzs dedi ki...

kimse kusura bakmasın ama senelik 3,5 milyon para alan bir adamın ne mentali bozulur ne de başka bir yeri. çıkar çatır çatır top oynar.

ayrıca gol attığın zaman taraftar adını bağırdığında hoşuna gidiyorsa, 70 dakika bir şey yapmadığın zaman ıslıklanmayı da göze alacaksın. yok öyle rabbena hep bana.

emrh.srt dedi ki...

daha ligin 2. haftası nihat bitti... ücreti fazla. iyi oynayamıyor... peki ıslıklayınca daha mı iyi olacak? hayır.

çok kadar gereksiz ve amaçsız bir tepki.

nihat eskisi gibi olamaz evet, parası da çok fazla. ücretinde indirime gidebilir mi? kendi vicdanına kalmış.

peki türkiye'ye gelmeye hiç sıcak bakmadığı halde 3.5 milyon euro verip zorla ikna eden başkan ne olacak? yetmez demirören yetmez.

içinden çıkılmaz bir durum nihat konusu. en azından ücretinde indirime gitse göze batmaz. ama, gurur yapıyor sanırım.

yolumuz uzun. ligi hafife alan schusterin yanlış kadro seçimi bugünkü mağlubiyetin en önemli sebebidir.

maçı kazansaydık nihat hiç konuşulmayacaktı. nihatın yerine ıslıklanması gereken demirören di bence.

theotheo dedi ki...

şunu kabul edelim yani. beşiktaş'ın kendi sahasında böyle oynamaya hakkı yok, bu bi özür falan gerektirmez. böyle bir hak yok çünkü.

neden vasat diyoruz. sağ bekin erhan güven sol bekin ibrahim üzülmez. hala forvet ihtiyacım var diyosun. e yani schuster, lorantın kılık değiştirmiş hali misin? yoksa senelerin futbol bilgini mi?

18 e takımın en golcü oyuncusu boboyu almıyosun. gutiyi yedekte tutuyosun. ya ben böyle şeyler göremiyorum, bugün blackpoolla oynadı arsenal 5.0'dan sonra oyuna van persie fabregas fln girio tam hazır olmadıkları halde. puan sistemi olduğunu da bilmiyor herhalde. burda kaybettiğin 3 puanı fellik fellik ararsın sonra.

sabit fikir ve vasatlık birleşimini ben bugün schuster de gördüm. maval okumasın zemin bize ölede onlara şöle mi.

ders almayı da bilmiyolar, bi bok bilmiyolar. para alıp defolup gidiyolar. dünya yıldızı teknik direktör. al sana işte.

Gökhan Akçay dedi ki...

Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci...

Çocukluğumun kahramanı, Beşiktaş'ın ve Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi hücum oyuncularından birisi Nihat Kahveci...

Keşke hiç geri gelmeseydin, keşke öyle kalsaydın aklımda...

Keşke seni evladı gibi seven, bağrına basan, evim dediğin, yetiştiğin kulüpte oynamak için milyon liralar almasan...

Keşke gol atmak için değil de takımının galibiyeti için çabalasan...

Kimse bana Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci demesin, kimse bana Nihat'ın samimi olduğunu anlatmasın.

Nobre'yi aldığı para için eleştirenler Nihat'a gelince susuyor. Anlıyorum, susuyorlar çünkü seviyorlar Nihat'ı, çünkü içimizden bizden biri olarak görüyorlar, Beşiktaş'lı Nihat Kahveci diye avutuyorlar kendilerini.

Ben içinde Beşiktaş sevgisi olan bir taraftar olarak, Nihat Kahveci'nin yerinde olsam idamanlarda veya maçlarda Necip Uysal'ın yüzüne her baktığımda utanırım bu kulüptan aldığım 3.5 milyon euro'nun her kuruşundan.

Kimse kusura bakmasın Nihat Kahveci benim gözümde Nobre'den farksızdır.

yapay dedi ki...

