.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Ağustos 2010 Pazar

Maç Geyiği: Karabükspor - Beşiktaş

- Normal şartlarda büyük takımın yaşlanmış oyuncusu şehrine geri döner ve yerine bir yeni oyuncu alınır. Bakıyorsun, Seriç Karabük'te, İbo Beşiktaş'ta. Acayip.

- Lige yeni çıkan her takımın "Lan bu herif nerede oynuyordu?" sorusunu sordurtmasına bayılıyorum.

- Zapo - Toraman ikilisini biz biliyorduk, Schuster de öğrendi. (mi acaba?)

- Tabata'yı günün yıldızı yapan, Sivok'u Karabük'e getirtmeyen, Nobre'ye çift haneli gol attırtmayan (demek ki 10 tek haneli, hımm), Cenk'in kurtarışını önce haftanın, sonra ayın, sonra sezonun, sonra da yüzyılın kurtarışı yapan spiker istemiyorum. (Kurtarış süperdi ona lafım yok.)

- Ofansif duran top organizasyonu çalıştığımız kadar defansif duran top organizasyonu çalışsak fena olmaz gibi geliyor bana.

- Nobre'nin grekoromen stili golü yakışmadı, penaltı ucuz... İlk yarıda aynısı İbo'nun başına gelmişti, karbon kopya oldu olaylar; ama Quaresma İbo'dan daha inandırıcı tabii.

- Beşiktaş'ın sağ açığı kim olsun yarışmasında Hilbert 1., Holosko 2., Tabata 3. sırada.

- Nobre ikinci yarının başında Delgado'nun yıllardır deneyip de atamadığı pası verdi lan. Delgado, maçı izliyorsan çok üzülme, ağlama.

- Emenike'nin ismi vasıtasıyla çok fena esprisi yapasım var ama kendimi tutuyorum.

- Bursaspor husumetinden sonra bir tane de kardeş takım edindik gailba bugün.

48 Yorum:

BJK4EVER dedi ki...

Gecen hafta asiri elestiri yapmamizin nedenleri:

1 Sistemi degistirmesi.
2 Rotasyonu maksimum 2-3 yerine 5-6 oyuncu ile yapmasi.
3 Bobo'nun alternatifi olarak Nobre degil Holosko'yu gormesi.
4 Defans cizgisinin asiri ileriye cekilmesi.

Bugun yine 4-3-3 oynadik, rotasyon 3 oyuncuda sinirli kaldi (Nobre Tabata Toraman), gercek bir santrfor ile oynadik ve defans cizgisi normal seviyedeydi, ozellikle 2. yari iyi oynayip rahat kazandik. Simdi insan IBB macina uzuluyor acikcasi, onu normal kadroyla cikip alsaydik su an liderdik ve cok daha keyifli olacaktik. Ankaragucu macini cok merak ediyorum, yine 4-4-2 ve acik defans ile mi oynayacagiz yoksa normal oyunumuzu mu oynayacagiz, cunku tam adam hatalarindan ders cikariyor derken yine supriz yapiyor, insallah bu oyun planindan bir daha vazgecmeyiz.

AQ-47 dedi ki...

Bilmece: Bir sezonda attığı golden daha fazlasını 1 maçta atan gerçek santrfor kimdir?

Necip-Ernst_Guti 3lüsü anlaşamıyorlar kesinlikle.Ernst savunmaya gömülüyor ve bugün resmen Baroni gibi oynadı.Necip bölüm bölüm çok oyundan düştü.Guti yoruldu.Bu maçta orta sahada çok daha rahat olmamız gerekirdi.Yorgunluğa vermek istiyorum zira çok disiplinsizdik ve bir lakayıtlık vardı takımda.

En azından duran toplardan İngiliz takımı gibi gol atıyor olmamız sevindirici :) Geçen sene 1000 tane korner atıp gol bulamamıştık ...

Emenike 3 gömlek fazla Karabük'e ..

kma dedi ki...

tabata ve holoskodan bi an önce kurtulmak lazım. hazır piyasaları varken. :)

hızlı denilen zapo ve toraman emenike karşısında bade oldular. defansta ferrari gibi futbolu bilen bi adam her zaman lazım. yetişemediğinde hamle sezgisi devreye giriyor.

her stadın zemini bozuk arkadaş. gerçek çim ve güzel saha hasterimiz var resmen..

kma dedi ki...

her maç sonrası söylüyordum bugun unutmuşum:

cenk bu takımın 1. kalecisidir..

