.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Ağustos 2010 Cumartesi

İbrahim Üzülmez

26 Yorum:

ahhah Çok gülüyorum ben bu resime yaw .Herif sanki Çarşı izninde gelip maça çıkmış,asker psikolojisiyle hazır olda bekliyor :D

Digggaayt Topçu onbaşı İbrahim Üzülmez Kocaeli emret gomutanıım !!!

kveldsmork dedi ki...

Takdir etmek lazım.gözlerdeki hırs,hala aynı.bravo kaptan

Kartal Bafiler dedi ki...

Anlamlandıramadığım bir sevgi besliyorum kendisine , belki de ben de Beşiktaş'ta oynasam benim de yeteneklerim kısıtlı olsa hırsıma hırs katarak o kadar oynayabileceğim içindir.

Delinhom benim.

CDiS dedi ki...

şu adamın iş disiplini bütün beşiktaşlı futbolcularda olsa, şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz, hadi abartmayayım, final oynarız :)

Arkhe dedi ki...

Büyük adam.

tearkan dedi ki...

Karabük maçı gelince bu resim gelmişti direk aklıma. Nereden nereye. Takdir etmek lazım. Hem hırsını, azmini; hem de iş ahlakını.

ersin yesir dedi ki...

Senin gibi profosyonel 5 türk futbolcumuz daha olsun sırtımız yere gelmez.
Büyüksü kaptan gol bekliyoruz senden :)

sabrimemet dedi ki...

Takva filminin senaristi Önder Çakar var. Bir röportajında Yiğiter Uluğ'a şöyle demiş: Ben çocukken Beşiktaş bizim semtimizin takımıydı. Sanki hep birlikte sahaya giderdik de, aramızdan en iyi olan onbir kişi formaları giyip sahaya çıkardı. Biz de tribünden onları desteklerdik. İşte ben de İbo'yu gördükçe aynı hisse kapılıyorum. Ve bu yüzden midir bilmem, en kötü o oynadığında bile en çok onu alkışlıyorum. Mahallenin çocuğu ya... Deli İbo işte...

Unknown dedi ki...

her haliyle derin saygı duyuyorum kendisine. helal olsun

sozcelyk dedi ki...

iyi insan, hırslı futbolcu, kötü oyuncu.

Helal olsunmuşmuş.

İnşalla birgün patron olursunuzda yanınızda çok hırslı,işini çok seven ama gerizekalı olduğu için işini düzgün yapamayan birini çalıştırırsınız.

Sonrada böyle söylersiniz "çok hırslısın çalışma etiğini çok seviyorum ama sittirgit lütfen ..."

ian dedi ki...

süper ligde bir takımda teknik direktör olsam alacağım ilk adam ibo olur.

hırs, profesyonellik, kaptan, efsane, deli.. iyi ki varsın ibo.

1903 dedi ki...

Forma markasına dikkat: Admiral. Emekçi takımın emekçi adamı emekçi forması.

Crow dedi ki...

övünç umarım bir gün şirketle spor takımı arasındaki farkı anlarsın.

tearkan dedi ki...

@ övünç

ibo.dan daha iyisini buldun getirdin de ibo orada silah zoruyla mı oynuyor? bu adam 2000 yılından beri beşiktaş.ta. daum, scala, lucescu, del bosque, tigana, rıza çalımbay, ertuğrul sağlam, mustafa denizli ve şimdi schuster olmak üzere 9 farklı teknik direktör döneminde sürekli olarak oynamış ve 300e yakın maça çıkmış.

sırf mücadeleci ve işini seven bir adam olduğu için 9 farklı teknik direktörün öncelikli tercihi olmak cidden enteresan. üstelik bir de senin tabirinle 'gerizekalı' olduğu için işini iyi yapamamasına rağmen tercih ediliyor. ibo boşuna harcamış kendini beşiktaş.ta. bu tercih edilirlikle başbakan olması işten bile değilmiş.

cyrosbjk dedi ki...

şu adamın oynadığı oyunu oynayabilicek bir adam da sağ beke bulsak daha da kimse tutamaz bizi. adam sırf çok iyi orta açamıyo diye de kötü oyuncu demek boştur bence. takıma hangi adam gelirse gelsin her zaman için tribüne ilk çağırılıcak adamdır gözümde büyük kaptan...

delgado dedi ki...

futbol hayatına tanıklık ettiğim ilk beşiktaş efsanesi.