Nihat'ı ıslıklayanlara tü kaka Beşiktaş'lı demek, yıllardır başarıya hasret, yağmurda çamurda karda her şartta destek veren, forma alan, maça gelen yada gelemeyen ama bir şekilde içinde o eşsiz sevgiyi yaşatan her taraftara en kibar şekilde haksızlık yapmak demektir. Nihat babasının hayrına oynamıyor bu takımda. Takımın en yüksek maaş alan futbolcularından ama geçen seneden beri takıma katkısı sıfır.
Maçta değildim, olsa ıslıklar mıydım, sanmıyorum ama ıslıklayanlara da kızacak kadar basiretsiz değilim kusura bakmayın. Yok oynamıyor, bir değil iki değil, verilen şansın haddi hesabı yok ama penaltı noktasına servis edilen topa ayak uzatmaktan aciz adamın takımda işi yok. Delinho her maç iyi oynuyor mu, toraman her maç iyi oynuyor mu, hayır ama kimse ıslıklamıyor, neden herşeyden önce savaşıyorlar kıstasını bir yere koyarsak aha bu adamlar harbi beşiktaşlı diyoruz. Yarın boş mukaveleye imza at deseler bunlar atar ama Nihat efendi atmaz, alın size kıstas.

enorton dedi ki...

Nihat bildiğim kadarıyla ilk yıl 3,5 ondan sonraki yıllar 2,5 alıyor. Yani şuanda 2,5 M Avroya oynuyor. Nihat ın ilk başta alınması hataydı çünkü sisteme uygun değil. Eminim Denizli de istemedi ama başkan Topuzu unutturmak için aldı geldi. Sonra ne oldu Denizli onu oynatmak için takımın sistemini bozdu. Sağa koydu olmadı ortaya koydu olmadı, il haftalarda sıfır çektik. Ne zaman nihat sakatlandı oynamadı takım eskiye döndü galibiyetler gelmedi.

Nihat 4-2-3-1 de nerde oynar hep düşündüm. Sağ ilerde oynayamadığı açık, oynadığı maçlarda olmadı gördük. Çünkü Nihat bizim Barçayı 3-0 yendiğimiz maçlardaki Nihat değil. Kanatta değil daha içerde oynamak istiyor. Peki Nİhat milli maçlarda nerde oynuyordu? Fatih Terim önce onu tek forvet olarak denedi ama hatırlayın avrupa şampiyonasının ilk maçlarında çok etkisiz kaldı. Kalabalık ve uzun boylu defansların arasında kaybolup gitti. Ne zaman oyuna Semih girdi ve çift forvete döndük nihat başarılı oldu pozisyon buldu gol attı.

Yine bu seneki ABD kampında ÇEK lerle oynadığımız maçta Hiddink onu Halil Altıntopa yakın oynattı ve nihat yine başarılıydı golunu de attı. Ama o maçta solda arda sağda volkan şen ortada ise emre ve selcuk oynamıştı ve bu dörtlü gayet başarılıydı ve nihatın orta sahaya yardıma gitmesine gerek yoktu. Nihat ilerde oynamak istiyor, çift forvet oynamak istiyor. Kovacevic le olduğu gibi, semihle olduğu gibi.

Ne denizli ne de schuster çift forvet oynamadığına göre Nihat başarısız olmaya devam edecek gibi gözüküyor ve en başa dönüyoruz. Neden sisteme uymadığı halde transfer edildi :(

Unknown dedi ki...

bu sene basında cok ilginctir real sociedad tekrar la liga ya cıkınca taraftarın istegi nihat olmus ve ısrar etmişler ama gene aynı hikaye ver 5 milyonu al nihat'ı.. tabi teklif olmamısta olsa heralde o rakama olurdu...
nihat bence o gecen sene kalmalıydı ispanyada bu sene de belki o muhtesem nihat ın dogdugu klup real sociedad ta kaldıgı yerden devam edebilirdi..

Beyler,

Benim bildigim Nihat'i kimse zorla Besiktas'a getirmedi. Teklif yapildi, anlasilamadi, para fazla geldi, Nihat gelmek istemedi vs. Sonra Topuz elde patlayinca, Nihat "getirilmek" zorundaydi. Nihat da geldi.