Adsız dedi ki...

İlk yarıdaki Beşiktaş'ı çok beğendiğimi söyleyemem. Yine çok savruk oynadık ve sanki kimse pozisyon almasını bilmiyor gibiydi. İkinci yarıda ise daha derli toplu bir Beşiktaş vardı sahada. Kontrolü olması gerektiği gibi elimize aldık.

Nobre goller dışında sahada yoktu, takım oyununa katkısı sıfır bence. Ama kafa toplarında daha etkili olduğu bir gerçek. Tabata birşeyler yapmaya çalışıyor ama yetersiz. 2 asist yaptı ama, onlarca topu ezdi ve onlarca da pas hatası yaptı. Yarardan çok zararı dokundu bize.

Quaresma insan değil. İkinci yarıda kendine geldi ve yine döktürdü. Maçın gidişatını bu kadar kolay değiştirebilen futbolcular çok nadir, kesinlikle inanılmaz yetenekli.

Emenike'ye gelince, daha önce de takip ettiğim bir oyuncu ve gözümüzün önündeyken Avrupa'da oyuncu aramanın alemi yok. Bizim gibi kalbur üstü takımlara karşı da iş yapabileceğini gösterdi, çok hızlı ve kolay adam eksiltebiliyor. Fizik olarak da çok güçlü, son vuruşlarını da geliştirirse çok can yakar. İlla yabancı alınacaksa çok yerinde olur, yeni Amokachi'miz olur vallahi =)

Karabük taraftarına da bir alkış benden, keşke herkes onlar kadar pozitif olabilse. Helal olsun.

BJK4EVER dedi ki...

Serdar Adali: opsiyon nedeniyle kiralamadik Rodrigo'yu.

Adama helal olsun, isi harbiden biliyor yahu. Boyle bir adamin bizde oldugu icin cok sansliyiz harbiden.

Bu arada Tabata 2 asist yapmadi, on direkte Necip arkaya asirmisti.

Adsız dedi ki...

Ya amk spikerleri sardı aklıma "2 asist yaptı, bugün döktürdü" diye saçmalayıp durdular Tabata hakkında, doğru diyorsun.

sozcelyk dedi ki...

necipten sonra quaresma'yı övmek de yasak , herhangi birisine bişey olursa karşınızda beni bulursunuz.

CDiS dedi ki...

tabata 'nın neresini beğendi insanlar anlamıyorum. aldığı topların yarısını ezdi neredeyse. çalışkandı, istekliydi de bende oynasam bende çalışkan ve istekli olurum. guti ve q7 ikinci yarıda iyiydiler. gönül tello neden gitti demek istiyor ama demiyorum.. ve arkadaşlar maalesef nobre bu sene sonuna kadar beşiktaş'ta..

sozcelyk dedi ki...

tabata konusunda bundan sonra düz adam olucam abi yeter.

-fiziği futbolcu olmasına engel , bir an önce bıraksın.

carlito dedi ki...

o diil de zapo-ferrari olmuyor, ferrari-ersan olmuyor, zapo toraman olmuyor, ne halt edicez biz madem öyle? sivok gelene kadar her maç yüreğimiz ağzımızda oynıcaz heralde.. m.denizli zamanında defansif anlamda rahattık, lakin ofans yönünde heyecan bile yaşayamıyorduk! şimdi tam tersi oldu..
gerçi denizli'nin elinde Quaresma gibi Guti gibi golü yoktan var eden adamlar yoktu, hakkını yemeyelim..

hakem kararlarına bakarsak, nobre'nin 2. golünde faul verse kimse bişey diyemez.. ibo'nun pozisyonunda kendini attı, onun yerine rakip kaleye şut atsa unutulmaz bir gol atmış olacaktı.. Q7'nin verilen penaltısında müdahale var mıydı göremedim onu, ama Guti'nin bir pası elle kesilmişti, orda net bir penaltımız yenildi.. ama şunu gördüm bir daha, biz bu sene çok penaltı kazanırız, çok kez rakiplerimiz 10 kişi kalır..

BJK4EVER dedi ki...