Arkadaş bu adam kaç para alıyor haberiniz var mı sizin ? 10 senede Beşiktaş'tan toplam 15-20 m $ götürmüşmüdür ? Neymiş efendim spor kulübüyle şirket farklıymış ondan takımın BJK A.Ş. değil mi efenim o yüzden İbo formda kalmak için spor yapıyor bizim kulüpte.

Bir kere yanlış anlaşılan mevzu şu : adam bu işten para kazanıyor.Tabiki elinden geleni yapacak yapmayan adamı her iş dalında kapının önüne koymuyorlar mı ?. Takıma yanlış transferler yapıldı önümüzde yanlış örnekler var,koşmayan mücadele etmeyen adamlar utanmadan Bjk forması giyiyor diye İbrahim Üzülmez'in bir kazma olduğu gerçeğini görmezden mi geleceğiz?

Lan yediğim Seriç,Baki,Juanfran,Kürşat olsa bende 10 sene oynarım BJK'da emin ol ... YD'yi eleştiriyorsunuz forvet almadın diye bizi İbrahim Üzülmez'e mahkum ettin diye eleştirmiyorsunuz , birde adam işinin gereği koşuyor profesyonel futbolcu gibi yaşıyor diye göklere çıkartıp kafamıza kakıyorsunuz.

Tamam İbrahime gelene kadar çok laf edilecek adam var belki ama işini yapamayıp birde pişkin pişkin orta yapabilsem Real'de oynarım diyen adam bir zahmet başımızın tacı olmasın , lan orta yapamıyorsan niye futbol oynuyorsun demezler mi adama ? görüyoruz işte demiyorlar ...

nedense aklıma bir takım şeylere sinirli olan yazar tanımı geldi.

gnyz dedi ki...

Keşke asker olsaymıştı.
Nobre ve Ekrem Dağ sahada bir taraflarını yırtarlar en hafif tabirle kazma olurlar deli ibo olunca helal olsun adam koşuyor olur. Takımdaki herkes milyon dolarları götürüyo ama bir tek deli ibo asgari ücrete oynuyor sanki.

cyrosbjk dedi ki...

ya ibo'yu beğenmeyen arkadaşlar türkiye'de ondan daha iyi kaç tane sol bek sayabilirler acaba. hayır kaç yıllardır aynı maçları mı izliyoruz anlamadım ben. adam gayet pozitif ve de güzel oynuyo geçen yıl su adam olmasa karsı kaleye bile gidemiyoduk ne çabuk unuttunuz.

Unknown dedi ki...

lakabı kör olan, lakabı gol olan, her türlü emekçisi oldu beşiktaşmızın.. çokça efsanesi..

işte o efsanelerin olduğu yüksek mertebede en az onlar kadar yüksek tahtında oturuyor gönlümüzün..

her köyün bir delisi olur derler..

efsanelerin de delisi olur..

delilerin de efsanesi..

işte delinho her ikisi..

allahına kurban delinho..

büyük maçların adamı..

Unknown dedi ki...

@ övünç

ben de üzülmez'in futbolunu beğenmeyenlerdenim. ama şöyle bi gerçek var ibo'nun beraber çalıştığı teknik direktörleri düşün, scala, rıza, tigana,del bosque,ertuğrul, denizli,schuster arada atladığım hoca da olabilir ama ben bu adamlardan daha iyi futbol bilmiyorum, ayrıca onlar kadar ibo ile vakit de geçirmedeim, bi tek sahada görüyorum ben onu. ama bu adamlar onunla haftalar aylar geçiriyorlar. bi gelen her hocanın "ben bu adamla çalışmam" deme lüksü var mıdır? vardır zira beşiktaş bu şekilde oyuncularını gönderebilecek güçtedir ve göndermiştir de. bunları hepimiz gayet iyi biliyoruz ama ona rağmen ibo hala bu takımda ve oynuyor, ne kadar kazanırsa kazansın adam sahada. beğensek de beğenmesek de saygıyı hak ediyor. ve ben ona derin bi saygı duyuyorum ve efsanedir benim için. helal olsun.

open your mind dedi ki...

"eskiden orta yapamıyordum, şimdi orta yapmayı öğrendim bu sefer de kafayı vuran yok"

fenomen

Pamukk dedi ki...

ooooo deli ibrahim

Yorum Gönder

Ara