Niye geldi? Baska adam alinsaydi yerine? Alinamadi. Daha az para verilecek adamlar yok muydu?

Bakin Nihat Besiktas'in cocugu x, y falan degil. Nihat Besiktas'in sozlesmeli futbolcusu.

Yabanci kontenjani ve yonetimin transfer hamleleri dusunulurse, An itibariyle de yeri doldurulamaz bir futbolcu.

Diyeceksin ki "Nihat'in mi yeri doldurulamiyor?" E doldur abi? Kadrodaki 5. yerlin kim olacak? Ya Necip ya Nihat. Var mi otesi?

Robinho'yu alacagina once ortasahaya forvete iki yerli rotasyon adami al o zaman, sonra Nihat'i hep beraber isliklayalim.

alper dedi ki...

ben vefadan falan anlamam abim.parasını alan adam aldığı paranın hakkını verecek vermek için çalışacak hatta VERECEK.defolsun gitsin.ben olsam ıslıklamaz söverdim.
ben eczacıyım.benim kötü günümde olmaya,dalgın formsuz olmaya hakkım yok.reçeteyi yanlış okursam ilacı yanlış veririm hasta ölür.benim yanımda çalışan kalfanın da hata yapmaya hakkı yok.1,5 seneden beri sürekli hata yapan formsuz olan nihat efendi de aklını başına toplayacak.para kazanmak yada bir yerde futbol işçisi olmak kolay değil.ya adam gibi oynayacak yada ben sövecem .ikisinden birini seçecek.

Nihat'a tepki göstermeyeceksek, Demirören'e de göstermeyelim. Beşiktaşlılıksa, Beşiktaşlılık, iyi niyetse iyi niyet.. İkisinde de var.

Sözlükteydi sanırım, çok güzel yazılmıştı:

-Tümer, şu kadar teklif ediyoruz sana.
- Yok, bu biraz az, artırsak biraz daha.
- Valla Tümer'cim sen bilirsin.

Tümer Fener'e gider, pembe teskereli olur.

- Nihat, şu kadar teklif ediyoruz sana.
- Yok bu paraya ben gelmem, şu kadara çıkartın geleyim.
- E iyi peki o kadar olsun.

Nihat, Beşiktaş'ın çocuğu, Nihat şahane.

Tümer çok rererö, Nihat herşeyimiz.

Geçiniz.

Beşiktaş taraftarı hiç bir zaman kötü oynuyor diye yuhlamıyor kimseyi. Bu takımda Üzülmez baştacı. Çok mu iyi oynuyor? Bu takımda Baki'ye bile methiyheler düzüldü taraftar tarafından be! Her maç 9/10 mu oynadı bu adamlar.

Mesele mücadele. Mesele takım oyunu. Nihat efendi topsuz oyunda elleri belde gezerse.. top bir arkadaşına geldiğinde elini avaya kaldırıp en alakasız yerde top isterse. o top ona gelmediğinde vurdumduymazlığına tekrar dönerse. kritik serbest vuruşu tüm stoperler içerdeyken kaleye şutlayıp martılara atarsa..

..elbette tepki görecek.

Querasma'nın yaptığı presin, hıncın, mücadelenin yarısını göstermedi, göstermiyor Nihat. Birisi takımın açık ara yıldızı, diğeri çocuğu. Ne olacaktı ya, alkışlanacak mıydı hiç bir halt oynamadığı için?

Oynayana ayıp değil mi?

akn dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
carlito dedi ki...

mağlubiyetten daha çok bu ıslıklamalara üzüldüm.. sadece nihat değil delgado için de.. ne kadar formsuz olurlarsa olsunlar, bu adamların Beşiktaş'a geçmişte önemli katkıları oldu, sırf bunlar için bile yapılmamalıydı..