Ferrari-Toraman denemedik, o olur bence.:)

emenike şusterin o çok muhteşem zaposundan sadece omuz koyarak 3 tane top aldı. adam direk zaponun ayağından alıyor ve bu zapo muhteşem stoper oluyor. ne diyelim allah yardımcımız olsun. toraman da 1 aydır top oynamıyor, hazır değil. bugün 2. yarı pozisyon vermedik emenike tek kaldı ilerde ama ilk yarı 2 tane daha yerdik rahat.

ernst gömülüyo diyenlere de.. abicim bu iş kendi kendine olmuyor... taktik öyle naparsın. bir önlibero 2 mc oynatıyor schuster. ha ilerde guti forvet arkasına konursa ernst de ortasahanın ortasına daha yakın oynar. ama şu an, özellikle de defansın halini görünce, böyle daha iyi sanki

Sertug Ozgur dedi ki...

ne kadar pozisyon versek de futboldan zevk alıyorum.

bir de başıma bir şey gelmeyecekse tabata'yı beğendim. Daha doğrusu takımda kalmasını faydalı buluyorum.

BJK4EVER dedi ki...

Bence de kalmali, sonucta 9 yabancimiz var ve gondermeden alabiliriz bir tane, Tabata da Guti'ye alternatif olur. 2 yabanci alacaksak gidecek ilk isim Holosko olmali.

carlito dedi ki...

yalnız emenike defansta hangisi oynarsa oynasın dağıtırdı bugün, zapo'yu sırf o pozisyonlarla yargılamamak lazım, sivok'un yokluğunda bence şu an stoperler içinde en güven veren adam.. kaldı ki en hızlı savunma oyuncumuz toraman olmasına rağmen emenike onun da tozunu attı bugün.. toraman hazır değildi diye mazur görebiliriz ama..

bu arada ekrem de çok top kesti, mücadele anlamında üzülmez'den geri kalmıyor.. şu haliyle sağ bekte alternatifsiz..

AQ-47 dedi ki...

zapoyu bilmesek adamı arap atı falan sanarız, defans önde kurulduğu için adam ferrarinin yerine oynuyor ya helal olsun

BJK4EVER dedi ki...

Adalı : Transfer ihtiyacı Guti geldikten sonra doğdu. Gut'nin paslarına ayak uydurabilecek bir forvet alacağız. Hoca forveti penaltı noktasına istiyor. Hızlı bir forvet oyuncusu istiyoruz....





Penalti noktasi diyor, bence Bilica olabilir.

BJK4EVER dedi ki...

Bence en iyi 2'li Toraman-Ferrari. Bir tane hizli, daginik adam, bir tane de sezgileri kuvvetli, sogukkanli adam. Liderligi Ferrari yapar, Toraman da pis isleri, bence gayet uyumlu olur.

AQ-47 dedi ki...

piyasada hızlı forvet kim var ki boşta? güiza olmasın? olmasın...

Muhoo dedi ki...

Necip yine iyiydi Allah nazarlardan saklasın.

Bence bizim takım sistemi pek anlamamış.Bildiğin Barca sistemi oynamaya çalışıyoruz.Tabiki oyuncu kalitesini kıyaslayacak değilimde en azından basit pozisyon bilgisinden bile bir haber adamlar olunca olmaz bu iş.

Takımın önde basması lazım nefes aldırmaması lazım rakibe.Oyun konsantrasyonunun çok üst seviye olması lazım ki en büyük eksikliğimiz bu.

Bugün Cernat elini kolunu sallaya sallaya top alıyor veriyordu.Rahat rahat sağdan soldan adam kaçırıyorlar filan.Sonra boku ofsayt taktiğine atıyoruz.Aga bu işin sırrı ofsayt taktiği zaten rakibi 40 metrede öyle bir boğacaksın ki adamlar bunalımda her topu ileri vuracak.Ama bizde öyle birşey hak getire tabi.Ernst'in geride oynaması orta sahadaki presi 1 kişi azaltıyor direk ee Guti zaten koşmuyor bir tek Neciple pres oda 2. pasta oyundan düşüyor.Ondan sonra adamlar bir güzel top oynuyorlar bizim yarı sahamızda.

Evet zaman zaman iyi top yapıyoruz ama top kaptırdığımızda çok daha aktif olmamız lazım.Bu bakımdan forvetimiz Umut Bulut tarzı eşşek gibi koşan bir adam olmalı.Bugün Zlatan'ın Barca'da iş yapmamasının sebebi eli belinde top beklemesi o sistemin adamı değil çünkü ama hem Villa hem Etoo'nun nasıl fark yarattığı ortada.

Bilmem anlatabildim mi derdimi ..

