.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Maç Geyiği: Villarreal - Beşiktaş

- Öncelikle Guti'ye her top geldiğinde "alaelaeulaeulaeualea" diye ses çıkaran Villarreal taraftarlarını, çok af edersiniz, öhm, neyse. Sebebi neymiş? Guti "köylü gibi davranıyorlar" demiş. E abi hak etmişsiniz. Bu "Hz. Muhammed'i şiddet yanlısı çizmişler, saldırın arkadaşlar" diyen tiplerin çelişkisi gibi bir durum yani.

- Bu maç apaçık gösterdi ki, ortasahada Uğur kimsenin yedeği olamaz. İki ortasaha oynayacaksan ve ikili Ernst - Guti (ki yaş 35 yolun yarısı eder) ise rotasyon şarttır, ve yedekte Necip ve Fink olmak zorundadır. Maça çıkma isteği olmayan Fink bile kaç adet müdahale yaptı ve top kesti gördük.

- Ersan'da iş var. Ben Toraman, Ferrari, Ersan, Üzülmez dörtlüsüne (İsmail n'oldu olm sana?) hayır demem şahsen. Ki bu takımın geri kalanında sadece Necip ya da Nihat'a yer vermek demektir ki misler gibi de olur.

- Cenk ve Hakan'a nazar değdireni döverim, övmeyin lan o kadar.

- Delgado ve Tabata'nın yaptığı yapacağı işi Nihat da yapar, Ekrem de yapar, Hilbert de yapar, hatta abartıyorum Zapo da yapar. Bak Guti demiyorum bile, çarpılırım falan.

- Bu takımda Delgado, Tabata, Holosko vs. durur da Fink, Hilbert, Ferrari yollanırsa kendimi Özgürlük Heykeli'nin önünde yakarım, eş zamanlı olarak maket yaptırır onu da İnönü Stadı önünde yaktırırım.

- Ferrari. Ulan elimizde bu adam var ve yollamaya çalışıyoruz/belki de bilmediğimiz dinamiklerle yollamak zorundayız. Yazık.

- Robinho falan is-te-mi-yo-rum. Sercan da kalsın. Zenci forvetsiz de olur bu işler, Quaresma yeterince esmer, kasmayın hiç.

6 Yorum:

ederlezi12 dedi ki...

Tabata zaten o saç tarzıyla takımda kalmamalı , İsmail hakikaten de ne oldu olum sana ? Eğer oldu da Ferrari satılsaydı sonrasında da Sivok sakatlığı .Düşüncesi bile ürkütücü. Cenk maşallah nazar değmesin ama umarım bundan sonraki maçlarda adını daha az duyarız. Robinhodan önce bu takıma kaliteli yerli oyuncu gerek. Bu durum kendini açıkça belli ediyor.Bazı taraftarlarımız '' Robinho geldi ,Hunim nerde ? '' muhabbetini bıraksa iyi olur . Adamlar bildiğin kafayı yemiş vaziyette.

ederlezi12 dedi ki...

Bu arada unutmuşum Formalar bence harika olmuş...

Ekrem35 dedi ki...

uğur inceman ve tabata dayanamıyorum sizi sahada görmeye. uğur ceza sahamızda yaptığın muhteşem asist girişimi allahtan gol ile sonuçlanmadı. ve ayrıca eğer bu takımdan fink gidip tabata kalırsa ayıptır,günahtır...

SirEvo dedi ki...

Hilbert, Holosko, Tabata, Uğur İnceman, İsmail Köybaşı.
Takımda hiçbir şekilde yerleri yok. Yedek falan olamazlar kimseye. Hiçbir özellikleri, hiçbir artıları yok. Hele İsmail Köybaşı'na verilen 5 milyon Euro yazıklar olsun.

Pamukk dedi ki...

birebir aynılarını düşünüyorum katılıyorum bu yazıya kesinlikle ve katiyetle
(sıcaktan beyni yanmış insan modu)

Adsız dedi ki...

eyler yapmayın ya, bu kadar peşin hükümlü olmayın. Hilbert daha 25 yaşında ve hayatında Almanya dışında futbol oynamamış. Adaptasyon süreci denen birşey var, hunharca davranmayın. Kamp döneminde kendini gösterememiş olabilir, bari yarım sezon şans verilsin. Hadi yönetim saçmalıyor, taraftarların hemen biletini kesmesini hiç anlayamıyorum. Bonservissiz alındı diye adama fasulye muamelesi yapılıyor, ama 29 yaşındaki Tabata paşam 8 milyon Euro'ya alındı diye sürekli şans veriliyor ki kendini ıspatlasın. Hilbert Stuttgart'ta birçok kez izlediğim biri ve eğer alışırsa Holosko'dan veya Tabata'dan kesinlikle daha iyi bir oyuncu. Yönetim yapıyor siz yapmayın, Senelerdir şans bulan ve top oynamayan herifler yerine Hilbert gönderilirse bunun adı kocaman bir "AYIP"tır. Ayrıca Beşiktaş için de büyük bir kara leke olacaktır, sonraki transferlerde futbolcular gelmekte tereddüt edecekler "ulan kendimi gösteremezsem beni de kapının önüne koyar bu herifler 1 ay sonra" diye. Yönetim yapıyor, siz yapmayın lütfen.

Yorum Gönder

Ara