.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Ağustos 2010 Çarşamba

İzmir'den Kalkıyor Tren, Fren Yapması İçin Henüz Çok Erken

5'inci P. Eğt. Tug. K.lığı SİVAS Usta birliği: Yozgat - Akdağmadeni Askerlik Şubesi EkşiBeşiktaş grubunun İzmir Bölge Müdürü, yani bizim Eser Gökulu, vatani görevini yapmak için ayın 12'sini bekliyor. Baktı daha Genelkurmay başkanı falan belli değil, bu boşluktan yararlanıp aradan askerliği çıkarayım dedi büyük ihtimal ama hesap edemedi Beşiktaş'ın en janjanlı sezonunun, bu sene olabileceğini. Gerçi sorun değil. Askerimiz için çoğu birlikte Lig Tv mevcut bulunuyor. Artık Eser orada, binlerce asker arkadaşı ile maçları izler, kah sevinir, kah üzülür, kah bazı maç saatleri nöbete denk gelir, yazıcıya sinir olur, kah komutanın canı sıkılır, televizyon odası kapanır. Bunlar yaşanan şeyler askerde, uydurmuyoruz... Sonra da bir bakmışsınız, askerlik bitmiş. Fakat unutmamak lazım, asıl askerlik o zaman başlar bittabi... Her neyse, daha nereye gideceği belli değil ama, biz Eserciğimiz'i bir mani ile uğurlayalım. İzmirden kalkıyor tren, fren yapması için henüz çok erken. torunumuz askere gidiyor, alkışlamayan ya ibnedir, ya götveren.... (Maninin kendisi de küfürlü, bana kızmayın. Askerde yaşanıyor böyle şeyler maalesef) *
Eser Gökulu:
Şu postu ve yorumları okuyup, inceden inceye uğurlandığımı görmesem muhtemelen hala daha gideceğime falan inanmazdım. Dolayısıyla uykudan uyandırıp, askerlik psikolojisine soktuğunuz için sanırım teşekkür etmeyelim. ( Hoş, orada bu psikoloji daha çok değişecektir ya neyse ) :) Hep söylediğim bir şey var; benim 26 yıllık yaşam dilimimde aldığım en doğru karar Beşiktaş ve Beşiktaşlı olmaktır. Nitekim son 2 günümde yaşadıklarım ve gördüğüm destek de ‘’neden?’’ sorusunun en güzel karşılıklarından biri olsa gerek. Trafiği felç eden uğurlamalara inat, oluşturduğunuz bu güzel konvoy ve iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Sivas'ta ne denli bir tecrübe ve ne tip sıkıntılar yaşayacağımı tam olarak kestiremesem de az çok tahmin edebiliyorum, ama en büyük endişemin ne olduğunu da sanırım itiraf etmeyelim. Link
- M.Denizli mode on - 18.hafta görüşürüz.
- M.Denizli mode off -

33 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

keşke geçen yıl yapsaymışın askerliği :)

moral bozmayalım her kışlada bir ligtv var artık vardır herhalde sıkma canını .

selametle git gel inşallah.

gillerprensi dedi ki...

ilk gecesinde tahminen "toruuuunnn geceler uzun ötmez borun.." adlı maniyi de söylerler:D

askerde evdekinden çok daha iyi şartlarda ligtv izleyecektir eminim:D

selametle gitsin gelsin arkadaşımız!

raa dedi ki...

şimdiden hayırlı tezkereler.

geçen yıl aralık dağıtımında yakın bi arkadaşım askere gitti. doğma büyüme bursalı ve bursasporlu olan bir arkadaşım 25 yıldır düşlediği şampiyonluğu tezkeresine 3 gün kala birliğinde kutladı.

yapılabilecek en saçma totem belki ama umarım eser'in askerliği de bu yıl bizi şampiyon yapar...

tutarsa söz önümüzdeki sene de ben gidiyorum askere. :)

gnyz dedi ki...

Buca maçıda ayın 14ünde iyi mi

İki sene önce bende bu takımdan bi cacık olmaz deyip aralıkta gitmiştimde döndüğümde şampiyonluk maçına denk gelmiştim.

Benide gitmeden önce artık her yerde Lig tv var diye gazlamıştı bu beautiful :)

Neyse güle güle git güle güle gel şimdiden hayırlı tezkereler

eymaltepe dedi ki...