Iste sorun su ki, ozellikle de fundamental yoksunu adamlarla gidip boyu kisa oyun oynayamazsin, bir yere kadar olur o is.

Schuster o kadar da idealist degil, kafasindaki plani uygulamak istiyor ama modifikasyonlar da yapiyor. Bugun IBB macindaki kadar one kurmadi mesela takimi.

Daha kadro belli degil baktiginda, o yuzden bu 2-3 aylik surec bu tur deneme-yanilmalar ile gececek.

Yeter ki Schuster'i "erken oten horoz" konumuna dusurmeyelim.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ayrıca not düşmek adına Ekrem Dağ bugün iyi performans sergiledi. İdeal bir sağ bek gibi gözüktü.

Toraman'ın o kazmalığı çok fazla gözüme battı. Ersan bence daha çok stoper gibi duruyor. Ayağı da düzgün.

Bir de ibo ve q7 birbirlerini tanıyıp, alışırlarsa hücum anlamında sol kanadı otobana çevirebiliriz.

Son olarak Guti'nin usta hareketlerinin hastasıyım. Harbi bir de çok sempatik herif lan.

matiasemilio dedi ki...

cenk iyi hoş hatta mükemmel kurtarıslar yapıyo ama her maç fazla özgüvenden kaynaklı olarak kesin birer tane hata yapıyo..şuanda takımın birinci kalecisi olamaz..

kma dedi ki...

hakan arıkan 28 yaşında.
sanırım volkan demirel ile aynı yaşta. olgunluğunu almış olmalı normalde. ama hakan'ın iyi oynadı denilen maçlarda çıkış hataları yapıyor. kurtarışlarının bi çoğunu teklikeli alana çeliyor. 2. şut şansı veriyor. güvensiz. iyi oynaması için önce iyi kurtatış yapıp güvenini kazanması gerekiyor. kısaca hakan en fazla budur. gelişim göstermeyecek. geri pas verirken yine yüreğimizi ağzımıza getirebilir. sadece refleksleri var ama iyi bi kaleci olmaya yetecek yeter şart değil.

cenk 22 yaşında. bir kaleci için çok genç. onun yaptığı hatalar tamamen tecrübesizlikten. hakan'dan daha iyi refleksleri var. oyunu daha iyi takip ediyor. özgüveni yüksek. çeldiği toplar tehlikeli alana gitmiyor. oyunu iyi başlatıyor.

cenk bu takımın 1. kalecisidir.

Adsız dedi ki...

Ben de Cenk'in Hakan'dan daha iyi bir kaleci olacağını düşünüyorum. Kale tecrübeye çok ihtiyaç duyulan bir pozisyon, genç kalecilerin hata yapması çok normal. Ama kumaşı kaliteli Cenk'in, eğer böyle şans bulmaya devam ederse zamanla üstüne koyacak ve daha da güven verecek bence. Ayrıca Ersan'a yazık edilmesin, o çocuk da bence bol bol oynatılmalı, geleceği parlak.

Sertug Ozgur dedi ki...

Açıkçası ben cenk'in büyük hata yaptığını hatırlamıyorum. Belediye maçında yenikken bir hatalı çıkışı vardı onu da i.akın gol yapamadı.

Cenk benim beğendiğim tip kaleci olmasının yanında tam büyük takımda kalecilik yapacak özelliklere sahip. Çok iri, fizikli kalecileri sevmiyorum. Hamleleri genelde ağır oluyo, yavaş düşünüyorlar genelde. Mesela en belirgin örnek hakan arıkan. Refleksleri çok iyi olmasına rağmen hamle yapmakta gecikiyor, çabuk hareket edemiyor,üstüne geri paslarda sıkıntı yaratabiliyor.

Cenk dengeli,oyunu takip eden, geri paslarda iyi,psikolojisi, özgüveni yerinde, karşı karşıya ve yakın toplarda refleksleri yerinde bir kaleci. Uzaktan şutlarda ve yan toplarda pek fikir sahibi olamadım, daha çok izlemek gerek.

Kendine güveninden hata yaptığı fikrine şu an için katılamıyorum. Mesela Trabzonlu Onur daha çok yapıyor bu kendine fazla güvenden dolayı hataları.

Unutmadan Rüştü'ye geçen sene veya ondan önceki sene sormuşlardı liglerden beğendiğin kaleci kim diye. Cenk ismini vermişti. Rüştü'nün de katkısı olmuş olabilir kendisinin alınmasında. Rüştü'nün kaleciliğine çok güvenmem ama kaleciden anladığına güvenmem gerek heralde.