2000li yılların ortalarına kadar Beşiktaş tribünlerinde yoktu böyle bi olay.. ligi 6. bitirdiğimiz dönemler de gördük ama futbolcu oyundan çıkarken ıslıklanmazdı, hatırlamıyorum böyle bişey.. onun yerine bi tezahuratla protesto edilse dahi daha şık olurdu.. tribünün bu günlere gelmiş olmasından utanç duyuyorum..

affet bizi Nihat..

benim açımdan Nihat la ilgili gördüğüm en üzücü nokta beşitaşın çocuğundan ziyade fatih terim oyuncusu gibi gözükmesidir.

yoksa bu takımın erhan güven dahil en zayıf halkası olması bile o kadar koymuyor bana.

maui dedi ki...

Islıklayana köpek demek kusura bakmayın ama birini ıslıklamaktan daha kötü bir protesto tarzı bence.
Çok İspanyol olduğumuz ya da benzemeye çalıştığımız için ya da Nihat'ın aklı orada kaldığı için bir daha sefere beyaz mendil sallayalım o vakit...
Bana tek bir kişi bile Nihat'ın oyunu nedeniyle protesto edilmemesi gerektiğini ya da hadi efendi olalım eleştirilmemesi gerektiğini lütfen söylemesin.
Benim bu adamla ilgili derdim basit.
Adam tüm takımı baltalıyor.
Yapamadıklarına kızmıyorum. Yaptıkları beni deli ediyor.
Dün gece Delgado ki o da ayrı bir fenomen, ilk yarı topu kendisine atacağına sağa daha büyük bir facia olan Erhan'a attığında (bu pas tabii ki kötü pas istatistiğini bozmadı)Beşiktaş'ın Çocuğu'nu görmeliydiniz. ellerini kaldırıp,Delgado'yu taraftara şikayet ediyordu zat-ı muhterem.
İlk yarıda Q7'nin soldan ortasına ayakta vurayım,kayarak mı geleyim derken yuvarlanarak abuk bir hareket yaptı benim gözümün önünde, sonra da kendi düştüğü yerden 5 metre ötedeki çime attı suçu.
Bunlar laf-ü güzaf...
Senede 3.5 milyon Euro'ya imza atmış bu Beşiktaş'ın Çocuğu, suçu kendisi dışında her yerde arıyor.
Geçtiğimiz günlerde tesadüfen Pascal Nouma ve Bayram ile sohbet imkanı bulmuştum. Söz birlikte oynadıkları Nihat'a geldiğinde durumu özetleyen iki cümle sarfettiler.
1) Bizimle oynarken kalıbından beklenmeyecek kadar güçlüydü
2) Bizim takımın içinde Nihat sıradan bir futbolcuydu, en iyisini yapmaya çalışıyordu.
Gelelim bugüne...
Nedenine hakim olmadığım için yorum yapmayacağım ama Nihat'ın gücü olmadığı ortada. Saçma sapan şutlar ve yuvarlanma hareketlerini başka türlü açıklamak mümkün değil.
İkinci konu ise kimilerinin lanse ettiğine ya da gazına geldiğinden olsa gerek Nihat kendini Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın uluslararası arenadaki en kariyerli ve süper gücü sanıyor.
Adam, her maç çıkıyor ısınmaya Pamuk Prenses'in anası misali bakıyor kapalıya, sonra veriyor kendine gazı;
"Var mı bu takımda senden daha iyi topa vuran..."
"Var mı bu takımda, senden daha iyi yerli"
vs...
Aynada cevap veriyor: "Beşiktaş'ın Çocuğu Nihat Kahveci..."
Bize de Polyannacılık yapmak düşüyor...
Islık kısmını bilmem ama eğer bir daha bu adam böyle sorumsuz ve laubali oynarsa, ben elimde mendil tribünde yerimi alacağım.
Belki ondan anlar ya da derdimi Baskça falan anlatmaya çalışacağım...

bLAck_eAgle dedi ki...

ne guzel ya..

tumer kıçını yırtar mustafa doganın,alı gunes ın aldıg parayı layık gorurler,fb nın verdıgı paranın yarısını bıle vermezler(kı verseler kalacaktı)adam fb ye gıdınce ORSP...U ÇOCUGU OLUR..

nıhat a 2 milyon euro verırıler gelmez,bn avrupa da oynamak ıstıyorm der,haklıdır gelmeyebılır

2,5 yaparlar ok gelıyrm der ımza asamasında,esım suan turkıye ye gelmek ısmedıgı ıcın karıyerıme avrupa da devam edecegım der..

