.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Ağustos 2010 Cuma

A Milli Takım'ın Romanya maçının aday kadrosu

11 Ağustos Çarşamba akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Türkiye-Romanya karşılaşması saat 21.15'te başlayacak >>
Milli Takım kadrosuna şu futbolcular davet edildi:
KALECİLER
1-
VOLKAN DEMİREL
FENERBAHÇE
2-
HAKAN ARIKAN
BEŞİKTAŞ A.Ş.
3-
ONUR RECEP KIVRAK
TRABZONSPOR
SAVUNMA OYUNCULARI
4-
GÖKHAN GÖNÜL
FENERBAHÇE
5-
SABRİ SARIOĞLU
GALATASARAY A.Ş
6-
GÖKHAN ZAN
GALATASARAY A.Ş
7-
SERVET ÇETİN
GALATASARAY A.Ş
8-
İBRAHİM KAŞ
GETAFE
9-
HAKAN KADİR BALTA
GALATASARAY A.Ş
10
İSMAİL KÖYBAŞI
BEŞİKTAŞ A.Ş.
ORTA SAHA OYUNCULARI
11-
MEHMET AURELIO
REAL BETİS
12-
SELÇUK ŞAHİN
FENERBAHÇE
13-
EMRE BELÖZOĞLU
FENERBAHÇE
14-
NURİ ŞAHİN
B. DORTMUND
15-
KAZIM KAZIM
FENERBAHÇE
16-
HAMİT ALTINTOP
BAYERN MÜNİH
17-
ARDA TURAN
GALATASARAY A.Ş
18-
OZAN İPEK
BURSASPOR
HÜCUM OYUNCULARI
19-
MEVLÜT ERDİNÇ
PSG
20-
HALİL ALTINTOP
E. FRANKFURT
21-
TUNCAY ŞANLI
STOKE CITY
22-
SERCAN YILDIRIM
BURSASPOR
23-
NİHAT KAHVECİ
BEŞİKTAŞ A.Ş

28 Yorum:

ederlezi12 dedi ki...

Milli takım kadrosuna yine ''kadrolular'' davet edilmiş

SirEvo dedi ki...

Servet Zan Kaş Selçuk 4lüsünün ne alakası var şu takımla ben çözemedim hala.

bir adım ileri gidiyorum ve şöyle diyorum: o oğuz denen adam o takımdan gitmedikçe, yerine efendi dürüst bir insan gelmedikçe bu takıma gönlüm hep "yarım" destek verecek. çünkü bu takım türk milli takımı değil.

selcuk sahinin oldugu kadroya necip girmesin zaten..

besiktasin milli takima 3 oyuncu gonderme hakki var sanirim.

AQ-47 dedi ki...

Açıkçası bizden adam çağırmamalarını hiç önemsemiyorum, neden bu kadar takıyorsunuz ona da anlam veremiyorum, bu milli takım aşağı yukarı 5 yıldır fatih terim mantığı ile yönetiliyor, oğuz sinsisi de olayın devam etmesini sağlıyor...yahu bu takım yense ne olur avrupa kupasını alsa ne olur dünya kupasını alsa ne olur bu tip çirkef adamlardan kurulu kadrosuyla?

ozy dedi ki...

selcuk inan ve volkan sen'in olmaması da cok mantklı olmus...

rivaldo dedi ki...

Olayın içinde başka şeyler var bence.komplp teorimse;
2 gün önce u-20 milli takımı turnuva kadrosu açıklandı ve beşiktaştan onur ve ali kuçik çağırıldı.Necip eğer a milli takıma alınmayacak olsaydı o kadroda kesinlikle olurdu.Yani iki gün öncesine kadar a milli takımda düşünülüyordu fakat son anda bir karar değişikliği yapıldı.Hiddink in dünkü maçta necip i beğenmeme gibi bir durumu olduğunu sanmıyorum.Belki de Aurelio yu pazarlama adına yapıldı.Üstelik şuana kadar sadece vikingur maçında oynayan ismailin olması ve son iki maçın yıldızı necipin olmamasının mantıklı hiçbir açıklaması yok.

mufittezel dedi ki...

Ali Sen zamaninda Oguz'la Aykut'u bosuna sutlamadi Fener'den, hayatlari kulistir ikisinin de. Aykut'u da puripak efendi adam yaptilar ya son 2-3 yilda ona sasiyorum. Teknik direktorlukte ne basarisi var ki milli takimda yardimci antrenor oldu Oguz?

AQ-47 dedi ki...