Strateji dedi ki...

Bu arada Fink'in durumunu bilen var mı? 9 Temmuz'da 1 aylığına dondurulmuştu sözleşmesi. 1 ayı geçeli baya oldu, hiçbir haber yok.

Sozlesmesi dondurulmustu demek, lisansi iptal edilmisti demek. O yuzden yeni yabanci transferinin hala gundemde oldugu su gunlerde adama lisans cikartilacagini zannetmiyorum.

Lucky 7 dedi ki...

Ne kadar çok futbolu bilen alim varmış ya, anlamdım gitti! Beşiktaş çok pozisyon veriyormuş!Siz ne istiyorsunuz anlamış değilim? siz istiyorsunuz ki; hiç pozisyon vermeden her maçı 3-0 4-0 kazanalım, play station oynasan olmaz. Bu takım futbol oynamaya çalışıyor, bir ezikliği yıkmaya çalışıyor yıllar sonra, futbol ezikliğinden bahsediyorum, Bu takım büyük takım gibi oynamaya çalışıyor, bu hemen yarın olabilecek bişey değil belki 2 senede sürebilir, siz hala burda konuşacaksınız zapomu iyi ferrarimi iyi, artık total bakmayı öğrenin, bütünlüğe felsefeye bakın. Yorumcuları dinleyip buralarda yorum yapmayın arkadaşlar. Rahat bırakın Schuster'i Beşiktaşı, izin vermeyin medyaya Rejkardı maymuna çevirmesi gibi.

geloraptor dedi ki...

Dün maçı izlerken babamla sürekli
-Kerim mi nerde oynuyordu bu?
-antalya, öncesinde fenerde..
-fatih ceylan mı nerde oynuyodu bu?
-antalya, öncesinde kayseri...
-seric mi nerden tanıyom ben bunu
-biz de oynadıydı ya 2 sene önce
şeklinde diyaloglarla geçti... =)

theotheo dedi ki...

bu görüntüyü görmek sevindirdi. ama bu defansta zapo ferrariyle fln olucak iş değil. çok kaliteli bi yabancı stoper lazım. quaresma ayarında bir stoper gelmesi lazım.

kaleci cenk'i büyük maçlarda görmek lazım şu an kesin bişi söylemek zor.

bu takım 5.haftada fenere çakarsa şampiyonluğunu garantiler.

fener maçında bu defans niangı tutamaz o da var.

Quaresma ayarindaki stoperi kim kaybetmis de biz buluyoruz ki?

Adsız dedi ki...

Bu arada Hakan yerine Cenk'i almışlar A Milli Takım kadrosuna =)

sozcelyk dedi ki...

ronaldo 3 hafta oynamayacakmış yedek kontenjandan quaresma çağrılabilir.

bu iki ön eleme maçı kadrosuna öyle ya da böyle alınması quaresma'nın performansını katmerleyebilir.

ronaldo sakatken bile alınmıyorsa ciddi bir özgüven kaybı yaşayabilir.

bakalım quireoz ne yapacak.

sozcelyk dedi ki...

şu an stand by kısmında , ronaldonun sakatlığından sonra güncellenecektir.

http://www.fpf.pt/portal/page/portal/PORTAL_FUTEBOL/SELECCOES/NOTICIA?notid=9522582

sozcelyk dedi ki...

quaresma kesin olarak milli takımda

allah utandırmasın

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=18161

mj23 dedi ki...

orta saha üçlümüz ernst-necip-aurelio olsa, acaba guti tabata'nın bu maç oynadığı şekilde oynayabilir mi ki?sanki öyle bir sistem otursa 10 numara olur gibi geliyor.hem delicesine pres yapan hemde ayhan-mustafa sarp-barış özbek misali kazma olmayan, ayağı iyi top yapabilen bir orta saha üçlümüz olur.pres yapan 3 orta saha ile de savunmadaki açıklarımızın çoğu kapanır.

BJK4EVER dedi ki...