2,5+1 mılyon euro ımza parası derler ok der kendısı ve esı,ben saten besıktas cocuguyum gıderken soz vermıstım turkıyede bır tek bjk de oynarım dıye der.. ımza yı atar..HAKIKI BESIKTASLI OLUR

1,5 sene takımı 10 kısı oynatmaktan baska bıse yapmaz,ıslıklayarak tepkı gostergımızde,BIZ KOPEK OLURUZ..

nıhat ın sahada bıtıklıgını, bomboş durumdekı arakadasına vermeyıp caprazdan şut cekısını,her korner ı elıne yuzune bulastırmasını,her frıkıgı berbat etmesını,yok 4-4-2 dıye oynayamıyor,yok 4-3-3 dıye oynayamıyor,yok top gelmıyor,vay yanında ppıvot santrafor dıyenlerDE..BESIKTAS ALIMI OLUYOR,BIZ ISE KOPEK OLUYORUZ..

fabianernst dedi ki...

@ bLAck_eAgle
evet ya kesinlikle katılıyorum bakiyi bile alkışlayan taraftar diye başlıyan cumlelerden sıkıldım ya arkadas polyanacılık biryere kadar bu adam 2 senedir burada ne yapti ben anlamyorum beşiktaşin çoçuğu abi diyenlere sesleniyorum o paraya ve performansa bakarmısınız o zaman ...q7 ye bakarsan adam yardim ediyo dierlerine peki sen napiyosun ama sen beşiktaşin çoçuğusun sana tapalım ıslıklayanlar kopek olsun ..nie islıklaniyor. nihat 2 senedir ne yapti delgado 4 senedir ne yapti..ismal de islıklandi neden basit kendini geliştirmediği için.açık ve net bu uçlu bu sene nie islıklandi çunku nihat takıma zarar veriyor ve bencil ,delgadoyu biliyoruz zaten umut avcisi, ismail de nasl olsa ibo 36 yaşında eninde sonunda ben 11 de oynarım die hatalarini duzeltmiyor..beşiktaş taraftari kopek degildir ..abi birakalım romantikliği ibo da çok laf yedi bu taraftardan ama şu bir gerçek üçünden de daha fazla takıma KATKI yapiyor altyapidan yetişmişsin beşiktaşin çoçuğusun o zaman eleştirmeyelim biz nasılsa bakılere layığız çunku karşi taraf gokhan gonulu oynatirken ve o adam mucadele ederken sen nihata bakıp yuhlamayın beyler diyorsun.hangisi o takımn altyapisndan çıkma die bir soru sorsan bir yabanciya ne cevap verir sizce

bLAck_eAgle dedi ki...

en buyuk ornek emre belozoglu,adamın kanı sarı-kırmızı aksa ne olur,fenerbahce cocugu olsa ne olur,cıkıyo sahaya kıcını yırtıyor adam..

AQ-47 dedi ki...

Nihat'a ıslık "duruş"umuza yakışmadı di mi?

Unknown dedi ki...

nihat'ın ıslıklanmasında, "helelelölölö yeniliyoz amunuza goyyiim sihtirin gidin laayn" gibi bir mantık aramayın bence. nihat ve delgado nun ıslıklanması tamamen yüzlerinin eskimesi ve artık kredilerinin dolması. yoksa ersan da saçma sapan bi pas attı dün bütün tribün alkışladı. vefasızlık demek biraz ağır kaçıyo sanki. vefasızlık benim gözümde 2 ay önce gelmiş ali turan ı yenildiğin zaman ıslıklamak. 3 maça göre karakter tahlili yapmak. yoksa ersan da bizim babamızın oğlu değil. keza ismail de. ne kadar çok desteklenmişti. ama insanlar baktı ki adam kendini geliştirmiyor, işte ozaman tahammül azalıyor. bizim tribünün bozulduğuna katılıyorum, ama bu olaya vefasızlık demek çok saçma.

fabianernst dedi ki...