@ Müfit

Oğuz'u savunmuyorum ama Fatih Terim'in ne başarısı vardı zamanında Piontek'e yardımcı olurken? O zaman şunu mu düşünelim, yaklaşık 15 yıldır derin federasyon var başkan değişse de kulis devam ediyor faaliyetlere..

occasion dedi ki...

selçuk şahin, gökhan zan, ibrahim kaş, kazım kazım.

ne hoş.

zaten sevmiyorum ki milli takımı.

bir de biz kendi on birimize bile zar zor kaliteli yerli oyuncu buluyoruz. milli takıma kimi gönderceksin. necip hariç!

ekrem, uğur, erhan güven derseniz, tamam derim.

tearkan dedi ki...

Kimsenin derdi illa Beşiktaş'tan oyuncu çağırılsın değil zaten; ki kimse Beşiktaş'tan şunu bunu niye almadı da dememiş.

Ben en başta Trabzon'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum mesela. Selçuk Şahin ve Aurelio'nu olduğu yerde Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ın takıma alınmaması resmen ayıp. Gökhan'ın defansta olmasının nasıl bir his olduğunu en iyi biz biliriz. Bu adamı çağırıp da Egemen'i kadroya almamak nasıl iş? İsmail daha Delinho'yu kesemiyor. Neyini gördünüz de çağırdınız kadroya? Kazım'ın genç oğlanlar maçında yaptığı ortadayken geçen yılın şampiyonu Bursa'dan Volkan'ı almamak nasıl bir mantığın ürünü? Kim ne derse desin Fatih Tekke gibi bir forvet varken oluşturulan forvet hattı cidden komik. Ayrıca bir Gökdeniz vardı ne oldu? Ne yaparsa yapsın Kazım'dan kötü oynayamaz herhalde.

Kimse kusura bakmasın; ama bence sakatlanmasaydı da Toraman çağırılmazdı kadroya. Keşke sakat olmasaydı ve yine şu defansı oluştursalardı da görseydik gerçek yüzünü oğuzun.

ederlezinin dediği gibi yine kadrolular çağırılmış milli takıma.

not: sarbiyi yazmadım; ama onun için yazacak bir şey yok zaten video anlatıyor her şeyi.

http://www.youtube.com/watch?v=AHZ2sQfJhHU

Onu her gördüğümde Saidou'nun yüz ifadesi oluşuyor bende de.

Bir Fenerbahçe'li olarak Selçuk Şahin'e ve özellikle İbrahim Kaş tercihine komedi diyorum. Hakikaten Hiddink bu kadroyu seçmişse yuh!

mourinho bile gelse milli takımın mantelitesi değişmeyecek.

gökhan zan
ibrahim kaş
selçuk şahin
kazım kazım

bunların milli takımla ne alakası olabilir.ben de mutlu günler bizi peklemiyor açıkcası.

uncolored dedi ki...

İhtimller.
1.Fatih Terim estetik operasyonla Hiddink'in yerine geçmiş.(Hiddink'i kaçırıp bir yerde tutuyorlar.)
2.Ulan ne Oğuz'muş be.

TA dedi ki...

selçuk inan nasıl olmaz inanılır gibi değil.

Valla benim mantigim dahilinde tum senaryolar su kadroyu aciklayamiyor. Burada bizi asan bir sey var.

Acayip, ne diyeyim...

selo dedi ki...

Anlamak mümkün değil
galiba biz
gökhan zan
ibrahim kaş'ın değerini bilemedik!!
acaba bu 2si bizde olsaydı alırmıydı yine kadroya? Gerçekten insan şaşırıyor
ceyhun gülselam
selçuk inan
volkan şen'in olmaması saçmalıktan başka birşey değil adı üstünde hazırlık maçı. 1 2 maç sonra serdar özkan'ı ve özer hurmacıyıda çağırırlarsa şaşırmayın derim.

http://novembre11.blogspot.com

ati99 dedi ki...

hocam yine baslamissiniz besiktaslilar nasil olmaz bu adam nasil secilmez diye. bu takim turkiye a milli takimiysa besiktasli adanlar secilmez. secilse de basarisizligi fatura etmek icin secilir. hatirlayin ispanya maclarini. suclu iboyla nihat oluermisti.

ben zaten ne zamandir milli takimi desteklemiyorum bu sacmaliklar yuzunden. burada dogru olan sey besiktasli topcularin delikanlilik yapip milli takima gitmemeleridir bence. toroman kac senedir milli takima secilmek istiyoeum diyor. necip her roportajda besiktas a ve milli takima hizmet etmek istiyorum diyor.