Tabiiki alkışlayarak uğurluyoruz.:) Hayırlı tezkereler.

hayırlı teskereler, alkışlar :)

ulan bu adamda gidiyorsa Delgadocu bi tek ben kaldim...Eser sen gelene kadar idare etmeye calisicam fakat,, zor...

Carsi izinlerinde nir firsat bilip o guzel yazilarindan bekliyecegiz koca sezon... Gule gule git gule gule gel, kazasiz belasiz hayirli teskereler insallah..

abi çabuk gel daha şampiyon olcaz :))

EnisteKolaKoy dedi ki...

eser olm ben bu dönem askere gideceğime, seneye falan gider 15 ay yapmaya razı olurdum valla:) bölüğe uzak, gazinoya accessible bir askerlik dilerim.

selo dedi ki...

hayırlı teskereler eser

Deniz dedi ki...

Ben de askerim Eser'le birlikte, ben de dekoderli birliğe düşmek için dua ediyorum. Bakalım akşamı bekliyoruz.

Ekrem35 dedi ki...

2 sene önce nisan ayında askere gidip şampiyonluğu kutlayamayan ve üstüne üstlük şampiyonluk maçında nöbette olan bendeniz hemşehirlim eser'e hayırlı teskereler dilerim. umarım bütün maçları izleyebilirsin.

fabianernst dedi ki...

hayırlı teskereler... ben de bu mayıs geldim son gecem de fenerin şampionluğunu kaybetmesi ni ve insanlarin 2 dakika sevindigi kışladakilerin de yani gordum inanılmaz bir tecrubeydi...izmir de yapiıosun ha torpilli misin ( fix sorulacak soru budur sana orda ? ) :)). bu arda o askerliğin çarşı izinlerinde ve kışladaki internettte ulan acaba ne yazmışlar diyip her firsatta okuduğum ve yazılariıyla beşiktaş hasretimi az da olsa dindiren iki site var eksibesiktas ve stalker -21 . iyiki varsiniz

Cartalete dedi ki...

Yeterki Quaresma Guti Beşiktaş'ta oynuyor olsun, mavi pijamayla kuru sandalye üzerinde, er gazinosunda izlemek de bir şeydir be kardeşim :)

Çukurca sıfır noktasında askerlik yaptık (kısa dönemdim; korku salayım biraz "okuduk ulen, iyi biyer çıkar heralde" diye düşünenlere::) ) ben bile çoğu maçı izledim, o konuda sıkıntı olmaz heralde.

Tek farkı o maçlardan sonra makara & kritik durumlarını yaşayamayacağız, o üzücü tabi...

ynwa dedi ki...

ben de bu akşamı bekleyenlerdenim. buca maçı da saat 10'daymış. maç başladığında biz yatmış oluruz herhalde :)

EnisteKolaKoy dedi ki...

@cartalete

ulan ben kocaeli'nde senden daha az maç izlemişimdir, utanmadan bi de hakkari'de yaptım diyor:)

Onurlu dedi ki...

Bu isler kismet isi. 10 Agustos 2008 sabahini hala dun gibi hatirlarim. Bodrum'da agir aksamdan kalma bir halde uyurken en yakin arkadasim beni uyandirmis ve ne oldu belli oldu mu diye sormustu. O mahmurlukla otelin bilgisayarindan internete girip uzun donem ciktigini ogrendigimde yasadigim soku sadece ben bilirim. Nitekim o sokla Bodrum'da butun gunumu internette ne yapacagim ulan arastirmalariyla gecirmistim, agir alkol esliginde tabi...

12 Agustosta yedek subaylik egitimi icin Polatli'da Topcu ve Fuze Okulu'na teslim olana kadar agir depresyondaydim. Besiktas'imdan bir sene ayri kalacak olmanin verdigi sikinti da cabasiydi. Sonra 12 Agustosta Polatli'da bransinda universiteden mezun oldugu bolumler yazanlar suraya ayrilsin cumlesini duydugumda yasadigim sevinci de 10 Agustos sabahinda yasadigim sok gibi unutamam. Internetin sehir efsaneleri arasinda yer aldigini dusundugum askerlikte meslek kurasi gercekti ve 18 gunluk yedek subay egitimi sonrasi isletme mezunu olarak isletme dersi vermek uzere askeri okullardan birine gidecektim. 2 gun icinde bahtsiz bedevilikten bir anda sansli adama donusmustum. Nitekim ozetlemem gerekirse, icerdeki maclara denk gelen 3-4 hafta sonu nobetim disinda Inonu'de mac bile kacirmadim, hatta askerligimi uzatma pahasina Izmir'deki kupa finalini bile yerinde izledim. Haaa bunu bilemeyecegim icin kombine almadigimdan agir girdi o sezon, ama her kurusuna degdi.