@ umut
dedigin gibi beşiktaş tribunu 3 maçlık ali turani islıklayan zihniyete sahip degildir ..beşiktaşi ne fenerbahçe nede gs taraftariyla bir tutmam..unutmayın ismaile bu sene laf soyleniyor peki geçen sene nie bole bir tepki verilmedi çunku bizim tribun her ne kadar bozulsa da ali turan ornegini yapmıyor biraz bekleyelim sabredelim dendi..nihatin delgadonun hala bu kadar tapildigi noktada cidden bize liverpoollar lazim ve bakiler, diattalar .. doğrudur transferlerle diger oyunculara daha fazla performans bekleniyor..ama el insaf ya delgadonun nihatin aldığı paralara bakınca veya nihatin oynadigi oyuna bakın geçn sene niye şampio olmadigimz anlaşılmıyor mu..tabata delgado holosko nihat ve nobre bu adamların ucret ve performansına bakıldiginda soruyorum bu admlarin guizadan ne farki var

mj23 dedi ki...

nihat'ı beşiktaş'ın çocuğu diye savunan, ıslıklanmasına karşı çıkanları anlayamıyorum.
eğer nihat gerçekten "beşiktaş'ın çocuğu" nihat kahveci olsaydı, maaşında indirime giderdi.

ha bunu yapmak zorunda mı?kesinlekli değil.hiçkimse maaşında indirime gitmek zorunda değil (maalesef nobrain de dahil).tıpkı devlete kapağı atıp yaptığı tek şey işyerine gidip gelmek olan çalışanların maaşında indirim yapılmasını kabul etmeyecekleri gibi.nihat beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusudur.tıpkı nobrain, holosko, ernst, bobo gibi.

"beşiktaş'ın çocuğu" olabilmek, yani "protesto'dan muaf tutulmak" hakkına sahip olmak için oyuncunun fedakarlık yapması gerekir.nihat bunu yapmadı.

azıcık hırslı oyna be adam.daha yeni gelen guti bile daha hırslı oynuyor.hadi kaliteye bakacaksak da takımın en zayıf halkası erhan bile en azından çabalıyor yahu.

pascalhakan dedi ki...

İyide sanki Nihat beşiktaşta bedava oynuyor bize gelirken para pazarlığı yapan biri ayrıca nihat gol olmucak yerden kaleye vurduğu için ıslıklanmıştır. sevgiyide eleştiriye saygı duyulmalı kimse protesto için gitmiyor hele nihat ayrıcalıklı biri eğer ıslıklanıyorsa kendisi bir düşünmeli
bence beşiktaşın çoçuğu sahada mücadele eden ernstir pascaldır gerisi teferuattır.

Pamukk dedi ki...

niye geri geldin ki nihat. sen giderken buralar dutluktu artık herşey değişti.

yuki the zorba dedi ki...

Haddini aşan sözüm için özür diliyorum herkesten... Öküzlük ettim...

Yuki the zorba argumaninda sonuna kadar haklisin, Futbolcularimizin kufurlerle isliklarla protesto edilmesi bizi ileriye degil geriye goturur, sanirim yorum yapanlarin cogu Nihatin her firsatta Ben besiktasin cocuguyum lafina takilmis.. Besiktasin cocugu gerektiginde maasinda indirime gider, o tribunler o zaman ona beste yapar.. Madem seni Besiktas bugunlere getirdi sende o zaman cikip besiktasa olan borcunu odeyeceksin.!
besiktas ona 3.5 degilde 2.5 verseydi sanmiyorumki Besiktasin cocugu Nihat o sartlarda bizi sececekti..

Pamukk dedi ki...

parasında indirim yaparsa kötü oynadığında yuhlamicakmısınız yani?

Yorum Gönder

Ara