bunun yerine toroman a milli takim daveti gelince "siktirin lan benim o gun isim var" dese daha guzel olmaz mi? veya necip kardesim gecen sene cagirildigi zaman, "sirf kadroda besiktasli da olsun ayip olmasin diye cagirildigim takima, ustelik benden daha cok hakeden ibrahim abilerim cagirilmamisken gitmek istemiyorum" dese...

hayal tabi bunlar ama dogrusu bu olmali bence

itake dedi ki...

savunmak gibi görünmesinde ben kadroyu gördüğümde hani 'eskiler ne durumda hepsini bi görelim' kadrosuymuş gibi geldi
o yüzden bence biraz zaman gerek 1-2 maçtan sonra anlarız akla karayı.
ya bide şu eziliyoz bize oyun var sendromlarından bi çıksakta kendi işimize baksak??
yani iplemesek. madem onlar gibi değiliz onlardan ayrıyız..... falan filan e ozaman neden şaşırıyoruz yada her seferinde onların değişmiş olma umudunu taşıyıp değişmediklerini gördüğümüzde bir hayal kırıklığı bir gördünüzmü diye kanıtlama girişimleri
gördük hocam biliyoruz ve yeter. kendi işimize bakalım boşver gerisini

QuaresmA dedi ki...

Hiddink, Rusya'nın başındayken de Rusya'da yaşamadığı için çok eleştiriliyordu. Benim anlayışıma göre Milli Takım'ın hocası Türk veya Türkiye'de uzun yıllar çalışmış (Daum, Lucescu) birisi olmalı. Milliyetçilikle alakası yok; oranın futbolunu bilmek önemli. Toplam kadroyu yardımcı seçsin, sen ülkende yat, daha sonra maçtan maça gel, taktik ve kadroyu kur, sonra tekrardan ülkene geri dön. Madem ülke futbolunu bilmiyorsun; burada ya-şa-ya-cak-sın. Maçlara gideceksin.

Baştan beri Hiddink'e karşıyım. En fazla Fatih Terim kadar başarılı olabilir. Güney Kore, Avustralya, Rusya milli takımlarındaki başarılarından etkilenenler çok. Güney Kore, o turnuvada hakemler olmasaydı Dünya 4.lüğünü geçtim, 2. turu bile göremeyebilirdi. Avustralya ancak 2. tura çıktı, abartmamak lazım. İtalya dışındaki takımlar denkti. Rusya milli takımı ise Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynadı ama onu Fatih Terim de yaptı. Daha sonra o da DÜnya Kupası'na gidemedi, tıpkı Fatih Terim gibi.

Olayın kadro seçimi ile çok alakası yok; genel anlamda bakıyorum ve Hiddink'in çok yanlış bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Hatta Yılmaz Vural'ı bile yeğlerdim. Ondan önce Şenol Güneş, Lucescu, Daum, Ertuğrul Sağlam, hatta Fatih Terim falan da var hep.

CDiS dedi ki...

fatih terim'e ne kadar gıcık olsam da, inanıyorum ki, fatih terim olsaydı necip'i milli takıma alırdı. hatırlayın, 17 yaşındayken batuhan'ı almış ve ilk 11 oynatmıştı. ayrıca ben bu takımın hala hiddink'in takımı olduğuna inanmıyorum..

renom dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

Bu da bizim Villareal maçına giden kadro:

Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Ferrari, Zapotocny, Fink, Quaresma, Guti, Uğur İnceman, Tabata, Bobo, Hilbert, Ersan Gülüm, Nobre, Onur Bayramoğlu, Necip Uysal, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci ve Holosko.

Bu arada Trabzon Jaja'yı almış. 30-40 metreden bi tane daha sallamaz umarım.

BJK4EVER dedi ki...

Deli Ibo, Erhan, Delgado, Ernst ve Toraman yok o zaman. Fink kadroya alindigina gore ve Ernst olmadigina gore oynayacak sanirim, insallah iyi oynar!

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

Toraman malum sakat. Delinho, Erhan, Delgado ve Ernst de dinlendirme amaçlı sakatlarla birlikte İstanbul'da bırakılmış.

İsmail, Ferrari, Ersan, Ekrem şeklinde bir defans dörtlüsü çıkmasını umut ediyorum; ama stoperlerden biri muhtemelen zapo olur. Ekrem'in iyi bir performans göstermesi önemli; sağ bek sıkıntımız malum. Fink, Necip, Guti olur herhalde ortasaha da. Guti nasıl oynayacak merak ediyorum açıkcası. Fink de umarım dediğin gibi iyi oynar.

gnyz dedi ki...

14 Ağustos Cumartesi:
22.00 Bucaspor-Beşiktaş (Stadı daha sonra açıklanacak)

Yorum Gönder

Ara