Bu arada yukaridaki gibi "rahat" askerlik yaparken su anda KKK olmus pasamiza uc kere tekmil vermek zorunda kalarak iceri dogru sicmak ne demek gayet iyi anladim, o da ayri :)

Bu kadar lafin ozeti, hayirlisiyla git hayirlisiyla gel. Askerlik ne yazik ki yasamadan bilinecek bir sey degil, en rahat gozuken askerlik bir kisiye bagli olarak cehenneme de donusebilir, en stresli gozukeni de son derece kebap gecebilir. Yalniz komutanlarini iyi gozlemle, rakip takimlarin fanatiklerindense kendini sakin :)

Unknown dedi ki...

hayırlı teskereler.

izmir denmişken buca maçının stadı neden acıklanmadı halendaha ona göre gidiş programı yapıcaz bir bilgisi olan varmı?

blainvewol dedi ki...

Bende bu geceyi bekleyenlerdenim, birçok açıdan sıkıntılı bir dönem olacağı malum önümüzdeki dönemin. Şahsi derdim, tasam bir yana Beşiktaşımın da bu sene şov yapma ihtimali, ve ondan ayrı kalacak olmak da çok üzücü. Ben kendimi neyse zaten gözüm bozuk olduğundan tribünde izlemek zor oluyordu diye avutuyorum, gittiğim yerde tv den izleyebilecek olmamın umuduyla. Umarım tüm bekleyenlere, gönüllerinden geçtiği gibi askerlik yapmak nasip olur ve hepimizin askerliği bütün halinde bir totem etkisi yaratarak Beşiktaşımızıda şampiyon yapar :))

Hayırlı Teskereler.
Buca maçı Atatürk stadında olacak bu arada.

kma dedi ki...

askerde ...tan kan alıyorlar valla. ben çok rahat yaptım :)

buca maçı için izmirde organizasyon varsa katılmak isterim arkadaşlar.

atatürkte olur maç demiştim, buca stadı dediydi bazı arkadaşlar.

lamhaltas dedi ki...

eser e hayirli olsun diyorum. bana uzun donem isparta egirdir dag komando cikti saskinim:)

Deniz dedi ki...

Bana da Erzincan Topçu Kısa Dönem çıktı, herkese hayırlı teskereler...

RuFF dedi ki...

Bir Delgadocu daha aramızdan ayrılıyor :)
Hayırlı teskereler Eser

bizim arkadaş oraya eğitim çavuşu olarak gitmişti, eser de eğitim çavuşu olarak mı gidiyo acaba

Pamukk dedi ki...

hayırlı teskereler..

alper dedi ki...

Bu zamanda askere mi gidilir yav.akıl işi değil.ama normal her türk asker doğar sonuçta.ne zaman askere giden birisini görsem o gece çıplak yatıyorum düşman gelmez nasılsa rahatlığıyla.hayırlı teskereler.pim çek bomba at.

aksilaz dedi ki...

2006 daki şampiyonlukta tüm Eski Foça bizi dinlemişti. Gecenin sonunda sıkı bi sürünme cezasıyemiştik ama buna değerdi. Askerde herşey daha yoğun yaşanıyor acıda sevinçte. Bu vesile ile askerimize hayırlı teskereler.

Kartal Bafiler dedi ki...

295. Dönem Poşetlerden biri olarak kazasız belasız git de geri gel tribünlere diyorum.

opposite13 dedi ki...

eser, dün akşam elpe'den öğrendim askere gideceğini =)

hayırlı teskereler...

esperanza dedi ki...

Eser askerdeyken firtina gibi baslariz lige, dondugunde ise bayir asagi yuvarlanip ligi 3. bitiririz. Simdiden hepimize gecmis olsun..

Yorum Gönder

Ara