Oyle birsey mumkun olabilir. Guti solda Q7 sagda olabilir, hatta Guti orta 3'lunun onunde Quaresma serbest de olabilir. Bende bunu dusunmustum, fakat daha cok Avrupa Liginde ilerleyen turlarda olabilir bence.....

karafilmci dedi ki...

beni ve benim gibi beşiktaşa gönül vermiş binlerce zonguldaklıyı üzüntüye boğan bir olay oldu dün akşam,göçük altında 24 saat kalıp çıktığında ilk olarak beşiktaşın maçı ne oldu diye soran emekçilerin şehri zonguldağı aşağılayıcı ir çok sin kaflı tezahuratlar yapıldı dün gece,bizi üzen bunlara istanbuldan gelen taraftarlarında eşlik etmesi oldu,,her maça otobüs kaldıran,türkiyedeki ilk beşiktaşlılar derneğini kuran bir şehirdir zonguldak,şehrimdeki beşiktaşlılık geleneğini bilmeyen yeni yetme zibidilerin yüzünden bunların ve kendimin beşiktaşlılığını sorgular hale geldim,sakaryaya belden aşağı vuran,depremde ölenlerle dalga geçen,her daim yobazlığın merkez sağın hakimiyetinde olan bir şehirden bahsediyoruz,yarın bi gün ermeni beşiktaş diye bağırırlarsa kimse şaşırmasın.

Pamukk dedi ki...

bu maç da yırttık

ederlezi12 dedi ki...

Mehmet Demirkol

Çizgi savunma

Artık yeni bir zırvamız var. Adı çizgi savunma. Schuster vazgeçmeliymiş.
Peki top nasıl ileride tutulacak? Quaresma 50-60 metre geri koşma zorunluluğundan nasıl kurtulacak? Rakip savunma nasıl meşgul edilecek?
Eğer Schuster’i takımın başına geçirdiyseniz, bu savunma böyle olmak zorunda. Eğer böyle olmayacaksa Schuster’e gerek yok.
Bu oyunun adı kuşatmadır. Kuşatma kurmak için de yüklenmek gerekir.
Beşiktaş’ın temel amacı topu sürekli rakip alanda tutmak. Top kaptırılınca hemen basıp ribaunt alıp tekrar yüklenmek, rakip savunmayı sürekli zorlayıp dağıtmak.
Rakip topu kaptığında oyun kurmamalı. Bunun için kademeli olarak önde hemen basmalı. Bu yüzden savunma orta sahasına yakın olmalı.
Bu oyunda geride boşluk bırakmak zorunluluktur.
Boşluğu kullandırtmadığınız sürece de sorun yoktur.
Ana yöntem rakibin orta sahasını, pasörlerini rahat bırakmamaktır.
Yan yöntem de hücumcuları ofsayt tehlikesi ve baskıyla meşgul etmek.
Evet bu risklidir. Ama yapmayı becerdiğiniz an da en büyük siz olursunuz.
Bu durumu çizgi savunma kavramıyla tartışmak abestir.
Bizi doğru yere götürmez.

Mehmet Demirkol'un o yorumu muthis. Cerceveletip asilmasi lazim.

Turkiye spor ulemasi "cift forvet" batilini birakti, yeri gelir "cizgi savunma" batilini da birakir. Bir 5 sene gecer ama.

Sertug Ozgur dedi ki...

Yüzde yüz katılıyorum Demirkol'a.

ates dedi ki...

beşiktaşın deplasman yapan taraftarı ile karabükspor - mavi ateş - taraftarı arasında bir kardeşliğin başlatıldığını gördük.maçtan önce beşiktaşlı taraftarlar sıkıntısız şehir turu yaptılar.seneye umarım karabükspor taraftarıda semtte rahatlıkla dolaşabilir.Karabükspor taraftarı safranbolunun alameti farikası olan safranlı lokumları beşiktaş tribünlerine ikram etti.çok geçmeden beşiktaş tribünlerinden ''lokumlar güzeldi'' tezahüratları yükseldi.bu yaşananlar futboldaki rekabetin tribünlerde illa her maçta yaşanmayacağı gerçeğini bir kez daha teyit eder gibiydi.Yalnız anadoluda şehir takımcılığı önemlidir.zonguldaklı olup zonguldaksporun önüne bir sevgili koymak gibi değildir.karabükspor taraftarıda sadece karabüksporu tutar.geçen yıl beşiktaş kapalısından açılan pankarta karşılıksız kalmamamıştır.1 mayıs ı hatırlayan,sosyal paydaşlarda ön saflarda olan karabükspora beşiktaşın sempatisi yıllardır zaten mevcut.bu yüzden maçın 80.dakikasından sonra beşiktaş taraftarı ile karabükspor taraftarı arasında karşılıklı olarak besteler,marşlar söylendi.siyah-beyaz,kırmızı-mavi yapıldı.Karabük sen bizim kardeşimizsin diye bağıran beşiktaş taraftarı karşılığını fazlasıyla aldı.hakemin karabüksporu resmen doğradığı maçta,hakemi bi kenara bırakıp,beşiktaşa avrupada başarılar dilemiştir.bunu anadoluda ilk yapanda muhtemelen karabükspor taraftarıdır.Ayrıca zonguldaktan gelenlere saygı duymaktan ziyade,karabüke gelip,karabükspor tribünlerinde beşiktaşı desteklemeleri elbette tahrik edici bir unsurdur.sonuçta ortada duygusal bir bağ var.insanlar takımlarına sevdalı.sen kalkıp beşiktaş tribününde feneri destekle bakalım..o tribünü bi hayal et..akıbetin ne olur..beşiktaşa karabükspor fazlasıyla iyi davranmıştır.futbolda her zaman rastlanamayacak kadar samimi yaklaşmıştır.bunun sakarayaya bel altıyla vurmaklada bir alakası yoktur.ayrıca sakarya konusu münferittir.bonus olarak tatangaların ne bk bi taraftar olduğunu beşiktaşlılarda iyi bilir.bu jestlerin yobazlıklada bi ilgisi yoktur.ermeni beşiktaş diye ineğin aklına karpuz kabuğunu getirmekte anca sahte beşiktaşlıların işidir.

Beşiktaş Sen Bizim Kardeşimizsin

ates dedi ki...

beşiktaşın deplasman yapan taraftarı ile karabükspor - mavi ateş - taraftarı arasında bir kardeşliğin başlatıldığını gördük.maçtan önce beşiktaşlı taraftarlar sıkıntısız şehir turu yaptılar.seneye umarım karabükspor taraftarıda semtte rahatlıkla dolaşabilir.Karabükspor taraftarı safranbolunun alameti farikası olan safranlı lokumları beşiktaş tribünlerine ikram etti.çok geçmeden beşiktaş tribünlerinden ''lokumlar güzeldi'' tezahüratları yükseldi.bu yaşananlar futboldaki rekabetin tribünlerde illa her maçta yaşanmayacağı gerçeğini bir kez daha teyit eder gibiydi.Yalnız anadoluda şehir takımcılığı önemlidir.zonguldaklı olup zonguldaksporun önüne bir sevgili koymak gibi değildir.karabükspor taraftarıda sadece karabüksporu tutar.geçen yıl beşiktaş kapalısından açılan pankarta karşılıksız kalmamamıştır.1 mayıs ı hatırlayan,sosyal paydaşlarda ön saflarda olan karabükspora beşiktaşın sempatisi yıllardır zaten mevcut.bu yüzden maçın 80.dakikasından sonra beşiktaş taraftarı ile karabükspor taraftarı arasında karşılıklı olarak besteler,marşlar söylendi.siyah-beyaz,kırmızı-mavi yapıldı.Karabük sen bizim kardeşimizsin diye bağıran beşiktaş taraftarı karşılığını fazlasıyla aldı.hakemin karabüksporu resmen doğradığı maçta,hakemi bi kenara bırakıp,beşiktaşa avrupada başarılar dilemiştir.bunu anadoluda ilk yapanda muhtemelen karabükspor taraftarıdır.Ayrıca zonguldaktan gelenlere saygı duymaktan ziyade,karabüke gelip,karabükspor tribünlerinde beşiktaşı desteklemeleri elbette tahrik edici bir unsurdur.sonuçta ortada duygusal bir bağ var.insanlar takımlarına sevdalı.sen kalkıp beşiktaş tribününde feneri destekle bakalım..o tribünü bi hayal et..akıbetin ne olur..beşiktaşa karabükspor fazlasıyla iyi davranmıştır.futbolda her zaman rastlanamayacak kadar samimi yaklaşmıştır.bunun sakarayaya bel altıyla vurmaklada bir alakası yoktur.ayrıca sakarya konusu münferittir.bonus olarak tatangaların ne bk bi taraftar olduğunu beşiktaşlılarda iyi bilir.bu jestlerin yobazlıklada bi ilgisi yoktur.ermeni beşiktaş diye ineğin aklına karpuz kabuğunu getirmekte anca sahte beşiktaşlıların işidir.

Beşiktaş Sen Bizim Kardeşimizsin

Yorum Gönder

Ara